Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

redmaskcım hadi bakalım sende inş. güzel haberle gelirsin. :) ayyy ne güzel günler bu günler yaa tatlı telaşlar hamiş olasım geldi bir daha vallaha :)

iveeeeettt cevaplar bitti.
hepinizee kobaaaaacccccaaaann (kocaaaaammmaaann arkadaşımın oğlu kobacan diyo takıldı dilime :) günaaaaaayyyyyydıııınnn.

baharcım zaman zaman bende aynı şeylerle avutuyorum kendimii ama be kendimizi kandırıyoruz bugün bana seni çıkarıyoruz deseler inan zil takıp oynarım.
o kadar zor geliyo ki artık anlatamam.
dediğin gibi o arkamdan bakışı uyku mahmurluğuyla.. içim kıyılıyo böyle kapıdan çıkarken.
umarım tez vakitte verirler çıkışımıda alırom tazminatımı otururum bebemle evimde.
ben çalışmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummm yaa :84::84::84::84:

iveeeeettt cevaplar bitti.
hepinizee kobaaaaacccccaaaann (kocaaaaammmaaann arkadaşımın oğlu kobacan diyo takıldı dilime :) günaaaaaayyyyyydıııınnn.

günaydın hayatımm günaydınn.

akşam kaçta bitiyo mesain birde hafta tatilin hangi gün canımm..

aaaaa senin birde süt iznin var daha dimi onu nasıl kullanıyon acep

günaydın hayatımm günaydınn.

akşam kaçta bitiyo mesain birde hafta tatilin hangi gün canımm..

aaaaa senin birde süt iznin var daha dimi onu nasıl kullanıyon acep

canımcım ben süt iznimi toplu kullandım rapor sonuna ekledim 2,5 ay yoksa kuzuyu 3,5 aylıkken bırakacaktım onun sayesinde 6 aya girdiğinde bıraktım. benim mesaim yazın 17:30 da kışın 17:00 de bitiyor. cumartesi pazar çalışmıyorum.

bu arada kimselerde yok yaav (

günaydın kızlar
sizin bu yazılarınız benim bile içimi acıttı. ya acaba doğumdan sonra kendiniz çıksanızda tazminatınızı alamazmısınız. evlendikten sonra bir sene içinde doğumdan sonrada böyle bir hak var sanıyorum.

kızlar bu raporlar nasıl çıkıyor doğum izni almak için veya doğum parası almak için yapılması gereken şeyler ne?
yardımcı olursanız sevinirim

tünaydınnnnnn:92::92:
bugünde geçiyo işte şükürler olsun rabbime
bugün itibari ile 8+0 olduk
çok mutluyum ama korkuyorum ama dua ediyorum bol bol rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
annelik duygusundan bizi mahrum etmesin inşallahhhhhhhhhhhh

kızlar biliyorum hiç belli olmaz bu işler ama gebelikte en riskli dönem ne zaman bizim açımızdan merak ettim rabbim yardımcımız olsun...

amiiin.maşallah size .bende merak ediyorum sorunun cevabını

insallah canim benim bizimde tek temennimiz guzel haber alip guzel haber vermek ama biliyorsun her kontrol oncesi insanda bir stres oluyor

sen nasilsin canim nasil gidiyor iyice sistik dimii
sorma canım bugünlerde benim ayaklarımdada şişme oluyor ayakkabılrım olmıycak artık koca ayaklara birde şekerim sınırı geçmeye başladı onu kontrol altında tutmaya çalışıyorum korkuyorum bebişime bir zararı dokunur diye.uyku sorunları başladı seninki gibi bide yatarken sağa sola dönmekte bayağı zorlanıyorum eee tabi 73 kiloyla hamile kalınca şimdide yuvarlak top gibi oldum
sağol canım seninkide güzel geçer inşaallah.dualar müşterek..
oooo çarşamba günü güzle geçecek demektir. bütün minişler annelerini görecek ve güzel haberler yollayacaklar teyzelerine. hadi bakalım iyi haberlerle gelin inşallah :)
sağol canım çınarını öp bizim için annesi

malesef hayatım işte böyle bi yasa var.
nikahtan sonra bir yıl içinde işi kendin bıraksanda haklarını alıp ayrılabiliyosun ama doğumda böle bi hakk yok malesef.

baharcım işimizin tek güzel yanı bu olsa gerek bende 17:40 ta çıkıyorum cumartesi ve pazar evdeyim.,

ommaaaaannn yaaaaa valla bak bi sopa geliyo artık sana
böle accayip soruları nerden buluyon nasıl aklına getiriyon bacım yaa
boşver düşünme sen şimdi bunları
hamileliğinin keyfini çıkar.

