teşekkürler canım...hayıt tohumu aldım canım ama tam içmedim nasıl içiyim onu demliyecekmiyim kaç gün içicem
çörek otu tarçın balın tam bir tarifi varmı göz kararımı hazırlıyoruz[/QUOThayıt tohumu ezilecek.hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya atıp,5 dakika demleyip yemeklerden önce iç.ben günde 1 defa içtim.1 tatlı kaşığı çörek otu+1 tatlı kaşığı tarçın+balı fazla at.macun gibi oluyor.sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye.inşallah işe yarar..
hayıt tohumu aldım canım ama tam içmedim nasıl içiyim onu demliyecekmiyim kaç gün içicem
çörek otu tarçın balın tam bir tarifi varmı göz kararımı hazırlıyoruz[/QUOThayıt tohumu ezilecek.hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya atıp,5 dakika demleyip yemeklerden önce iç.ben günde 1 defa içtim.1 tatlı kaşığı çörek otu+1 tatlı kaşığı tarçın+balı fazla at.macun gibi oluyor.sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye.inşallah işe yarar..
sağol canım çok teşekkür ederim ben bu hayıt tohumunu havanda ezmeyi denedim ama çok zor senin denediğin bi yöntem varmı acaba
sağol canım çok teşekkür ederim ben bu hayıt tohumunu havanda ezmeyi denedim ama çok zor senin denediğin bi yöntem varmı acaba
ben baharatçıda çektirmiştim.
ben baharatçıda çektirmiştim.
anladım canım çok sağol umarım faydasını görürüm
bende devindim,Allah inşallah tamamına erdirirben gebelik öncesi coraspin kullanıyordum.hamileliktete iğne de olunca kanamam oldu.
peki kanmaya rağmen devam ettin mi iğneye
dr um aspirin vermedi bana bugün
seni bulmşken kaybetmim
senin doğal yoldan gebelik snaırım dimi
hayırlı olsun ınş şimdiden
evet devam ettim.ama günde iki defa progestan ın iğnesini kullandım.şimdide kullanıyorum.iğneyi hiç bırakmadım.Allaha şükür kanamam bitti.inşallah sorunsuz Allah tamamına erdirir.benim doğal yolla canım.senin de hayırlı olur inşallah
bende günde 100 lük progestron alıyorum canım kanamamı kesti,o zaman bende mi kanama olsa bile kesmesem ki,valla ben bu konuyu çok araştrdım dr lar herkese farklı davranıyor
bende zor buldum bu bebği kaybetmekten çok kokuyorum valla canım ya
dua ediyorum Rabbime el açıp yalvaıyorum ınş bebeğim beni bırakmaz
kimseninkini bırakmaz ınş
bu akşam ilk kez vurduk bakalım ınş sorun olmaz
kalp atışını duymaya ne zaman gidicen sen
merhaba canım.senin pıhtılaşma değerlerin benimkiyle aynı mı?birde kilon kaç?kiloya göre iğnenin dozajını ayarlıyorlar.korkuyorum.aspirin içsem mi?zaten şuan kanamam yok.ama iğne yeterli olurmu diyede tedirginim.
[sıze="3"]ayy gozun aydın canım bugun hep aklımdaydın kontrole gıdecegını bılıyordum facede yazmıstın ;ben cok heyecanladım senı dusunemıyorum bıle saglıkla gelsın aartık prenses;canım bırde bıldıgım 38 haftalık olunca alıyorla bebısı kafanı karıstırmak degıl derdım yanlıs anlama nıcın 36 merak ettım.nasıp olursa bende sezeryan dusunuyorum bu yuzden merak ettım[/sıze]kizzlarrr cokkkk heycanliyimm müjde müjde 3hafta sonra prensesimiz azra aramıza katılacak rabb'imin izniyle
bugün doktor kontrolumuz vardı rabb'ime sukur hersey yolunda kızımız haftasiyla uyumlu bugün benden bebeğime giden ve bebekten de beynine giden kan akısına bakıldı hersey yolunda aminiyos sıvısında azalma da yok 2,200 gr olmuş kızımız progestani bugün itibariyle kestik coraspini de haftaya kesicez
dogum seklim 36.haftada epidural anesteziyle sezaryan olacak kızlar cokk mutlu oldum ama erken olması herhangi bir tehlike yaratır mı acaba??birazda kafam karışık sizce kızımın kilosu haftasına göre normal mı???
