canım bizim durumumuz aynı mutasyonumuz aynı bende kendim hamile kalıyorum ama bende hiç kalp atışı duyamadım. Senin başarı hikayen bana çok büyük umut olucak. Senin tedavin nasıl iğneye başladınmı?
kızlar bu cleaxn vb ilaçların dozunu dr larınız FXa değerinize göre mi bakıyor kan testi yaptıryormusunuz
merhaba kızlar bana bı konuda yardımcı olursanız sevınırım. 3 tane kaybım var, sonuncusu 5,5 aylıktı. oncekı bos gebelıktı ondan sonra coraspın kullanmaya baslamıstım. hıc test yapmadı doktor test yapsamda bunu verecegım dedı. ama yeterlı olmadı galıba.sımdı arastırma yapılmaya başlanacak ama bu ısler nasıl oluyo hangı asamalardan gecmek lazım. okadar korkuyorum ve kafam karısıkkkı.... rahım fılmı cekecegız dedı doktor ve kan testlerı yapılacak dedı. ne kadar surer bu testlerın sonuclanması... bıraz bılgı verır mısınz...
günaydın canım arkadaşlarım,
size güzel bir haber vereyim dedim sabah sabah :).. kendi doktorum detaylı ultrason için prof.a yönlendirmişti. cuma günü kontrole gittik. 14.haftam bitti. evet biraz erken gittik ama 2 düşük olunca iğnede kullanınca ee bende iğne yeterli mi acep diyince 23.haftadan önce 14.haftada da gönderdi.
çok şükür minik kuzum gayet iyi. büyümüş:).. bide prenses olduğunu öğrendik..kızımız olacakmış.. onuda sizlerle paylaşayım dedim.
he bide iğne dozajımı 0,8den 0,4e düşürüyoruz..
hepinize iyi haftalar..
hayırlı olsun canım gözünaydın..allahın izniyle inşallah herşey sorunsuz devam eder ve yavrunu kucağına alırsın...
canım henüz tedaviye başlamadımkalp atışları duyulduktans sonra doktor henüz bişey demedi ben aynı zamanda guatr tedaviside görüyorum onun ilacınıda kullanıyorum şimdilik sadece guatr ialaı ve folbiol kullanıyorum ama haftaya başalrız yazarım başladıgımda alalh isteyen herkeze nasip etsin benim de iki düşügüm var lakp atışları duyulmuyor ondna bunun için erkenden başlamak istedim daha önceki düşüklerde sebep bilinmiyordu tedavi uygulanmamışdı.
ayyy !biran önce cinsiyetini söyleselerde bilsek artık....acayip merak ediyorumYa bişey sormak istiyorum. şu ikili test varya down sendromu testi sen yaptırdınmı?. Kafam karışık.. Yaptırsam allah esirgesin bişey çıktı vazmı geçicem bebeğimden. çok zor bi karar bu... Kaderim neyse yaşarım diyorum... Acaba yaptırsammı yaptırmasammı bilemiyorum
Slm kızlar cokkk uzaklardan kucak dolusu öpücük yolluyorum hepinizin yanağına birer tane
resmak (ayy senin su ismini bir turku yazamiyorum) nasılsın canım nasıl gidiyor oglusun nasıl tekmeker dahada belirginlesmistir tumm hizinla geliyorsun arkamdan hadi bakalimm
carnationnnn canimm çok sevindim cinsiyet önemli değil yeterki kontroller iyi geçsin inan çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ohhh ohhh prensesler çoğalıyor her gecen gün
Baharcimm canım bozma sinirlerini unutma ki aksama tekrar kavuşacaksın paşana sen çalışıyorsan onun için çalışıyorsun canım
benim. Biliyorum onca zorluktan sonra ona kavuşmak ve şimdide evde bırakıp ise giek zor bir seydir ama üzülme
Beni soracak olursanız kocaaaaaa gobis olduk benden onde yürüyor gobusum hersey cokk iyi Rabb'ime şükür bide geceleri uyuyabilsem daha iyi olcak ama ne yapalım annesini şimdiden alistiriyor kızım uykusuz gecelere carsamba gunü kontrolum var inşallah güzel haberler veririm sizlere dualarımdasiniz sizinde dualarınızda olmak umidiylee
şimdi ben birşeyi anlamadım bende kalp atışı duyamadım biz ilaç almassak nasıl olcak ki. zaten kese göründükten kısa süre sonra gelişimi durmuştu bebeğimin. erken öğrendiğim için adete 5 gün kala aspirine de başlamıştım üstelik. anladığım kadarıyla bizim mutasyonu pek önemsemiyor drlar. belkide biz abartıyoruzdur offf kafam karıştı iyice. vardır dr unun bir bildiği. güzel haberlerini bekliyorum canım.
