Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

oyy teyzesi yesin onu afeeeeerrriinnn sizee. bana dr um hep derdi anne karnında ne kadar çok durursa o kadar gelişimi tamamlar. ve anne karnında çok daha iyi kilo alıyorlar. 38 daha iyi canım. ben çınarı tam 40 hafta bitiminde doğurdum bıraksam daha durcaktı da suyu azaldığı için mecburen aldılar.

iyiym canım çok teşekkürler. kızlar ya anlamıyorum neden dr larınız 36 da almayı teklif ediyorlar bana garip geldi.

slm herkesee bende 2 ay önce kürtaj oldum.8 hafalık bebegin kalbi atmıyodu.bugun sonucumu aldım.protein s çok düşük çıkmış.yani bendedemi kan pıhtılaşması var.bilgilendiriseniz sevinirim

canım yaa dikkat et bakalım biraz yediklerine inşallah gerek kalmaz insüline

Hamiş annemiz|bebişimiz|haftası|beklenen doğum tarihi

nevra.| kız |40 haftalık|
eylül_den|kız|39 haftalık|
krishazel| |36 haftalık|
essebe|erkek|36 haftalık|
wie|kız|35 haftalık|
krizantem20| |34 haftalık|
edalı.06|kız|34 haftalık|
lenutsa|kız|33 haftalık|
yt2007| |34 haftalık|
pamuksel| |31 haftalık|
sıla8| |30 haftalık|
e_melis|erkek|29 haftalık|
erwasi| |29 haftalık|
nuryüzlü| |27 haftalık|
azra3437|erkek|26 haftalık
redmask| |25 haftalık|
kadife| |23 haftalık|
azra32| |24 haftalık|
ahtamara| |23 haftalık|
fransiyum|kız|20 haftalık|
mariecurie| |19 haftalık|
yasam_m| |19 haftalık|
carnationn| |18 haftalık|
derya2807| |14 haftalık|
limburg1985| |13 haftalık|
celen35| |13 haftalık |
yaren76x| |13 haftalık|
sedaades| |13 haftalık|
senakar| |12 haftalık|
Webster| |12 haftalık|
çalıkuşu| |12 haftalık|
kahvelokum| |11 haftalık| pıt pıtlar duyuldu...:)
omman| |10 haftalık| pıt pıtlar duyuldu
ankara_06| |7 haftalık|kese göründü
gülbeseker23| |7 haftalık|kese göründü
sevgiliye34| |6 haftalık|

güncellenmiştir. 11/05/2011

slm herkesee bende 2 ay önce kürtaj oldum.8 hafalık bebegin kalbi atmıyodu.bugun sonucumu aldım.protein s çok düşük çıkmış.yani bendedemi kan pıhtılaşması var.bilgilendiriseniz sevinirim

protein s kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi test oluyo cnm.bende test yaptırdım protein c ve s nin sonucu bu gün çıktı.senin değerin kaç çıkmış?

Son düzenleme:

benimde ptotein s düşük kanda pıhtılaşma var demek sonucun kaç çıkmış

Amanda aman bizim meleğimiz buyumuste 2hafta sonra 2li taramaya mı gidecekmiş yemiş teyzesi onu çok sevindim tatlım umarım hamileliğin boyunca hep güzel haberler verirsin bize
ay canım benim ya sen böyle dedinya içim hop etti:)))
inşallah sağlıcakla alırım kucağıma
hadi bakalım aferin kuzumuza çabucak büyüsün doğsun totişten ısıralım :))
ay kuzum inşallah doğsun zaten ahtım var ilk iş sizin yerinizede ıssırırm totişten:))

canım benim allah hayırlısını versin bişi olmaz dediyse olmaz merak etme canım
2 hafta sonra olsun güç olmasın canım...
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin...

hacercim pozitif olman çok güzel rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah...
bütün iyi dileklerim seninle canım...

azracım çok sağol canım inşallah hep iyi haberlerle geliriz...

slm canlarım bana geilince
bugün ank.üni.tıp fakültesine gittim
bide orda kontrol oluyum diye
tabi normalde özele gittiğim için biraz garibime gitti
ordan oraya ama iyi hastane çok beğendim
benim sol tarafta kist var
doktor biraz bekletti
uzmanı çağırdı baksın diye başlarında savmadılar yani
ayın 1 ine gün verdi bide birsürü kan verdim
halbuki geçen günküleri götürmüştüm ama bi kaç şey daha istedi
2 li sonuçlarınıda götürcem burda yaptırabilirsin dedi olsun ben orda yaptırıyım dedim
ya böyle işte benimki biraz şey yapıo napcan orda gidion işte diye ama olsun ne zararı olcak...
şimdilik herşey yolunda allaha şükür bebekte tam günü gününe ilerliyo
inşallah sağlıklıca büyür doğar şimdilik bukadar bybybybyby

ommancım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşaallah hep böyle devam eder ve sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın.

