kızlar bende hamile oldugumu yeni ögrendim pazartesi doktora gidecegim bende de mthfr 1298 heterozigor mutasyon vardı ama sonunda başardım gerci benim hamile kalmamda bir sorun yokdu kalp atışları duyulmuyor ama bu sefer inşalalh başaracagız
iyi geceler güzel anneler,güzel anne adayları,güzel hamişler
size bişi sormak istiyorum
ben şimdi iğne yapıyorum ya kendime bazen açarken kapağını bazende
göbeğime vurduktan sonra bir damla girmiyo içime
yani ya göbeğimde kalıyo çekince ama iyice iğne kendini bırkana kadar vuruyorum
yada kağanı açınca bir damlası gidio
bişi olmaz dimi ??
merak ettimde
bişi olmaz dimi ??
merak ettimde
bişi olmaz dimi ??
merak ettimde
kızlar bende hamile oldugumu yeni ögrendim pazartesi doktora gidecegim bende de mthfr 1298 heterozigor mutasyon vardı ama sonunda başardım gerci benim hamile kalmamda bir sorun yokdu kalp atışları duyulmuyor ama bu sefer inşalalh başaracagız
öncelikle gebelikleriniz hayırlı olsun arkadaşlar... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum ayrıca paı homozigot ... 4. gebeliğimde uygun tedaviyle şuan İpek kuzu bizimle... gönlünüzü ferah tutup tedavinizi uygulayın ve takdiri Allaha bırakın.. yüce Mevlam isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşaallah...canım hayırlı olsun.bende aynı mutasyonu taşıyorum..2 düşüğüm oldu ve şimdi elhm 8 haftalık hamileyim..elhamdülillah geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve dünkü kontrolumde de gelişimi gayet iyi gidiyor.. günlük Cleaxan iğne, benexon ve decavit vitamin ilaçlarını kullanıyorum..başlarda aspirinde kullanıyordum ama kanamam olunca dr bıraktırdı.. inşallah sende güzel haberler alırsın..bizim mutasyonlarda özellikle b vitamini acığı oldugundan bu vitaminlerle tamamlamak gerekiyormuş..
sen hangi ilaçları kullanıyorsun..??
bişi olmaz dimi ??
merak ettimde
zannetmiyorum birşey olucağını ama sen yinede doktoruna bir sor. iğne kendini atana kadar bastırıyorsun dimi canım
hayır canım bişii olmaz, sen iğnenin kapağını aç ve iğne bitene kadar vurmaya devam et..
kızlar sağolun teşekkür ederim evet iğne atana kadar yapıomarkadaşlarında dediği gibi iğneyi iyice batırıyorsun.bi sıkıntı olmaz inşallah içini rahat tut..
kız elime geçersen önüme katar kovalarım seni)))bu ne panik böylemi konuştuk seninlee... rahat olll.. ben çooookkk iğneyi yapmadan uyuyakaldımm bir damlanın hesabını yapmaaa... tedavini oluyosun çok şükür, takdiri Allaha bırak tevekkül tevekkül tevekkülll...
carnatioonnn .. çok sevindim canımmmm maşallahhh prensesine... her kontrolun böööle güsel geçer inşallahhh..
herkese günaydıınn :) bu sabah bir prenses haberi alarak güne muhteşem başlıyoruz. yine harika bir haftasonu ardından sabah işe gelmek üstelik paşamı evde bırakarak gelmek sinirlerimi bozmuş olsada. carnationcum çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.
günaydın canım arkadaşlarım,
size güzel bir haber vereyim dedim sabah sabah :).. Kendi doktorum detaylı ultrason için prof.a yönlendirmişti. Cuma günü kontrole gittik. 14.haftam bitti. Evet biraz erken gittik ama 2 düşük olunca iğnede kullanınca ee bende iğne yeterli mi acep diyince 23.haftadan önce 14.haftada da gönderdi.
çok şükür minik kuzum gayet iyi. Büyümüş:).. Bide prenses olduğunu öğrendik..Kızımız olacakmış.. Onuda sizlerle paylaşayım dedim.
He bide iğne dozajımı 0,8den 0,4e düşürüyoruz..
Hepinize iyi haftalar..
canım gerçekten çok güzel bihaber bu...inşallah kızını sağ salim kucağına alırsın...bende 10 h 4günlüğüm...sabah akşam 4000 lik kullanıyorum. 12. Haftadan sonra belki bizde 4000 liğe düşücez..inşallah herşey yolunda gider....bizleri habersiz koyma....kendine iyi bak
canım benim, çok teşekkürler. Kendi doktorum 12.haftada aslında %10 yanılma payı ile cinsiyetini söylemişti. Cuma gittiğimiz profesörde tescil etti:).
Bugün itibari ile 0,4'e düşüyoruz.. Belki 24.haftada iğneyi bile kesebileceğimizi söyledi. Ama buna nasıl cesaret ederim. Bilemiyorum.. şimdiden bunları düşünmüyorum. O hafta gelsin tekrar bakıcaz.. Allah'ıma emanet bu minik kuzularr :).. Sende kendine çok iyi bak. 12.haftada cinsşyetini söyleyebilirle haberin olsun:)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?