Merhaba arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır yazmıyordum ama topikte kaldı aklım ara ara girip sizi takip ettim bende, özellikle hamileliğinin başından beri takip ettiğim arkadaşları çok merakk ettim, onlar için de dua ettim, Hacer içinde çok ağladım, çok dua ettim, beni onun durumu derinden yaraladı.. Allah en yakın zamanda yaşadığı acıları unutturur inşallah.. Beni hatırlarsınız sanırım, burdan ayrıldıktan sonra şeker dışında birde tansiyon problemi ile uğraşıp durdum, yine de Allah a şükür bebeğimde sorun yok.. 20 Mayısta artık tansiyon ilaçları yüzünden bebeğim fazla büyüyemediği için sezeryanla alıncak, ben clexane 0.4 kullanıyordum doktorum ameliyatı iğneler hiç kesmeden yapıcağını söyledi ve doğumdan sonra da bir müddet kullanmaya devam edecekmişim iğneleri. Burda deneyimli olan doğum yapan arkadaşlar vardı, bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar, iğneler kesilmeden doğuma giren 1-2 kişi olmuştu sanırım ama sonrasında devam eden varmıydı onu öğrenmek istedim.. Biraz tedirgin oldum açıkçası iğneler kesilmeyince.. Mutasyonum Mthfrc 677... heterozigot.. Bu konuda bilgisi olan varsa , benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.. Sevgiler..
Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm
Hatırlamaz olurmuyuz canım. geldiğine sevindim. haftan gayet iyi üzülme bebeğin biraz erken gelecek kucağına o kadar. iğne kesilmeden doğum yapan çok arkadaşımız var ama evet sonrasında iğneye devam eden arkadaşımız az. benim bildiğim 5-6 arkadaş var. doktorun tercihi aslında benim gebeliğimdede rapor çıkarılırken doğuma ve doğumdan sonra 3 hafta kullanacak yazıyordu. bende metfhr heterezigotum. sorun olmasın diye daha itinalı davranıyor bence doktorun. çünkü doğumdan sonraki iğneler tamamen senin sağlığın için pıhtı atma olasılığı olmasın diye
Slm kızlar yeni geldim hastaneden dogum gunüm belli oldu rabb'imin izni ile 06.06.2011 saat 9da kavuşuyorum yavruma Şafak 25yani kızlar inşallah sağlıklı sekilde kavuşuruz kuzularımıza cooookkk heycanlandimmmmm
cnm yaaa o kadar oldumu ay nasılda gecıyo zaman msallah
demek 20 mayıs safak hadı bakalım guzel haberlerını verde halay cekelım burada
evet genelde dogumdan sorna devam edıyolar ıgneye bende devam edıcem 1 ay
kızlar tetenos aşısını yaptırdınız mı? cevap verirseniz sevinirim.kaçıncı haftada yapılıyor?
Kızlar iğne için raporu özel hastaneler yazabiliyormu?
canım sende hoşgeldinnnHacer arkadaşımızın haberini aldığımdan beri liste güncellemedim .hatta buraya gelip okumak bile istemedim bişey. gözyaşlarım akmaz oldu çok üzüldüm ağladım. hacer e rabbim sabır versin. meleği için yazdığı yazıda anlattağı gibi o artık bir melek cennette ve şefaatçisi olacak. bu gün listeyi güncelleyim artık
Merhaba arkadaşlar, öncelikle uzun zamandır yazmıyordum ama topikte kaldı aklım ara ara girip sizi takip ettim bende, özellikle hamileliğinin başından beri takip ettiğim arkadaşları çok merakk ettim, onlar için de dua ettim, Hacer içinde çok ağladım, çok dua ettim, beni onun durumu derinden yaraladı.. Allah en yakın zamanda yaşadığı acıları unutturur inşallah.. Beni hatırlarsınız sanırım, burdan ayrıldıktan sonra şeker dışında birde tansiyon problemi ile uğraşıp durdum, yine de Allah a şükür bebeğimde sorun yok.. 20 Mayısta artık tansiyon ilaçları yüzünden bebeğim fazla büyüyemediği için sezeryanla alıncak, ben clexane 0.4 kullanıyordum doktorum ameliyatı iğneler hiç kesmeden yapıcağını söyledi ve doğumdan sonra da bir müddet kullanmaya devam edecekmişim iğneleri. Burda deneyimli olan doğum yapan arkadaşlar vardı, bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar, iğneler kesilmeden doğuma giren 1-2 kişi olmuştu sanırım ama sonrasında devam eden varmıydı onu öğrenmek istedim.. Biraz tedirgin oldum açıkçası iğneler kesilmeyince.. Mutasyonum Mthfrc 677... heterozigot.. Bu konuda bilgisi olan varsa , benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.. Sevgiler..
ayyy canımm ben de çook heyecanlandımm..kıpır kıpırr kızın geliyoooo..
buarada ben de 06.06 doğumluyumm.. heheh tesadüfe bak.. kızının doğum gününü kimse unutmuycak...
ıkı hafta once 34 haftalık kızımı kaybettım normal dogumla aldılar benden patalojıye verdık cok guzeldı gelısımı hersey yolundaydı fakat bıanda kalbı durdu sonuc olarak kanpıhtılasmasından suğhelendıklerını soyledıler fakat ben baska bı doktora gıttım kanpıhtılasması olamaz dedı kafam hepten karıstı ıkı hafta sonra test yapcaklar cok korkuyorum kızımın yuzunu bıle goremeden kokusunu bıle duyamadan kaybettım cok acı evlat acısı cok zormus dayanmak cok guc ustelık ılk basta ıkızını kaybettım sımdıde bunu allahtan gelıyo ısyan etmıyorum ama cok zor allah hepıımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?