Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba akadaşlar nasılsınız? daha önce yazmıştım belki hatırlayanlar olur, 2 düşüğüm var, Hacettepe de Prof.Dr. selçuk Tuncer e gidiyorum. genetik test yapıldı, sonucu Mayıs ta alacaz inşallah, yalnız şimdi hamile olabilirim, ağrılarım var, adetime daha bi kaç gün var o yüzden test yapmadım, benim düşüklerimin ilki 7. hafta kürtajla sonuçlandı, ikincisi biyokimyasal gebelik, hiç görülmedi bile, bende şimdi korkuyorum, eğer hamileysem yapmam gereken bişey var mı? sizce coraspin almalı mıyım? bi zararı yok sanırım, fikrinizi merak etiim, bu arada adetime 5 gün var kandan beta hcg baksam belli olur mu? nerdeyse her ay beta hcg bakıyorum hep hüsran oluyor sonuç, o yüzden biraz çekiniyorum artık test yapmaktan da... beni anladınız sanıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim...

aynı şeyleri yaşamışız tek farkla ilk düşükte yaptırdım testleri. dr um sonuçlar çıkana kadar izin vermedi bebeğe sonuçlardan sonra hemen aspirine başladık eşimden ayrıydım o zaman 1 ay sonra hamile kaldım ama en baştan beri lekelenmem oldu iğneye başlamıştım aspirini kestik. ama kimyasal gebelikti bhcg düzgün artmadı. şimdi biz sana aspirin kullan diyemeyiz Allah korusun pıhtılaşman yoktur gereksiz kanama falan olur. en iyisi dr una sor. bide dr nasıl izin verdi hamile kalmana

canım bence de aspirin alma çünkü eğer genetik testte herşey normal çıkarsa coraspin düşüğe sebep olabilir.

merhaba scuba, öncelikle teşekkürler valla doktor bize korunun demedi, ben de zor hamile kalıyorum zaten, polikistikover var bende, belki de hamile değilimdir bilmiyorum ama daha önce çok duydum böyle tahmini ilaç veren çok doktor var, düşük olmasın diye , genetik sonuçlarını görmeden kan sulandırıcı iğne yaptıran doktorlar var ama tabi haklısın sorunumu bilmeden kendi kendime tedavi uygulamam yanlış, ben bekleyip gelecek hafta test yaptırayım en iyisi, gebeysem doktoru arayıp danışırım. ama işte korkuyorum ya geç kalırsam yine düşerse diye((((((((

ben sana aspirin kullan diyemem ama bunu sana bir dr diyebilir. ben ilk hamileliğimde adete 5 gün kala idrarda çıkmıştı. daha ilk gebelik olmasına rahmen dr um bana 4 gün kala aspirine başlattı. ben o gebeliğimde hiç kanama yaşamadım. bebeğin gelişimi durduktan yaklaşık 2 hafta sonra kürtaj olmadan yarım saat öncesine kadar hiç kan görmedim. yani o gebelikte aspirin bende kanama yapmadı ama yeterlide gelmedi. sen şimdi bir idrar testi yap çıkar sanırım. eğer varsa hemen dr una ulaş fikir al. geç kalma korkunu anlıyorum çünkü bende yaşıyorum. kanda 1 hafta kala çıkar idrarda birkaç gün daha geç çıkar. bide düşük sonrası hamile kalmak daha kolay şimdiye kadar çok beklemiş olabilirsin ama bundan sonra hemen de hamile kalabilirsin.

idrar da şimdi çıkacağını sanmıyorum ama denerim, benim en son düşüğüm 8 ay önce oldu, 8 aydır hamile kalamıyorum((( ama sağol scuba tavsiyen için...

