Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugün aldım sonucumu elime,arkdaşım özel hastanede laborant beni kadın doğumcularla görüştürdü..
1.doktor hemen 2.tüpe başlamıycaksan ilacı kullanma tehlikeli,heran bir ameliyat olsan ,kafanı biyere çarpsan ilacı uzun süre kullanırsan kanıns ulandığı için tehlikeli bence başlama dedi...çok kaybım olmadığımdan çok geç kalmamışım(aklıma sizler geldiniz diyecektim tabi 6-8keremi düşük yapayımm)
2.doktorda hemen başal sakıncası yok,biz başlatoyoruz dedi...

3..tüp yaptıdığım yerdki hemşirede başla dedi,inş.doktorumla karar vermişlerdirki eminim..
bunlarda benim düşüncelrim...
1.diyorumki bi ümit(eşim kızıyor kendini umutlandırma ama elimde değil biliyorum ilkhamielliğim düşüğüm kendiliğndendi ama 5yıl geçti,merak edenler öykümü okusun önceki sayfalarda:))tedavsiz kalırsam buna çok sevinirimmmkansulandırııyı içerkende hamiş kalırsam faydasını görürüm...olabilirmi??

2...histreskopide istedi doktorum hazirana kadar düşünmüyorum ozaman kadar kullanırsam hemşire gelemnize yakın hapı bırakırsınız dedi...

3..histreskopiden sonramı başlayım buhaplaraaaa(HİSTRESKOPİYLE SORUN VARSADA YOKSADA İÇİMN RAHAT gider dondurulmuşlarla denerim)))nedersinizz???kararın banA kalması çok sıkıcı ya..cevap bekliyorum arkdaşlarım oylama değil bu ama sizlerde vardır belki aynı sorunu yaşayan..

ayrıca sonucumda mthrf 677C>T ...

benimde elimde kaldı ben dolaba koymadım acaba bir şey olmuşmudur. benim dozum değişmiycek heralde oyüzden saklıyorum ama

ay canım şimdi ne desem bilmiyorum ki. şimdi sen ilaç derken aspirini mi kasdediyorsun yoksa iğne mi kullanıyorsun. sürekli gittiğin bir kadın doğumcun varsa ona sorup karar ver derim. mesela benim de mthfr 1298 heterozigot ben aspirin kullanıyorum korunurken başlattı benim dr um. heran ne ameliyatı olcaz ki anlamadım yani. yaşlı insanların çoğu hayat boyu kullanıyor bizimle aynı dozu.

canım bilemeyerek 1 kez içmende zarar yok ama . asıl kullanmamız gereken doz 100 mg
300 mg fazla gelir

teşşekkür ederim canım yorumun için 2 gün bilmeden içtim hiç dikkat etmedim sonra fark ettim düzelttim.peki 300 ü içersem ne gibi sorun sıkıntı olur canım bana veya hamileysem bebege bilgisi olan varmı

canım bahara sormuşsun ama ben cevap vereyim bende izmirdeyim burada sermet sağol adında dr gittim kendisi ege ünv prof ve çook çocuğu olmayan hastalara çare olmuş ayrıca kan pıhtılaşması alanında uzman istersen ona git bu arada izmirde benim bildiğim egepol bornova şifa ve ege ünv bebek yoğun bakım ünitesi var bilgin olsun sermet beyin telini netten bulabilirsin istersen bi git bi baksın eminim bişey olmayacak sakın üzülme bi kaç arkadaşında gelişim geriliği olmuştu karnında iken güzin ve büşranın bu topicte ama bebeklerini normal doğum zamanında sağlıklı bi şekilde aldılar kucaklarına allaha emanet olun sen ve bebişin canım

evet okadar karşık durumdayım düşüğümden sonra öğrenmedim normal zamnda öğrendmedim,tüpbbek tutmayınca öğrendim..daha p.tesi günü aradılar söylediler..şuan birşey kullanmyorum..onlar coraspin vefoibol başla dediler.orda donduruşlmuş embriyolaırmız var tedavime nezaman başlıycam belli değil onlarda bilmiyo nekadr ara vereceğimi başla dediler.sadece histreskopiye doğru bırakcakmışım..

bana sonuç faxlandı yinede sorayım burda dedim..ya ben hemen tedaviye başlamıycam diye herlade kadın içme yani beni ümitisiz vaka gördü kendiğimden kalmam diye(kanın gereksiz sulanır birden bişey olursa durdurulmaz diye..ben korunmadım hiç 6yıldır,özgeçmişimide yazmıştım baktıysan...

