hacercim ne denir bilemiyorum ki.. gerçekten çok üzüldüm..bütün dualarım seninle.. .
ne yazayım ne söyleyim bilmiyorum kelimelerin bittiği,nefesimin kesildiği yerdeyim...yardım edin napıyım ne karar veriyim..bebeğim 5,5 aylık oldu.bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin beyninde ilk bebeğimde olan sorun varmış..öğleden sonra hoca bakıcak...eğer oda öyle derse gebeliği sonlardırmamı isteyecekler...napıcam bilmiyorum 5,5 aylık ben nası kıyarım ona...eşimde aldırmamı istiyor..dua edin akıl verin nolur ne yapıyım bilmiyorum..aldırmak istemiyorum ama öyle olupta yaşaayacağını düşündükçe çok korkuyorum..ilk bebeğim 5,5 ay yaşamıştı öyle neler çekmişti...
canımmm senin yazdıklarını içim cız edercesine gözyaşlarıyla okudum.benimde bebeğimin suyu gidince hastanede yatarken herkes ne bekliyorsun (bir ay boyunca) bunları duydum.sinan hocaya ne zaman kalp atışları olmaz o zaman müdahale edin lütfen dedim.hep dua et ben hep Rabbime sığındım O bize daha merhametli ben hep bunu düşündüm 4 tane meleğim var.dualarım seninle hacer Allah ım yar ve yardımcın olsun...bende düşünüyorum kendi kendime ne deyim ne yapıyım diye...herşeyin bittiği yerdeyim..herkes aldır diyo kimse destek olmuyo..ama ben aldırmak istemiyorum...herşeyi oluruna bırakmak istiyorum...aldırmıcam dedimmi daha rahatım,aldırcam dedimmi korkuyorum,daha kötü oluyorum.rabbim istemese vermez diyorum kendi kendime..yaşamamı istiyo demekki.nolursa olsun... ölürsemde ölürüm oda rabbimden.inşallah rabbim yardımcı olur,bi mucize olur ve herkes görür.inşallah bu kararımdan döndüremezler beni...ama bi yandanda çok korkuyorum öyle doğar ve uzun süre yaşarsa hayat biter benim için diye...
hayat benim için bugün kaçıncı kez bitti bilmiyorum..malesef bebeğimin yaşamına son vermemmi istiyolar benden...beyin tamamen erimiş dio doktor ilk bebeğimde olan sendromu varmış..ilaçları iğneyi kullanmasam şimdiye ölürmüş.ilaç verip sancı bekleyip normal doğum yaptıracaklarmış eğer öyle olmassa sezeryan olcakmışım.çok korkuyorum aldırmak istemiyorum ben..herkes aldır diyo eşimde aldır diyo isyan etmek istemiyorum bu olayi ikinci kez yaşamak çok zor geliyo bana..biran önce karar vermem lazım napıcam bilmiyorum..aldırmazsamda ilaçları iğneyi kesicez ozamanda benim pıhtı oranım yükselirmiş ozamanda benim için risk oluşuyomuş...yaşayan bi ölü gibiyim şuan...canım hiçbişey yapmak istemiyor hiçbişey yapma neolacaksa olsun rabbimin takdirine bırakıyım diyorum bilmiyorum..bi yandanda bebeğin öyle doğup yaşıyacağını düşünüyorum..çok zor...öyle çaresizim işte..
hayat benim için bugün kaçıncı kez bitti bilmiyorum..malesef bebeğimin yaşamına son vermemmi istiyolar benden...beyin tamamen erimiş dio doktor ilk bebeğimde olan sendromu varmış..ilaçları iğneyi kullanmasam şimdiye ölürmüş.ilaç verip sancı bekleyip normal doğum yaptıracaklarmış eğer öyle olmassa sezeryan olcakmışım.çok korkuyorum aldırmak istemiyorum ben..herkes aldır diyo eşimde aldır diyo isyan etmek istemiyorum bu olayi ikinci kez yaşamak çok zor geliyo bana..biran önce karar vermem lazım napıcam bilmiyorum..aldırmazsamda ilaçları iğneyi kesicez ozamanda benim pıhtı oranım yükselirmiş ozamanda benim için risk oluşuyomuş...yaşayan bi ölü gibiyim şuan...canım hiçbişey yapmak istemiyor hiçbişey yapma neolacaksa olsun rabbimin takdirine bırakıyım diyorum bilmiyorum..bi yandanda bebeğin öyle doğup yaşıyacağını düşünüyorum..çok zor...öyle çaresizim işte..
bende düşünüyorum kendi kendime ne deyim ne yapıyım diye...herşeyin bittiği yerdeyim..herkes aldır diyo kimse destek olmuyo..ama ben aldırmak istemiyorum...herşeyi oluruna bırakmak istiyorum...aldırmıcam dedimmi daha rahatım,aldırcam dedimmi korkuyorum,daha kötü oluyorum.rabbim istemese vermez diyorum kendi kendime..yaşamamı istiyo demekki.nolursa olsun... ölürsemde ölürüm oda rabbimden.inşallah rabbim yardımcı olur,bi mucize olur ve herkes görür.inşallah bu kararımdan döndüremezler beni...ama bi yandanda çok korkuyorum öyle doğar ve uzun süre yaşarsa hayat biter benim için diye...