arkadaşlar böyle bir hak yokkkk...evlendikten sonra 1 yıl içinde ayrılırsanız evet hakkınız var...ama doğumdan dolayı ne yazıkki yine diyorum ne yazık ki böyle bir hak yok...keşke olsa...ben hiç düşünmezdim:))))

eskilerden ddilek:)))nbr canım...sen beni hatırladın mı bakalım:))) bende hala hamile kalamadım:)))

idrar da şimdi çıkacağını sanmıyorum ama denerim, benim en son düşüğüm 8 ay önce oldu, 8 aydır hamile kalamıyorum((( ama sağol scuba tavsiyen için...

adetine 5 gün varmış eğer düzenli adet oluyorsan çıkabilir yada en iyisi sen şimdi dr unu ara. adetin geçincede hemen test yap. kanda baktırmak eğer yoksa seni daha çok üzer kendimden biliyorum.

Canlarım hepinize teşekkür ederim evet cooook heycanliyim umarım sorunsuz sağlıklı bir sekilde alırım kuzumu kucağıma

Neden 36.haftada alınıyor diye sormuş bir kaç arkadas hemencik cevaplayım bu konuda benimde kafam karışık ama doktor gayet sağlıklı bir kızın var bugün doğsa kuveze bile gerek yok dedi ama biliyorsunuz 20.haftamda rahmim 2cm acilma yapmıştı ve dikiş atılmamıştı şimdi iyi ama bazen bebek cokk baskı yapıyor bu haftalarda açılma riksi çok fazla dikkat etmem gerek bide benimm iğne dozum cokk fazla günde 2defa 0,5lik iğne yapıyorum Buda günlük 0.10 yapıyor +coraspin derken doktorlar beni ve bebeği rikse atmamak için alacaklar bakalım hayırlısı canım eğer rahimde soruun çıkmazsa 38 hafta da olabilir

adetine 5 gün varmış eğer düzenli adet oluyorsan çıkabilir yada en iyisi sen şimdi dr unu ara. adetin geçincede hemen test yap. kanda baktırmak eğer yoksa seni daha çok üzer kendimden biliyorum.

evet işte o yüzden test yaptırmak istemiyorum ama bugün bi bakayım idrardan, sağol

beni listeye eklemişsiniz teşekkür ederim ınş uğur getiir banada kalp atışlamzı duymak naisp olur

wie ınş sağlıcakla kucağına alırsın darısı bize olur ınş

bende dün iğneye başladım leke gelcek kanama olcak diye kokruyorum şükür bu saate kadar olmadı bişey

canım arkadaşım dendenim nasıl ihtiyacım vardı böyle bir sözü okumaya bilemezsin ....bebekleriniz ve gelecek bebeklerimiz kadar sizlerde benim kıymetlilerimsiniz ....
canısınız siz yaa

Kizzzzlarr yaaa kafam karıştı simdi 36.hafta erkenmi dogum için nolur bişeyler yazın bana bide bir sorum var bebeklerin organ gelisimi nezaman tamamlanıyor acaba bu konuda yardımcı olursanız çok daha mutlu olurum:18:

Kizzzzlarr yaaa kafam karıştı simdi 36.hafta erkenmi dogum için nolur bişeyler yazın bana bide bir sorum var bebeklerin organ gelisimi nezaman tamamlanıyor acaba bu konuda yardımcı olursanız çok daha mutlu olurum:18:

canım benim bana da erken gibi geldi ama kafanı bulandırmakta istemedim açıkçası. vardır belki bir bildiği dr'un ama benim dr um gelişimde problem olmadığı sürece içerde ne kadar çok kalırsa o kadar kârda derdi. gelişimini 36. haftada tamamlar diye biliyorum ben. inşallah açılman olmazda 38 e kadar beklersiniz. iki hafta iki haftadır.

merhaba canım.beni de listeye eklersen sevinirim.

inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini.neden bu kadar iğnenin dozajı fazla?senin pıhtılaşman hangisi?

canımm benimmm büyük güne az kalmışş sağlıkla gelsin meleğin..............ayyy süperrr hiçç korkma, endişelerini kov Allah'a emanet azrada sende.... dualarım seninle, muckkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…