Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende devindim,Allah inşallah tamamına erdirirben gebelik öncesi coraspin kullanıyordum.hamileliktete iğne de olunca kanamam oldu.

peki kanmaya rağmen devam ettin mi iğneye
dr um aspirin vermedi bana bugün
seni bulmşken kaybetmim
senin doğal yoldan gebelik snaırım dimi
hayırlı olsun ınş şimdiden

peki kanmaya rağmen devam ettin mi iğneye
dr um aspirin vermedi bana bugün
seni bulmşken kaybetmim
senin doğal yoldan gebelik snaırım dimi
hayırlı olsun ınş şimdiden

evet devam ettim.ama günde iki defa progestan ın iğnesini kullandım.şimdide kullanıyorum.iğneyi hiç bırakmadım.Allaha şükür kanamam bitti.inşallah sorunsuz Allah tamamına erdirir.benim doğal yolla canım.senin de hayırlı olur inşallah

bende günde 100 lük progestron alıyorum canım kanamamı kesti,o zaman bende mi kanama olsa bile kesmesem ki,valla ben bu konuyu çok araştrdım dr lar herkese farklı davranıyor
bende zor buldum bu bebği kaybetmekten çok kokuyorum valla canım ya
dua ediyorum Rabbime el açıp yalvaıyorum ınş bebeğim beni bırakmaz
kimseninkini bırakmaz ınş
bu akşam ilk kez vurduk bakalım ınş sorun olmaz
kalp atışını duymaya ne zaman gidicen sen

ben haftaya cuma gidicem.kilom 71.0.4 lük iğne kullanıyorum.bencede iğneyi bırakma.

benim pıhtılaşma değerim paı 4g/4g heterezigot.. iğne dozu teste göre belirlendi kilo söz konusu bile olmadı..

[sıze="3"]ayy gozun aydın canım bugun hep aklımdaydın kontrole gıdecegını bılıyordum facede yazmıstın ;ben cok heyecanladım senı dusunemıyorum bıle saglıkla gelsın aartık prenses;canım bırde bıldıgım 38 haftalık olunca alıyorla bebısı kafanı karıstırmak degıl derdım yanlıs anlama nıcın 36 merak ettım.nasıp olursa bende sezeryan dusunuyorum bu yuzden merak ettım[/sıze]

slm bende iki düşük yaptım 2 ve 3 aylıkken karnımda öldüler kanım yetmiyormuş o yüzden bebek sahibi olmam zor yumurtalıklarımda çatlamıyor şu anda 6 senedir evlirim ve 2 senedir korunmuyorum ve hale bebegim olmadı ve allah herkezin gönlüne göre versın ve kimseyi evlat hasretiyle denemesinnnnnn

Günaydınnn kızlar

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım herşey yolundadır .
canım hoşgeldin gözlerim seni arıyodu valla.. Sen nasılsın ?

ayyy canım benimmmm maşallahhhh yavruna.. Ayy yaklaşmış halay günleri...heyecanlandım valla.. Inş hiç sorunsuz kolayca sağlıkla gelicek azramız..

canım, çok ama çok sevindim. az kaldı. herşey yolunda gidecek inşallah. benim arkadaşımın bebeği 38.haftada 2,200 doğdu. gayetde sağlıklıydı. şimdi maşallahı var. çok şükür bak senin bebişin 33.haftada bu kadar 3 haftada rahat 3kg olur minik kuş..

sen öncelikle bu dönemini sakin geçir, evdeki son rotuşlara bak, bugünlerin tadını çıkar ve bol bol kızınla konuş. Dualarım seninle canım.

