Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım cevabın için.sende gebelik varmı?

canım yaa öyle deme sadece zamanını bekliyorsun lütfen sabırlı ve ümitli ol bak her ay yeni arkadaşların hamilelik ve doğum haberlerini alıp biraz daha ümitleniyoruz inşaallah senin ve nergisin vee göbüşünün dolmasını bekleyen tüm arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini alıcaz vee sonrada doğum haberlerini..dualarımız sizinle

arkadaşlar aynı kalanlardan biriyim derken sakın yanlış anlaşılmasın..uzun zamandır hamiş olmadan burda duran demek istedim..şimdi okuyunca biraz tuhaf yazdığımız farkettim

kuzu bu konuda yalnız değilsin biliyorsun ( hakkımızda hayırlısı olsun bir gün güneş bizim için de doğacak demek ki hala vakti var

benim ikinci gebeliğim şu anda iğne olarak geçen ve gebelik öncesi coraspın100 ve folıc plus kullandım gebe kaldıktan sonra ve bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra iğneye başladık.kanama olunca coraspını kesmen gerekiyor bir müddet benim önceki gebeliğimde 13. haftada kanama olmuştu dr. coraspını bir müddet içme demişti.. ve kızım dünyaya gelmişti.. şimdi tekrar gebeyim ve coraspın100 ve clexane 0,4 iğne oluyorum aynı şekilde devam ediyoruz..

selam pıhtıdaşlarım nasılsınız herkes iyidir umarım ben ancak bu saatte bakınabiliyorum kızımı uyuttum iş güç derken ancak ama güzel yorgunluklar bunlar allahım herkese nasip etsin hepinizi öpüyorum iyi uykular

canım merhaba,

aynı haftada benimde lekelenme şeklinde olmuştu. 10 gün kadar sürdü. ama ben aspirini ve iğneyi kesmeden atlattım. çok şükür 15.haftanın içindeyiz..stres yapma ve doktoruna güven.. doktorum kesenin kenarın 3.cmlik kanama olduğunu artarsa iğneyi keseceğimiz söylemişti. buna gerek kalmadan diğer kontrolde kanamanın yok olduğunu görmüştük.

bol dua et,Allah'ım mucizeni sana bağışlayacaktır.

sevgiler..

var canım 6 ay içinde çıkarsan tazminatı hak ediyorsun ama işim çok iyi olduğu için va rahat olduğu için ben çıkmayı düşünmedim.

kızlar bu raporlar nasıl çıkıyor doğum izni almak için veya doğum parası almak için yapılması gereken şeyler ne?
yardımcı olursanız sevinirim

canım 32. haftada rapor alıp ayrılırsan. doğumda tekrar rapor veriliyor. tabi bu raporları işveren teslim ediyorsun. rapor bittikten sonra (aslında gidilmememesi gerekiyor ama türkiye burası) sgk analık servisine gidip onaylattırıyorsun. 10 gün içinde paran ptt ye yatıyor gidip çekiyorsun :)

canım gebeliğin sonuna dek bir risk var aslında her zaman. ama genelde ilk 3 ay risklidir. biraz daha dayan 1 ayın kalmış. ama iyi düşün iyi olsun :)

"çınarını öp bizim için" bu söze bayılıyorum onu öpmek için bir sebep daha çıkmış oluyor bana. zevkle vee şapurdatarak öperim canım sen hiç merak etme. arkasından da kk daki teyzoşların için öptüm seni derim kuzuya )

kuşum doğumdan sonra ayrılırsan alabilirsin tazminatını yanlışım yoksa yasaya bakmam lazım tekrar ama 6 aya kadardı galiba. ama ayrılmayı düşünüyorsan hemen arayayım torba yasa çıkartıyarım senin için kuzum 1 yıla kadar yaptıralım :)))))) yeterki miniciğiinin yanında olmak iste sen :))

oyyyy yerim ben onu. topiciğimizin güneşi o. geçer kuzum geçer merak etme. bu aydan sonra düzelir bak görürsün. çınarda öyleydi. 2. aydan sonra akıllandı sıpa :))) benim yerime miiiss gibi kokla kuzumuzu :)

iyi olmaya çalışıyorum canım...aynı benim biliyosun...zaten bu sitede aynı kalanlardan biriyim...:) sen nasılsın?

aaa çok karamsar gördüm kuzu seni. yapma ama benim içime öyle doğuyor ki. sen de 2012 annesi olcaksın. ahanda buraya yaziimm. söz uçar yazı kalır. bizim delü kızlara liste yaptıydım inanmadılardı zibitler sonra tutunca ağızları açık kaldı şimdide zigotcanları kucakalrında. (müneccimmiyim neyim yahu ) puauaha ( bu arada her ne hikmetse ıkonları kullanamıyorum puahah ve :) idare edin gayri :)

oyy size cevap vercem diye yumuldum bilg. tele bile bakmıyorum zırlayıp duruyo .:)

herkese günaydıııııı :)

canımmm benimm yaaa çok sağollll ama bana bir değil bir buçuk değil iki yıla kadar lazım olabileemii :26:

baharcım şaka maka böyle bi hakkın yok dediler bana.
varmı kız acaba gerçekten.
zaten ikinciyi düşünüyoduk Rabbim'in izniyle.
yıl sonu gibi başlyacaktık çalışmalara ona göre hemen başlayalım

buraya girmeyeli okadar uzun zaman olduki liste ne kadar uzamış benden sonra çok doğum yapan olmuş listede tanıdıklarım var çalıkuşu kahvelokum celen hamilelermiş çok sevindim bekleyenler inş.en kısa zamanda hamiş kalırlar hamişlerde inş. sağlıkla kucaklarına alırlar bende 38.haftada iğneyi kesmeden doğum yaptım acil bi doğum oldu biraz tedirgindim iğne kesilmeden olduğu için ama çok şükür bi problem yaşamadım inş.herkes en kısa sürede bu muhteşem duyguyu yaşar benim oğlum 16 aylık oldu tam bi pire çok zorlukları var ama bir okadarda güzelliklere herkese allah nasip etsin

kızlar bugun banyo ve lavobaları temizledim ve biraz çamaşırsuyunun etkisinde kaldım sanırım hemen yüzümü felan yıkıdım hava aldım sonrada yogurt felan yedim ama tedirginim bebege bi zararı doknurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…