Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teş. ederim. sağol. aslına bakarsan claxen'i ilk defa kullanmıyorum (önceleri göbekten yapıyordum) ama 5 tane bebek kaybettiğim için çok tedirginim. bu bebek benim için çok önemli. inşallah sizde bende sağlıklı bi gebelik geçirip bebeklerimize kavuşuruz.

Canlarimm hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederin bu arada yarın sabah hastaneye yatış için randevu almaya gidicem bı heycan sardı beni yavaş yavaş inanıyorum artık mutlu sonun yaklaştığına inşallah hersey yolundadir bebeğimde kilo almıştır inşallah yarin haber veririm sizlere canlar dualarinizda oldugumu biliyorum sizlerde her gece benimm dualarimdasiniz

Canım aramıza hosgeldin bebisin hayırlı olsun umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

İgne konusunda baslarda hepimiz yasadiik aynı sorunları ben gobek,kol,bacaktan yapiyorum ancak karnım büyüdüğü için göbeği biraktim
bana en rahat bacak geldi esın kolumdan yaptıgı zaman çok acıyor ama ben günde 2defa iğne yaptıgım için bacaklarım alıştı artık zorlanmiyorum

Sana tavsiyem iğneyi yaptigin yere kolanyali pamukla 1,2dk bastir ozaman morarmiyor ben denemedim ama burada öğrendiğim kadarıyla buzun iyi geldigini duymuştum Rabbim sağlıklı sihatli bir sekilde meleğini kucağına almayı nasip etsin

canım bende cleaxan kullanmıştım doğuma kadar.ama ben karnımdan vurunmuştum.morlukların olması çok normal.hiç korkma.benim bazen kanıyordu bile.helede hamileliğin sonlarında karnımda gerilince zorlanmıştım.ama hepsine değiyor sonunda yaşanılan sevinç.acı olmaması için iğneyi vurunduktan sonra ayağının altına yastık koyup 15 dak uzanmanı tavsiye ederim.ben hep öyle yapmıştım.bu arada cleaxe kaç mg kullanıyorsun.ben de yaklaşık 20 kutu var 2013 son kullanma tarihi de.bizimki36+6 da erken gelince iğneler elimde kalmıştı.istersen sana kargo ile gönderebilirim.bu arada ben bir de corasprin kullanıyordum.

ayy canım benim yaa sende daha yenisin rabbim tamamını erdirsin sorunsuz bir şekilde inşaallah kucağına almayı nasip etsin rabbim sana ve bizim gibi tüm HAMİŞLERE... ya ben hala tedirginim sabırla bekliyorum acaba bu iğnelerin etkisi olacakmı diye ama bilmiyorum yaa doktorumda kendince bişeyler diyo bana düzgün açıklamalar yapmıyor..sorduğumda şimdilik sorun yok diyo geçiştiriyor..haliylede bu durumda kafam karışıyor doktorumuda değişmeyi düşünüyorum.. hayırlısı bakalım..

herkese merhaba.
bızde cok sukur 34. haftamızı bıtırcez. lısteye bakındım ama bulamadım.
allah ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel duygularmıs.
ben aspirinede ıgneyede dogum anına kadar devam edecekmısım doktorum bırakmamı ıstemıyor.
normal dogum ıstıyorum ınsallah bır aksılık cıkmazsa.
bekleyen herkese allah en kısa zamanda versın ınsallah.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin.. ultrasonlar arası 3 aşağı 5 yukarı farklılıkla olabiliyor. çok sorun değil. dert etme. doktorlarda bunu hep söyler zaten.. bunun dışında bende cleksan 0,4 kullanıyorum. rapor çıkartacağım sırada fraxiparin 0,3 yazılmıştı. doktorum ile tekrar görüştüm. daha kolay bulunduğu için yazılmış ama raporumu tekrar düzelttiler ve cleksan kullanmaya devam ettim. doktorunla tekrar konuş istersen.

önemli değil diyorsada onu kullanırsın. bebişin Allah'a emanet..

sevgiler..

hadi bakalım wie cim önden önden git bize yol aç gercektende az kaldı çok heyecanlıyım bende hemde korkuyorum

Merhaba arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır yazmıyordum ama topikte kaldı aklım ara ara girip sizi takip ettim bende, özellikle hamileliğinin başından beri takip ettiğim arkadaşları çok merakk ettim, onlar için de dua ettim, Hacer içinde çok ağladım, çok dua ettim, beni onun durumu derinden yaraladı.. Allah en yakın zamanda yaşadığı acıları unutturur inşallah.. Beni hatırlarsınız sanırım, burdan ayrıldıktan sonra şeker dışında birde tansiyon problemi ile uğraşıp durdum, yine de Allah a şükür bebeğimde sorun yok.. 20 Mayısta artık tansiyon ilaçları yüzünden bebeğim fazla büyüyemediği için sezeryanla alıncak, ben clexane 0.4 kullanıyordum doktorum ameliyatı iğneler hiç kesmeden yapıcağını söyledi ve doğumdan sonra da bir müddet kullanmaya devam edecekmişim iğneleri. Burda deneyimli olan doğum yapan arkadaşlar vardı, bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar, iğneler kesilmeden doğuma giren 1-2 kişi olmuştu sanırım ama sonrasında devam eden varmıydı onu öğrenmek istedim.. Biraz tedirgin oldum açıkçası iğneler kesilmeyince.. Mutasyonum Mthfrc 677... heterozigot.. Bu konuda bilgisi olan varsa , benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.. Sevgiler..

Hatırlamaz olurmuyuz canım. geldiğine sevindim. haftan gayet iyi üzülme bebeğin biraz erken gelecek kucağına o kadar. iğne kesilmeden doğum yapan çok arkadaşımız var ama evet sonrasında iğneye devam eden arkadaşımız az. benim bildiğim 5-6 arkadaş var. doktorun tercihi aslında benim gebeliğimdede rapor çıkarılırken doğuma ve doğumdan sonra 3 hafta kullanacak yazıyordu. bende metfhr heterezigotum. sorun olmasın diye daha itinalı davranıyor bence doktorun. çünkü doğumdan sonraki iğneler tamamen senin sağlığın için pıhtı atma olasılığı olmasın diye

çok sağol canım cevapladığın için.benim doktorumda kolay bulunsun diye yazmış.ama clexane rapor çıkmıyormuş.allah gönlüne göre versin...

lste kacıncı sayfada acaba kımlerın dogumuna az lkaldı merak ettım

canım sende hoşgeldinnn Hacer arkadaşımızın haberini aldığımdan beri liste güncellemedim .hatta buraya gelip okumak bile istemedim bişey. gözyaşlarım akmaz oldu çok üzüldüm ağladım. hacer e rabbim sabır versin. meleği için yazdığı yazıda anlattağı gibi o artık bir melek cennette ve şefaatçisi olacak. bu gün listeyi güncelleyim artık

Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm

Slm canım yeniden hosgeldin aramıza benim bebeğimde senin gibi erken alınacak 38.haftamda iğne kesilmeden ve doğumdan sonra 8hafta kadar kullanacakmisim iğneyi bildigim kadarıyla doğumdan sonra ki pihtiyi onlemek için kullanılıyor iğneler ama ben daha fazla kullanicam malesef Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm

ayyy canımm ben de çook heyecanlandımm..kıpır kıpırr kızın geliyoooo..
buarada ben de 06.06 doğumluyumm.. heheh tesadüfe bak.. kızının doğum gününü kimse unutmuycak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…