Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım seni en iyi drun bilir. malesef ben hiç kalp atışı duyamadım. dr un 2. hamilelğimde söylediğini söyliyim 32. haftada aspirini kesicez demişti. ben 2. de iğneyede başlamıştım.
senin tanısı konmuş bir pıhtılaşman yok anladığım kadarıyla. genetik test falan yaptırmışmıydın. eğer pıhtılaşman yoksa aspirin kesilmesi sorun yaratmaz. bazıları hiç aspirin almadan dokuz ayı rahat geçiriyor.

çok saol canım ilgin için.bahara sormam da ki sebep o sanki bahsetmişti gibi geldivonun için bahar olarak yazdım.ben sermet beye gittim.20. haftamda sermet beyin ne kadar iyi bir doktor olduğunu biliyorum duymuştum da onun için ona gittim ama biraz moralimi bozdu benim.bebeğin yaşamaz falan filan ilk gebeliğim olduğu için pek önemsemedi. sağolsun yine kan pıhtılaşması teşhisimi kendisi buldu ona bu konuda minnettarım bişey diyemem.Amam direk yaşamaz bu bebek demesi çok üzdü beni.ama benim oğluşum bu haftaya kadar geldi onun için bir kere daha ona gitmekten korkuyorum.inşallah küvez ihtiyacı duyulmaz bebeğim az daha dayanır da 34. haftaları bulursak ve biraz daha kilo aldırabilirsem iyi olacak. ama üniversitede küvez çok zormuş uzun zamandır araştırıyoruz küvez sıkıntılı biraz. onun için özel hastaneleri tercih etmek zorunda kaldık.kent hastanesine namık demire gidicez oda çook iyi bir doktormuş inşallah hakkımzda hayırlısı olur. oğlumu Allahıma emanet ediyorum. inşallah bende şanslı olurumda güzin ve büşra gibi bebeğim normal zamanında doğar. dua et canım benim için benim bebeğim sizlerin duası ile yaşıyor ben buna yürekten inanıyorum.

canım çok teşekkür ederim. sizlerle burada bişeyler paylaşmak inanın bana iyi geliyor.inşallah herşey çok güzel olur. erken doğum yapacağımı biliyordum aslında ama doktor birazda yüzüme karşı aniden söyleyince çok panik oldum sanırım birazda doğumdan da korkuyorum hem oğluşumu kucağıma almak istiyorum ama korkuyorumda doğumdan çok farklı bir duyguymuş.

canım içini rahatlatırmı bilmiyorum benim bi arkadaşımın da böyle erken doğum riski vardı başka bir sebepten onada ciğer geliştirici yaptılar.şükür 2 ay daha dayandı bebişimiz 38. haftada bebiş kilo vermeye başlamıştı. hemen aldılar şimdi de çok tatlı prensesimiz . hepimiz dua ediyoruz bebeklerimiz için.

inşallah canım sağ sağlim kucağıma alırım bebeğimi ve size güzel haberler verebilirim.vakit buldukça durumumla ilgili bilgilendiririm sizi canım. evet doktorlar diyorki 34. haftaya kadar dayanabilse çom iyi olur birde kilosu 1.500gr. stünde olursa hiç korkma diyorlar ama benim bebeşim daha minicik. inşallah çok zor günler geçirdik bebeğimde benim karnımda çok sıkıntılı zamanlar geçirdi. çok saBRaETTİ İNŞALLAH az daha sabreder de hiç olmazsa ciğerleri gelişir problem oluşturmaz gerçi ciğer geliştirici iğne de yapılacak ama yinede 34. haftayı geçmek istyorum.HAber vericem canım size vakit oldukça Allaha emanet olun.

banada ciğer geliştirici yapacaklar canım önlem amaçlı. inşallah ben şuan 30. haftadayım. cumartesi 31. hafta olacak. az daha dayansa diye dua ediyorum bende inşallah hakkımzda hayırlısı olsun. dua etmekten başka çaremiz yok Allaha emanet bebeğim.inşallah benim oğumda sağsağlim geleck dünyaya annesinin kollarına

pıhtılaşma tanım yok canım ayrıca hiç bir testte yapılmadı kızımda hiç problem olmamıştı ama şimdi var malesef olup olmadıgını bile bilmiyorum hepimiz ALLAHA emanetiz hakkımızda güzel hayırlı ve iyisini versin rabbim
işallah sende gönlündekine kavuşursun canım

38 yazmışım 36 haftalık doğmuştu. bu ara dikkatimi çekiyor hiç 40 haftalık doğan yok zaten. bu ay başında bir arkadaşım daha doğum yaptı. oda 36+2 di.ne küveze girdiler ne bişey. bak 31 olmuşsun bile maşallah az kaldı canım alıcaksın sağlıkla kollarına. biz teyzeleride doğum hikayesini okuycaz

amin canım. boşuna sitres yapma canım demekki gerek görmemiş dr. bak ne güzel allah bağışlasın bir kızın da varmış. tadını çıkar hamileliğin düşünme böyle şeyler.

azın buzdolabında kışında serinde dışarrıda saklayabilirsin sakıncası yok canım

çok sağol canım. 25 derece altında saklayın diyor. ev 25 dereceyi geçmiyordur. küçük banyoda petek yok ben en iyisi oraya koyıyım. yazında inşallah gelir bebişte kullanırız.