geçmiş olsun canım sol tarafımda kist var demişsin bu rahime yakın bir yerde mi bebeğe zararı lur muymuş bende de hemen plesantanın arkasında miyom var şimdiye kadar güzel geçti şimdiden sonra ne olur bilemiyorum Allah yardımcımız olsun

slm arakadaşlar. bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. bende kan pıhtılaşması var. bu sebeple bi kaç gebeliğim sonlandı. şimdi 1 aylık hamileyim. dr. keseyi görünce claxen verdi. hergün bir koluna yap dedi. yanlız iğneyi yapınca ertesi gün sanki ilaç dağılmamış gibi duruyo ve morluklar oluyo. daha dr. randevuma var. ilacın dağılmaması, şişlik olması normal mi? şimdiden vereceğiniz cvp.lar için teşekkürler

canım inşaallah sorunsuz bir şekilde alıcaksın bebeğini kucağına ve inşaallah hepimizya bide öğrenmek istediğim sen kaç aylık hamilesin ve sendemi claxane iğnesi vuruluyorsun hergün:26:

canım öncelikle geçmiş olsun ve hamileliğinde hayırlı olsun inşaallah..iğneyi sormuşsun bende yeni hamişlerdenim bugün 6+4 günlük gebeyim ve 14.cü iğnemi yaptım bugün ilk günler kolumdan yaptım kollarımda bezeler oluştu ve müthiş yaktı bende göbekten olmaya karar verdim şuan göbekten oluyorum yine ilkler yaktı ama daha sonra bünye alışınca yanma hisside azalıyo benimki öyle oldu canım ama sen kolundan olmaya devam ediceksende evet morluk ve beze oluşuyor merak etme yardımcı olabildiysem sevinirim..

teşekkür ederim canım, inan çok olumsuzluk yaşadım. artık iyice acimi hissetmeye başladım kendimi. bende de bezeler oluşunca eşimle tartışmaya başladık ben iğneyi yapmayı beceremiyorum felan dedi. hergün hastaneye gidip iğne olmaktan bahsediyo. bende benim gibiolan arkadaşlar varmı merak ettim. iki yıl önce de iğne oluyodum. ama göbekten yapıyordum. bu iğneler kadar yakmıyordu. tekrar teşekkür ederim. Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucaklamamızı nasip etsin.

sağol canım allah razı olsun
yok hiç bi zararı yokmuş her iki taraftaki doktorda aynısını dedi
zaten küçülüyo her gittiğimde doktor doğuma kadar kaybolmasa bile doğumda gider korkma dedi
inşallah herşey yolunda gider canım
amin inşallah allah yardımcımız olur

slm canım öncelikle geçmiş olsun
bende vuruluyorum hergün bi tanede göbekten
ve benimkide morarıyo
ki zaten genelde morarır korkacak bişi yok ben doktora sordum
endişelenme olabalir demişti sende sor gidince için rahatlasın canım...
canım inşaallah sorunsuz bir şekilde alıcaksın bebeğini kucağına ve inşaallah hepimizya bide öğrenmek istediğim sen kaç aylık hamilesin ve sendemi claxane iğnesi vuruluyorsun hergün:26:

inşallah canım benim çok sağol
10+1 canım bugün itibari ile 11. haftanın içindeyiz
evet canım bende claxane 0,4 lük kullanıyorum günde 1 tane
rabbim hayırlsıını versin inşallah...

merhaba arkadaşlar.sizlere bişey sorucam.0,4 clexane+coraspin kullanıyorum.doktorum iğnelerin raporlu olması için innelop 0,35 lik iğne yazdı.şimde ben kararsızım.daha düşük dozlu bir iğne yeterli gelirmi?doktorum aradaki farkı çok az dedi.iki farklı doktora gidiyorum.2 ultrason sonucu gebelik haftası farklı çıkıyor.yani biri diğerinden 5 gün fazla çıkıyor.böyle bir durumla karşılaşan varmı?allaha şükür iyi dediler.inşallah allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.allah hiçbirimizi annelik duygusundan mahrum etmez inşallah...

hacercim pozitif olman çok güzel rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah...
bütün iyi dileklerim seninle canım...

azracım çok sağol canım inşallah hep iyi haberlerle geliriz...

saol canım güzel dileklerin ve duaların için allah razı olsun.her nekadar iyi olmasamda iyi olmaya çalışıyorum.kendimi kötü hissettiğimde tam ağlamaya başlıyacağımda başlıyorum lailaheillallah çekmeye...öyle biraz rahatlıyorum çok şükür..seninde herşey gönlünce olsun canım..umarım herşey sonuna kadar sorunsuz gider ve allahın izniyle yavrunu kucağına alırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…