Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm yaaa o kadar oldumu ay nasılda gecıyo zaman msallah
demek 20 mayıs safak hadı bakalım guzel haberlerını verde halay cekelım burada
evet genelde dogumdan sorna devam edıyolar ıgneye bende devam edıcem 1 ay

Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm

wieeee cnm benım ne kdar heycanlandım anlatamam
demek azraya kavusuyosun zaten muhtemel dogum tarıhı sneıj dıogum gunune yakındı sanırım
aklımda kaldı benımde ole oglum dogum gunume yakın dogacak
ayy ne guzel halaylar cekıcez yıne topıc te
hadı bakalım hayırlısı öptüm minik kızını

kızlar tetenos aşısını yaptırdınız mı? cevap verirseniz sevinirim.kaçıncı haftada yapılıyor?

wieeee
canıımmmmmmmmmmmmmmm hadi gözün aydınnn hayatıııııımmmmmmmmmmmm.
çok sevindimmm
oleeeeyyy azra kızımız geliyoooo

Burda eski dostları bulmuş gibi oldum çok sağolun verdiğiniz bilgiler için.. Çok heyecanlıyım umarım sağlıklı bir şekilde alırız bebekleri kucağımıza, doğuma girmeden hepiniz için dua edeceğim, Allah olmayanlara da versin inşallah.. 3 haftaysa iyi bakalım, biraz hayal kırıklığı oldu ama devam ederiz artık napalım..

Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm

Az kalmış canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun seni de canım..

cnm yaaa o kadar oldumu ay nasılda gecıyo zaman msallah
demek 20 mayıs safak hadı bakalım guzel haberlerını verde halay cekelım burada
evet genelde dogumdan sorna devam edıyolar ıgneye bende devam edıcem 1 ay

Ben heyecan yaptım doktorda soramadım daha ne kadar devam edicem diye burda duyunca mutlu oldum şimdi 3-4 haftadan bişey olmaz artık napalım.. Darısı başınıza arkadaşlar.. Hepinize çok teşekkür ediyorum..

kızlar tetenos aşısını yaptırdınız mı? cevap verirseniz sevinirim.kaçıncı haftada yapılıyor?

Ben iki doz yaptırdım canım.. Benim doktorum 24.haftadan sonra git diye özellikle belirtmişti ama ben ihmal ettim, 28. haftada ilk dozu yaptırdım 1 ay sonra da 2.dozu..

canım çok sevindim güzel haberlerini bekliyoruz.ben de haftaya bir daha doppler ultrasona gireceğim.damarlardan birinde direnç artışı varmış.inşallah düzelir.acaba doppler ultrasona sık sık girmek zararlı mı?iyice pimpirikleştim.teteoz aşısı oldun mu canım?

ayyy canım negüzel.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

canım saol sabır dileklerin için.rabbimden deyip sabrediyorum iyi olmasamda iyi olmaya çalışıyorum...sizleride çok üzdüm biliyorum.ksra bakmayın.ama içimdekileri bi tek size anlatabildim.önceki bebğimi aldırmadım rabbim verdi rabbim aldı.o şefaatçi olur allahın izniyle inşallah.ama bu bebeğimin ne kadar istemesemde kalp atışlarına ben sonverdim.oyüzden rahat değilim.vede bebeği almadım hastaneden neden olduğunun araştırılması için patolojiye gönderildi.çok görmek istedim ama göstermediler.incelendikten sonra hastane defnediyomuş.nasıl yapacaklarını nezaman nereye defnettiklerini bilmediğim içinde çok huzursuzum..

canım, hoşgeldinn. hatırlamaz mıyım seni... ilk günlerimde nasıl destek olmuştun bana.. çok şükür bende bugünlere geldim, umarım kucağımıza aldığımız günleride görürüz..

senin adına çok sevindim. herşey yolunda gidecek hiç merak etme. dün kontrolüm vardı. doktorum iğneyi doğumdan 6-7 saat önce keseceğini söyledi. her saat başı iğne olmadığım için buda demek oluyorki iğneyi bende kesmeyeceğim. ve eğer sezeryan olursam iğneye bir süre daha devam edecekmişim. buda ameliyat sonrası pıhtılaşma riskini azaltmak içinmiş.. yani doktorlar aşağı yukarı aynı yöntemi uyguluyorlar. benimde faktör V leiden heterozigot. ben bunun mutasyonla ilgili değilde, heparin iğne kullananlara genel uygulama olduğunu düşünüyorum..

dualarım seninle..

sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bizleride habersiz bırakma :).

sevgiler..

çok sevindim Wie'cim. benim doğum günüm o gün:).. güzel ikizler kızı geliyooo

ıkı hafta once 34 haftalık kızımı kaybettım normal dogumla aldılar benden patalojıye verdık cok guzeldı gelısımı hersey yolundaydı fakat bıanda kalbı durdu sonuc olarak kanpıhtılasmasından suğhelendıklerını soyledıler fakat ben baska bı doktora gıttım kanpıhtılasması olamaz dedı kafam hepten karıstı ıkı hafta sonra test yapcaklar cok korkuyorum kızımın yuzunu bıle goremeden kokusunu bıle duyamadan kaybettım cok acı evlat acısı cok zormus dayanmak cok guc ustelık ılk basta ıkızını kaybettım sımdıde bunu allahtan gelıyo ısyan etmıyorum ama cok zor allah hepıımızın yardımcısı olsun

kızlar tetenos aşısını yaptırdınız mı? cevap verirseniz sevinirim.kaçıncı haftada yapılıyor

slm kızlarrrrrrr
wie canım benim hadi gözün aydın az kalmış
ben bile heyecanlandım daha dün gibi ilk hamile kaldığın zamanlar
inşallah benimde hemencik geçiverir:))

hacer iyi olmayı becerebiliyosan ne güzel sana
rabbim güzel günler göstecek buna inanıyorum inşallah

rapora gelince zaten artık kağıtla falan uğraşılmıyo doktor bilgisayara yüklüyo
her eczanede görünüyo bende özelde yaptırdım ama para ödemedim...

kızlar bende bişi sorsam 2li tarama özelde ne kadar bi bilgisi olan varmı??

kizlar saolun gercekten bende cok heycanliyim ve hepiniz okadar guzel seyler yazmissinizki tesekkur ederim hepinize rabbim herkesin yavrusunu kucagina aldigi gunleri gostersin insallah

carnitionn ve resmak kizimin degerini bilin heee bakin benim dogum gunumde dogmuyor sizinkinde doguyoreger normal dogum tarihinde dogsaydi benim dogumgunumde dogacakti ama kismet neyseki kizimi benimle ayni burc yapabildim

off canim ya cokk gecmis olsun rabbim sabirlar versin seni anlamamiz okadar zorki rabbim boyle bir aciyi hic kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…