Düşenin dostu olmuyormuş...şu iki gün içinde duymadığım neler duydum..ben bebeğimi aldırmak istemiyorum dedikçe bikaç kişi hariç herkes aldırmamı söylüyor.herkes neysede insana en çok eşinin söylemesi destek olmaması koyuyor.ben aldırmıcam dedikçe sinirden çıldıryo bağırıyo çağırıyo neler diyo neler..konuşmuo benimle yemiyo içmiyo,önceden konuşuyo birileriyle sonra beni aratıyo konuşturuyo vazgeçmem için..evin içinde bana bi yabancı gibi.okadar çaresizimki insan bebeğinin karnında ölsün diye dua edermi..bide ne dualarla istediği bebeği.bana onu bile yaptırıyolar.Allahım bi mucize göster diyorum bişey yok desinler doktora gittiğimde.yada iki iyiliğin birini ver benim almamı bekleme bebeğimin canını benden önce al diyorum.kendimi okadar aciz,çaresiz hissediyorumki...
Düşenin dostu olmuyormuş...şu iki gün içinde duymadığım neler duydum..ben bebeğimi aldırmak istemiyorum dedikçe bikaç kişi hariç herkes aldırmamı söylüyor.herkes neysede insana en çok eşinin söylemesi destek olmaması koyuyor.ben aldırmıcam dedikçe sinirden çıldıryo bağırıyo çağırıyo neler diyo neler..konuşmuo benimle yemiyo içmiyo,önceden konuşuyo birileriyle sonra beni aratıyo konuşturuyo vazgeçmem için..evin içinde bana bi yabancı gibi.okadar çaresizimki insan bebeğinin karnında ölsün diye dua edermi..bide ne dualarla istediği bebeği.bana onu bile yaptırıyolar.Allahım bi mucize göster diyorum bişey yok desinler doktora gittiğimde.yada iki iyiliğin birini ver benim almamı bekleme bebeğimin canını benden önce al diyorum.kendimi okadar aciz,çaresiz hissediyorumki...
bu yazdıkların beni mahfetti bende 2.5aylık bebegimi kaybettim aklıma hep o geldi seninki daha büyük tahminim rabbime sıgın canım o çok büyük.hayat benim için bugün kaçıncı kez bitti bilmiyorum..malesef bebeğimin yaşamına son vermemmi istiyolar benden...beyin tamamen erimiş dio doktor ilk bebeğimde olan sendromu varmış..ilaçları iğneyi kullanmasam şimdiye ölürmüş.ilaç verip sancı bekleyip normal doğum yaptıracaklarmış eğer öyle olmassa sezeryan olcakmışım.çok korkuyorum aldırmak istemiyorum ben..herkes aldır diyo eşimde aldır diyo isyan etmek istemiyorum bu olayi ikinci kez yaşamak çok zor geliyo bana..biran önce karar vermem lazım napıcam bilmiyorum..aldırmazsamda ilaçları iğneyi kesicez ozamanda benim pıhtı oranım yükselirmiş ozamanda benim için risk oluşuyomuş...yaşayan bi ölü gibiyim şuan...canım hiçbişey yapmak istemiyor hiçbişey yapma neolacaksa olsun rabbimin takdirine bırakıyım diyorum bilmiyorum..bi yandanda bebeğin öyle doğup yaşıyacağını düşünüyorum..çok zor...öyle çaresizim işte..
hacercim durumu okuyunca dondum kaldım monitör başında.. öylesine anlamsızki söylenecek herşey ... öylesine zor bir durumki.. dün ablam bana bir mesaj göndermişti. seninle paylaşmak istedim..."başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma, bütün kapılar kapansa bile O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar, sen şu anda göremesen de dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. ŞÜKRET. istediğini elde edince şiükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de ŞÜKRET.. Lütfun da hoştur. kahrında hoştur Allah'ım diyebilecek güzel bir yüreğe sahip olabilmek duasıyla" bu mesaj inan bugün benim için anlamını buldu... Rabbim yar ve yardımcın olsun... Ne karar verirsen ver bu senin için en iyi ve en doğru olanı olacaktır... Rabbim doğru karar vermek nasib etsin...
elim kolum bağlandı hayat durdu benim için deli gibiyim kafayı yiyecek gibiyim.ben aldırmak istemiyorum.ama bir iki kişi hariç kimse benimle değil.herkes kolaylıkla aldır diyo kimse elimizden geleni yaparız sen nası düşünüyosan öyle yap demiyo.herkes neysede eşim benimle değil.hiç beklemediğim şeyler duydum ondan 3 gündür hayat bana zehir oldu.benden hiçbişey bekleme ben istemiyorum diyo başka bişey demiyo daha neler neler söz konusu oluyo..evliliğimde söz konusu..bilmiyorum ama günahı çok ağır basıyo bana korkuyorum.yaşayacaklarımı düşündükçe bide çıldırıyorum ilaçlar sancılar öyle olmassa sezeryan....yaşamak bi insana bukadar zor gelmez...dahada yazacak okadar şey varki anlatamam...dua edin bi mucize olsun.yarın bi doktora daha gideceğim hiçbişey yok desin.eğer oda öyle derse napıcam bilmiyorum.eşim elimi kolumu bağlıyo benim..
ne yazayım ne söyleyim bilmiyorum kelimelerin bittiği,nefesimin kesildiği yerdeyim...yardım edin napıyım ne karar veriyim..bebeğim 5,5 aylık oldu.bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin beyninde ilk bebeğimde olan sorun varmış..öğleden sonra hoca bakıcak...eğer oda öyle derse gebeliği sonlardırmamı isteyecekler...napıcam bilmiyorum 5,5 aylık ben nası kıyarım ona...eşimde aldırmamı istiyor..dua edin akıl verin nolur ne yapıyım bilmiyorum..aldırmak istemiyorum ama öyle olupta yaşaayacağını düşündükçe çok korkuyorum..ilk bebeğim 5,5 ay yaşamıştı öyle neler çekmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?