hepinizinden tekrar tekrar allah razı olsun dualarınız desteğiniz okuduğunuz yasinler için....rabbim hepinizin gönlüne göre versin..yeterince sizide üzdüm sıkıntılarımla psikolojinizi bozdum belkide ksra bakmayın.allahın izniyle iyi olmaya toparlanmaya çalışacağım.herşey rabbimden onun için yapacak bişey yok elimizden gelen bişey yok..dua edeceğiiz sadece..rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin kolay imtihanlar nasip etsin..sağlıkla evlatla imtihan etsin..bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.hepinizden allah razı olsun...
canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..
çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah.canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..
eveeet gelelim anneler gününe ;
her anne çok kıymetlidir elbet ama bizler bir parça daha değerliyiz sanki. anne olabilmek için onca taşlı tozlu yollardan geçiyoruz. geçen yıl anneler günüde çıanrım karnımdaydı. bu yıl ilk anneler günüm ve ben şimdi anneler gününün hediye almaktan çok daha öte bir şey olduğunu bugün anladım. dün düşündüm de kendimi bildiğimden beri hiç bir şey anne olmak kadar mutlu etmedi beni. eskiden daha zor mutlu olurdum. şimdi bir gülüşe dünyalar benim oluyor. bu anneler gününde de her anneler günüde dilediklerimi diledim. dünya üzerinde anne olabilmek için çırpınan ne kadar yürek varsa anne olabilmek için gözyaşı döken ne kadar kadın varsa. hepsine küçücük melekler diledim.
sizler hepiniz annesiniz arkadaşlar unutmayın karnınızda veya yanınızda büyümesede şu an bebekleriniz o tertemiz yüreklerinizde birer pıtırcık büyüyor hepinizin anneler günü kutlu olsun sizleri çooooooooooooooooooooookkkk seviyoruumm :)
merhaba arkadaşlar,
bu başlığı görüyordum hep, bir gün başıma geleceğini aklıma bile getirmedim. çünkü ben canla başla hamile kalmaya çalışıyordum 2 yıldır. eşim de sperm sayısı ve morfoloji sorunu vardı. bu nedenle gittiğim jinekologlar beni herşeyin normal, sorun kocanda diyip üstün körün muayen edip sepetlediler. ben de buna inandım. ta ki iyice kendimden şüphe duyana kadar. yumurtlama günümde lekelenmem oluyordu, normal yumurtlama kanamsı dediler hep. ama son gittiğim bi doktor farketti ve çok sayıda polipim varmış meğer. hemen histereskopi oldum ve 2 ay sonra çok şükür hamile kaldım. tabi bu sürede eşimde bir sürü vitamin kullandı, proxeed falan.
yaklaşık 2 sene sonra o çift çizgiyi gördüm. dünyalar bizimdi artık.kan testim de pozitif çıkınca ertesi gün soluğu doktorda aldım. dedim 2 sene sonunda oldu, erkek infertilitesi de var, tüm önlemleri alalım. ne kadar test varsa yapılsın dedim. bidliklerimi saydım. o an aklıma gelenler toksoplazma ve pıhtılaşma oldu, başlığa gözüm çarpıyordu içime doğdu herhalde.
2-3 gün sonra tüm sonuçları almaya gittik. ve doktor trombositimin yüksek olduğunu söyledi. kan pıhtılaşması var dedi. coraspin başlattı , bu kanama yapabilir diye progestan da verdi.
hiç bişeyim yokken ertesi gün lekelenmelerim başladı. doktoru aradım, progestanı 3 e çıkar dedi. ertesi gün muayeneye gittiğimde 10 gün istirahat verdi. bir hafta sonra tekrar kontrole çağırmıştı tekrar protrombin testi yaptırdı, ve değerlerin normale dönmüş madem kanaman da kesilmedi dedi ve coraspini bıraktırdı. bu karaından emin olamadım, ama bi ileçde yaşıyoruz ve fazla doktor alternatifim de yoktu. kan değerlerimi doktorlar sitesinden bir profa yazdım, o da normal bırakablirsin dedi.
