canım, bununla ilgili ben sana hem özelden hemde burdan yanıt vermiştim. umarım karşılaşmazsın..
sevgiler.
endişelinmemelisin dr.ne zaman başlaman gerektiğini söyler zaten benimkde kalp atışlarını görmeden başlamadı ama benim ısrarımla öncesinde bebe aspirinine başladı
tesekkur ederım, peki duşuklerden sonra rahım fılmıde cekılıyo mu acaba? daha dogrusu once kana bakıyorlar sonra mı fılm cekılıyo kanda bısey cıkmazsa... ay ben bu fılm olayından cok tırstım da, cektırmesek olmaz mı acaba sadece kana bakılsa yada rahımdekı anormalıyı vajınal ultrasonla baksalar???
selam kızlar benim aklıma bişey çok takılıyor şuan 21.haftamızdayız kızımla hamileliğimin başından beri fragmın 5000 kullanıyorum fakat dr.bana hiç dozu düşürücez falan gibi bişeyler söylemedi acaba doz arttırmaya veya düşürmeye masıl karar veriyorlar hamileliğimde sadece normal testler yapıldı artı bişey yapılmadı acaba boşunamı endişeleniyorum
maaşallah size
darısı bana olsun ınş
ben bugün bi dr a sordum bu iğne dozları fxa diye bi değer varmş ona göre ayarlanıyormş
ama kanamanz falan yoksa endişelenmeyin ama yinede baktırın tabi
tesekkur ederım, peki duşuklerden sonra rahım fılmıde cekılıyo mu acaba? daha dogrusu once kana bakıyorlar sonra mı fılm cekılıyo kanda bısey cıkmazsa... ay ben bu fılm olayından cok tırstım da, cektırmesek olmaz mı acaba sadece kana bakılsa yada rahımdekı anormalıyı vajınal ultrasonla baksalar???
benim sadece kan testi yapıldı genetik yani 1 haftada sonuçları çıktı ama film falan çektirmedim daha doğrusu dr.lafını bile etmedi
canım benim düşük 1 tane olduğu için benim bir önceki doktor sadece ultrasonla kontrol etmişti kürtajdan sonra içerde parça fln kaldı mı diye başka da birşeye bakmamıştı. Doğal seleksiyon olabilir demişti geçmişti, sonradan şimdiki doktoruma gitmeye başladım o da genetik testi verdi sadece. Genetik test sonucuna göre aspirin ve iğneye başlattı.
benim sadece kan testi yapıldı genetik yani 1 haftada sonuçları çıktı ama film falan çektirmedim daha doğrusu dr.lafını bile etmedi
bana da rahim filmi çekilmedi.
selam kızlar benim aklıma bişey çok takılıyor şuan 21.haftamızdayız kızımla hamileliğimin başından beri fragmın 5000 kullanıyorum fakat dr.bana hiç dozu düşürücez falan gibi bişeyler söylemedi acaba doz arttırmaya veya düşürmeye masıl karar veriyorlar hamileliğimde sadece normal testler yapıldı artı bişey yapılmadı acaba boşunamı endişeleniyorum
evet canım ama çok endişeleniyorum ne yapayım
biz bu bebeği zor bulduk kaybetmekten çok korkuyorum
ınş sorun olmaz
sağolasın canım[/QUOTE
pozitif düşün, negatif elektriği üzerine çekme :).. ve bol dua et. Allaha'a emanet minik melek.. teedirginlik gerçekten insanı stres sahibi yapıp ve kötü şeyleride çekiyor..
güzel şeyler düşün..
dualarım seninle..
düşükten sonra değilde önce çektirdim canım üstelik dr da istememişti içim rahat etsin diye çektirdim. hiç korkulacak birşey değil muayne kadar bile acımadı. hangi şehirdesin bilmiyorum ben istanbula gittiğimde radyotomda çektirdim. kürtajdan sonra patoloji sonuçları çıktıktan sonra birde üstüne normal adetimi gördükten sonra genetik tahlilleri ve bir sürü tahlil daha yaptırdık. hepsinin sonucu farklı zamanlarda çıkıyor en uzun genetikler sürüyor 1 ay kadar. benden sonrasında film istemediler.
