bugün aldım sonucumu elime,arkdaşım özel hastanede laborant beni kadın doğumcularla görüştürdü..
1.doktor hemen 2.tüpe başlamıycaksan ilacı kullanma tehlikeli,heran bir ameliyat olsan ,kafanı biyere çarpsan ilacı uzun süre kullanırsan kanıns ulandığı için tehlikeli bence başlama dedi...çok kaybım olmadığımdan çok geç kalmamışım(aklıma sizler geldiniz diyecektim tabi 6-8keremi düşük yapayımm)
2.doktorda hemen başal sakıncası yok,biz başlatoyoruz dedi...
3..tüp yaptıdığım yerdki hemşirede başla dedi,inş.doktorumla karar vermişlerdirki eminim..
bunlarda benim düşüncelrim...
1.diyorumki bi ümit(eşim kızıyor kendini umutlandırma ama elimde değil biliyorum ilkhamielliğim düşüğüm kendiliğndendi ama 5yıl geçti,merak edenler öykümü okusun önceki sayfalarda:))tedavsiz kalırsam buna çok sevinirimmmkansulandırııyı içerkende hamiş kalırsam faydasını görürüm...olabilirmi??
2...histreskopide istedi doktorum hazirana kadar düşünmüyorum ozaman kadar kullanırsam hemşire gelemnize yakın hapı bırakırsınız dedi...
3..histreskopiden sonramı başlayım buhaplaraaaa(HİSTRESKOPİYLE SORUN VARSADA YOKSADA İÇİMN RAHAT gider dondurulmuşlarla denerim)))nedersinizz???kararın banA kalması çok sıkıcı ya..cevap bekliyorum arkdaşlarım oylama değil bu ama sizlerde vardır belki aynı sorunu yaşayan..
Arkadaşlar benim geçen hamileliğimde bebişimin kalbi durmadan 2 gün önce 2 kutu iğnemi almıştım..sonra bebişimin kalbi durunca elimde kaldı iğneler..dolapta sakladım...son kullanma tarihi 2012 idi.doktorum bu hamileliğimde dozu yükselteceğinden kullanamıcam...eğer innohep 0,45 lik iğne kullanan carsa özelden bana adresini ve adını soyadını yazarsa ücretsiz gönderirim..bilginiz olsun...
bugün aldım sonucumu elime,arkdaşım özel hastanede laborant beni kadın doğumcularla görüştürdü..
1.doktor hemen 2.tüpe başlamıycaksan ilacı kullanma tehlikeli,heran bir ameliyat olsan ,kafanı biyere çarpsan ilacı uzun süre kullanırsan kanıns ulandığı için tehlikeli bence başlama dedi...çok kaybım olmadığımdan çok geç kalmamışım(aklıma sizler geldiniz diyecektim tabi 6-8keremi düşük yapayımm)
2.doktorda hemen başal sakıncası yok,biz başlatoyoruz dedi...
3..tüp yaptıdığım yerdki hemşirede başla dedi,inş.doktorumla karar vermişlerdirki eminim..
bunlarda benim düşüncelrim...
1.diyorumki bi ümit(eşim kızıyor kendini umutlandırma ama elimde değil biliyorum ilkhamielliğim düşüğüm kendiliğndendi ama 5yıl geçti,merak edenler öykümü okusun önceki sayfalarda:))tedavsiz kalırsam buna çok sevinirimmmkansulandırııyı içerkende hamiş kalırsam faydasını görürüm...olabilirmi??
2...histreskopide istedi doktorum hazirana kadar düşünmüyorum ozaman kadar kullanırsam hemşire gelemnize yakın hapı bırakırsınız dedi...
3..histreskopiden sonramı başlayım buhaplaraaaa(HİSTRESKOPİYLE SORUN VARSADA YOKSADA İÇİMN RAHAT gider dondurulmuşlarla denerim)))nedersinizz???kararın banA kalması çok sıkıcı ya..cevap bekliyorum arkdaşlarım oylama değil bu ama sizlerde vardır belki aynı sorunu yaşayan..
canım bilemeyerek 1 kez içmende zarar yok ama . asıl kullanmamız gereken doz 100 mg
300 mg fazla gelir
baharcım sana bişey sormak istiyorum. sen sanırım kent hastanesinde namık demire gitmiştin değilmi.bende izmire gelmeyi düşünüyorum. namık beyin adını çok duydum onunla görüşeceğim. çok insancıl bir doktor sanırım. ancak bebeğim küveze girecek büyük ihtimalle o konuda çok tedirginim. doğum bi şekilde yapılır o önemli deil ama doğumdan sonra bebeğin durumu önemli küvez konusunda senin bi bilgin varmı canım. inan çok zor durumdayız
ay canım şimdi ne desem bilmiyorum ki. şimdi sen ilaç derken aspirini mi kasdediyorsun yoksa iğne mi kullanıyorsun. sürekli gittiğin bir kadın doğumcun varsa ona sorup karar ver derim. mesela benim de mthfr 1298 heterozigot ben aspirin kullanıyorum korunurken başlattı benim dr um. heran ne ameliyatı olcaz ki anlamadım yani. yaşlı insanların çoğu hayat boyu kullanıyor bizimle aynı dozu.
