Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hacercim ne denir bilemiyorum ki.. gerçekten çok üzüldüm..bütün dualarım seninle.. .

bende düşünüyorum kendi kendime ne deyim ne yapıyım diye...herşeyin bittiği yerdeyim..herkes aldır diyo kimse destek olmuyo..ama ben aldırmak istemiyorum...herşeyi oluruna bırakmak istiyorum...aldırmıcam dedimmi daha rahatım,aldırcam dedimmi korkuyorum,daha kötü oluyorum.rabbim istemese vermez diyorum kendi kendime..yaşamamı istiyo demekki.nolursa olsun... ölürsemde ölürüm oda rabbimden.inşallah rabbim yardımcı olur,bi mucize olur ve herkes görür.inşallah bu kararımdan döndüremezler beni...ama bi yandanda çok korkuyorum öyle doğar ve uzun süre yaşarsa hayat biter benim için diye...

çok üzüldüm çook geçmiş olsun dr.un senin hakkında en iyi kararı verecektir üzülme diyeceğim ama üzelmemen elde değil allah yardımcın olsun.. üzülsen bile bazı şeyler allahın elinde biz bişii yapamıyoruz.. bu forumdaki herkesin birden çok kayıpları var benimde öyle allahın dediği oluyor bizde zamanı gelince yaşıyoruz..

canımmm senin yazdıklarını içim cız edercesine gözyaşlarıyla okudum.benimde bebeğimin suyu gidince hastanede yatarken herkes ne bekliyorsun (bir ay boyunca) bunları duydum.sinan hocaya ne zaman kalp atışları olmaz o zaman müdahale edin lütfen dedim.hep dua et ben hep Rabbime sığındım O bize daha merhametli ben hep bunu düşündüm 4 tane meleğim var.dualarım seninle hacer Allah ım yar ve yardımcın olsun...

Canım İstihare namazı kılıp bir de onun duası var onu yapsan diye düşündüm Allah yardımcın olsun içim yandı okuyunca. Allahım hakkında hayırlı olanı versin inşallah

çok üzüldüm inan....allahım yardımcın olsun. Sen tevekkül et ve ona bırak..inşallah hakkında hayırlısı olur...ne denirki başka.....rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi.....

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler boğazıma diziliyor rabbim sana sabır versin dualarım seninle inş rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürür canım

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle.

Düşenin dostu olmuyormuş...şu iki gün içinde duymadığım neler duydum..ben bebeğimi aldırmak istemiyorum dedikçe bikaç kişi hariç herkes aldırmamı söylüyor.herkes neysede insana en çok eşinin söylemesi destek olmaması koyuyor.ben aldırmıcam dedikçe sinirden çıldıryo bağırıyo çağırıyo neler diyo neler..konuşmuo benimle yemiyo içmiyo,önceden konuşuyo birileriyle sonra beni aratıyo konuşturuyo vazgeçmem için..evin içinde bana bi yabancı gibi.okadar çaresizimki insan bebeğinin karnında ölsün diye dua edermi..bide ne dualarla istediği bebeği.bana onu bile yaptırıyolar.Allahım bi mucize göster diyorum bişey yok desinler doktora gittiğimde.yada iki iyiliğin birini ver benim almamı bekleme bebeğimin canını benden önce al diyorum.kendimi okadar aciz,çaresiz hissediyorumki...

canımsın yaa okadar içim acıdıki rabbim yardımcın olsun inşallah dualarım seninle tatlım

canıııımm cok üzüldüm gecmiş olsun inşallah tekrar gittiginde yanlış görmüş olsunlar dualarım seninle...
üzme kendini fazla ne gelirse allahtan...
allahım yar ve yardımcın olsun

canım çok büyük geçmiş olsun.sorun ne tam anlıyamadım ama ne olursa olsun çok kötü birşey.rabbim her birimizi farklı farklı deniyor insaallah dr.ların yanlış teşhisi felandır.başka bir dr.ada göründünmü canım.
bu yazdıkların beni mahfetti bende 2.5aylık bebegimi kaybettim aklıma hep o geldi seninki daha büyük tahminim rabbime sıgın canım o çok büyük.

