canım benim öncelikle o göbüşünü kobacan(kocaman demek) :) öpüyorum. sağlıkla aramıza geleceği günüde sabırsızlıkla bekliyorum minik prensesin. bana gelecek olursak gerçekten onca emekten sonra kuzuyu evde bırakıp işe gelmek ölüm gibi. sabah arkamdan bir bakışı var şeytan diyor dön geri salla yemişim işini ama öyle olmuyor malesef. evet bende senin dediğin gibi avutuyorum kendimi sırf ona daha güzel bir gelecek hazırlamak sırf onu hayata daha iyi kaliteli hazırlayabilmek adına çalışıyorum böyle düşününce daha iyi hissediyorum kendimi :)
iveeeeettt cevaplar bitti.
hepinizee kobaaaaacccccaaaann (kocaaaaammmaaann arkadaşımın oğlu kobacan diyo takıldı dilime :) günaaaaaayyyyyydıııınnn.
günaydın hayatımm günaydınn.
akşam kaçta bitiyo mesain birde hafta tatilin hangi gün canımm..
aaaaa senin birde süt iznin var daha dimi onu nasıl kullanıyon acep
baharcım zaman zaman bende aynı şeylerle avutuyorum kendimii ama be kendimizi kandırıyoruz bugün bana seni çıkarıyoruz deseler inan zil takıp oynarım.
o kadar zor geliyo ki artık anlatamam.
dediğin gibi o arkamdan bakışı uyku mahmurluğuyla.. içim kıyılıyo böyle kapıdan çıkarken.
umarım tez vakitte verirler çıkışımıda alırom tazminatımı otururum bebemle evimde.
ben çalışmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummm yaa :84::84::84::84:
tünaydınnnnnn:92::92:
bugünde geçiyo işte şükürler olsun rabbime
bugün itibari ile 8+0 olduk
çok mutluyum ama korkuyorum ama dua ediyorum bol bol rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
annelik duygusundan bizi mahrum etmesin inşallahhhhhhhhhhhh
kızlar biliyorum hiç belli olmaz bu işler ama gebelikte en riskli dönem ne zaman bizim açımızdan merak ettim rabbim yardımcımız olsun...
sorma canım bugünlerde benim ayaklarımdada şişme oluyor ayakkabılrım olmıycak artık koca ayaklara birde şekerim sınırı geçmeye başladı onu kontrol altında tutmaya çalışıyorum korkuyorum bebişime bir zararı dokunur diye.uyku sorunları başladı seninki gibi bide yatarken sağa sola dönmekte bayağı zorlanıyorum eee tabi 73 kiloyla hamile kalınca şimdide yuvarlak top gibi olduminsallah canim benim bizimde tek temennimiz guzel haber alip guzel haber vermek ama biliyorsun her kontrol oncesi insanda bir stres oluyor
sen nasilsin canim nasil gidiyor iyice sistik dimii
sağol canım seninkide güzel geçer inşaallah.dualar müşterek..günaydınnn canım.. ne güzel yazmışın aynen katılıyorummm..
wiecim, essebecimm dualrım sizle çook güzel geçer inş kontrolunuz..
benim kontrolum de 7 mayısta.. ayrıntılı ultrason haftası galiba, şeker yüklemesi, pıhtılaşma testi falan da var heyecanla bekliyorum, göbişi büyütüyorum bi yandan da..
sağol canım çınarını öp bizim için annesioooo çarşamba günü güzle geçecek demektir. bütün minişler annelerini görecek ve güzel haberler yollayacaklar teyzelerine. hadi bakalım iyi haberlerle gelin inşallah :)
günaydın kızlar
sizin bu yazılarınız benim bile içimi acıttı. ya acaba doğumdan sonra kendiniz çıksanızda tazminatınızı alamazmısınız. evlendikten sonra bir sene içinde doğumdan sonrada böyle bir hak var sanıyorum.
canııııııııımmm ya sen çok güzelmişsin hamilelik çok yakışmış sana.
inşallah kucağındaki resimleride görürüz
meraba canım..beniimde 1298c ve 677t heterozigot ayrıca antikor pozitifliği var..doktoruna güven canım...bu şekilde olup doğum yapan birsürüüüüüüüüüüüüüüü arkadaşaımız var yüreğini ferah tut...aspirini kanamadan dolayı kesenler oldu...allah bu yavrunu kucağına almayı nasip etsinselamlar..arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende sizler gibi kan pıhtılaşmasından dolayı 2 kez düşük yaptım.şuan 5 hafta 4günlük hamileyim.Allah tamamını erdirir inşallah.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.benim mthfr C677T ve A1298C heterozigot,PAL-1(4G/5G) geninde 5G-5G gebelik geninde mutasyon var.gebelik öncesi coraspin100mg,benexolB12,folbiol lullandım.o.4 clexane kullanıyorum.coraspin kullanıyordum.4 gün sonra kanamam oldu.doktorum aspirini kesti.sadece iğne kullanıyorum.diğer gebeliklerimde hep kanamalı geçti.doktor aspirini 2 hafta sonra kalp atışlarını duyunca başlarsın dedi.başka doktora gittim,oda başla dedi.ben neyapacağımı bilmiyorum.inşallah bu defa bişey olmaz.iğne yeterli olurmu?benim gibi olanlar varmı? yorumlarınızı bekliyorum.aspirin içip kanaması olanlar varmı?bu durumda olup hiç doğum yapanlar varmı?bu arada homosistein değerim 10,8bu arada kilom 71.acil cevap bekliyorum.........
meraba canım..beniimde 1298c ve 677t heterozigot ayrıca antikor pozitifliği var..doktoruna güven canım...bu şekilde olup doğum yapan birsürüüüüüüüüüüüüüüü arkadaşaımız var yüreğini ferah tut...aspirini kanamadan dolayı kesenler oldu...allah bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin
tsma nasılsın canım
arkadaşlar aynı kalanlardan biriyim derken sakın yanlış anlaşılmasın..uzun zamandır hamiş olmadan burda duran demek istedim..şimdi okuyunca biraz tuhaf yazdığımız farkettimiyi olmaya çalışıyorum canım...aynı benim biliyosun...zaten bu sitede aynı kalanlardan biriyim...:) sen nasılsın?
selamlar..arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende sizler gibi kan pıhtılaşmasından dolayı 2 kez düşük yaptım.şuan 5 hafta 4günlük hamileyim.Allah tamamını erdirir inşallah.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.benim mthfr C677T ve A1298C heterozigot,PAL-1(4G/5G) geninde 5G-5G gebelik geninde mutasyon var.gebelik öncesi coraspin100mg,benexolB12,folbiol lullandım.o.4 clexane kullanıyorum.coraspin kullanıyordum.4 gün sonra kanamam oldu.doktorum aspirini kesti.sadece iğne kullanıyorum.diğer gebeliklerimde hep kanamalı geçti.doktor aspirini 2 hafta sonra kalp atışlarını duyunca başlarsın dedi.başka doktora gittim,oda başla dedi.ben neyapacağımı bilmiyorum.inşallah bu defa bişey olmaz.iğne yeterli olurmu?benim gibi olanlar varmı? yorumlarınızı bekliyorum.aspirin içip kanaması olanlar varmı?bu durumda olup hiç doğum yapanlar varmı?bu arada homosistein değerim 10,8bu arada kilom 71.acil cevap bekliyorum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?