ay canım şimdi ne desem bilmiyorum ki. şimdi sen ilaç derken aspirini mi kasdediyorsun yoksa iğne mi kullanıyorsun. sürekli gittiğin bir kadın doğumcun varsa ona sorup karar ver derim. mesela benim de mthfr 1298 heterozigot ben aspirin kullanıyorum korunurken başlattı benim dr um. heran ne ameliyatı olcaz ki anlamadım yani. yaşlı insanların çoğu hayat boyu kullanıyor bizimle aynı dozu.
evet okadar karşık durumdayım düşüğümden sonra öğrenmedim normal zamnda öğrendmedim,tüpbbek tutmayınca öğrendim..daha p.tesi günü aradılar söylediler..şuan birşey kullanmyorum..onlar coraspin vefoibol başla dediler.orda donduruşlmuş embriyolaırmız var tedavime nezaman başlıycam belli değil onlarda bilmiyo nekadr ara vereceğimi başla dediler.sadece histreskopiye doğru bırakcakmışım..
bana sonuç faxlandı yinede sorayım burda dedim..ya ben hemen tedaviye başlamıycam diye herlade kadın içme yani beni ümitisiz vaka gördü kendiğimden kalmam diye(kanın gereksiz sulanır birden bişey olursa durdurulmaz diye..ben korunmadım hiç 6yıldır,özgeçmişimide yazmıştım baktıysan...
herkese iyi günler arkadaşlar bebişler 1 gün daha büyüdüler bugün.Allahım herkesin bebeğini sağlıklı şek,lde kucağına almayı nasip etsin.Hamiş olmak için uğraşanlara da uğraştırmadan göbüşlerini doldursun inşallah. ben sizlere çok güzel haberler veremeyeceğim. erken doğumum kesinleşti şuan 30. haftadayım ve artık bebeğime kan daha fazla gitmemeye başladı. beslenemiyorum minik oğlum. gelişme geriliği başladı daha önce söylemiştim.doktor artık daha fazla burada durma büyük şehirlerden birine gitmen gerekir dedi. kontrollü oman lazım diyip ciğer geliştirici olman gerekiyor dedi.moralim altüst durumda şuan ne yağpıcam ben bilemiyorum. bebeğim anne karnında başladı sıkıntı çekmeye deliricem inanın. daha çok ufak ne yapıcaz bilmiyorum.ne kadar daha karnımda durabilir 34. haftaya kadar dayanabilsek hiç olmazsa.ama zor görünüyor.dualarınıza çok ihtiyacım var ne olursunuz bana dua edin.bebeği dayansın en az 34. haftaya kadar. yaşama şansı artıyormuş o zaman. çok korkuyorum. içim bi tarftan rahat benim oğluma bişey olmayacak diyrum. bazen karamsarlığa kapılıyorum.Allahım ne olursun bana yardım et.
Günaydıın güzeller
Güüzelll bi gün olur inşallah..
Ommancımm tebrik ederim canımm inşallahhh her kontrolun güzel geçer..
Wiecim canımmmm ööle bööle derken çıktın üst sıralara.. Maşallahhh allah devamını da sağlıkla, hayırla getirsin..
Hacercimm haklısın doktor kontrolu ayda bi olunca insan ister istemez belirsizliğe düşüyo.. Eminimm çokk iyidir bebişin.. Bnm bi arkadaşımın oğlu var annesinin göbişindeyken sabahları hiç hareket etmez, korkuturmuş.. şimdi de ööle sabahları mahmur öğleden sonra anca açılıyomuşş... Yani bebişlerin şimdiden bi karakteri var..
Bende hareket etsin diye çikolata yiyenlerdenimmm... Bazen hiç ses yok tedirgin oluyorumm ama nereye kadar.. Allah hepimizin yavrusunu korusunn.. Bi de cnm haftalar geçtikçe hareketler belirginleşiyo sanki.. Bi şiki hafta sonra daha net hissedersin bence
tetkikle tedaviyle doktorlarla zamanla uğraşan arkadaşlarımmm herşey en kısa zamanda yoluna girecek gönülden inanıyorumm dularım sizlerle
ben daha önce hamile kalmadım canım, ilk defa bebiş düşünüyoruz ,şimdi drumla konuştum tlfda bugün acil ameliyatı çıkmış benim konuşma haftaya kaldı yani,off bugün için hazırlamıştım kendimi yaa,biraz tlfla konuştuk ama yeterli olmadı tabi,ilacı bırakıp iğneye başlıcakmışım hemen,ama anlamadım iğneye başlayınca belli bir vakit beklememiz gerekiyor mu onu söylemedi,çünkü ilk hasta olduğum zaman ilacı bırakıp iğneye başlıcaz ancak 4 ay sonra hamileliği düşünceksin o zamana kadar korunmaya devam edeceksiniz demişti,sormayı unuttum onu, neyse akşam tekrar arıcam zaten,olcak olcak bizim de bebişlerimiz olcak bak görürsün bikaç ay sonra senin ki nasıl tekmelemeye başladı mı yaa çok kilo aldım galiba :))) diye yazcaz burdan....