fransiyum canım sanırım doğum raporunu soruyosun 32.haftanı tamamldığında doktorun sana zaten yazıyo raporu bitiş tarihini açık bırakıyo doğum yaptığın günden sonra kapanıyo o rapor yani doğum yaptıgın tarihten sekiz hafta sonra.
parasını almak için ise raporun bitiş tarihinden sonra; raporun (iş yerinden onaylı olması lazım). ondan sonra doğum yaptığın hastane sana bi doğum raporu veriyo o rapor.nüfus un falan gidiyosun sigorta müdürlüğüne gerekli işlemleri yaptırıyosun ( bu konuda zaten hastane seni yönlendirir) ondan sonra 15 gün sonra nüfusun ile birlikte herhangi bir ptt den alıyosun paranı..

ben şanslıydım 2 gün sonra almıştım
ondan sonra değişti zaten bir ay sonra falan alanlar oldu.

canııııııııımmm ya sen çok güzelmişsin hamilelik çok yakışmış sana.
inşallah kucağındaki resimleride görürüz

pıhtıdaşlarım selam nasılsınız umarım herkes iyidir,yeni sağlıklı hamilelerimiz vardır inş.
bizi sorarsanız ELİF GÜNEŞ 2.ayını bitirdi,Allah herkese yaşatsın inş.
tüm vaktimi alıyor,kolikli bir bebek.....hala düzelmedik...
hepinize sağlıklı gebelikler,koliksiz bebekler diliyorum :)

canııııııııımmm ya sen çok güzelmişsin hamilelik çok yakışmış sana.
inşallah kucağındaki resimleride görürüz

Saol canimcim ama o resimler Şubat ayında çekildiğin resimler simdik siskooo oldukk siskoooo en kısa zamanda bugün çekindiğim resimlerimi koyacağım canım o zaman bu konuyu yine konuşuruz herkes cirkinlesmisin diyorlar adamı sınır ediyorlar ama bende diyorumki olsun benim güzelliğimi kızım aldı bende curkinlesiyim nolcak dimii canimm

Bekle bekle azzzz kaldı Rabb'imin izniyle 1,5ayy sonra kuzumla birlikte çekindiğim resimlerimi koyacagimmm gecen gün beşiğini aldık odamda yaa duruyorum dürüyorum odama girip beşiğe bakıyorum esım yeter artık iycee kafayı yedin hayirlisiyla bı dogsaydi diyorr ehhhh adamida biktirdik

selamlar..arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende sizler gibi kan pıhtılaşmasından dolayı 2 kez düşük yaptım.şuan 5 hafta 4günlük hamileyim.Allah tamamını erdirir inşallah.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.benim mthfr C677T ve A1298C heterozigot,PAL-1(4G/5G) geninde 5G-5G gebelik geninde mutasyon var.gebelik öncesi coraspin100mg,benexolB12,folbiol lullandım.o.4 clexane kullanıyorum.coraspin kullanıyordum.4 gün sonra kanamam oldu.doktorum aspirini kesti.sadece iğne kullanıyorum.diğer gebeliklerimde hep kanamalı geçti.doktor aspirini 2 hafta sonra kalp atışlarını duyunca başlarsın dedi.başka doktora gittim,oda başla dedi.ben neyapacağımı bilmiyorum.inşallah bu defa bişey olmaz.iğne yeterli olurmu?benim gibi olanlar varmı? yorumlarınızı bekliyorum.aspirin içip kanaması olanlar varmı?bu durumda olup hiç doğum yapanlar varmı?bu arada homosistein değerim 10,8bu arada kilom 71.acil cevap bekliyorum.........

meraba canım..beniimde 1298c ve 677t heterozigot ayrıca antikor pozitifliği var..doktoruna güven canım...bu şekilde olup doğum yapan birsürüüüüüüüüüüüüüüü arkadaşaımız var yüreğini ferah tut...aspirini kanamadan dolayı kesenler oldu...allah bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin

tsma nasılsın canım

iyi olmaya çalışıyorum canım...aynı benim biliyosun...zaten bu sitede aynı kalanlardan biriyim...:) sen nasılsın?
arkadaşlar aynı kalanlardan biriyim derken sakın yanlış anlaşılmasın..uzun zamandır hamiş olmadan burda duran demek istedim..şimdi okuyunca biraz tuhaf yazdığımız farkettim

hayırlı olsun hamişliğin sağlıkla annesini hiç üzmeden gelsin bebişin. aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar var sana detaylı bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…