saol canım işallah atlatmışımdır tehlikeli haftaları digerini 16 hft kaybetmiştim
sen aspirini ne kadar süre kullandın bana 30 hft dedi nasıl bir yol izliycek bilmiyorum ama 30 hft sonra ben hiç bişey kullanmıycakmıyım?
kafamdaki sorular hiiiiç bvitmiyorr
canım bahara sormuşsun ama ben cevap vereyim bende izmirdeyim burada sermet sağol adında dr gittim kendisi ege ünv prof ve çook çocuğu olmayan hastalara çare olmuş ayrıca kan pıhtılaşması alanında uzman istersen ona git bu arada izmirde benim bildiğim egepol bornova şifa ve ege ünv bebek yoğun bakım ünitesi var bilgin olsun sermet beyin telini netten bulabilirsin istersen bi git bi baksın eminim bişey olmayacak sakın üzülme bi kaç arkadaşında gelişim geriliği olmuştu karnında iken güzin ve büşranın bu topicte ama bebeklerini normal doğum zamanında sağlıklı bi şekilde aldılar kucaklarına allaha emanet olun sen ve bebişin canım
canımm allahın izniyle inşallah bebeğine hiçbişey olmayacak dualarımız seninle üzmeyin hiç otatlı canınızı dayanıcak inşallah...biraz erken doğsa bile hiçbişey olmıcak annesi hiç korkma...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ne günler yaşıyoruz bi gülüyoruz bi ağlıyoruz ne ikilemlere düşüyoruz rahatız diyoruz ama bi köşede hep korku duruyo yanımızda...anca yaşadığımızı biz biliyoruz..bebişlerimizi rabbimize emanet ettik onun izniyle inşallah güneş bizim için doğacak ve herşey güzel olacak inşallah..hiç umudumuzu yitirmeyelim...
çok saol canım ilgin için.bahara sormam da ki sebep o sanki bahsetmişti gibi geldivonun için bahar olarak yazdım.ben sermet beye gittim.20. haftamda sermet beyin ne kadar iyi bir doktor olduğunu biliyorum duymuştum da onun için ona gittim ama biraz moralimi bozdu benim.bebeğin yaşamaz falan filan ilk gebeliğim olduğu için pek önemsemedi. sağolsun yine kan pıhtılaşması teşhisimi kendisi buldu ona bu konuda minnettarım bişey diyemem.Amam direk yaşamaz bu bebek demesi çok üzdü beni.ama benim oğluşum bu haftaya kadar geldi onun için bir kere daha ona gitmekten korkuyorum.inşallah küvez ihtiyacı duyulmaz bebeğim az daha dayanır da 34. haftaları bulursak ve biraz daha kilo aldırabilirsem iyi olacak. ama üniversitede küvez çok zormuş uzun zamandır araştırıyoruz küvez sıkıntılı biraz. onun için özel hastaneleri tercih etmek zorunda kaldık.kent hastanesine namık demire gidicez oda çook iyi bir doktormuş inşallah hakkımzda hayırlısı olur. oğlumu Allahıma emanet ediyorum. inşallah bende şanslı olurumda güzin ve büşra gibi bebeğim normal zamanında doğar. dua et canım benim için benim bebeğim sizlerin duası ile yaşıyor ben buna yürekten inanıyorum.
Canım hep dualarimdasiniz zaten ama lütfen kendini fazla uzme çünkü hamileliğin boyunca hep üzücü seyler yasadın ve bebeğinde hissetti bunu annesi inşallah hiç birsey olmiycak hem doktorlarda bebeği rikse atmaz demekki bebisinin erken doğması onun saglıgı için ve unutmalı 26haftalik Doğan bebekler bile yasıyorlar ama bence senin ve bebeğin için en iyi doktor ve hastahane nereyse araştır
Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah canım benim kendini ve bebeğini uzme olurmu hersey yoluna girecek şimdiye kadar döktüğün gözyaşları onu kucağına aldığında sevinç gözyaşlarına dönüşecek inşallah bizi habersiz bırakma canım güzel haberlerini bekliyorum
canım içini rahatlatırmı bilmiyorum benim bi arkadaşımın da böyle erken doğum riski vardı başka bir sebepten onada ciğer geliştirici yaptılar.şükür 2 ay daha dayandı bebişimiz 38. haftada bebiş kilo vermeye başlamıştı. hemen aldılar şimdi de çok tatlı prensesimiz. hepimiz dua ediyoruz bebeklerimiz için.
azın buzdolabında kışında serinde dışarrıda saklayabilirsin sakıncası yok canımbenimde elimde kaldı ben dolaba koymadım acaba bir şey olmuşmudur. benim dozum değişmiycek heralde oyüzden saklıyorum ama
banada ciğer geliştirici yapacaklar canım önlem amaçlı. inşallah ben şuan 30. haftadayım. cumartesi 31. hafta olacak. az daha dayansa diye dua ediyorum bende inşallah hakkımzda hayırlısı olsun. dua etmekten başka çaremiz yok Allaha emanet bebeğim.inşallah benim oğumda sağsağlim geleck dünyaya annesinin kollarına
pıhtılaşma tanım yok canım ayrıca hiç bir testte yapılmadı kızımda hiç problem olmamıştı ama şimdi var malesef olup olmadıgını bile bilmiyorum hepimiz ALLAHA emanetiz hakkımızda güzel hayırlı ve iyisini versin rabbim
işallah sende gönlündekine kavuşursun canım
azın buzdolabında kışında serinde dışarrıda saklayabilirsin sakıncası yok canım
canım mrb belki daha önce anlatmışındır kaçırmışımdır...ksr bkma tekrar soruyosam...daha önce hamile kalmadım yazmışın....sendedemi kan pıhtılaşmasımı var sonuçların ne..ne hastalık geçirdin ne ilacı kullanıyosun...çokmu soru sordum ksra bakma canım..allaha emanet olun...herşey gönlüne göre olsun...rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hayırlısıyla...