canım benim, bence yaptır. Yaptırmazsanda acaba bişeyi var mı diye kafan karışacak bu sefer.. Birde allah sağlıklısını versin. Düşünsene ileride aksi kötü bişi olduğunda çocuğuna der, sana dert..,,birde ayrıca kesin sonuc vermiyor ama büyük olasıklıkla sonucu çıkıyormuş.. Benim 50.000de 1 gibi çok düşük çıktı. Doktorum gayet güzel bir rakam dedi. Onun için bu yaşadığımız, hergününe şükrettiğimiz en özel, en kutsal günlerimizde kafanı niye kötü şeylerle yoracaksın ki.. Yaptır kafanda rahat etsin:)..
BENİMDE İLK BEBEGİM KALP ATIŞALRI DUYULMADI VE KÜRTAJ OLDUM İKİNCİ BEBEGİM normal hiç bir ilaç kullanmadan dogdu ve şu an 2.5 yaşında üçüncü kez hamika kaldım ve yine düşük kalp atışları duyulmadı ve test yapıldı ssk hastanesinde kan pıhtılaşması dendi bende aynı soruyu sordum bir önceki cocukda ben bişey kullanmadım ve dormal olarak dogdu şimdi de hamileyim ve erkenden gideyim tedavi başlasın diye doktorda kalp atışları duyulmadan bir tedavi olmaz dedi zaten duyulmazsa kromozon yapısında bozukluk vardır dedi ona bişey yapamayız hine düşür dedi kalp atışları duyulsun sonra başlayacagız dedi.yani haftaya bekleyecegim .
arkadaşlar peki bu kan sulandırıcılar sizde kanama yapıyor mu,yaptığı zaman dr nuz iğneyi kesti mi nasıl yol izlediniz,bana yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar peki bu kan sulandırıcılar sizde kanama yapıyor mu,yaptığı zaman dr nuz iğneyi kesti mi nasıl yol izlediniz,bana yardımcı olursanız sevinirim
iyi geceler güzel anneler,güzel anne adayları,güzel hamişler
size bişi sormak istiyorum
ben şimdi iğne yapıyorum ya kendime bazen açarken kapağını bazende
göbeğime vurduktan sonra bir damla girmiyo içime
yani ya göbeğimde kalıyo çekince ama iyice iğne kendini bırkana kadar vuruyorum
yada kağanı açınca bir damlası gidio
bişi olmaz dimi ??
merak ettimde
endişelinmemelisin dr.ne zaman başlaman gerektiğini söyler zaten benimkde kalp atışlarını görmeden başlamadı ama benim ısrarımla öncesinde bebe aspirinine başladımerhb arkadaşlar daha önce yazmştım bu sayfaya 3.tüp bebek denemem ve şükür kesemizi gördük,ama biz hala pıhtılaşma ile ilgili bi önlem almadık
ne aspirin ne iğne
nereye kadar gitcek böyle bilmiyorum
Rabbim korusun bizi ınş
sırada kalp atışımızı duymak var dua edin bize olur mu
canım ben 6 haftalıkken kanama geçirdim ama çok şükür az bir kanamaydı bir gece hastanede müşahede altında kaldım. o zamana kadar hem aspirin hemde iğne kullanıyorum.sonrasında dr aspirini bıraktırdı yani iğneyi bıraktırmadı şimdi 20 gün oldu sadece iğne ile devam ediyoruz çok şükür iyi gidiyor. hafta sonuda kontrolum var bakalım aspirine tekrar başlatacakmı???şu an iğne ve vitamin hapları kullanıyorum hiç kanama problemimde olmadı çok şükür..Geçmiş olsun..
kanama olduğunda iğne değilde aspirin kesiliyor. dr ların genel yaklaşımı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?