çok uzun anlattım biliyorum ama acım çok fazla. kalp atışı duymaya gittiğimizde kalp atışı vardı fakat yavaştı. bi sorun olduğunu söyledi doktor. bir hafta daha bekleyelim dedi. sağlıklıysa gelişmeye devam eder dedi. ve bir hafta sonraki kontrolüm de bebeğimin kalbi iki gün önce durmuştu. son çekilen resmine bakıp bakıp ağlıyorum. cuma gününe kadar kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım.
ama tekrar hamile kalmaya çalışmaya başlamaan önce istanbula gidip ayrıntılı pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum.
buradan öğrendiğim kadarıyla hematoloji bölümüne gidiliyormuş üniversite hastanelerinin. bugün kayınavlidem benim için gitmiş sormaya çapaya, önce dahliyeden randevu alması gerek demişler. direk hematolojiye gidilmiyormuş. aradım ama tüm randevularımız dolu diyor. alamadım randevu malesef.
şimdi size sorum, siz sorununuzu nasıl tespit ettiniz?2-3 düşük beklemek istemiyorum. galiba tekrarlayan düşüklerde doktorlar yönlendiriyormuş. ama canım çok yandı. ne gerekiyorsa önlemini almak istiyorum. tecrübeli arkadaşlar bana özelden doktor ismi falan yazarsanız, ya da nasıl bi yol izlediniz tekrar hamile kalamdan önce çok sevinirim. gerekirse özel muayenelerinden randevu almayı düşünüyorum. ama bilgim yok.
sağol canım. çok teşekkür ederim.tatlım bende iki bebek kaybettim pıhtılaşma oldugumu öğrendim üniversite hastanesine gidiosun kadın dogum bölümüne sen 1 değil 2 bebek kaybettiğini söleki testi yapsınlar dr sana bazı testler yazıo onları yaptırıosun hiç bit ücret ödemiosun 1 aya kadar anca cıkıo test sonuçları
bende 1 subatta kürtaj oldum önce kalbi yavaş atıodu sonra durdu ama pıhtılaşma sorunum oldugunu bilmiodum o zaman şimdi 3 ay korundum tekrar hamile kalmak istiyorum allahın izniyle...
Canım ne telefonla ne internetten randevu alamıyorum.dolu diyor sürekli. sen naıl alıyodun çapadan?tatlım bende iki bebek kaybettim pıhtılaşma oldugumu öğrendim üniversite hastanesine gidiosun kadın dogum bölümüne sen 1 değil 2 bebek kaybettiğini söleki testi yapsınlar dr sana bazı testler yazıo onları yaptırıosun hiç bit ücret ödemiosun 1 aya kadar anca cıkıo test sonuçları
bende 1 subatta kürtaj oldum önce kalbi yavaş atıodu sonra durdu ama pıhtılaşma sorunum oldugunu bilmiodum o zaman şimdi 3 ay korundum tekrar hamile kalmak istiyorum allahın izniyle...
canım geçmiş olsun burda sprunlarımız hemen hemen herksele aynı bende 10 haftalıkken kürtaj oldum 2 kere hemde anca 2. sinden sonra kanpıhtılaşması olduğu söylendi iyi bir doktora git riskli gebelik uzamanına ben izmirde yakup erataya gidiyorum bana 2. hamileliğinde bu testler yapılsaydı bebeğin belkide yaşıyacaktı dedi 1 ay bekletik testlerimize ve tek mutasyonda heterezigot çıktı şimdi hamile kalmadan önce coraspirin ve folik asit kullanıyorum eger hamile kalırsam kısmet olursa iğne kulanacağım bence iyi bi doktor bul ve özeline git biraz paran gider ama en azından ne olduğunu öğrenirsin bu testleri çogu doktorlar bilmiyo o yüzden normal doktorlarla zaman kaybetme riskli gebelik doktoruna git profösör olsun izmirde olsaydın kendi doktorumu tavsiye edebilirdim şimdiden çok geçmiş olsun.