10 mayıs'ta kontrolumuz var hastaneye yatış tarihiniz belli olacak nolurrrr dua edin hepinizi cooooook seviyoruuuummm
canım hoşgeldin gözlerim seni arıyodu valla.. Sen nasılsın ?slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım herşey yolundadır .
kizzlarrr cokkkk heycanliyimm müjde müjde 3hafta sonra prensesimiz azra aramıza katılacak rabb'imin izniyle
bugün doktor kontrolumuz vardı rabb'ime sukur hersey yolunda kızımız haftasiyla uyumlu bugün benden bebeğime giden ve bebekten de beynine giden kan akısına bakıldı hersey yolunda aminiyos sıvısında azalma da yok 2,200 gr olmuş kızımız progestani bugün itibariyle kestik coraspini de haftaya kesicez
dogum seklim 36.haftada epidural anesteziyle sezaryan olacak kızlar cokk mutlu oldum ama erken olması herhangi bir tehlike yaratır mı acaba??birazda kafam karışık sizce kızımın kilosu haftasına göre normal mı???
10 mayıs'ta kontrolumuz var hastaneye yatış tarihiniz belli olacak nolurrrr dua edin hepinizi cooooook seviyoruuuummm
Kizzlarrr cokkkk heycanliyimm müjde müjde 3hafta sonra prensesimiz azra aramıza katılacak Rabb'imin izniyle
bugün doktor kontrolumuz vardı Rabb'ime sukur hersey yolunda kızımız haftasiyla uyumlu bugün benden bebeğime giden ve bebekten de beynine giden kan akısına bakıldı hersey yolunda aminiyos sıvısında azalma da yok 2,200 gr olmuş kızımız progestani bugün itibariyle kestik coraspini de haftaya kesicez
Kizzlarrr cokkkk heycanliyimm müjde müjde 3hafta sonra prensesimiz azra aramıza katılacak Rabb'imin izniyle
bugün doktor kontrolumuz vardı Rabb'ime sukur hersey yolunda kızımız haftasiyla uyumlu bugün benden bebeğime giden ve bebekten de beynine giden kan akısına bakıldı hersey yolunda aminiyos sıvısında azalma da yok 2,200 gr olmuş kızımız progestani bugün itibariyle kestik coraspini de haftaya kesicez
günaydın pıhtıdaşlar
lütfen ümidinizi yitirmeyin,hepimiz meleklerimizi kaybettik,çok zor günler geçirdik ama inanın sonuçta meleklerinizden biri hayata ve size tutunacak,kollarınıza alıp,ona bakıp bakıp saatlerce ağlayacaksınız...kızım doğduğunda inanamadım,haftalarca uyumadım,onun nefesini dinledim,her an onu kaybetme korkusunu yaşadım hala da yaşıyorum....çok zor biliyorum her aşaması zor.....şimdi kızımdan şikayet bile etmeye başladım.....çok zor bir bebek,ağlarken katılıyordu 1-2 sn nefesinin durduğu bile oluyordu....düşünün o zaman benim halimi.....bizim bebeklerimiz nazlı,bizim bebeklerimiz kıymetli,bizim bebeklerimiz farklı bebekler......bol bol dua edin,asla pes etmeyin,biliyorum çok zor ama ne olur kendinizi bırakmayın.....bu yolda herşey mübah.....yapmanız gerekeni yapıp gerini Allaha bırakın....doğru zaman ve vakitte hepinizin sağlıklı bebekleri olacak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?