Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar leke sorununuz oldu mu olunca dr nuz ne yaptı
benimkisi tüp bebekle gebelik
çok korkuyorum bişey olcak diye
kilom 87 0.6 cleaxn kullanıyorum

canım bence çok kafanı takma tedbir sendn takdir rabbimden elinden geleni yap gerisini rabbime bırak ben son gebeliğimde lekelenme olunca drum iğneyi kestirdi 04lük kullanıyodum ama yinede 4 gün sonra düşük yaptım herşey olucağına varıyor yaniii

belkide kanamanın bebekle ilgisi yoktur rahimdeki başka bi yerdende olabilir yarın erkenden druna görün bence için rahat etsin tatlım rabbim yavrunu bağışlasın size

sizinki düştü müüü
nasıl oldu lekelenme çok mu oluyordu düşük nasıl oldu
şimdiye kadar bi kaç kez acile gittim dr lar baktı içerde kanamada görülmüyordu ama lekelenme neden belli değiil
evet olacağına varıyor iş hakkaten
dua ediyorum ınş yavrum beni bırakmaz...çok zor gebelik eelde ettik 3.denememdi...

ayy canim benim hadi gozun aydin yaa inan cok sevindim hic korkma canim insallah bu sefer olacak hayirla saglikla gelsin melegin teyzeleri onu cok bekledi

canım üzülme hemen benim düşük için dr eğer bebek sağlıklıysa tutunur bişey olmaz takma kafanı demişti ama eğer sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım onu orda tutamayız demişti ve demekki sağlıklı değildikidüştü ayrıca benim kanamamda fazlaydı sancılarımda vardı senin sancı falan yoksa endişelenme lütfen zaten acilede gitmişsin rahimde kanamada görülmemiş bence hiçbişey olmayacak bebişine bu arada progesteron iğnesi vuruluyormusun ....

eşin elini göbeğine koyup 100 kere rabbimin ya mubdi ismini tesbih etsin her gece inşallah onunda faydasını göreceksin dualarım seninle tatlım

Son düzenleme:

merhaba canim benim ilk haftalarda olmustu lekelerim ama kan degildi kahverengi cabur giibi bi lekeydi 7.haftamda ve 9.haftamda 1 hafta surdu lekelerim ben 72kiloyla basladim fragmin 5000 gunde 2tane yapiyodum doktorum lekelenmelerden sonra hic kesmedi igneyi ve coraspini

endiseni ve korkunu cok iyi anliyorum canim mumkun oldudunca yat dinlen hic ayaga kalma insallah hic birsey olmaz dualarimdasin

konuyu okuyamadım sadece başlılk ilgimi çekti ve bir yorum yazmak istedim..biliyorsunuz ya da bilmiyorsunuzdur diye..bir arkadaşım bu nedenle bebeğini kaybetti..daha sonra anlaşıldı tabi ki nedeni ..sonra duydum ki bir iğne vuruluyormuş kan sulandırsın diye ilk bebeği oldu Allah bağışlasın,şimdi 2. bebeğine hamile..aynı yöntemle...Rabb'im gönlünüze göre versin arkadaslar..

canım Allah razı olsun desteğin için..evet taa ilk günden beri eşim her gece yatmadan okuyor bu duayı ben zaten ihl mezunuyum elimden geldiğince dua ediyorum ınş kabul oluyordur..
evet progesteron iğnesi nerdeyse 1.5 aydır her gün 100 lük proginex vuruluyorum kalçamda hal kalmadı..ama şülkür tabiki..

