Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm hacer bende protrombin g20210 A mutasyonu homozigot wild tip
FV leiden mutasyonu homozigot wild tip
MTHFR A1298 C heterezigot tip
MTHFR C677T heterezigot tip

bu mutasyonlar var fakat hematoloji hamile olmadan ilac kullanmama gerek olmadıgını söyledi sen kullandınmı birde oglun varmış allah saglık sıhat versin...

yani bende hepsinde mutasyon var die benim durumum daha mı kötü sence tam olarak bilmiyorum ben

bide dr hamile kalınca en yüksek dozu iğne vuracaz dedi iğnenein dozu neye göre ayarlanıyor

İyidir canım sizden ne haber oglusun ne yapiyor bakım

allah iyilik versin canım oğluşumda iyidir umarım pek hareketli değil merak ediyorum ama..1aydır kontrole gitmiyorum meraktan çatlıcam amniyosentez sonucu filan derken 1ay oldu randevum 28 nisanda dörtgözle beklliom işte...biran önce zaman geçsin doğum yapıyım gözümle görüyüm sağlıklı olduğunu görmek istiyorum ama daha çok var işte..sen nasılsın azkaldı senin heyecan başlamıştır..rabbim sağlıkla sıhhatle hepimize kucağımıza almayı nasipetsin inşallah..

slm canım mrb oğluşum karnımda allahın izniyle inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir..yanlış bilgi vermeyim ama hamile kalmadan mutlaka coraspin veya başka bi kan cıvıtıcı kullanman gerekiyo sanırım...ben gebe kalmadan coraspin folbiol ve b12 eksikliği ve bazı vitamin eksikliği için becoziym-c die bi ilaç kullandım halada kullanıyorum..gebe kaldıktan sonrada ilaçlara devam iğne olarakta 0,2lik cleksan kullanıyorum..topikte endüşük benimkisi sanrım..valla iğnenin dozu kiloya göre ayarlanıyomuş bazı arkadaşların doktorları ama ben 67 kiloyla hamile kaldım 0,2 lik kullanıyorum benden daha zayıf olanlar daha yüksek dozaj vuranlar var yani tam olarak neye göre ayarlıyolar anlamış değilim doktorlar kendine göre bi prensip seçmiş ona göre ayarlıyo işte..mesela benim doktor bütün hastalarına 0,2 lik verio mutasyonu kilosu ne olursa olsun...

Aminn canım inşallah bu güzel dua hepimiz için bebisler canı istediği zaman hareket ediyorlar kafana takma hersey yolundadir inşallah bazen benİm bebiste etmiyor hareket ana çikolata yiyip biraz uzandığım zaman başlıyor oynamaya kafanın rahat olması için bir dene istersen

Ayy siz az kaldı diyince içim bir tuhaf oluyor halen inanamıyorum bu haftalara geldigime bunları
okuyunca seviniyorum inan Rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah

canım durumuna gelince hetezerigot olması bi nebze iyiymiş sanırım tam bilmiyorum ama...herşey boş canım herşey rabbimden herşey onun elinde o bi ol desin yeterki herşey olur..rabbim inşallah hepimiz hakkında en hayırlısını en güzelini versin..senin hikayen ne düşük filan varmı...

5.5 aydan sonra daha çok hissedersin diolar ama bilmiorum...bu çikolata bi bende işe yaramıyo herkes öyle dio çikolata ye dio sonra hareket edio diolar ben çikolatayı pek sevmem oğluşumda sevmiyo heralde...amin rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sürekli dilimde bu dua sanki başka duaları unuttum hep böyle dua ediyorum..çok zor bi duygu evladın olmaması sanki içinde bi eziklik var insanın..rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah anneliği bu mübarek günlerin hürmetine... AMİNNN....

teşekkürederim canım cvp verdiğin iin uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmadım buraya

evet canım ben 3 yıllık evliyim 2 yılsonra bebiş istedik hamile kladıgımı öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 9 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum sonra testlerim yapıldı ve pıhtılaşma oldugunu öğrendim suan kafam cok karışık haklısın tabiki allahım ol desin yeterki yoksa hersey boş ama yine de insan korkuo hadi bu seferde kan cok sulanırsa hadfi tekrar aynı sey olursa valla düşün düşün nereye kadar bilmiyorum allahım sana hayırlı dogumlar nasip etsin sag salim kucagına alırsın bebişini inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim ogünleri bidaha göstermez..hayırlısıyla biran önce hamile kalır ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın..pingcimin yayınladığı bi liste var ona bak kimde ne mutasyonlar var ve hangi tedaviyi gördükleri..ordada görürsün gebelikten önce genelde coraspin ve folikasit kullanılması gerekiyo canım..hematolog demiş sanırım dimi gebe kalmadan kullanıcağın ilaç yok die dimi..bide kadın doğumcuya git bence ilaç konusunu sor canım...

