Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin.. az kalmış kolay bir doğum diliyorum sana

ne yazayım ne söyleyim bilmiyorum kelimelerin bittiği,nefesimin kesildiği yerdeyim...yardım edin napıyım ne karar veriyim..bebeğim 5,5 aylık oldu.bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin beyninde ilk bebeğimde olan sorun varmış..öğleden sonra hoca bakıcak...eğer oda öyle derse gebeliği sonlardırmamı isteyecekler...napıcam bilmiyorum 5,5 aylık ben nası kıyarım ona...eşimde aldırmamı istiyor..dua edin akıl verin nolur ne yapıyım bilmiyorum..aldırmak istemiyorum ama öyle olupta yaşaayacağını düşündükçe çok korkuyorum..ilk bebeğim 5,5 ay yaşamıştı öyle neler çekmişti...

benim bi arkadaşım yeni doğum yaptı 36+2 ne küvez ne başka özel bir bakım.

ne söylenebilir ki dua edicem senin ve bebeğin için. inşallah hocanın yorumları iyi olur. Allahım sana sabır versin

ne söylenebilir ki dua edicem senin ve bebeğin için. inşallah hocanın yorumları iyi olur. Allahım sana sabır versin

saol allah razı olsun..çok zor bi durumdayım...ne karar vereceğim bilmiyorum...dua edin hepiniz bana nolur...ama kim ne derse desin aldırmıcam allah izin verirse..daha eşimle yüzyüze gelmedim hastanede buluşucaz rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..

canım benim boğazım düğümlendi inan. rabbim kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın. ama kararın ne olursa olsun doğrudur. inşallah sanıldığı gibi değildir ve güzel haberller verirsin bizlere. tüm kalbim ve dualarım seninle minik bebişimizle. ne olur sağlam dur canım. ne olur yıkılma olurmu. rabbime güven ona sığın sabır dile ondan.

merhaba hanımlar...

bende yarından itibaren clexan 0,8 lik kullanmaya başlıycam.. 12 saate bir...

benim durumum sizden biraz farklı...
bende mekanik kalp kapağı var, bozulmaması içinde düzenli olarak kan sulandırıcı hap kullanıyorum.. ancak bu hap bebeğin gelişiminde zararlı... bu yüzden de kan sulandırıcı iğneye geçiyorum... hamilelikten önce başlamam gerekli...

umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırızz....

gerçekten zor bir durum... allah yardımcınız olsun... ama lütfen birkaç doktorun fikrini alın.....

canım hoşgeldin seni görmek ne güzel oğluşu büyütmüşsün maşallah :)

sağol canım büyüyorlar zaman çabuk geçiyo seninde büyümüş artık yavaş yavaş daha keyifli oluyodur zaman geçirmek bebeklikten çıkıp tepkiler vermeye bide anne demeye başladımı tadından yenmiyo kaanın emmesiyim mesela ben işten geliyim emme diye bi sarılışı var ömre bedel allah herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu

Canım ben de senin için dua edeceğim rabbim hakkında hayırlı olanı versin

oy maşallah bizimkide amme emme diye garip gurip sesler çıkarıyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum ben. gerçektan çok eğleniyorum oğlumlayken. onunla geçirdiğim her saniye ömre bedel. işten eve dönüşlerim bayram gibi. rabbim düşmanıma(yok ama lafın gelişi olmasında) bile anneliği tattırsın inşallah. hiç bir günahın bedeli anne olamamak olmasın.

hacer ne diyeceğimi bilemedim canım okuyunca inan kendimden geçtim
ama rabbim hayırlısını versin inşallah
içinden ne geliyosa onu yap canım allah yardımcın olsun
gün doğmadan neler doğar...

wie çok sevindim canım az kalmış ne güzel darısı tüm hamişlkere inşallah
bence çok kurcalama doktor öyle dediyse vardır bir bildiği
inşallah azra hanımı sağlıklıca alırsın kucağına
dualarım seninle....

hayat benim için bugün kaçıncı kez bitti bilmiyorum..malesef bebeğimin yaşamına son vermemmi istiyolar benden...beyin tamamen erimiş dio doktor ilk bebeğimde olan sendromu varmış..ilaçları iğneyi kullanmasam şimdiye ölürmüş.ilaç verip sancı bekleyip normal doğum yaptıracaklarmış eğer öyle olmassa sezeryan olcakmışım.çok korkuyorum aldırmak istemiyorum ben..herkes aldır diyo eşimde aldır diyo isyan etmek istemiyorum bu olayi ikinci kez yaşamak çok zor geliyo bana..biran önce karar vermem lazım napıcam bilmiyorum..aldırmazsamda ilaçları iğneyi kesicez ozamanda benim pıhtı oranım yükselirmiş ozamanda benim için risk oluşuyomuş...yaşayan bi ölü gibiyim şuan...canım hiçbişey yapmak istemiyor hiçbişey yapma neolacaksa olsun rabbimin takdirine bırakıyım diyorum bilmiyorum..bi yandanda bebeğin öyle doğup yaşıyacağını düşünüyorum..çok zor...öyle çaresizim işte..

canımmmmmmmmmmmmmm ne desem bilemiyorm ne desem boşşşşşşşşşşşşş....kulaklarını tıka herkese..rabbime sığın sadece.....yüreğim dualrım seninle...işte biz böyle aciz kullarız...elimizden gelen bu canım....rabbim yzünü güldürsün iiinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ya sabah okudum yazdıklarını ne diycegimi seni nasıl teselli edeceğimi bilemediğim için sadece sustum hicbirsey yazamadim

gercekten çok zoooor bitanem benim bile suan elim ayağım titriyor inan Rabbim yar ve yArdımcın olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…