- 5 Nisan 2011
- 74
- 1
- 48
canım nasıl yani bende taşıyıcım,ben sürekli kullanmıycammı anlamadım şimdi:26:bana hemen başla dediler..evet inşallah olacak kzucuklaırmız...bende okudukça mutlu oldum,bide eskisi gibi çabuk hamile kalsam yeterki....
sağol canım benimmaşallah canım allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin böyle güzel haberler vermek buradan
Ayy kuzummm benim nekadar çok sevindim anlatamam gözün Aydın bu uğurda ne kadar caba gösterdiğini biliyorum sende biliyorsunki benim hep duamdaydin bak iste dualarımız kabul oldu Rabbim tamamına erdirsin darısı pingg nergis ve tumm isteyenlare nasip olsun insallah
bende protein c eksikliği var , ırsi benim babamda akciğer embolisi geçirmişti mesela, ırsi olduğu için sürekli kullanıcaksın dedi drum,istersen bir danış druna,öyle bile olsa günde bir dafe ilça içşyorsun çok da önemli değil,allah çaresiz dert vermesin inşallah,herşey yoluna girer sen içini ferah tut,benim de bugün dr kontrolüm var,kan vermeye gidicem, ve artık drumla şu bebiş işini konuşcam,artık vakit kaybetmek istemiyorum,benim kullandığım ilacı bırakıp iğneye geçmem gerekiyor,iğneye geçinde en az 4 ay daha beklemem gerekecek,o yüzden artık vakit kaybetmek istemiyorum..
ömür boyu devam edecek olan bir sorumluluk bir güzel varlık duygusu... anne ... heycanlı olman gayet normal stres yapma yeter.
iğne kullanıken doğum olursa kanım durmazsa gibi tereddütün vardı sanırım baharla konuştuğun.
bende bahara katılıyorum bizim de coumadin (kan sulandırıcı hap ama bizim kullandığımız iğne den bile daha tesirli. kalp ameliyatı olanlar kullnıyor)kullanan hastalarımız varkontrollü ameliyat olacaklarsa 3 gün önceden bırkaman yeterli diyoruz. ama genelde acil ameliyat olmaları gerekiyor ve sabah ilacını içen hasta ameliyata giriyor çok sık olan bir durum bu ve hiiç sorun yaşanmıyor sadece ben bu sabah ilacımı içtim demesi yeterli. ona göre kanını düzenleyen ilaçlar var tıp çook ilerledi herşeyin çözümü var
bende bugün socucumu alıp bir doktorla görüşcem tüpbebek doktorum ankadra yaşadığım yerde gidicem bakalım nediyecek,rabbim tabiki dermansız dert vermesin,kaybetme vakit bekledikçe stres artıyo ve brikısır döngüye dönüşüyo.yukarıda yazdım ya.stres oldukça bebk olmuyo bebek olmadıkça stres artıyo..ben negatifi aldığımd aağlarken ananemd edimki artık gitmiycem tedavide bekelmk daha zor negatifi almak çokzormuş çünkü sebebim yokya güya yada azçok hamiellik yaaşdım yaa ama onu söyleyen ben bakıyorum haal bebelk yok yendien düşüyorum yollara yeni bir hayecanala çünkü şuan bile yazarken bebğimi okadar çok siityorumki inş.kendiliğinden kalırım tabiki rabbimden ümit kesilmezde gerekirse koşcam donarudulmuş kuzularımı alıp gelicem ve pıhtılaşamdan dolayı tutunsun diye iğneelre geçicemMEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
herkese iyi günler arkadaşlar bebişler 1 gün daha büyüdüler bugün.allahım herkesin bebeğini sağlıklı şek,lde kucağına almayı nasip etsin.hamiş olmak için uğraşanlara da uğraştırmadan göbüşlerini doldursun inşallah. Ben sizlere çok güzel haberler veremeyeceğim. Erken doğumum kesinleşti şuan 30. Haftadayım ve artık bebeğime kan daha fazla gitmemeye başladı. Beslenemiyorum minik oğlum. Gelişme geriliği başladı daha önce söylemiştim.doktor artık daha fazla burada durma büyük şehirlerden birine gitmen gerekir dedi. Kontrollü oman lazım diyip ciğer geliştirici olman gerekiyor dedi.moralim altüst durumda şuan ne yağpıcam ben bilemiyorum. Bebeğim anne karnında başladı sıkıntı çekmeye deliricem inanın. Daha çok ufak ne yapıcaz bilmiyorum.ne kadar daha karnımda durabilir 34. Haftaya kadar dayanabilsek hiç olmazsa.ama zor görünüyor.dualarınıza çok ihtiyacım var ne olursunuz bana dua edin.bebeği dayansın en az 34. Haftaya kadar. Yaşama şansı artıyormuş o zaman. çok korkuyorum. Içim bi tarftan rahat benim oğluma bişey olmayacak diyrum. Bazen karamsarlığa kapılıyorum.allahım ne olursun bana yardım et.
amin canım saol bakalım bizim ilk denememiz olacak,ne olacak nasıl olacak düşünmüyorum sadece o günü bebeğimi kucağıma alacağım günü hayal ediyorum,umutsuzluğa kapılmıyorum,umudum var hemde yanımda Umut'um var (eşimin adı da umut) onun bana yardımları çok var olmazsa da sen ben yeteriz birbirimize diyor bu da çok önemli mesela destek zor günler geçiriyoruz desteğe ihtiyacımız var çünkü..