canım meraklanma bence dr herhangi bir sorun görse test isterdi. bana da herhangi bir test yapmadan ultrasonla kan akışına bakarak aynı iğnelere devam ettirdi. çok şükür özgem perşembe günü kırk günlük olacak inşallah.selam kızlar benim aklıma bişey çok takılıyor şuan 21.haftamızdayız kızımla hamileliğimin başından beri fragmın 5000 kullanıyorum fakat dr.bana hiç dozu düşürücez falan gibi bişeyler söylemedi acaba doz arttırmaya veya düşürmeye masıl karar veriyorlar hamileliğimde sadece normal testler yapıldı artı bişey yapılmadı acaba boşunamı endişeleniyorum
düşüklerden sonra sorunun ne olduğunu anlamak için pıhtılaşma testlerinin yanı sıra pek çok test ve rahim filmi de mutlaka isteniyor .çünkü özellikle tekrarlayan düşüklerde, birde 3 ay sonrasında oluyorsa rahim problemlerinden kaynaklanabiliyormuş.ben hepsini yaptırdım. özelde yaptırdım çünkü ben 2 düşük yapmıştım ve devlet 3 düşükten önce bu araştırmaları yapmıyor.birde eşli gen analizi yapıldı bunlara ek olarak. bence tekrar aynı acıyı yaşamaktansa bütün incelemelerin önceden yapılıp sorun ne ise yeni gebelikte önlemler almak en doğrusu. ayrıca rahim filminden o kadar korkma. abartıldığı gibi değil. ben anestezisiz yaptırdım. evet ağrı veren bir işlem ama çok kısa sürüyor.rahim anomalileri vajinal ultrasonda görünmüyor.benim rahmimde problem çıktı ve hamileliğimin 3. ayında rahim ağzına düşüğü önlemek için dikiş atıldı, sürekli yatarak geçirdim hamileliğimi. eğer sadece kan tahlilleir yapılsa idi belki iğne kullanmama rağmen bebeğimi kaybedebilirdim. her ihtimali düşünmek lazım. kayıp yaşamak kadar acı vermiyor hiçbirşey..
Slm kızlar cokkk uzaklardan kucak dolusu öpücük yolluyorum hepinizin yanağına birer tane
resmak (ayy senin su ismini bir turku yazamiyorum) nasılsın canım nasıl gidiyor oglusun nasıl tekmeker dahada belirginlesmistir tumm hizinla geliyorsun arkamdan hadi bakalimm
carnationnnn canimm çok sevindim cinsiyet önemli değil yeterki kontroller iyi geçsin inan çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ohhh ohhh prensesler çoğalıyor her gecen gün
Baharcimm canım bozma sinirlerini unutma ki aksama tekrar kavuşacaksın paşana sen çalışıyorsan onun için çalışıyorsun canım
benim. Biliyorum onca zorluktan sonra ona kavuşmak ve şimdide evde bırakıp ise giek zor bir seydir ama üzülme
Beni soracak olursanız kocaaaaaa gobis olduk benden onde yürüyor gobusum hersey cokk iyi Rabb'ime şükür bide geceleri uyuyabilsem daha iyi olcak ama ne yapalım annesini şimdiden alistiriyor kızım uykusuz gecelere carsamba gunü kontrolum var inşallah güzel haberler veririm sizlere dualarımdasiniz sizinde dualarınızda olmak umidiylee
canım benimde çarşamba günü kontrolüm varhayırlı haberlerle döneriz inşaallah..
GÜNAYDIN HERKESE
ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞLERİMİZE KAVUŞMAKMAK İÇİN BİR GÜN DAHA EKSİLDİ NE GÜZEL
YENİ HAMİŞ HABERLERİ DUYMAK DİLEĞİYLE..............
Slm kızlar cokkk uzaklardan kucak dolusu öpücük yolluyorum hepinizin yanağına birer tane
resmak (ayy senin su ismini bir turku yazamiyorum) nasılsın canım nasıl gidiyor oglusun nasıl tekmeker dahada belirginlesmistir tumm hizinla geliyorsun arkamdan hadi bakalimm
carnationnnn canimm çok sevindim cinsiyet önemli değil yeterki kontroller iyi geçsin inan çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ohhh ohhh prensesler çoğalıyor her gecen gün
Baharcimm canım bozma sinirlerini unutma ki aksama tekrar kavuşacaksın paşana sen çalışıyorsan onun için çalışıyorsun canım
benim. Biliyorum onca zorluktan sonra ona kavuşmak ve şimdide evde bırakıp ise giek zor bir seydir ama üzülme
Beni soracak olursanız kocaaaaaa gobis olduk benden onde yürüyor gobusum hersey cokk iyi Rabb'ime şükür bide geceleri uyuyabilsem daha iyi olcak ama ne yapalım annesini şimdiden alistiriyor kızım uykusuz gecelere carsamba gunü kontrolum var inşallah güzel haberler veririm sizlere dualarımdasiniz sizinde dualarınızda olmak umidiylee
canım benimde çarşamba günü kontrolüm varhayırlı haberlerle döneriz inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?