herkese iyi günler arkadaşlar bebişler 1 gün daha büyüdüler bugün.Allahım herkesin bebeğini sağlıklı şek,lde kucağına almayı nasip etsin.Hamiş olmak için uğraşanlara da uğraştırmadan göbüşlerini doldursun inşallah. ben sizlere çok güzel haberler veremeyeceğim. erken doğumum kesinleşti şuan 30. haftadayım ve artık bebeğime kan daha fazla gitmemeye başladı. beslenemiyorum minik oğlum. gelişme geriliği başladı daha önce söylemiştim.doktor artık daha fazla burada durma büyük şehirlerden birine gitmen gerekir dedi. kontrollü oman lazım diyip ciğer geliştirici olman gerekiyor dedi.moralim altüst durumda şuan ne yağpıcam ben bilemiyorum. bebeğim anne karnında başladı sıkıntı çekmeye deliricem inanın. daha çok ufak ne yapıcaz bilmiyorum.ne kadar daha karnımda durabilir 34. haftaya kadar dayanabilsek hiç olmazsa.ama zor görünüyor.dualarınıza çok ihtiyacım var ne olursunuz bana dua edin.bebeği dayansın en az 34. haftaya kadar. yaşama şansı artıyormuş o zaman. çok korkuyorum. içim bi tarftan rahat benim oğluma bişey olmayacak diyrum. bazen karamsarlığa kapılıyorum.Allahım ne olursun bana yardım et.
canım bence hemen başla inan öyle durdurulmıycak gibi kanama falan olmuyor zaten bizim kanımız aspirinle anca normal insanlarınki gibi oluyor. folbiolüde ilk korunmayı bırakmamızdan en az 3 ay önce başlatmıştı dr. yani pıhtılaşma olmasa bile veriliyor ihmal etme hemen 1/2 olarak folbiole başla. histeroskopi nasıl birşey muayne sırasında kamerayla bakıyorlar o muydu yoksa ameliyat gibi birşeymi?
vee inşallah öykümün sonunda bende hamileyim bebeim kucağımda yazarım..doktorlara anlat,birilerine analt oldu 6yıl..sonu değişir inşallah öykümünde..bbekelrimizle ilgili yazışırızzsziler gibi.rabbim evlatalırnızı korusun..annecikler,hamilelerrr..bebek isteyenlerrrrr
inşallah canım şuan inanıyorumki içime doğuyo hayırlısıyla hamile kalacaksın ve bebişini inşallah kucağına alıcaksın..sen iyi bi kadın doğumcu bul ve git canım...kan pıhtılaşmasını öğrenmeden önce yapılmıştı dimi tüp bebek...şimdi pıhtılaşmayı öğrendikten sonra bi kadın doğumcuyla konuş ona göre tedavi uygular..herşey gönlünce olsun inşallah canımm..
canım histreskopi vajinal yoldan girip kamerayla bakıyorlarmış,rahim hakında bilgi alınıyo yapışıklı,miyom v.s osırada düzeltiliyomuşta,kaçsenedir sebepsiz dedi durdular 1.aşılammda hamile kaldım değerlerim iyi artmadı.bide ta 5sene önce yeni evliyken kendim kaldım nasip bakalım.. rahim filmim temizdi ama budaha ayrıntılı tanı amaçlı yapılcak uyuıtuyolarmışta(herşey kaliteli dendi şans%50 verildi tutmayınca bişeymi var dedik.inş.yoktur varsada enazından tedavimi olurum olur kendiliğnden olur demez doktorla bnde umutlanmam.rabbim olderse olacak biliyorumm...pıhtılaşma gebelikte sorun yaratıyor ya yani gebe kalmasam şuana kadar bana zarar vermedi yine vermez normal yaşamda değilmi?bide nolur nolmaz onlaır içerken kalırsamda iyi olur tutar değilmi?..off hala kararsızım benle işiniz var
iyi geceler arkadaşlar
bugün kontrolümüz çok ii geçti
12 haft olmuş bebegim 2 li testimizide yaptırdık sonucu haftaya alacagız
ama dr okadar ısrar etmeme ragmen pıhtılaşma testi yapmıyor 3 kaybım olması şartmış ben anlamadımki önlem olsun die coraspin veriyor tamam ama ya daha fazlasına ihtiyacım varsa
ALLAHA emanetiz alanda o verende napım artık bıktım dr laf anlatmaktan hiç bişi sormuycam bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?