Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

baharcıııımmm
ciddi ciddi böyle bi hakkım var mı yaa bizim ik departmanı yok didi.
eğer varsa Rabbim'de nasip ederse ikincide bari kullanayım bu hakkımı :))
benimde işyerim ve şartları güzel ama ben yinede vede aturup çocuklarımı büyütmek istiyorumm ((

ya ben var diye biliyorum ama dur bi bakiim kanuna şimdi aklıma takıldı :?

yokmuş canım yaa ben evlilikle karıştırdım sanırım. yada ne biliim öyle kalmış aklımda galiba ama dedim ya sen üzülme hemen ömer dinçer'e telefon açarım ben bir torba yasada sana hazırlarlar ne olcak ki :))

Kizzlarrr cokkkk heycanliyimm müjde müjde 3hafta sonra prensesimiz azra aramıza katılacak Rabb'imin izniyle

bugün doktor kontrolumuz vardı Rabb'ime sukur hersey yolunda kızımız haftasiyla uyumlu bugün benden bebeğime giden ve bebekten de beynine giden kan akısına bakıldı hersey yolunda aminiyos sıvısında azalma da yok 2,200 gr olmuş kızımız progestani bugün itibariyle kestik coraspini de haftaya kesicez

dogum seklim 36.haftada epidural anesteziyle sezaryan olacak kızlar cokk mutlu oldum ama erken olması herhangi bir tehlike yaratır mı acaba??birazda kafam karışık sizce kızımın kilosu haftasına göre normal mı???

10 mayıs'ta kontrolumuz var hastaneye yatış tarihiniz belli olacak nolurrrr dua edin hepinizi cooooook seviyoruuuummm

merhaba arkdaşlar benide listenize alırsnaız mutlu olurum
5+3 kesemiz göründü sırada kalp atışımız var ınş duyarız 15 gün sonra

birde bugün hematoloğa gittik üniv.hastansne dr un odasında yarım saat kaldık
hocasına falan sordu benim kiloma göre cleaxn 6000 lik başladı bugün
yani hergün 0.6 lık vurucam

bendede faktör v leiden heterezigot var..belli bi kanı yok biliyorum,kanama olursa kes dedi,ınş olmaz,sizlerde kanama oldu mu olunca ne yaptınız

ay çok sevindim. 2,200 çok güzel haftasına göre maşallah .şimdiki bebişlerin canı tez hepsi 36 tı da geliyor nerdeyse. gittikçe çoğalıyoruz ohhh

hayırlı olsun hep güzel haberlerle gel

38+0 da spinal sezeryan aspirin 15 gün önce,iğne doğuma 24 saat kala kesildi,doğumdan sonra 10 gün daha iğne yapıldı........

canım çok sevindim dua etmez olurmuyuz dualarımız seninle bak boşuna üzüldün sende nolur bana dua et 36 hafta bence gayet iyi erkende değil gerçi ben hiç o haftalarda doğurmadım ama kardeşim o hafta doğum yaptı 3 kilo doğdu yeğenim şimdi ne kadar heyecanlısın inşaallah gün gelir bende bu heyecanı tadarım sevgiler..

merhaba canım.senin pıhtılaşma değerlerin benimkiyle aynı mı?birde kilon kaç?kiloya göre iğnenin dozajını ayarlıyorlar.korkuyorum.aspirin içsem mi?zaten şuan kanamam yok.ama iğne yeterli olurmu diyede tedirginim.

canım maşallah çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun..bi sorun olmadan sağlıkla kucağına alırsın inşallah..azra prensesi..genelde sezeryan en erken 38 oluyo sanırım ama nie 36 da alıyo..hayırlısı olsun napıcan tek bebiş iyi olsunda 36da alsın..kilosuda iyi maşallah..daha 3 haftaya kadarda ne kilolar alır inşallah annesi...öpüldünüz...:80:

canım meraba ben eskilerden hatırladın mı bilmiyorrum bende senin gibi bebek istiyenlerden dim hamileymişsin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben hala hamile kalamadım birşey yaptınmı yoksa doğal yollamı hamile kaldın merak ettim bende artık doktora gitmeyi düşünüyorumda

merhaba.seninle haftamız aynı.ben 0.4 lük iğne vuruyorum.1hafta önce coraspini doktorum kesti.kanama oldu.şimdi yok.coraspin içiyonmu?kalp atışlarından sonra başlayacağız,coraspine.kilon kaç?0.6 yüksek değilmi?

canım hayıt çayını hiç denedinmi?bütün hormonları dengeliyor.kolay hamile kalmayı sağlıyor.sabah akşamda çörek otu+tarçın+bal karışımını ye.bu da yumurta kalitesini artırıyor..

ayy ne güzel benimle aynı olan birini bulduğuma çok sveindim
bende 0.4 kullanıyordum gün aşırı ama transferimin 9.günü leke gelince dr aspinide iğneyid ekesti
şimdi kesemizi gördük kanama falanda yok ben dr mu bıraktım çünkü pıhtılaşmadan anlamıyor,bi diyor 0.2 kullan bi diyor 0.4 kullan hiç bir teste dayandırmadan bakmadan

üniv hastanesne gittim bugün kilom 87
dr kilona göre bunu kullanmalısın dedi
aspirin yok

canım hayıt çayını hiç denedinmi?bütün hormonları dengeliyor.kolay hamile kalmayı sağlıyor.sabah akşamda çörek otu+tarçın+bal karışımını ye.bu da yumurta kalitesini artırıyor..

canım ya şu çörek otu+tarçın+bal karışımının ölçüsü var mı sende ?

hayıt tohumu aldım canım ama tam içmedim nasıl içiyim onu demliyecekmiyim kaç gün içicem
çörek otu tarçın balın tam bir tarifi varmı göz kararımı hazırlıyoruz

bende devindim,Allah inşallah tamamına erdirirben gebelik öncesi coraspin kullanıyordum.hamileliktete iğne de olunca kanamam oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…