Son düzenleme:
hacercim durumu okuyunca dondum kaldım monitör başında.. öylesine anlamsızki söylenecek herşey ... öylesine zor bir durumki.. dün ablam bana bir mesaj göndermişti. seninle paylaşmak istedim..."başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma, bütün kapılar kapansa bile O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar, sen şu anda göremesen de dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. ŞÜKRET. istediğini elde edince şiükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de ŞÜKRET.. Lütfun da hoştur. kahrında hoştur Allah'ım diyebilecek güzel bir yüreğe sahip olabilmek duasıyla" bu mesaj inan bugün benim için anlamını buldu... Rabbim yar ve yardımcın olsun... Ne karar verirsen ver bu senin için en iyi ve en doğru olanı olacaktır... Rabbim doğru karar vermek nasib etsin...

elim kolum bağlandı hayat durdu benim için deli gibiyim kafayı yiyecek gibiyim.ben aldırmak istemiyorum.ama bir iki kişi hariç kimse benimle değil.herkes kolaylıkla aldır diyo kimse elimizden geleni yaparız sen nası düşünüyosan öyle yap demiyo.herkes neysede eşim benimle değil.hiç beklemediğim şeyler duydum ondan 3 gündür hayat bana zehir oldu.benden hiçbişey bekleme ben istemiyorum diyo başka bişey demiyo daha neler neler söz konusu oluyo..evliliğimde söz konusu..bilmiyorum ama günahı çok ağır basıyo bana korkuyorum.yaşayacaklarımı düşündükçe bide çıldırıyorum ilaçlar sancılar öyle olmassa sezeryan....yaşamak bi insana bukadar zor gelmez...dahada yazacak okadar şey varki anlatamam...dua edin bi mucize olsun.yarın bi doktora daha gideceğim hiçbişey yok desin.eğer oda öyle derse napıcam bilmiyorum.eşim elimi kolumu bağlıyo benim..

canımmm dualarım senle .. inşallah yrn çook güzel bi gün olur.. canım kimse acını anlayamaz.. bu çok üzücü bi olay eşin yaşayacaklarınız sorumluluğunu kaldıramayacağını düşünüyo herhelde onun için de çokkk zor bi durumm.. ne diyeyimmm inşallahhhhh herşey düzelirrr sözcükler yetersiz kalıyooo.. sabır ve güç diliyorum canım sana.. şöle yap bööle yap demek mümkün değil o can senin..

hacer canim arkadasim okuduklarima inanmak istemiyorum cok kötü oldum canim ,
rabbim sabrini arttirsin ,bizler okurken göz yaslarimizi tutamazken senin halin nasildir kimbilir ,cok zor imtihan bu, tabiki rabbimin bi bildigi vardir hep hayirlisini ver denemezmiyiz belkide bu senin icin daha hayirlidir bilemeyizki ,dualarimiz seninle, rabbim yar ve yardimcin olsun,keske elimizden daha fazlasi gelse .......

Son düzenleme:
hacerrr inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ve bizlere bugün çook güzel haberler verirsin canım.
dualarımız seninle.

hacercim hafta sonu bilgisayarım bozuldu giremedim ama aklım kalbim dualarım hep seninleydi.şimdi yazdıklarını okudum. canım benim. bunca zorlukla kavuşulduktan sonra aldırmak hiç de öyle kolay gelmiyor insana. yaşamayanların bunu anlaması çok zor. içimin en ince yeri sızlıyor şu an bunları yazarken. ama yine söylüyorum hep söyleyeceğim. ne olur sonuç ne olursa olsun sakın yıkılma. sakın vazgeçme ve sakın sakın sakın umudunu kaybetme ne olur eline bir el ararsan biz varız.koluna bir kola ararsan biz varız. başına omuz ararsan biz varız. hep yanındayız. dualrımız ve tüm kalbimizle. ve vereceğin her kararın sonuna kadar hepimiz arkasındayız. hayırlarla gel canım

canım, sözün bittiği yer. ne diyeceğimi bilemiyorum..teselli etmek yada başka şey söylemek bile boş. çok ama çok zor bir durum.. Allah'ım yardımcın olsun. Dualarım seninle. hakkında hayırlısı olsun..,

canım benim çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo sen rabbime sığın içinden ne geliyosa onu yap rabbim hayırlı olanı sana nasip etsin canım benim umarım herşey yolunda gider bi mucize olur dualarım seninle canım ikinizde Allaha emanet olur

çok geçmiş yapamadım ama son sayfada haceri okudum canım rabbim dogru yolu göstersin sana yardımcın olsun inşallah derdi veren rabbim dermanınıda versin

kızlar ben hamile kalıp aranıza gelmek için can atıyorum ama malesef
geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı
bu denemeyle 23. ayımıza başlıyoruz
dua edin aklınıza gelirsem olur mu çok zor çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…