Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini.neden bu kadar iğnenin dozajı fazla?senin pıhtılaşman hangisi?

İnsallah canım benim de tek dileğim o sağlıklı bir sekilde kucağıma almak Rabbim herkese nasip etsin

ben faktör 5leiden heterizigotum canım 4.haftadan itibaren 0.10luk iğne+coraspin kullanarak geldik bu haftalara dozu banada fazla gelmişti baslarda ama doktor düzenli aralıklarla benden bebeğe giden kan akısına baktı bu konuşa bir sorun yasamadık çok şükür inşallah sende önce kalp atışını sonra kucağına alıp ağlamalarını duyarsın canım

senakar merhaba nasılsın, 10. hafta olmuş merak ettim, nasıl gidiyor, umarım bebeğinde sende iyisinizdir...
sevgiler...

slm kızlar 2'li testimizi yaptırdık geldik ultrosonum ii geçti ense kalınlığı ve burun ölçümü gayet normal kan tahlilimde 6 mayısta çıkacak 12+5 olarak gözüküyor bebişim 6,5 cm olmuşuz şu kan tahlilimde bi temiz çıksa derin bi ohh çekicem walla

maşallhhhh canımmmm... hep bööle güzel haberler veririsin inşallahhh...

Hamiş annemiz|bebişimiz|haftası|beklenen doğum tarihi
lalehan| |39 haftalık|
nevra.| kız |38 haftalık|
eylül_den|kız|37 haftalık|
krishazel| |34 haftalık|
essebe|erkek|34 haftalık|
wie|kız|33 haftalık|
krizantem20| |32 haftalık|
edalı.06|kız|32 haftalık|
lenutsa|kız|31 haftalık|
yt2007| |32 haftalık|
pamuksel| |29 haftalık|
sıla8| |28 haftalık|
e_melis|erkek|27 haftalık|
erwasi| |27 haftalık|
nuryüzlü| |25 haftalık|
azra3437|erkek|24 haftalık
redmask| |23 haftalık|
kadife| |21 haftalık|
azra32| |22 haftalık|
06hacer07| |22 haftalık|
ahtamara| |21 haftalık|
fransiyum|kız|18 haftalık|
mariecurie| |17 haftalık|
yasam_m| |17 haftalık|
carnationn| |16 haftalık|
derya2807| |12 haftalık|
limburg1985| |11 haftalık|
celen35| |11 haftalık |
yaren76x| |11 haftalık|
sedaades| |11 haftalık|
senakar| |10 haftalık|
Webster| |10 haftalık|
çalıkuşu| |10 haftalık|
kahvelokum| |9 haftalık| pıt pıtlar duyuldu...:)
omman| |8 haftalık| pıt pıtlar duyuldu
ankara_06| |5 haftalık|kese göründü
gülbeseker23| |5 haftalık|kese göründü

ekledim canım :)))

oyy maşallah kuzucuğa. :) inşallah kan tahlillerinde iyi çıkar canım:)

mr. kızlar

nasılsnız?
benim doğum şeklim ve ne zaman olacağı belli olmadı henuz
yarın dr. kontrolumuz var tekrar...dr. um iğneyi kesmedi şimdilik
sanıırm doğumun sonuna kadar iğneyi vurulacam
topik te de son doğuma kadar iğne kullanan hamişlerimiz var
bir sorun olmamış ama yıne de ben endişe ediyorum işte

bu son maratonda bende korku heyacan telaş uykusuzluk vs. var
Rabbim sizlere de yaşatsın bu hisleri...

mrb cnm benim işyerimde bi arkadaşımın 36. Haftada olmuş bebeği bi sorun olmamış. şimdi 3 yaşına girdi bebişi. Inşallah herşey yolunda gider

canım iyi haberlerine çooook sevindim bişiy sorcam iğnei kaç gün kala kesiceksin ? bizde iyiyiz bi sorun yok elhamdülillah 38ila 39.hafta arasında alırız dedi doktor aspirini bıraktım iğneyide 1hafta kal bırak diyo ama ben 3-4 gün kala bırakmayı düşünüyom bide doğumdan sonra bi süre daha iğne kullan dedi sanırım baharda kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam..işte böyle canımcım senin hberlerini daha önce alıcaz sankim hadi hayırlısı şaka maka derken az kaldı finale rabbim bütünn hamilelere içindede bize asan sağlıklı bir doğum vegül yüzlü cennet kokulu hayırlı yavrular nasib etsin

canıım bizleri habersiz bırakma olurmu listenin başlarına geldin hadi bakalım halay için bekliyoruz.haa bide kızlar feysbuka beni eklermisiniz bimahzuru yoksam?

Kizzzzlarr yaaa kafam karıştı simdi 36.hafta erkenmi dogum için nolur bişeyler yazın bana bide bir sorum var bebeklerin organ gelisimi nezaman tamamlanıyor acaba bu konuda yardımcı olursanız çok daha mutlu olurum:18:

canım ya sakin ol bikerem yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.benim araştırdığım kadarıyla 34.haftada muhtemelen akciğer gelişimi tamamlanıyo ve 34 den sonra doğan bebekler için küvez gerekmiyor (büyük ihtimalle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…