canım yaa sevincini o kadar yansıttın ki gözlerim dolu dolu şlu an nasıl mutlusundur şimdi nasıl heyecanlısındır. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu. dualarım seninle ve bebişinle. bizde seni çok seviyoruz tatalım :)))

günaydın pıhtıdaşlar
lütfen ümidinizi yitirmeyin,hepimiz meleklerimizi kaybettik,çok zor günler geçirdik ama inanın sonuçta meleklerinizden biri hayata ve size tutunacak,kollarınıza alıp,ona bakıp bakıp saatlerce ağlayacaksınız...kızım doğduğunda inanamadım,haftalarca uyumadım,onun nefesini dinledim,her an onu kaybetme korkusunu yaşadım hala da yaşıyorum....çok zor biliyorum her aşaması zor.....şimdi kızımdan şikayet bile etmeye başladım.....çok zor bir bebek,ağlarken katılıyordu 1-2 sn nefesinin durduğu bile oluyordu....düşünün o zaman benim halimi.....bizim bebeklerimiz nazlı,bizim bebeklerimiz kıymetli,bizim bebeklerimiz farklı bebekler......bol bol dua edin,asla pes etmeyin,biliyorum çok zor ama ne olur kendinizi bırakmayın.....bu yolda herşey mübah.....yapmanız gerekeni yapıp gerini Allaha bırakın....doğru zaman ve vakitte hepinizin sağlıklı bebekleri olacak.....

ANNESİ|KUZUSU| DOĞUM TARİHİ| DOĞUM BİLGİSİ
celen35|CEMRE'MİZ |( 07.11. 2008 )
şen|Pelinsu |(10 kasım 2008)|(34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi)
yaren76|Ecesu| ( ?? 2009 )|
lal82|Ege| (17nisan 2009 )|
Marguerite|Azat |(19 mayıs 2009 )|
güneş5|Selin |(?? 2009 )|
gelgit|Yağız |(27 temmuz 2009 ) |
nazlı03|Efe |(5 Ağustos 2009 )|
seybay|Seza @ Arhan |( 11 ağustos 2009 )|
29selvihan|İpek selin |(20 ağustos2009 )|
ecesem|Bora |(10 eylül 2009)|
sido |Doruk| (11 eylül 2009)|
eserizmir|Poyraz| (15 Eylül 2009)|
meryemmeryem|Hakan |25 eylül2009 )|
çiçeklara|Ecrin Naz |(8 Ekim 2009)|
funda1980|Efe Berk |(20 Ekim 2009)|
bkale|Doğa |(27 Ekim 2009)|
sılaya|erkek)| ( 1 Kasım 2009 )|
papatyasüreyya|Bİhter |(12 Kasım 2009)|
smmm06|erkek)| ( 20 Aralık 2009 )|
ays_bah|erkek| (31 ocak 2009) |iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3|Melis Doğa |( ?? Ocak 2010 )|
Dinamiss|Deniz|(17 şubat 2010)|
umutsevgim|Nehir Naz |( 4 mart 2010 )|
nilüfersahh|Haktan |(4 mart 2010 )|
simge|kız) |( 19 mart 2010 )|(Bebeğimiz 36,5 haftalık iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi )
kardelen86| |40haftalık |(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm| |40haftalık|(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)| Kayra |(12 nisan 2010)|( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_|Ceylin |( 14 nisan 2010 )|( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30|Baran |( 15 nisan 2010 )|( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76|Elif Duru |(22 nisan 2010)| hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz|Uras Emre|(23 nisan 2010 |(hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete|Bahadır|(24 nisan 2010)| hoş geldin tatlı bebek)
cherry76|Ayşe Selin|(14 mayıs 2010)|(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85|Eymen|(18 mayıs 2010)|(36 hafta bitiminde geldi oğluşumuz sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34|Kayra|(25 haziran 2010)|34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz iyi dahada iyi olacak inş dualrımızla
zehrayede|Kadir Mert |(28 haziran 2010)|sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben|Zeynep.|(1 temmuz 2010 ) |hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi|(erkek) |5 temmuz 2010| normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim| | |40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya|(erkek)| | minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****| |40 haftalık |(ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806| (erkek) |(04.08.2010)|bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan|(kız)|(16.08.2010)|sezeryanla doğum anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim|Elif Su| 19.08.2010|38+2 sezeryanla oldu aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk|(kız)| 27.08.2010| doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim|arda kaan| | annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford|( Cansu| |38+2 genel anestezi ile doğum yaptı allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul| |40 haftalık|
baharçelik| Çınar Efe|12.10.2010 |Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi
zeynom_10|Salih| |
ufkummm |HALE |14 EKİM 2010|
güzin75|(kız)|01.11.2010|39 haftalık dünyaya geldi kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun
esra1984| Begüm | |39 haftalık maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler
sonuyok|özlem|4 kasım 2010| özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah|(erkek)|40 haftalık| güzel haberlerini bekliyoruz
canderya|Poyraz Mustafa|9 kasım 2010| minik oğluşumuz doğdu
büşra44|kayra|25 kasım 2010| Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul|erkek|11 aralık 2010| oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap| | |güzel haberini bekliyoruz
sirius06| | |güzel haberini bekliyoruz
ada41 | |13 aralık 2010| epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
Lidya|Katre|17 aralık 2010| Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22|İbrahim Batı|21 aralık 2010| oğluşumuz dünyaya geldi
1emine1|Emre|21 aralık 2010| oğluşumuz dünyaya geldi
gelevera|Ahmet Bora|1 ocak 2011| oğluşumuz 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran|Misran Delal|14 ocak 2011|23:10 normal doğumla doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar|Doruk efe| |
pınar81| | |güzel haberi bekliyoruz
esis| | |güzel haberi bekliyoruz
sihirli esintiler| | |güzel haberi bekliyoruz
gülüş27|Umut Deniz|24 ocak 2011| hoş geldin minik prens
aysude_mir|ipek|28 ocak 2011| hoş geldin ipek böcüğümüz
denden|Elif Güneş|15 şubat 2011| 38 haftada doğdu güneş kız 15 gün aspirin 24 saat kala iğne kesildi.doğumdan sonra 10 gün iğne kullandı.
nuray-dyn|özge| | hoş geldinnnnn minik prenses