çok sağol cevap verdin başka veren olmadı,hep yoğunlar bebişerele uğraşıyolar yada hamileler herlade..allah hepimizin yardımcısı olsunnn...hiç öyle işiniz var falan deme hepimiz aynı durumdayız canım. rutin kontrole gittiğimde kamerayla bakmıştı dr o heralde ofice histreskopiydi ama uyutmamışlardı. canım biliyormusun sitres hamileliği her sebepten daha çok zorlaştırıyor. çünkü hepsinin tedavisi ilacı var. stresi bir tek sen engelliyebilirsin. ilkinde bende zor hamile kaldım. kaçkere dr a tedaviye başlayalım dedim. hiç gerek görmediği halde film bile çektirdim. ne duyduysam yaptım inan daha beter oldu adetlerim düzensizleşti prolaktinim çıktı offff offf. 2. de nasılsa hemen hamile kalmıyorum diye o kadar rahattım. sende biraz rahat olmaya çalış. ve inan bebekten önce ne kadar uzun süre bu ilaçları kullanırsak bebekler o kadar olumlu etkilenicek.
iyi geceler arkadaşlar
bugün kontrolümüz çok ii geçti
12 haft olmuş bebegim 2 li testimizide yaptırdık sonucu haftaya alacagız
ama dr okadar ısrar etmeme ragmen pıhtılaşma testi yapmıyor 3 kaybım olması şartmış ben anlamadımki önlem olsun die coraspin veriyor tamam ama ya daha fazlasına ihtiyacım varsa
ALLAHA emanetiz alanda o verende napım artık bıktım dr laf anlatmaktan hiç bişi sormuycam bu konuyla ilgili
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah bu şekilde devam eder gelişimi de sizleri üzmez. Malesef ki 3 küretaj istiyor devlet bu testleri karşılamak için ne kadar değersiz canımız varmış demek ki ben testlerimi hiç devletin yapmasını beklemeden yaptırdım gittim Çapa da prof. dr. verdim 250-TL ne gerekiyorsa yaptırdım benim ve bebeğimin hayatından daha önemli değil benim de 6. gebeliğimde yüzüm güldü çok şükür.
çok sağol cevap verdin başka veren olmadı,hep yoğunlar bebişerele uğraşıyolar yada hamileler herlade..allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
yok kafam karışık ya ondan dedimbanada ofis yazdılar doktor kendi yapıcak bayada pahalı 900lira (başka yerde yaptırsam tama bilig alamam yani (ofis yazmışalr ama doktor uyutcaz dedi zaten ben rahim filminde faaln çok acı çektim uyutsunlar yaa (ağrıya alıştık ama canım yanıyor yinede:))benim negatif olunc agerek gördü..evet stres malesef.2senedir okula başaldım aöf okuyorumki kafam dağılsın dağıldı zamnalrda oldu ama hamiellik yok..takdir allahtan..sen şimdi ne aşamdasın?
Canım hayırlı olsun bebişin inşallah bu şekilde devam eder gelişimi de sizleri üzmez. Malesef ki 3 küretaj istiyor devlet bu testleri karşılamak için ne kadar değersiz canımız varmış demek ki ben testlerimi hiç devletin yapmasını beklemeden yaptırdım gittim Çapa da prof. dr. verdim 250-TL ne gerekiyorsa yaptırdım benim ve bebeğimin hayatından daha önemli değil benim de 6. gebeliğimde yüzüm güldü çok şükür.
benimkinide dr yapmıştı normal muayne sırasında. muaynede de canım yanar ama o kadar acıdı fazla değil. filmde çektirdim oda acımadı çok korkmuştum üstelik. ama yaptırdığın yere göre çok değişirmiş. ben bu camerayla bakmaya ayrıca ücret ödememiştim. okul işini iyi düşünmüşsün bende kendimi oyalıycak birşeyler arıyorum. şuan dinlenmedeyiz eskisi kadar dikkatli olmasada korunuyoruz eşimi ikna etmeye çalışıyordum vazgeçtim. istanbula gidince 3 aylık bir ön tedavi görmeyi düşünüyorum. sonrasında çalışmalara devam inşallah. sende ihmal etme başla hemen ilaçlara bak hepimiz kullanıyoruz. ben bide omega 3 kullanıyorum pıhtılaşmayı önlediği için, eskisinden daha hareketli olmaya çalışıyorum. bunların hepsi pıhtılaşması olmayanları bile etkilemiycek ufak şeyler zararı olucağını düşünmüyorum.
yok öyle birşey ben tek düşükle üniversitede yaptırdım 5 kuruşta para vermedim. ama devlet hastanesindekiler genetik dışındaki testlere bile mırın kırın etmişlerdi. nerdeyse kavga edicektim adamla bu testler 2. de bile yapılmaz 3. de belki deyince. dr um istedi dedim eli mahkum yazdı ay şimdi bile sinirlendim insanlıktan nasibini almamışlar nasıl dr yapılıyor anlamıyorum. senin şanssızlığın iyi yönlendirilememişsin. özeldeki dr um kendi hastası olan üniversitedeki bir dr a yönlendirmişti beni sağolsun. neyseki sen sonunda muradına ermişsin darısı bizim başımıza inşallah
Gözün aydın canım,bebeğin oldumu yoksa hala hamielmisin?sık sık hamile kaldınmı pıhtılaşma bildğin halde yine tutunmadılarmı?diğerleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?