slm canım öncelikle geçmiş olsun
bende vuruluyorum hergün bi tanede göbekten
ve benimkide morarıyo
ki zaten genelde morarır korkacak bişi yok ben doktora sordum
endişelenme olabalir demişti sende sor gidince için rahatlasın canım...
teş. ederim. sağol. aslına bakarsan claxen'i ilk defa kullanmıyorum (önceleri göbekten yapıyordum) ama 5 tane bebek kaybettiğim için çok tedirginim. bu bebek benim için çok önemli. inşallah sizde bende sağlıklı bi gebelik geçirip bebeklerimize kavuşuruz.
slm arakadaşlar. bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. bende kan pıhtılaşması var. bu sebeple bi kaç gebeliğim sonlandı. şimdi 1 aylık hamileyim. dr. keseyi görünce claxen verdi. hergün bir koluna yap dedi. yanlız iğneyi yapınca ertesi gün sanki ilaç dağılmamış gibi duruyo ve morluklar oluyo. daha dr. randevuma var. ilacın dağılmaması, şişlik olması normal mi? şimdiden vereceğiniz cvp.lar için teşekkürler
slm canım öncelikle geçmiş olsun
bende vuruluyorum hergün bi tanede göbekten
ve benimkide morarıyo
ki zaten genelde morarır korkacak bişi yok ben doktora sordum
endişelenme olabalir demişti sende sor gidince için rahatlasın canım...
inşallah canım benim çok sağol
10+1 canım bugün itibari ile 11. haftanın içindeyiz
evet canım bende claxane 0,4 lük kullanıyorum günde 1 tane
rabbim hayırlsıını versin inşallah...
merhaba arkadaşlar.sizlere bişey sorucam.0,4 clexane+coraspin kullanıyorum.doktorum iğnelerin raporlu olması için innelop 0,35 lik iğne yazdı.şimde ben kararsızım.daha düşük dozlu bir iğne yeterli gelirmi?doktorum aradaki farkı çok az dedi.iki farklı doktora gidiyorum.2 ultrason sonucu gebelik haftası farklı çıkıyor.yani biri diğerinden 5 gün fazla çıkıyor.böyle bir durumla karşılaşan varmı?allaha şükür iyi dediler.inşallah allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.allah hiçbirimizi annelik duygusundan mahrum etmez inşallah...
Kızlar iğne için raporu özel hastaneler yazabiliyormu?
Canlarimm hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederin bu arada yarın sabah hastaneye yatış için randevu almaya gidicem bı heycan sardı beni yavaş yavaş inanıyorum artık mutlu sonun yaklaştığına inşallah hersey yolundadir bebeğimde kilo almıştır inşallah yarin haber veririm sizlere canlar dualarinizda oldugumu biliyorum sizlerde her gece benimm dualarimdasiniz
Merhaba arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır yazmıyordum ama topikte kaldı aklım ara ara girip sizi takip ettim bende, özellikle hamileliğinin başından beri takip ettiğim arkadaşları çok merakk ettim, onlar için de dua ettim, Hacer içinde çok ağladım, çok dua ettim, beni onun durumu derinden yaraladı.. Allah en yakın zamanda yaşadığı acıları unutturur inşallah.. Beni hatırlarsınız sanırım, burdan ayrıldıktan sonra şeker dışında birde tansiyon problemi ile uğraşıp durdum, yine de Allah a şükür bebeğimde sorun yok.. 20 Mayısta artık tansiyon ilaçları yüzünden bebeğim fazla büyüyemediği için sezeryanla alıncak, ben clexane 0.4 kullanıyordum doktorum ameliyatı iğneler hiç kesmeden yapıcağını söyledi ve doğumdan sonra da bir müddet kullanmaya devam edecekmişim iğneleri. Burda deneyimli olan doğum yapan arkadaşlar vardı, bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar, iğneler kesilmeden doğuma giren 1-2 kişi olmuştu sanırım ama sonrasında devam eden varmıydı onu öğrenmek istedim.. Biraz tedirgin oldum açıkçası iğneler kesilmeyince.. Mutasyonum Mthfrc 677... heterozigot.. Bu konuda bilgisi olan varsa , benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.. Sevgiler..
Kızlar iğne için raporu özel hastaneler yazabiliyormu?
Canım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin.. ultrasonlar arası 3 aşağı 5 yukarı farklılıkla olabiliyor. çok sorun değil. dert etme. doktorlarda bunu hep söyler zaten.. bunun dışında bende cleksan 0,4 kullanıyorum. rapor çıkartacağım sırada fraxiparin 0,3 yazılmıştı. doktorum ile tekrar görüştüm. daha kolay bulunduğu için yazılmış ama raporumu tekrar düzelttiler ve cleksan kullanmaya devam ettim. doktorunla tekrar konuş istersen.
önemli değil diyorsada onu kullanırsın. bebişin Allah'a emanet..
sevgiler..
lste kacıncı sayfada acaba kımlerın dogumuna az lkaldı merak ettım
Merhaba arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır yazmıyordum ama topikte kaldı aklım ara ara girip sizi takip ettim bende, özellikle hamileliğinin başından beri takip ettiğim arkadaşları çok merakk ettim, onlar için de dua ettim, Hacer içinde çok ağladım, çok dua ettim, beni onun durumu derinden yaraladı.. Allah en yakın zamanda yaşadığı acıları unutturur inşallah.. Beni hatırlarsınız sanırım, burdan ayrıldıktan sonra şeker dışında birde tansiyon problemi ile uğraşıp durdum, yine de Allah a şükür bebeğimde sorun yok.. 20 Mayısta artık tansiyon ilaçları yüzünden bebeğim fazla büyüyemediği için sezeryanla alıncak, ben clexane 0.4 kullanıyordum doktorum ameliyatı iğneler hiç kesmeden yapıcağını söyledi ve doğumdan sonra da bir müddet kullanmaya devam edecekmişim iğneleri. Burda deneyimli olan doğum yapan arkadaşlar vardı, bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar, iğneler kesilmeden doğuma giren 1-2 kişi olmuştu sanırım ama sonrasında devam eden varmıydı onu öğrenmek istedim.. Biraz tedirgin oldum açıkçası iğneler kesilmeyince.. Mutasyonum Mthfrc 677... heterozigot.. Bu konuda bilgisi olan varsa , benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.. Sevgiler..
Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?