önemli değil canım tekrar anlatırım sorun değil,ben 2 sene önce emboli geçirdim,bende protein c eksikliği var,ayrıca ırsi olduğu ortaya çıktı,babamda 94 yılında geçirmişti çünkü,benim sebebimde doğum kontrol hapı oldu,zaten varmış elbet bir zaman belki de hamileliğimde çıkacaktı,ben hapı kullanarak öne çekmişim hastalığı,ilk 6 ay coraspin ve coumadin kullandım,şimdi 1 buçuk senedir coumadin kullanıyorum,sürekli kan verip pıhtı zamanı ölçtürüyorum,şimdi bebek istediğimiz için iğneye başlıcam...

çok sağol cevap verdin başka veren olmadı,hep yoğunlar bebişerele uğraşıyolar yada hamileler herlade..allah hepimizin yardımcısı olsunnn...
yok kafam karışık ya ondan dedimbanada ofis yazdılar doktor kendi yapıcak bayada pahalı 900lira(başka yerde yaptırsam tama bilig alamam yani(ofis yazmışalr ama doktor uyutcaz dedi zaten ben rahim filminde faaln çok acı çektim uyutsunlar yaa(ağrıya alıştık ama canım yanıyor yinede:))benim negatif olunc agerek gördü..evet stres malesef.2senedir okula başaldım aöf okuyorumki kafam dağılsın dağıldı zamnalrda oldu ama hamiellik yok..takdir allahtan..sen şimdi ne aşamdasın?

Canım hayırlı olsun bebişin inşallah bu şekilde devam eder gelişimi de sizleri üzmez. Malesef ki 3 küretaj istiyor devlet bu testleri karşılamak için ne kadar değersiz canımız varmış demek ki ben testlerimi hiç devletin yapmasını beklemeden yaptırdım gittim Çapa da prof. dr. verdim 250-TL ne gerekiyorsa yaptırdım benim ve bebeğimin hayatından daha önemli değil benim de 6. gebeliğimde yüzüm güldü çok şükür.

Gözün aydın canım,bebeğin oldumu yoksa hala hamielmisin?sık sık hamile kaldınmı pıhtılaşma bildğin halde yine tutunmadılarmı?diğerleri...

benimkinide dr yapmıştı normal muayne sırasında. muaynede de canım yanar ama o kadar acıdı fazla değil. filmde çektirdim oda acımadı çok korkmuştum üstelik. ama yaptırdığın yere göre çok değişirmiş. ben bu camerayla bakmaya ayrıca ücret ödememiştim. okul işini iyi düşünmüşsün bende kendimi oyalıycak birşeyler arıyorum. şuan dinlenmedeyiz eskisi kadar dikkatli olmasada korunuyoruz eşimi ikna etmeye çalışıyordum vazgeçtim. istanbula gidince 3 aylık bir ön tedavi görmeyi düşünüyorum. sonrasında çalışmalara devam inşallah. sende ihmal etme başla hemen ilaçlara bak hepimiz kullanıyoruz. ben bide omega 3 kullanıyorum pıhtılaşmayı önlediği için, eskisinden daha hareketli olmaya çalışıyorum. bunların hepsi pıhtılaşması olmayanları bile etkilemiycek ufak şeyler zararı olucağını düşünmüyorum.

yok öyle birşey ben tek düşükle üniversitede yaptırdım 5 kuruşta para vermedim. ama devlet hastanesindekiler genetik dışındaki testlere bile mırın kırın etmişlerdi. nerdeyse kavga edicektim adamla bu testler 2. de bile yapılmaz 3. de belki deyince. dr um istedi dedim eli mahkum yazdı ay şimdi bile sinirlendim insanlıktan nasibini almamışlar nasıl dr yapılıyor anlamıyorum. senin şanssızlığın iyi yönlendirilememişsin. özeldeki dr um kendi hastası olan üniversitedeki bir dr a yönlendirmişti beni sağolsun. neyseki sen sonunda muradına ermişsin darısı bizim başımıza inşallah

yok canım ben gitim hemen tüpe başlattılar proftu dedik araştırıır bi bakar nerde görüşme bile uzun göeüşemiyosun merkez okadar kalabalıkki ben ailemin yanında ankaradaydım şehirdışındna geeln çook var(daha öncede fakültede aşılamalrım rahim fülmiim oldu histerskopiye gerek görmediler diyorum ya sebepte yok ya benim gibi ahstaalrla uğraşmıyolar olur deneyelim aşılma dedi durdular 3kere aşıalma oldum..sen neden korunuyosun?ben hiç korunmadım korunmamda:)tedavi derken neyle ilgili sorun ney?ilaçlara başlıycam sanırım:44:bende spor gdiiyorum kilo hemde sağlığım için şimdi pıhtıya öğrendimki damarlarım tıkanmasın yağlrım azalsın diyee

bnde 3sene önce genetikleri fakültede ücretsiz yaptırdım,şimdkinide tüpbebk merkezi sgk ile anlaşmalı kadındoğumhastanesinde yaptırdı sadece12lira fark verdim hem10günede çıktı..

Gözün aydın canım,bebeğin oldumu yoksa hala hamielmisin?sık sık hamile kaldınmı pıhtılaşma bildğin halde yine tutunmadılarmı?diğerleri...

Canım 7. ayımızdayız şükür 2 aycık daha geçsin kavuşacam kuzuma. Canım bende hamile kalmadan yana şükür hiç zorlanma olmuyor 3 düşük 2 dış gebelik geçirdim tek tüple bile hemen hamile kalan biriyim maşallah. Ben bu son gebeliğimde iğne ve coraspin kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…