Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım henüz tedaviye başlamadımkalp atışları duyulduktans sonra doktor henüz bişey demedi ben aynı zamanda guatr tedaviside görüyorum onun ilacınıda kullanıyorum şimdilik sadece guatr ialaı ve folbiol kullanıyorum ama haftaya başalrız yazarım başladıgımda alalh isteyen herkeze nasip etsin benim de iki düşügüm var lakp atışları duyulmuyor ondna bunun için erkenden başlamak istedim daha önceki düşüklerde sebep bilinmiyordu tedavi uygulanmamışdı.

kızlar bu cleaxn vb ilaçların dozunu dr larınız FXa değerinize göre mi bakıyor kan testi yaptıryormusunuz

ben o testi yaptırmadım sanırım hamile kalınca gittim 0,4 lük vermişti. yani o anda bhcg dışında birşeye bakılmadı. herkezinki farklı olabilir tabii.

canım benim sadece bir düşüğüm vardı. Normalde 3 düşükten sonra yapılan, kan pıhtılaşmasıyla alakalı bir genetik test var.(Benim doktor tanıdık o yüzden tedbir diye yaptırdı sonucunda da protrombin mutasyonu çıktı bende.) Bunun sonucunda kanında pıhtılaşma olup olmadığı ortaya çıkıyor ve eğer çıkarsa doktor kan sulandırıcı iğne veriyor. Testin sonucu 20-30 günde çıkıyor. Yaptırdığın yere göre değişiyor. Hamile kalmadan önce coraspin kullanıyorsn, hamile kaldıktan sonra da kan sulandırıcı iğnelere başlıyorsun.

şekerim çok sevindim senin adına. Ben 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona giricem Allah nasip ederse. Sen ayrıntılı ultrason için kime gittin bana özelden yazabilir misin. Benim doktor kendi kliniklerinden birini tavsiye etti ama emin olamadım ona gitsem mi gitmesem mi. Bir de doktorum bana iğneyi 2 günde 1 yap dedi. Dozajını yarıya düşürsek yine her gün yapsam olmaz mı dedim istemedi nedense. Allah inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza nasip etsin.

şimdi ben birşeyi anlamadım bende kalp atışı duyamadım biz ilaç almassak nasıl olcak ki. zaten kese göründükten kısa süre sonra gelişimi durmuştu bebeğimin. erken öğrendiğim için adete 5 gün kala aspirine de başlamıştım üstelik. anladığım kadarıyla bizim mutasyonu pek önemsemiyor drlar. belkide biz abartıyoruzdur offf kafam karıştı iyice. vardır dr unun bir bildiği. güzel haberlerini bekliyorum canım.

canım benim, bence yaptır. yaptırmazsanda acaba bişeyi var mı diye kafan karışacak bu sefer.. birde Allah sağlıklısını versin. düşünsene ileride aksi kötü bişi olduğunda çocuğuna der, sana dert..,,birde ayrıca kesin sonuc vermiyor ama büyük olasıklıkla sonucu çıkıyormuş.. benim 50.000de 1 gibi çok düşük çıktı. doktorum gayet güzel bir rakam dedi. onun için bu yaşadığımız, hergününe şükrettiğimiz en özel, en kutsal günlerimizde kafanı niye kötü şeylerle yoracaksın ki.. yaptır kafanda rahat etsin:)..

canım benim, dualarım seninle. çarşamba günü güzel haberler getir bize kızından:)..

BENİMDE İLK BEBEGİM KALP ATIŞALRI DUYULMADI VE KÜRTAJ OLDUM İKİNCİ BEBEGİM normal hiç bir ilaç kullanmadan dogdu ve şu an 2.5 yaşında üçüncü kez hamika kaldım ve yine düşük kalp atışları duyulmadı ve test yapıldı ssk hastanesinde kan pıhtılaşması dendi bende aynı soruyu sordum bir önceki cocukda ben bişey kullanmadım ve dormal olarak dogdu şimdi de hamileyim ve erkenden gideyim tedavi başlasın diye doktorda kalp atışları duyulmadan bir tedavi olmaz dedi zaten duyulmazsa kromozon yapısında bozukluk vardır dedi ona bişey yapamayız hine düşür dedi kalp atışları duyulsun sonra başlayacagız dedi.yani haftaya bekleyecegim .

teşekkürler hayatım...dua etmekten başka çare yok...hayırlısı olur inşallah burdaki herkes için..

arkadaşlar peki bu kan sulandırıcılar sizde kanama yapıyor mu,yaptığı zaman dr nuz iğneyi kesti mi nasıl yol izlediniz,bana yardımcı olursanız sevinirim

çok sağol cevabın için canım. benim anneminde çok düşüğü olmuş ama biz hiç tedavisiz olmuşuz. o zaman zaten bunlar bilinmiyormuş. Allah bağışlasın yavrunu. her dr un yaklaşımı başka demekki yada hastaya göre bir yol çiziliyor. bu genler herkesi aynı oranda etkilemiyor. haftaya hep birlikte sevinicez pıt pıtlara

arkadaşlar peki bu kan sulandırıcılar sizde kanama yapıyor mu,yaptığı zaman dr nuz iğneyi kesti mi nasıl yol izlediniz,bana yardımcı olursanız sevinirim

canım ben 6 haftalıkken kanama geçirdim ama çok şükür az bir kanamaydı bir gece hastanede müşahede altında kaldım. o zamana kadar hem aspirin hemde iğne kullanıyorum.sonrasında dr aspirini bıraktırdı yani iğneyi bıraktırmadı şimdi 20 gün oldu sadece iğne ile devam ediyoruz çok şükür iyi gidiyor. hafta sonuda kontrolum var bakalım aspirine tekrar başlatacakmı???şu an iğne ve vitamin hapları kullanıyorum hiç kanama problemimde olmadı çok şükür..Geçmiş olsun..

canım bende bunu merak edip dr.sormuştum herhangi bir sorun olmazmış için rahat olsun

endişelinmemelisin dr.ne zaman başlaman gerektiğini söyler zaten benimkde kalp atışlarını görmeden başlamadı ama benim ısrarımla öncesinde bebe aspirinine başladı

benimde transferin 9.günü kanama olunca dr kestirmişti ama sonra hiç devam etmedik,bakalım artık kesemizde göründü başlarız artık snaırım ınş
çok teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…