şuan sürekli gttiğim kadın doğumcum yok,doktor ankarda tüpbebk doktorum(((

canım bence hemen başla inan öyle durdurulmıycak gibi kanama falan olmuyor zaten bizim kanımız aspirinle anca normal insanlarınki gibi oluyor. folbiolüde ilk korunmayı bırakmamızdan en az 3 ay önce başlatmıştı dr. yani pıhtılaşma olmasa bile veriliyor ihmal etme hemen 1/2 olarak folbiole başla. histeroskopi nasıl birşey muayne sırasında kamerayla bakıyorlar o muydu yoksa ameliyat gibi birşeymi?

canımm allahın izniyle inşallah bebeğine hiçbişey olmayacak dualarımız seninle üzmeyin hiç otatlı canınızı dayanıcak inşallah...biraz erken doğsa bile hiçbişey olmıcak annesi hiç korkma...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ne günler yaşıyoruz bi gülüyoruz bi ağlıyoruz ne ikilemlere düşüyoruz rahatız diyoruz ama bi köşede hep korku duruyo yanımızda...anca yaşadığımızı biz biliyoruz..bebişlerimizi rabbimize emanet ettik onun izniyle inşallah güneş bizim için doğacak ve herşey güzel olacak inşallah..hiç umudumuzu yitirmeyelim...

canım öyle belirsizlikler yaşıyorumki anlatamam hep korku hep merak öyle geçirmeye çalışıyorum işte..korkunun merağın yanı sıra bebiş hareket etmiyo onamı canımı sıkıyım sadece gece yatağa yattığımda biraz hissediyo gibiyim okadar gündüz tık yok bi yandan iki gündür mide bulantılarım tekrar başladı...yediğim çoğu şey dokunuyor hiçbi tat alamıyorum herşeyi yiyemiyorum heran istifar edecek gibiyim..birileri beni uyutsun doğuma kadar uyanmayım ya doğuma gireceğim zaman uyanıyım

canım mrb belki daha önce anlatmışındır kaçırmışımdır...ksr bkma tekrar soruyosam...daha önce hamile kalmadım yazmışın....sendedemi kan pıhtılaşmasımı var sonuçların ne..ne hastalık geçirdin ne ilacı kullanıyosun...çokmu soru sordum ksra bakma canım..allaha emanet olun...herşey gönlüne göre olsun...rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hayırlısıyla...

Canım hep dualarimdasiniz zaten ama lütfen kendini fazla uzme çünkü hamileliğin boyunca hep üzücü seyler yasadın ve bebeğinde hissetti bunu annesi inşallah hiç birsey olmiycak hem doktorlarda bebeği rikse atmaz demekki bebisinin erken doğması onun saglıgı için ve unutmalı 26haftalik Doğan bebekler bile yasıyorlar ama bence senin ve bebeğin için en iyi doktor ve hastahane nereyse araştır

Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canım benim kendini ve bebeğini uzme olurmu hersey yoluna girecek şimdiye kadar döktüğün gözyaşları onu kucağına aldığında sevinç gözyaşlarına dönüşecek inşallah bizi habersiz bırakma canım güzel haberlerini bekliyorum

canım histreskopi vajinal yoldan girip kamerayla bakıyorlarmış,rahim hakında bilgi alınıyo yapışıklı,miyom v.s osırada düzeltiliyomuşta,kaçsenedir sebepsiz dedi durdular 1.aşılammda hamile kaldım değerlerim iyi artmadı.bide ta 5sene önce yeni evliyken kendim kaldım nasip bakalım.. rahim filmim temizdi ama budaha ayrıntılı tanı amaçlı yapılcak uyuıtuyolarmışta(herşey kaliteli dendi şans%50 verildi tutmayınca bişeymi var dedik.inş.yoktur varsada enazından tedavimi olurum olur kendiliğnden olur demez doktorla bnde umutlanmam.rabbim olderse olacak biliyorumm...pıhtılaşma gebelikte sorun yaratıyor ya yani gebe kalmasam şuana kadar bana zarar vermedi yine vermez normal yaşamda değilmi?bide nolur nolmaz onlaır içerken kalırsamda iyi olur tutar değilmi?..off hala kararsızım benle işiniz var

inşallah canım şuan inanıyorumki içime doğuyo hayırlısıyla hamile kalacaksın ve bebişini inşallah kucağına alıcaksın..sen iyi bi kadın doğumcu bul ve git canım...kan pıhtılaşmasını öğrenmeden önce yapılmıştı dimi tüp bebek...şimdi pıhtılaşmayı öğrendikten sonra bi kadın doğumcuyla konuş ona göre tedavi uygular..herşey gönlünce olsun inşallah canımm..

evet canım 1.aşılamamda hamielik çıkıp değerler ikiye katlamyınca ben ısrarla yaptırıığım testlerde doktor pıhtışlaşma testlerini eksik yaptırmış 2008 malesefff,son 2aşılama ve geçen ayki iilk tüpbebk negatfi oldu,şimdi öğrendim..yeni bri doktora başlamak istemiyorum doktorumd aankarda 2.tüpte odra olucak dondurlmuş kuzucuklaırmla..inş.annelerine sımsıkı tutuncakalr ozaman

hiç öyle işiniz var falan deme hepimiz aynı durumdayız canım. rutin kontrole gittiğimde kamerayla bakmıştı dr o heralde ofice histreskopiydi ama uyutmamışlardı. canım biliyormusun sitres hamileliği her sebepten daha çok zorlaştırıyor. çünkü hepsinin tedavisi ilacı var. stresi bir tek sen engelliyebilirsin. ilkinde bende zor hamile kaldım. kaçkere dr a tedaviye başlayalım dedim. hiç gerek görmediği halde film bile çektirdim. ne duyduysam yaptım inan daha beter oldu adetlerim düzensizleşti prolaktinim çıktı offff offf. 2. de nasılsa hemen hamile kalmıyorum diye o kadar rahattım. sende biraz rahat olmaya çalış. ve inan bebekten önce ne kadar uzun süre bu ilaçları kullanırsak bebekler o kadar olumlu etkilenicek.

iyi geceler arkadaşlar
bugün kontrolümüz çok ii geçti
12 haft olmuş bebegim 2 li testimizide yaptırdık sonucu haftaya alacagız
ama dr okadar ısrar etmeme ragmen pıhtılaşma testi yapmıyor 3 kaybım olması şartmış ben anlamadımki önlem olsun die coraspin veriyor tamam ama ya daha fazlasına ihtiyacım varsa
ALLAHA emanetiz alanda o verende napım artık bıktım dr laf anlatmaktan hiç bişi sormuycam bu konuyla ilgili

maşallah dr unun bir bildiği vardır. benim ilk düşükte hemen istedi test bir şeylerin gidişatındanmı anlıyorlar nedir biraz da fazla titiz. pıhtılaşmayı bilmezkende coraspin vermişti çoğunlukla veriyorlarmış zaten. içini rahat tut en tehlikeli haftaları atlatmışsın. iyi geceler

saol canım işallah atlatmışımdır tehlikeli haftaları digerini 16 hft kaybetmiştim
sen aspirini ne kadar süre kullandın bana 30 hft dedi nasıl bir yol izliycek bilmiyorum ama 30 hft sonra ben hiç bişey kullanmıycakmıyım?
kafamdaki sorular hiiiiç bvitmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…