arkadaşlar leke sorununuz oldu mu olunca dr nuz ne yaptı
benimkisi tüp bebekle gebelik
çok korkuyorum bişey olcak diye
kilom 87 0.6 cleaxn kullanıyorum
canım bence çok kafanı takma tedbir sendn takdir rabbimden elinden geleni yap gerisini rabbime bırak ben son gebeliğimde lekelenme olunca drum iğneyi kestirdi 04lük kullanıyodum ama yinede 4 gün sonra düşük yaptım herşey olucağına varıyor yaniii
belkide kanamanın bebekle ilgisi yoktur rahimdeki başka bi yerdende olabilir yarın erkenden druna görün bence için rahat etsin tatlım rabbim yavrunu bağışlasın size
ben salı günü test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı gidip kan verdim
4.1 çıktı çok canım sıkıldı
dün yani cumartesi gidip kan verdim tekrar 25.7 yükselmiş değer
salı gününden beri tedbir amaçlı iğne oluyorum
bugün adet günümdü
ya benim kafam durdu resmen
deger güzel yükselmiş ama adet gününden birgün öncesi için düşük bi deger diil mi
bide bugün kü idrar testi dünkünden silik çıktı
acaba yine kimyasal mı yaşıycam çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana
sizinki düştü müüü
nasıl oldu lekelenme çok mu oluyordu düşük nasıl oldu
şimdiye kadar bi kaç kez acile gittim dr lar baktı içerde kanamada görülmüyordu ama lekelenme neden belli değiil
evet olacağına varıyor iş hakkaten
dua ediyorum ınş yavrum beni bırakmaz...çok zor gebelik eelde ettik 3.denememdi...
canım üzülme hemen benim düşük için dr eğer bebek sağlıklıysa tutunur bişey olmaz takma kafanı demişti ama eğer sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım onu orda tutamayız demişti ve demekki sağlıklı değildikidüştü ayrıca benim kanamamda fazlaydı sancılarımda vardı senin sancı falan yoksa endişelenme lütfen zaten acilede gitmişsin rahimde kanamada görülmemiş bence hiçbişey olmayacak bebişine bu arada progesteron iğnesi vuruluyormusun ....
eşin elini göbeğine koyup 100 kere rabbimin ya mubdi ismini tesbih etsin her gece inşallah onunda faydasını göreceksin dualarım seninle tatlım
merhaba canim benim ilk haftalarda olmustu lekelerim ama kan degildi kahverengi cabur giibi bi lekeydi 7.haftamda ve 9.haftamda 1 hafta surdu lekelerim ben 72kiloyla basladim fragmin 5000 gunde 2tane yapiyodum doktorum lekelenmelerden sonra hic kesmedi igneyi ve coraspini
endiseni ve korkunu cok iyi anliyorum canim mumkun oldudunca yat dinlen hic ayaga kalma insallah hic birsey olmaz dualarimdasin
kan sulandırıcı iğnelere hamileliğizin kacıncı haftasında basladınız?
arkadaşlar merhaba epeydir giremedim buraya bana yardımcı olurmusunuz
0.6 cleaxn kullanıyorum 1 haftaya kadar bişey yoktu ama son 1 haftadır akıntı ile karışık kırmızı leke geliyor dün bi keselim 1 gece yapmalım dedik hiç bi leke yoktu bu lekeler iğneden dolayı oluyor sanırım dozum mu fazla geliyor acaba kiloma göre vermişti dr um 87 kiloyum
ödüm kopuyor herkes gibi benmde bebeğime bişey olcak diye
iğne kullanıpta kanama lekelernmesi olanlar var mı ne yaptıla rmerak ediyorum ve geçti mi
ben salı günü test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı gidip kan verdim
4.1 çıktı çok canım sıkıldı
dün yani cumartesi gidip kan verdim tekrar 25.7 yükselmiş değer
salı gününden beri tedbir amaçlı iğne oluyorum
bugün adet günümdü
ya benim kafam durdu resmen
deger güzel yükselmiş ama adet gününden birgün öncesi için düşük bi deger diil mi
bide bugün kü idrar testi dünkünden silik çıktı
acaba yine kimyasal mı yaşıycam çok korkuyorum kızlar nolur dua edin bana
doktor hemogram testinde trombosit(platelet) sayısına bakalım düşmüşse iğneyi iki günde bir yapalım hergün yapmayalım demiş
bana akıl verin ya burda daha önce öyle bişi okumamıştım
her gittiğinizde bunu kontrol ediyormuydu doktorunuz ona göre iğnesini bırakıp tekrar başlayan var mı
merhaba canim benim ilk haftalarda olmustu lekelerim ama kan degildi kahverengi cabur giibi bi lekeydi 7.haftamda ve 9.haftamda 1 hafta surdu lekelerim ben 72kiloyla basladim fragmin 5000 gunde 2tane yapiyodum doktorum lekelenmelerden sonra hic kesmedi igneyi ve coraspini
endiseni ve korkunu cok iyi anliyorum canim mumkun oldudunca yat dinlen hic ayaga kalma insallah hic birsey olmaz dualarimdasin
günaydın canlarrrrrrr
biraz sonra doktora gitcem ikili tarama için
acayip heyecanlıyım
kalbimin atışını kulaklarımda hissediyorum
inşallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir
bana dua edin nolursunuz
bu yazıyı okuduğunuzda inşallah iyi geçer deseniz benim için yeterli
içim rahatlar bundan eminim
inşallah iyi haberlerle gelirim
doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. aynı sorunları bende yaşadım. doktor kese etrafını kontrol etti. kese yanında kanama vardı ama 3cmi geçmediği için iğneye devam ettik. kanama kendiliğinden geçti. dolayısı ile doktor kontrolünde bu kararı almanı tavsiye ederim.
sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?