sizin orda saat kaç?
İlahi nerden geldi aklına bakım burada saat tam 22:57 canım yani 1saat var arada
iyi geceler kızlarrrr
wie canım malum burda geç oldu ben yatayım artık
bugün baya gece kuşu var aşağıda doğru gözüküyosa eğernaber kızlar
canım çokk geçmiş olsun rabbim biran önce gönlüne göre versin inşallah..yazdığın test sonuçlarından bazıları benimde sonuçlarda var ama doktorum onların üzerinde durmadı.asıl trombofili paneli varya hetezerigot veya homozigot olan o test yapılmadımı test sonuçlarında öyle yazan bi sonuç yokmu..benimkiler protrombin 20210 a mutasyonu-mthfr677 mutasyonu-paı gen mutasyonu-mthfr 1298 mutasyonu hepside HETEZERİGOT..ayrıca protein s eksikliği var..o test yapılmadıysa onu yaptır canım..ona göre tedavi uyguluyo doktorlar...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yaşadığımız şeyler çok zor biran önce sağlıkla sıhhatle hepimizde anneliği tadarız inşallah...
İyidir canım sizden ne haber oglusun ne yapiyor bakım
slm hacer bende protrombin g20210 A mutasyonu homozigot wild tip
FV leiden mutasyonu homozigot wild tip
MTHFR A1298 C heterezigot tip
MTHFR C677T heterezigot tip
bu mutasyonlar var fakat hematoloji hamile olmadan ilac kullanmama gerek olmadıgını söyledi sen kullandınmı birde oglun varmış allah saglık sıhat versin...
yani bende hepsinde mutasyon var die benim durumum daha mı kötü sence tam olarak bilmiyorum ben
bide dr hamile kalınca en yüksek dozu iğne vuracaz dedi iğnenein dozu neye göre ayarlanıyor
allah iyilik versin canım oğluşumda iyidir umarım pek hareketli değil merak ediyorum ama..1aydır kontrole gitmiyorum meraktan çatlıcam amniyosentez sonucu filan derken 1ay oldu randevum 28 nisanda dörtgözle beklliom işte...biran önce zaman geçsin doğum yapıyım gözümle görüyüm sağlıklı olduğunu görmek istiyorum ama daha çok var işte..sen nasılsın azkaldı senin heyecan başlamıştır..rabbim sağlıkla sıhhatle hepimize kucağımıza almayı nasipetsin inşallah..
slm hacer bende protrombin g20210 A mutasyonu homozigot wild tip
FV leiden mutasyonu homozigot wild tip
MTHFR A1298 C heterezigot tip
MTHFR C677T heterezigot tip
bu mutasyonlar var fakat hematoloji hamile olmadan ilac kullanmama gerek olmadıgını söyledi sen kullandınmı birde oglun varmış allah saglık sıhat versin...
yani bende hepsinde mutasyon var die benim durumum daha mı kötü sence tam olarak bilmiyorum ben
bide dr hamile kalınca en yüksek dozu iğne vuracaz dedi iğnenein dozu neye göre ayarlanıyor
Aminn canım inşallah bu güzel dua hepimiz için bebisler canı istediği zaman hareket ediyorlar kafana takma hersey yolundadir inşallah bazen benİm bebiste etmiyor hareket ana çikolata yiyip biraz uzandığım zaman başlıyor oynamaya kafanın rahat olması için bir dene istersen
Ayy siz az kaldı diyince içim bir tuhaf oluyor halen inanamıyorum bu haftalara geldigime bunları
okuyunca seviniyorum inan Rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah
canım durumuna gelince hetezerigot olması bi nebze iyiymiş sanırım tam bilmiyorum ama...herşey boş canım herşey rabbimden herşey onun elinde o bi ol desin yeterki herşey olur..rabbim inşallah hepimiz hakkında en hayırlısını en güzelini versin..senin hikayen ne düşük filan varmı...
teşekkürederim canım cvp verdiğin iin uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmadım buraya
evet canım ben 3 yıllık evliyim 2 yılsonra bebiş istedik hamile kladıgımı öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 9 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum sonra testlerim yapıldı ve pıhtılaşma oldugunu öğrendim suan kafam cok karışık haklısın tabiki allahım ol desin yeterki yoksa hersey boş ama yine de insan korkuo hadi bu seferde kan cok sulanırsa hadfi tekrar aynı sey olursa valla düşün düşün nereye kadar bilmiyorum allahım sana hayırlı dogumlar nasip etsin sag salim kucagına alırsın bebişini inşallah
çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim ogünleri bidaha göstermez..hayırlısıyla biran önce hamile kalır ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın..pingcimin yayınladığı bi liste var ona bak kimde ne mutasyonlar var ve hangi tedaviyi gördükleri..ordada görürsün gebelikten önce genelde coraspin ve folikasit kullanılması gerekiyo canım..hematolog demiş sanırım dimi gebe kalmadan kullanıcağın ilaç yok die dimi..bide kadın doğumcuya git bence ilaç konusunu sor canım...
canım dediğim isimden ara özeline yazdım adımı kızımın resmi var bebek resmi ordan bi daha bak istersen olmadı sen yaz bana adını ben ekliyim senicanım benim ne güzel anlatmaşsın duygularını,inşallah bizlerde bir gün minişlerimize kavuşacağız,ben yarın drumla konuşmaya gidiyorum ,inşallah hayırlı haberlerle dönücem,bu arada ben seni bir türlü bulamadım facede,
peki bu pıhtılaşmanın bize başka zarralrı varmı?hamiellik dışında
canım dediğim isimden ara özeline yazdım adımı kızımın resmi var bebek resmi ordan bi daha bak istersen olmadı sen yaz bana adını ben ekliyim seni
canım bu pıhtılaşma aslında emboli geçirmeye sebep oluyor yani damar tıkanıklığı yani damarlardan birine pıhtı atıp tıkanma ihtimali ama çok yüksek değilse sorun olmaz sanırım toplumun çoğunda var bu pıhtılaşma ama bazılarında bizim gibi yani gebelikte ortaya çıkıyor ama korkma normal bir insan ne zaman nasıl hasta olacağını bilemediği gibi bizimde ne olacağımızı allah bilir fakat ben coraspin 100 lük kullanıyorum hematologlar öneriyor ama sen druna danışmadan kullanma herkesin pıhtılaşma derecesi farklı mesela ben doğum yaptıktan sonra 40 gün daha iğne oldum sonra da coraspin devam ediyorum arada bırakıyorum içmiyorum çünkü bağırsaklarda eridiği için belki zarar verir diye dinlendiriyorum ve yine devam ama ben yapıyorum diye sen yapma önce dr danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?