amin.. az kalmış kolay bir doğum diliyorum sanamr. kızlar
nasılsnız?
benim doğum şeklim ve ne zaman olacağı belli olmadı henuz
yarın dr. kontrolumuz var tekrar...dr. um iğneyi kesmedi şimdilik
sanıırm doğumun sonuna kadar iğneyi vurulacam
topik te de son doğuma kadar iğne kullanan hamişlerimiz var
bir sorun olmamış ama yıne de ben endişe ediyorum işte
bu son maratonda bende korku heyacan telaş uykusuzluk vs. var
Rabbim sizlere de yaşatsın bu hisleri...
canım ya sakin ol bikerem yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.benim araştırdığım kadarıyla 34.haftada muhtemelen akciğer gelişimi tamamlanıyo ve 34 den sonra doğan bebekler için küvez gerekmiyor (büyük ihtimalle )
ne yazayım ne söyleyim bilmiyorum kelimelerin bittiği,nefesimin kesildiği yerdeyim...yardım edin napıyım ne karar veriyim..bebeğim 5,5 aylık oldu.bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin beyninde ilk bebeğimde olan sorun varmış..öğleden sonra hoca bakıcak...eğer oda öyle derse gebeliği sonlardırmamı isteyecekler...napıcam bilmiyorum 5,5 aylık ben nası kıyarım ona...eşimde aldırmamı istiyor..dua edin akıl verin nolur ne yapıyım bilmiyorum..aldırmak istemiyorum ama öyle olupta yaşaayacağını düşündükçe çok korkuyorum..ilk bebeğim 5,5 ay yaşamıştı öyle neler çekmişti...
ne söylenebilir ki dua edicem senin ve bebeğin için. inşallah hocanın yorumları iyi olur. Allahım sana sabır versin
ne yazayım ne söyleyim bilmiyorum kelimelerin bittiği,nefesimin kesildiği yerdeyim...yardım edin napıyım ne karar veriyim..bebeğim 5,5 aylık oldu.bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin beyninde ilk bebeğimde olan sorun varmış..öğleden sonra hoca bakıcak...eğer oda öyle derse gebeliği sonlardırmamı isteyecekler...napıcam bilmiyorum 5,5 aylık ben nası kıyarım ona...eşimde aldırmamı istiyor..dua edin akıl verin nolur ne yapıyım bilmiyorum..aldırmak istemiyorum ama öyle olupta yaşaayacağını düşündükçe çok korkuyorum..ilk bebeğim 5,5 ay yaşamıştı öyle neler çekmişti...
saol allah razı olsun..çok zor bi durumdayım...ne karar vereceğim bilmiyorum...dua edin hepiniz bana nolur...ama kim ne derse desin aldırmıcam allah izin verirse..daha eşimle yüzyüze gelmedim hastanede buluşucaz rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..
canım hoşgeldin seni görmek ne güzel oğluşu büyütmüşsün maşallah :)
Canım ben de senin için dua edeceğim rabbim hakkında hayırlı olanı versinne yazayım ne söyleyim bilmiyorum kelimelerin bittiği,nefesimin kesildiği yerdeyim...yardım edin napıyım ne karar veriyim..bebeğim 5,5 aylık oldu.bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin beyninde ilk bebeğimde olan sorun varmış..öğleden sonra hoca bakıcak...eğer oda öyle derse gebeliği sonlardırmamı isteyecekler...napıcam bilmiyorum 5,5 aylık ben nası kıyarım ona...eşimde aldırmamı istiyor..dua edin akıl verin nolur ne yapıyım bilmiyorum..aldırmak istemiyorum ama öyle olupta yaşaayacağını düşündükçe çok korkuyorum..ilk bebeğim 5,5 ay yaşamıştı öyle neler çekmişti...
sağol canım büyüyorlar zaman çabuk geçiyo seninde büyümüş artık yavaş yavaş daha keyifli oluyodur zaman geçirmek bebeklikten çıkıp tepkiler vermeye bide anne demeye başladımı tadından yenmiyo kaanın emmesiyim mesela ben işten geliyim emme diye bi sarılışı var ömre bedel allah herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu
hacer naptı ki yaa poffcanım öyle sıkıldı ki baş ağrısından ölmek üzereyim.
hayat benim için bugün kaçıncı kez bitti bilmiyorum..malesef bebeğimin yaşamına son vermemmi istiyolar benden...beyin tamamen erimiş dio doktor ilk bebeğimde olan sendromu varmış..ilaçları iğneyi kullanmasam şimdiye ölürmüş.ilaç verip sancı bekleyip normal doğum yaptıracaklarmış eğer öyle olmassa sezeryan olcakmışım.çok korkuyorum aldırmak istemiyorum ben..herkes aldır diyo eşimde aldır diyo isyan etmek istemiyorum bu olayi ikinci kez yaşamak çok zor geliyo bana..biran önce karar vermem lazım napıcam bilmiyorum..aldırmazsamda ilaçları iğneyi kesicez ozamanda benim pıhtı oranım yükselirmiş ozamanda benim için risk oluşuyomuş...yaşayan bi ölü gibiyim şuan...canım hiçbişey yapmak istemiyor hiçbişey yapma neolacaksa olsun rabbimin takdirine bırakıyım diyorum bilmiyorum..bi yandanda bebeğin öyle doğup yaşıyacağını düşünüyorum..çok zor...öyle çaresizim işte..
hayat benim için bugün kaçıncı kez bitti bilmiyorum..malesef bebeğimin yaşamına son vermemmi istiyolar benden...beyin tamamen erimiş dio doktor ilk bebeğimde olan sendromu varmış..ilaçları iğneyi kullanmasam şimdiye ölürmüş.ilaç verip sancı bekleyip normal doğum yaptıracaklarmış eğer öyle olmassa sezeryan olcakmışım.çok korkuyorum aldırmak istemiyorum ben..herkes aldır diyo eşimde aldır diyo isyan etmek istemiyorum bu olayi ikinci kez yaşamak çok zor geliyo bana..biran önce karar vermem lazım napıcam bilmiyorum..aldırmazsamda ilaçları iğneyi kesicez ozamanda benim pıhtı oranım yükselirmiş ozamanda benim için risk oluşuyomuş...yaşayan bi ölü gibiyim şuan...canım hiçbi
şey yapmak istemiyor hiçbişey yapma neolacaksa olsun rabbimin takdirine bırakıyım diyorum bilmiyorum..bi yandanda bebeğin öyle doğup yaşıyacağını düşünüyorum..çok zor...öyle çaresizim işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?