kızlar bugun banyo ve lavobaları temizledim ve biraz çamaşırsuyunun etkisinde kaldım sanırım hemen yüzümü felan yıkıdım hava aldım sonrada yogurt felan yedim ama tedirginim bebege bi zararı doknurmu acaba
zannetmiyorum birşey olsun ama bir daha yapma. birde aklıma gelmişken söyliyim temizlik yaparken malzemeleri karıştırmayın birbiriyle kimyasal tepkimeye giriyorlar ben kazara yaptım bi kere zehirleniyordum az kalsın
canımmm benimm yaaa çok sağollllama bana bir değil bir buçuk değil iki yıla kadar lazım olabileemii :26:
baharcım şaka maka böyle bi hakkın yok dediler bana.
varmı kız acaba gerçekten.
zaten ikinciyi düşünüyoduk Rabbim'in izniyle.
yıl sonu gibi başlyacaktık çalışmalara ona göre hemen başlayalım
buraya girmeyeli okadar uzun zaman olduki liste ne kadar uzamış benden sonra çok doğum yapan olmuş listede tanıdıklarım var çalıkuşu kahvelokum celen hamilelermiş çok sevindim bekleyenler inş.en kısa zamanda hamiş kalırlar hamişlerde inş. sağlıkla kucaklarına alırlar bende 38.haftada iğneyi kesmeden doğum yaptım acil bi doğum oldu biraz tedirgindim iğne kesilmeden olduğu için ama çok şükür bi problem yaşamadım inş.herkes en kısa sürede bu muhteşem duyguyu yaşar benim oğlum 16 aylık oldu tam bi pire çok zorlukları var ama bir okadarda güzelliklere herkese allah nasip etsin
her gün geliyorum taze annişleri hamişleri okuyorum içim açılıyor valla iyiki varsınız kızlar
kızlar bugun banyo ve lavobaları temizledim ve biraz çamaşırsuyunun etkisinde kaldım sanırım hemen yüzümü felan yıkıdım hava aldım sonrada yogurt felan yedim ama tedirginim bebege bi zararı doknurmu acaba
nasıl oldu kızlar hamişlerede aynısını yapıcam :)
yaa bizim listeyi kim güncelliyodu böyle daha iyi oldu sanırım bu şekilde devam edelim uygunsa eğer. tabi nacizane bir fikir tabii:/ ben tabloyu özelden atabilirim yada mail olarak ordan eklersin.
bu arada hamişler beklenen doğum tarihlerini yazarlarsa daha iyi olur gibime geldi.
pıhtıdaşlarım selam nasılsınız umarım herkes iyidir,yeni sağlıklı hamilelerimiz vardır inş.
bizi sorarsanız ELİF GÜNEŞ 2.ayını bitirdi,Allah herkese yaşatsın inş.
tüm vaktimi alıyor,kolikli bir bebek.....hala düzelmedik...
hepinize sağlıklı gebelikler,koliksiz bebekler diliyorum :)
baharcım listeleri nergis 15 günde bir çarşambaları güncelliyo..
eline sağlık güzel olmuş ama güncel değil canım 4 hafta farkediyo herkeste..
beklenen doğum tarihini de ekleriz tabi neden olmasın. bi de listemizin en önemli özelliği mutasyon türümüz hamilelikte kullanılan tedavi yöntemi.. fikir almış oluyoruz birbirimizden listemize katılacak arkadaşlar da bilgi almış olyolar
Hamiş annemiz|bebişimiz|haftası|beklenen doğum tarihi
lalehan| |39 haftalık|
nevra.| kız |38 haftalık|
eylül_den|kız|37 haftalık|
krishazel| |34 haftalık|
essebe|erkek|34 haftalık|
wie|kız|33 haftalık|
krizantem20| |32 haftalık|
edalı.06|kız|32 haftalık|
lenutsa|kız|31 haftalık|
yt2007| |32 haftalık|
pamuksel| |29 haftalık|
sıla8| |28 haftalık|
e_melis|erkek|27 haftalık|
erwasi| |27 haftalık|
nuryüzlü| |25 haftalık|
azra3437|erkek|24 haftalık
redmask| |23 haftalık|
kadife| |21 haftalık|
azra32| |22 haftalık|
06hacer07| |22 haftalık|
ahtamara| |21 haftalık|
fransiyum|kız|18 haftalık|
mariecurie| |17 haftalık|
yasam_m| |17 haftalık|
carnationn| |16 haftalık|
derya2807| |12 haftalık|
limburg1985| |11 haftalık|
celen35| |11 haftalık |
yaren76x| |11 haftalık|
sedaades| |11 haftalık|
senakar| |10 haftalık|
Webster| |10 haftalık|
çalıkuşu| |10 haftalık|
kahvelokum| |9 haftalık| pıt pıtlar duyuldu...:)
omman| |8 haftalık| pıt pıtlar duyuldu
27.04.2011 geçen haftaki listeye göre güncelledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?