ALLAH SENİ UMUDUNDAN HİÇ AYIRMASIN:)))EVET eş önemli bazen o benim kadar panik değil dert etmiyo sanıyorum ama erkekelr çok farklı gerçekten bizim kadar ne dillerinde nede yaş olarak gözlerinden akıyor..bende rabbime şükürler ediyorum iyiki eşimindesteği var ben illa hissetmek istiyorum ama onun bukadar rahat olması bile bana yetiyormuş..ank.dan döndüm negtifden sonra8AİLEMİN YANINDAYDIM)onu ilk gördüm ya oan ençok içim acıdı ama yine teslliyi onda buldum..eşimde yeteriz diyo ama bebeksizliğin verdiği bunalımalr bazen bizi etkiiyor yinede zor(rabbim ebbekte verisn sağlık içinde yine yetelim birbirimize hemde geniş aile olarak nerde yaptırcaksın?
Arkadaşlar benim geçen hamileliğimde bebişimin kalbi durmadan 2 gün önce 2 kutu iğnemi almıştım..sonra bebişimin kalbi durunca elimde kaldı iğneler..dolapta sakladım...son kullanma tarihi 2012 idi.doktorum bu hamileliğimde dozu yükselteceğinden kullanamıcam...eğer innohep 0,45 lik iğne kullanan carsa özelden bana adresini ve adını soyadını yazarsa ücretsiz gönderirim..bilginiz olsun...
akfin canım inşaallah bebeğine birşey olmıycak dualarımız seninle doğum için tam teşekküllü bir hastane seçmelisin tıp çook ilerledi artık yirminci haftaların sonlarına doğru doğan bebekler yaşıyor allahın izniyle..kontroldemi anlaşıldı canım? inan bende çok korkuyorum sonrda onu bana verene emanet ediyorum sen ve bebeğin yaradana emanet...
akfin dualarımız seninle...burdaki hamişlerin bebişleri bizlerin bebişleri..be bebişimiz çok sağlıklı doğucak lütfen kendini üzme..bizlerin dualarını düşün ve mutlu ol canım....yeğenimiz çok sağlıklı doğucak ve annesini üzmicek..lütfen bizleri haberdar et...senden haber gelene kadar hep dualarımızda olcaksın canım benimm
canım bu iğneler sadece hamilelikte kullanılıyor..yani bizim için en azından...bu iğnelerse eğer doktorunun dediği bu iğneleri kullanırken hamile kalmanda sıkıntı yok...kanı sulandırmak için bunlar...canım sana bişey sorcam bu iğneye ne zaman başladın sen, galiba drum bana da bundan vercek, bugün konuşacaktık ama ameliyatı çıkmış görüşemicem hastanede, ama benim drum kalp damar cerrahisi dru, bir de bende zaten bu hastalık var,yani emboli geçirdim ben ama hamile falan değildim, ırsi bende ki o yüzden coumadin kullanıyorum,iğneye başlayınca hemen hamile kalınabiliyor mu yoksa bikaç ay beklemek gerekiyor mu bu konuda bilgin var mı canım
canım bu iğneler sadece hamilelikte kullanılıyor..yani bizim için en azından...bu iğnelerse eğer doktorunun dediği bu iğneleri kullanırken hamile kalmanda sıkıntı yok...kanı sulandırmak için bunlar...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah kontrolüm vardı
rabbime binlerce kere şükürler olsun herşey yolunda
bebeğin gelişimi iyi dedi doktor
bugün 7+1 olduk:))
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
anne olmayı hiçbirimizden yoksun bırakmasın inşallahhhhhhhhhhh
sizi seviyorum dualarımdasınızzzzzzzzzzzzz
kuzum çok güzel bi haber bu hep böyle güzel haberlerle gel bacım maşallah
kız sana taktikleri anlattım sen kaldın hamile ben kalamadım hahahahahahahah terzi kendi söküğünü dikemezmişya benimkide o misal hahahahahahaha
kısmet tabi tatlım şaka bi yana senin için çok seviniyorum ve dualarım seninle tatlım
ben daha önce hamile kalmadım canım, ilk defa bebiş düşünüyoruz ,şimdi drumla konuştum tlfda bugün acil ameliyatı çıkmış benim konuşma haftaya kaldı yani,off bugün için hazırlamıştım kendimi yaa,biraz tlfla konuştuk ama yeterli olmadı tabi,ilacı bırakıp iğneye başlıcakmışım hemen,ama anlamadım iğneye başlayınca belli bir vakit beklememiz gerekiyor mu onu söylemedi,çünkü ilk hasta olduğum zaman ilacı bırakıp iğneye başlıcaz ancak 4 ay sonra hamileliği düşünceksin o zamana kadar korunmaya devam edeceksiniz demişti,sormayı unuttum onu, neyse akşam tekrar arıcam zaten,olcak olcak bizim de bebişlerimiz olcak bak görürsün bikaç ay sonra senin ki nasıl tekmelemeye başladı mı yaa çok kilo aldım galiba :))) diye yazcaz burdan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?