endise etmemek elde olmuyor bazen canim ya suan karisik duygular icerisindeyim heycan,korku,endise vs vs gece ruyamda sabaha kadar doguruyorum dogur dogur bitmiyor anam vallabi sarisin bir esmer bi gorsen cok tatli bebisler
sen 36 erken geldi bana demistin ya bende doktorumla konustum 38 de alacaklar yani teyzesi olarak senin sozunu dinledik aferin de bakim bizee
wie cim sorun deil kılo almaması önemli olan doğduktan sonra kılo alması bu arada 38. hafta yı iyi yapmışsın cunku benım drumda 36 da almayı düşünüyo ama ben 38ı beklemek istiyrm daha solemedım saka gıbı 3 hafta kaldı demek ayyy heyecanlandım yaa öptüm azrayıda senıde
omman cımmm ne güzel haberlerle gelmişsin hep bole güzel haberler ver bize
pingg cnm sen nasılsın ? neler yapıyosun
tgbsr cnm senden nbr ? nasılsın ses soluk yok hiç ???
kvrck ? yine kayboldu heralde
baharçelik sen nasılsın ?
kızlar bende de seker çıktı 1 haftadır hastanelerde onunla ugrasıyorum
sormayın dr cıkan sonuclara göre ınsulın baslamamız lazım ama 1 hafta dıyet yapğ dedı hergün ölçüyorum eger sonuclar yuksek olursa haftaya insüline baslıcakmısız
benden haberler bole işte
slm herkesee bende 2 ay önce kürtaj oldum.8 hafalık bebegin kalbi atmıyodu.bugun sonucumu aldım.protein s çok düşük çıkmış.yani bendedemi kan pıhtılaşması var.bilgilendiriseniz sevinirim
slm herkesee bende 2 ay önce kürtaj oldum.8 hafalık bebegin kalbi atmıyodu.bugun sonucumu aldım.protein s çok düşük çıkmış.yani bendedemi kan pıhtılaşması var.bilgilendiriseniz sevinirim
ay canım benim ya sen böyle dedinya içim hop etti:)))Amanda aman bizim meleğimiz buyumuste 2hafta sonra 2li taramaya mı gidecekmiş yemiş teyzesi onu çok sevindim tatlım umarım hamileliğin boyunca hep güzel haberler verirsin bize
ay kuzum inşallah doğsun zaten ahtım var ilk iş sizin yerinizede ıssırırm totişten:))hadi bakalım aferin kuzumuza çabucak büyüsün doğsun totişten ısıralım :))
Kızlar bende biraz önce doktordan geldim biraz moralim bozuk 2haftada bebeğim hiç kilo almamış neden boyle oldu anlamadim doktor normal dedi ama her defasında 100gr bile olsa alıyordu inşallah birsey olmaz kızıma nolur dua edin teyzeleri
Buna ek olarak benim isteğim üzerine 38.haftamda alacaklar kızımı 2hafta daha uzattım yani bugünden itibaren doguma hazırlık coraspini ve iğnelerin bitanesini kestik biraz tedirginim ama Rabbim sizin ve benim bebeğimi korur insallah öyle iste kızlar canım sıkkın(
slm canlarım bana geilince
bugün ank.üni.tıp fakültesine gittim
bide orda kontrol oluyum diye
tabi normalde özele gittiğim için biraz garibime gitti
ordan oraya ama iyi hastane çok beğendim
benim sol tarafta kist var
doktor biraz bekletti
uzmanı çağırdı baksın diye başlarında savmadılar yani
ayın 1 ine gün verdi bide birsürü kan verdim
halbuki geçen günküleri götürmüştüm ama bi kaç şey daha istedi
2 li sonuçlarınıda götürcem burda yaptırabilirsin dedi olsun ben orda yaptırıyım dedim
ya böyle işte benimki biraz şey yapıo napcan orda gidion işte diye ama olsun ne zararı olcak...
şimdilik herşey yolunda allaha şükür bebekte tam günü gününe ilerliyo
inşallah sağlıklıca büyür doğar şimdilik bukadar bybybybyby
canım öncelikle geçmiş olsun ve hamileliğinde hayırlı olsun inşaallah..iğneyi sormuşsun bende yeni hamişlerdenim bugün 6+4 günlük gebeyim ve 14.cü iğnemi yaptım bugün ilk günler kolumdan yaptım kollarımda bezeler oluştu ve müthiş yaktı bende göbekten olmaya karar verdim şuan göbekten oluyorum yine ilkler yaktı ama daha sonra bünye alışınca yanma hisside azalıyo benimki öyle oldu canım ama sen kolundan olmaya devam ediceksende evet morluk ve beze oluşuyor merak etme yardımcı olabildiysem sevinirim..slm arakadaşlar. bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. bende kan pıhtılaşması var. bu sebeple bi kaç gebeliğim sonlandı. şimdi 1 aylık hamileyim. dr. keseyi görünce claxen verdi. hergün bir koluna yap dedi. yanlız iğneyi yapınca ertesi gün sanki ilaç dağılmamış gibi duruyo ve morluklar oluyo. daha dr. randevuma var. ilacın dağılmaması, şişlik olması normal mi? şimdiden vereceğiniz cvp.lar için teşekkürler
canım öncelikle geçmiş olsun ve hamileliğinde hayırlı olsun inşaallah..iğneyi sormuşsun bende yeni hamişlerdenim bugün 6+4 günlük gebeyim ve 14.cü iğnemi yaptım bugün ilk günler kolumdan yaptım kollarımda bezeler oluştu ve müthiş yaktı bende göbekten olmaya karar verdim şuan göbekten oluyorum yine ilkler yaktı ama daha sonra bünye alışınca yanma hisside azalıyo benimki öyle oldu canım ama sen kolundan olmaya devam ediceksende evet morluk ve beze oluşuyor merak etme yardımcı olabildiysem sevinirim..
ommancım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşaallah hep böyle devam eder ve sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın.
geçmiş olsun canım sol tarafımda kist var demişsin bu rahime yakın bir yerde mi bebeğe zararı lur muymuş bende de hemen plesantanın arkasında miyom var şimdiye kadar güzel geçti şimdiden sonra ne olur bilemiyorum Allah yardımcımız olsun
slm canım öncelikle geçmiş olsunslm arakadaşlar. bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. bende kan pıhtılaşması var. bu sebeple bi kaç gebeliğim sonlandı. şimdi 1 aylık hamileyim. dr. keseyi görünce claxen verdi. hergün bir koluna yap dedi. yanlız iğneyi yapınca ertesi gün sanki ilaç dağılmamış gibi duruyo ve morluklar oluyo. daha dr. randevuma var. ilacın dağılmaması, şişlik olması normal mi? şimdiden vereceğiniz cvp.lar için teşekkürler
canım inşaallah sorunsuz bir şekilde alıcaksın bebeğini kucağına ve inşaallah hepimizya bide öğrenmek istediğim sen kaç aylık hamilesin ve sendemi claxane iğnesi vuruluyorsun hergün:26:
hacercim pozitif olman çok güzel rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah...
bütün iyi dileklerim seninle canım...
azracım çok sağol canım inşallah hep iyi haberlerle geliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?