saol canım benim bazen cok umutsuzluga kapılıyorum benim cocugum olamayakmı dioru ağlıyorum sızlıyorum bazende kendimi iyi hissetmeliyimki ben iyi olmalıyımki bwbişi olsun diyorum allahım kimseye yasatmasın bunları cok zor...

evet tatlım hematolog dedi kullanmıcaksın die ama birtek kromozom testim kaldı oda temiz cıkmış sonucu alıp birkaç kadın dogumcuya göstercem ne yapmam gerekio die allahım hakkımızda hayırlısını versin

cevap yazan herkese ayrı ayrı tşk.ederim bi nebze olsun rahatladım yarın başka bir dr gitmeye karar verdim hikayemi en baştan anlatıcam ama okadar korkuyorumki kalp atışı alamazsak die:2:
sizlerden ögrenecegim çok şey olduguna eminim inşallah yarın güzel haberlerle dönerim
sevgiler..

canım dediğim isimden ara özeline yazdım adımı kızımın resmi var bebek resmi ordan bi daha bak istersen olmadı sen yaz bana adını ben ekliyim seni
peki bu pıhtılaşmanın bize başka zarralrı varmı?hamiellik dışında

canım bu pıhtılaşma aslında emboli geçirmeye sebep oluyor yani damar tıkanıklığı yani damarlardan birine pıhtı atıp tıkanma ihtimali ama çok yüksek değilse sorun olmaz sanırım toplumun çoğunda var bu pıhtılaşma ama bazılarında bizim gibi yani gebelikte ortaya çıkıyor ama korkma normal bir insan ne zaman nasıl hasta olacağını bilemediği gibi bizimde ne olacağımızı allah bilir fakat ben coraspin 100 lük kullanıyorum hematologlar öneriyor ama sen druna danışmadan kullanma herkesin pıhtılaşma derecesi farklı mesela ben doğum yaptıktan sonra 40 gün daha iğne oldum sonra da coraspin devam ediyorum arada bırakıyorum içmiyorum çünkü bağırsaklarda eridiği için belki zarar verir diye dinlendiriyorum ve yine devam ama ben yapıyorum diye sen yapma önce dr danış

Günaydıın güzeller
Güüzelll bi gün olur inşallah..

Ommancımm tebrik ederim canımm inşallahhh her kontrolun güzel geçer..
Wiecim canımmmm ööle bööle derken çıktın üst sıralara.. Maşallahhh allah devamını da sağlıkla, hayırla getirsin..

Hacercimm haklısın doktor kontrolu ayda bi olunca insan ister istemez belirsizliğe düşüyo.. Eminimm çokk iyidir bebişin.. Bnm bi arkadaşımın oğlu var annesinin göbişindeyken sabahları hiç hareket etmez, korkuturmuş.. şimdi de ööle sabahları mahmur öğleden sonra anca açılıyomuşş... Yani bebişlerin şimdiden bi karakteri var..

Bende hareket etsin diye çikolata yiyenlerdenimmm... Bazen hiç ses yok tedirgin oluyorumm ama nereye kadar.. Allah hepimizin yavrusunu korusunn.. Bi de cnm haftalar geçtikçe hareketler belirginleşiyo sanki.. Bi şiki hafta sonra daha net hissedersin bence

tetkikle tedaviyle doktorlarla zamanla uğraşan arkadaşlarımmm herşey en kısa zamanda yoluna girecek gönülden inanıyorumm dularım sizlerle

ben gebeyken öğrenmedim tüp negatif olunca benimde daha öncen düşüğüm var 5sene oldu ondan sonra 2kere sessiz(erken düşük )oldu.aşılamdada kimyasal oldu hamilelik başladı sonra değerlerim iyi yükseşmedi düştü..ahhh bi eskisi gibi hamile kalsam ona göre iğnelerle tutunur inş.noldu bilmiyorum hamile kalamaz oldum sebebpsiz denildi hep bize,inş.başka sorunlarda yokturda varsada bulunur.pıhtılaşma gibi geç kalmayızhaliyle bebek istediğimden coraspin ve folibol hep kullancam hamielde kalırsamki inş.diyorum belki bu haplar sayesinde rahmimde bebği tutar yani adet gecikmesine kadar dayanır belki embriyoda bende sonradna iğneye falan başlarım..kalamsamda dondurlumuş embriyolarım beni bekliyor teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…