Son düzenleme:
Hamiş annemiz|bebişimiz|haftası|beklenen doğum tarihi
lalehan| |39 haftalık|
nevra.| kız |38 haftalık|
eylül_den|kız|37 haftalık|
krishazel| |34 haftalık|
essebe|erkek|34 haftalık|
wie|kız|33 haftalık|
krizantem20| |32 haftalık|
edalı.06|kız|32 haftalık|
lenutsa|kız|31 haftalık|
yt2007| |32 haftalık|
pamuksel| |29 haftalık|
sıla8| |28 haftalık|
e_melis|erkek|27 haftalık|
erwasi| |27 haftalık|
nuryüzlü| |25 haftalık|
azra3437|erkek|24 haftalık
redmask| |23 haftalık|
kadife| |21 haftalık|
azra32| |22 haftalık|
06hacer07| |22 haftalık|
ahtamara| |21 haftalık|
fransiyum|kız|18 haftalık|
mariecurie| |17 haftalık|
yasam_m| |17 haftalık|
carnationn| |16 haftalık|
derya2807| |12 haftalık|
limburg1985| |11 haftalık|
celen35| |11 haftalık |
yaren76x| |11 haftalık|
sedaades| |11 haftalık|
senakar| |10 haftalık|
Webster| |10 haftalık|
çalıkuşu| |10 haftalık|
kahvelokum| |9 haftalık| pıt pıtlar duyuldu...:)
omman| |8 haftalık| pıt pıtlar duyuldu
ankara_06| |5 haftalık|kese göründü

canım benim nasıl güzel yazmışsın. dediğin gibi her bebek özel, güzel,kıymetlidir. ama bizimkiler çok farklı zor yollardan geldiler onlar. yıllarca akan gözyaşlarımızın üzerinden geçerek geldiler. ve onlar gelene kadar bir çok bebeğimizde gitti. o yüzden bir parçacık daha kıymetli olmayı hak ediyorlar diğer bebeklerden. bu onların en doğal hakkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…