Canım ne telefonla ne internetten randevu alamıyorum.dolu diyor sürekli. sen naıl alıyodun çapadan?
sağol canım sana da çok teşekkür ederim. inşallah sen de tekrar hamile kalırsın ve busefer kucağına alırsın.
canlarım mrb hepinizin yazdıklarını okudum dualarınız desteğiniz için hepinizden allah razı olsun.inanın yazdıklarınızı okudukça bi nebze olsun yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum.yazdıklarınızla çok destek oluyosunuz çok saolun.yaşadıklarım okadar çok kötü şeylerdeki nası anlatıyım bilmiyorum.pazartesi yattım pazar günü zorda olsa çıktım.hafta boyunca hep alttan muayene ettiler gelen giden parmakladılar durdular.hep alttan ilaç verdiler sancı gelsin açılma olsun diye.benim gibi normal doğum yaptırılanlara 400 mg ilaç verilirken ben daha önceden sezeyan olduğum için 25 mg verdiler ondan dolayı uzun kaldım hastanede normalde iki günde yapıp çıktılar hep.artık iyicene açılma olsun diye muayene etmekten öldürdüler beni tek muayene edin diyodum biran önce olsunda diye.son ikigün çok sancılarım olmuştu.dayanamıyodum artık.cumartesi öğlen bitmiştim artık bağırıyodum sızlanıyodum sürekli allahım yardım et kolaylık ver diye ama olmuyodu.ondan sonra doktorlara yalvarmaya başlladım olmuyo dayanamıyorum sezeryana alın diye.geldiler artık başıma ıkın diyolar ıkınıyorum ama olmuyo.parçalana ağlaya sızlaya çok şükür bebek çıktı öğlen.görmek istedim ama göstermediler.ondan sonra eşi çıksın diye zorladım ama olmadı gece 12ye kadar bekledik çıksın diye çıkmadı.onuda kürtajla aldılar bide öyle bitirdiler beni.allaha çok şükür o sancılardan kurtulmuştum..ama ya diğer sancı yüreğimin sancısı bebeğimin artık benimle olamdığı sancısı o hiç geçmeyecek..okadar iç acıtan bi sancıki..çok gözüm korktu bilmiyorum bidaha çocuk düşünebilirmiyim.ama okadar çok istediğim bişeyki hep içimde bi eziklikle acıyla yaşayacağım..
kızlar bende şimdi geldim doktordan rabbime şükürler olsun herşey iyi gidiomuşbebek tam hafatasına uygunmuş rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
2 hafta sonra bidaha gitcem 2li tarama içi,n inşallah herşey yolunda gider....
hepinizi öpüyorum
Kızlar bende biraz önce doktordan geldim biraz moralim bozuk 2haftada bebeğim hiç kilo almamış neden boyle oldu anlamadim doktor normal dedi ama her defasında 100gr bile olsa alıyordu inşallah birsey olmaz kızıma nolur dua edin teyzeleri
Buna ek olarak benim isteğim üzerine 38.haftamda alacaklar kızımı 2hafta daha uzattım yani bugünden itibaren doguma hazırlık coraspini ve iğnelerin bitanesini kestik biraz tedirginim ama Rabbim sizin ve benim bebeğimi korur insallah öyle iste kızlar canım sıkkın(
Canım benim Rabbim ssana sabırların en buyugunu ihsan etsin inşallah bizler beden olarak yanında olamasakta inan kalbimiz seninle birlikteydi o hastane odasında hep dualar ettik ve inananiyorumki birgün sende kavuşacaksın meleğine
kızlar bende biraz önce doktordan geldim biraz moralim bozuk 2haftada bebeğim hiç kilo almamış neden boyle oldu anlamadim doktor normal dedi ama her defasında 100gr bile olsa alıyordu inşallah birsey olmaz kızıma nolur dua edin teyzeleri
buna ek olarak benim isteğim üzerine 38.haftamda alacaklar kızımı 2hafta daha uzattım yani bugünden itibaren doguma hazırlık coraspini ve iğnelerin bitanesini kestik biraz tedirginim ama rabbim sizin ve benim bebeğimi korur insallah öyle iste kızlar canım sıkkın(
Kızlar bende biraz önce doktordan geldim biraz moralim bozuk 2haftada bebeğim hiç kilo almamış neden boyle oldu anlamadim doktor normal dedi ama her defasında 100gr bile olsa alıyordu inşallah birsey olmaz kızıma nolur dua edin teyzeleri
Buna ek olarak benim isteğim üzerine 38.haftamda alacaklar kızımı 2hafta daha uzattım yani bugünden itibaren doguma hazırlık coraspini ve iğnelerin bitanesini kestik biraz tedirginim ama Rabbim sizin ve benim bebeğimi korur insallah öyle iste kızlar canım sıkkın(
günaydın kader arkadaşlarım yeni bir güne yine sizlerle merhaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?