evet hep derler düşük sancılı olur diye sancım yok ama bu seferde bebeğimn kalbi dururmu korkusu sarıyor işte insanın elinde değil..
ınş Rabbim bana bağışlar kuzumu..ve sanada nasip eder ınş

merhaba seninle daha önceden de konşmştuk destek olmştun yine bana çok sağol
evet benimde böyle lekeler çamur gibi ama 1-2 gündür akıntımda pembelik var
ooo senin baya varmş 0.5 ten günde 2 kez
evet endişe korku hat safhada...
ödüm kopuyor bebeğim beni bırakcak diye ınş bişey olmaz
Allahım seninde bebeğini korusun ınş

canım sakin ol ve bol bol yat mümkün olduğunca kalkmamaya çalış.ilk haftalarda leke gelen arkadaşlar olmuştu .allaha çok şükür bişey olmadı.allahın izniyle inşallah bişey olmayacak dualarımızdasın.bebişin inşallah sımsıkı tutunacak sana ve kucağına alıcaksın inşallah.bide bişey sorcam tüp bebek demişin ya normal yoldan olmuyomduda tüp bebek yaptırdın.ankaradamısın nerede yaptırdın canım..

günaydın canlarrrrrrr
biraz sonra doktora gitcem ikili tarama için
acayip heyecanlıyım
kalbimin atışını kulaklarımda hissediyorum
inşallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir
bana dua edin nolursunuz
bu yazıyı okuduğunuzda inşallah iyi geçer deseniz benim için yeterli
içim rahatlar bundan eminim
inşallah iyi haberlerle gelirim

herkese günaydın bende kan pıhtılaşması sorunundan iki bebğimi kaybettim subat ayında ikinci kürtajımı oldum 3 ay korundum tekrar başladık calışmalara ve dün akşam öğrendim HAMİLEYİİİİMMM ilk denememde geldi bebeğim ve birazdan dr a gitcem iğne yazacak sanırım inşallah bir sorun yoktur bu sefer bebegimi kucagıma almayı nasip eder rabbim dualarını eksik etmeyin kızlar allah herkese tattırsın annelik duygusunu isteyen herkes hamiş kalsın

doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. aynı sorunları bende yaşadım. doktor kese etrafını kontrol etti. kese yanında kanama vardı ama 3cmi geçmediği için iğneye devam ettik. kanama kendiliğinden geçti. dolayısı ile doktor kontrolünde bu kararı almanı tavsiye ederim.

sevgiler.

canım hiç canını sıkıp moralini bozma benimde 7. haftalarımda kanama olayı başımdan geçti elhm çok fazla degildi ama kırmızı kanama olunca dr hastaneye aldı ondan önce aspirin ve cleaxan 0.4 kullanıyorudm kilomda 50,kanama sonrasın dr kanım çok sulanmdıgından aspirin kesti ve o gün bu gundür artık aspirini kullanmıyorum sadece iğne ve vitaminleri kullanıyorum.şükür sonrasında kesildi ve 14. haftamtayım elhm bebeğim kıpır kıpır gayet iyi çok şükür..
Bu Arada 13. haftamda 1 damla kahverengi akıntım geldi ama dr problem yok dinlen kendini yorma dedi (bende o gün ev işlerinde kendimi fazla yormuştum sanırım)..Moral önemli tabi kendinini yormamamn da lazım,herşey gönlüne göre olsun inşaallah..

wie'cim selam canım,

72 ile hamile kaldım demişsin. sorması ayıp kaç kilo aldın? bende 73 ile hamile kaldım. ama maşallahım var. biri bana dur desin. iştahım normal, deli gibi yemiyorum. hatta dikkatde ediyorum ama şimdiye kadar 6-7 kilo aldım valla. Allahta boyum biraz uzunda hani kamufle ediyorum. yazda geliyor, el ayak şişince vay halime.. :18:

canımm,

dualarımız seninle.

hayırlı haberler ile geleceksin inşallah..

kızlar drdan geldim ama bebişim minnacık daha gözükmüo o yüzden cleaxan 0.4 iğne yazdı ilk iğnemi yaptırdım sağlık ocagına ama bundan sonra kendim yapacağım inşallah becerebilirim coraspirin ve folik asit kullanıorum suan size bir sorum olacak bu iğneyi buz dolabındamı saklamak gerekior

geçen hafta salı günü gittim dr a çok güzel bi sorun yok dedi ben sordum etrafda kanama var mı diye yok dedi ben yürüdükçe geliyor leke sebebini dr da bilemedi neden diye
perşembe günü gidicem tekrar dr ma ınş bebeğim yaşıyordur çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…