Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar benim aklıma bişey çok takılıyor şuan 21.haftamızdayız kızımla hamileliğimin başından beri fragmın 5000 kullanıyorum fakat dr.bana hiç dozu düşürücez falan gibi bişeyler söylemedi acaba doz arttırmaya veya düşürmeye masıl karar veriyorlar hamileliğimde sadece normal testler yapıldı artı bişey yapılmadı acaba boşunamı endişeleniyorum

endişelinmemelisin dr.ne zaman başlaman gerektiğini söyler zaten benimkde kalp atışlarını görmeden başlamadı ama benim ısrarımla öncesinde bebe aspirinine başladı

ah bide bana anlat canım endişelenememk ne mümkün
tüp bebek olunca insan çok korkuyor valla
bende tedavi öncesi aspirin ve iğne kullandım bundan sonrada bakalım dr um naısl gerek görcek
teşekkür ederim

maaşallah size
darısı bana olsun ınş
ben bugün bi dr a sordum bu iğne dozları fxa diye bi değer varmş ona göre ayarlanıyormş
ama kanamanz falan yoksa endişelenmeyin ama yinede baktırın tabi

maaşallah size
darısı bana olsun ınş
ben bugün bi dr a sordum bu iğne dozları fxa diye bi değer varmş ona göre ayarlanıyormş
ama kanamanz falan yoksa endişelenmeyin ama yinede baktırın tabi

inşallah canım hepimiz sağlıklı birşekilde alırız meleklerimizi kucağımıza kanamam hiç olmadı çok şükür
ama tedaviden önce 2 düşük yaşadım o yüzden biraz fazla takıyorum herşeyi

benimki gidişat iyi biraz azaltalım dedi azalttı kafasına göre, test fln yapmadı. Ama ben burada okumuştum hiç dozajı değiştirmeden 36.haftalara kadar iğne kullananlar varmış. İçini ferah tut, 21. haftaya kadar gelmişsin sanmıyorum bundan sonra bir terslik olacağını.

canım meraklanma bence dr herhangi bir sorun görse test isterdi. bana da herhangi bir test yapmadan ultrasonla kan akışına bakarak aynı iğnelere devam ettirdi. çok şükür özgem perşembe günü kırk günlük olacak inşallah.

canım benimde çarşamba günü kontrolüm var hayırlı haberlerle döneriz inşaallah..

canım benimde çarşamba günü kontrolüm var hayırlı haberlerle döneriz inşaallah..

insallah canim benim bizimde tek temennimiz guzel haber alip guzel haber vermek ama biliyorsun her kontrol oncesi insanda bir stres oluyor

sen nasilsin canim nasil gidiyor iyice sistik dimii

GÜNAYDIN HERKESE
ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞLERİMİZE KAVUŞMAKMAK İÇİN BİR GÜN DAHA EKSİLDİ NE GÜZEL
YENİ HAMİŞ HABERLERİ DUYMAK DİLEĞİYLE..............

GÜNAYDIN HERKESE
ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞLERİMİZE KAVUŞMAKMAK İÇİN BİR GÜN DAHA EKSİLDİ NE GÜZEL
YENİ HAMİŞ HABERLERİ DUYMAK DİLEĞİYLE..............

günaydınnn canım.. ne güzel yazmışın aynen katılıyorummm..

wiecim, essebecimm dualrım sizle çook güzel geçer inş kontrolunuz..

benim kontrolum de 7 mayısta.. ayrıntılı ultrason haftası galiba, şeker yüklemesi, pıhtılaşma testi falan da var heyecanla bekliyorum, göbişi büyütüyorum bi yandan da..

canım benim öncelikle o göbüşünü kobacan(kocaman demek) :) öpüyorum. sağlıkla aramıza geleceği günüde sabırsızlıkla bekliyorum minik prensesin. bana gelecek olursak gerçekten onca emekten sonra kuzuyu evde bırakıp işe gelmek ölüm gibi. sabah arkamdan bir bakışı var şeytan diyor dön geri salla yemişim işini ama öyle olmuyor malesef. evet bende senin dediğin gibi avutuyorum kendimi sırf ona daha güzel bir gelecek hazırlamak sırf onu hayata daha iyi kaliteli hazırlayabilmek adına çalışıyorum böyle düşününce daha iyi hissediyorum kendimi :)

benim ve birçok arkadaşımın dozu düşürülmedi. eğer dr gerek görürse olası bir kanama riski görürse düşürüyor onun dışında pek düşürmüyorlar.

oooo çarşamba günü güzle geçecek demektir. bütün minişler annelerini görecek ve güzel haberler yollayacaklar teyzelerine. hadi bakalım iyi haberlerle gelin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…