canım hiç canını sıkıp moralini bozma benimde 7. haftalarımda kanama olayı başımdan geçti elhm çok fazla degildi ama kırmızı kanama olunca dr hastaneye aldı ondan önce aspirin ve cleaxan 0.4 kullanıyorudm kilomda 50,kanama sonrasın dr kanım çok sulanmdıgından aspirin kesti ve o gün bu gundür artık aspirini kullanmıyorum sadece iğne ve vitaminleri kullanıyorum.şükür sonrasında kesildi ve 14. haftamtayım elhm bebeğim kıpır kıpır gayet iyi çok şükür..
Bu Arada 13. haftamda 1 damla kahverengi akıntım geldi ama dr problem yok dinlen kendini yorma dedi (bende o gün ev işlerinde kendimi fazla yormuştum sanırım)..Moral önemli tabi kendinini yormamamn da lazım,herşey gönlüne göre olsun inşaallah..
canım sakin ol ve bol bol yat mümkün olduğunca kalkmamaya çalış.ilk haftalarda leke gelen arkadaşlar olmuştu .allaha çok şükür bişey olmadı.allahın izniyle inşallah bişey olmayacak dualarımızdasın.bebişin inşallah sımsıkı tutunacak sana ve kucağına alıcaksın inşallah.bide bişey sorcam tüp bebek demişin ya normal yoldan olmuyomduda tüp bebek yaptırdın.ankaradamısın nerede yaptırdın canım..
wie'cim selam canım,
72 ile hamile kaldım demişsin. sorması ayıp kaç kilo aldın? bende 73 ile hamile kaldım. ama maşallahım var. biri bana dur desin. iştahım normal, deli gibi yemiyorum. hatta dikkatde ediyorum ama şimdiye kadar 6-7 kilo aldım valla. Allahta boyum biraz uzunda hani kamufle ediyorum. yazda geliyor, el ayak şişince vay halime.. :18:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar allaha binlerce şükür herşey yolunda
ikili testimi vardim 1 hafta sonra alıcam şimdilik herşey yolunda
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim hatta gördüm
rabbim nasip ederse oğlum olcak
yine düşük yapıyorum malesef iğnelere ragmen degerim düşmüş
çok içim acıyo çokkkk
gözün aydın olsun canım..umarım hep herşey yolunda giderben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar allaha binlerce şükür herşey yolunda
ikili testimi vardim 1 hafta sonra alıcam şimdilik herşey yolunda
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim hatta gördüm
rabbim nasip ederse oğlum olcak
çok içim acıyo çokkkk
merhaba canım bende de protrombin ve mthfr mutasyon var drum hematolağa falan göndermedi ayrıca anneye ne gibi zararı olurmuş ki. doktora gidince ne söylediğini yazar mısın merak ettim
herkese günaydın bende kan pıhtılaşması sorunundan iki bebğimi kaybettim subat ayında ikinci kürtajımı oldum 3 ay korundum tekrar başladık calışmalara ve dün akşam öğrendim HAMİLEYİİİİMMM ilk denememde geldi bebeğim ve birazdan dr a gitcem iğne yazacak sanırım inşallah bir sorun yoktur bu sefer bebegimi kucagıma almayı nasip eder rabbim dualarını eksik etmeyin kızlar allah herkese tattırsın annelik duygusunu isteyen herkes hamiş kalsın
çok içim acıyo çokkkk
teşekkkür ederim canım ınş bişeycik olmaz bebeğime..
tabiki canım normal olmadığı için tüp yaptrdık hem 3 kez
şükür 3.de tuttu Rabbime şükür
ne yapalım bizim sınavımız da böyleymiş
şimdi en büyük korkum tüp bebkle elde ettiğimiz bebeğimiz ınş bizi bırakmaz kucağımıza almak nasip olur...
arkadaşlar leke sorununuz oldu mu olunca dr nuz ne yaptı
benimkisi tüp bebekle gebelik
çok korkuyorum bişey olcak diye
kilom 87 0.6 cleaxn kullanıyorum
canım ben normal yoldan kalabiliyorum hamile.ama iki seferdir sorunlu oluyo bebek.sağlıklı embriyolar alınıp tüp bebek yapılabiliyomuş sanırım .doktorumda eğer tüp bebeği uygun görürse tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.bakalım haziranda randevum.bu yüzden sordum nerede yaptırdın die ankaradamısın die ben ankaradayım.allahın izniyle bişey olmıyacak inşallah.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip edecek..
merhaba canım.gözüm seni uzun zamandır arıyordu.çünkü gebelik haftamız aynıydı.sonra birden kayboldun.canını hiç sıkma,benimde 5.hafta kanamam olmuştu.aspirini kestik.10 gün sürmüştü.allaha şükür kesildi.senin gibi 100mg prognex vuruyorum.lekelenmeler olabiliyor.allah hepimizin bebeklerini korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.allah tüm isteyenlere de nasip etsin...
merhaba kızlar bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım patalojı sonucuna gore yuzde doksna kan pıtılasması goruldu fakat olasılık veremııyorum yanı pıhtılasma daha erken donemlerde olan bırsey dıye duydum hep ve baska dokrorlarda ole soyledı sımdı kırkım cıkınca hemen test yaptırmaya gıtcem ıkı hatfa sonra ıns ankarada olan arkadaslar varmı aranızda hepınıze cok gecmıs olsun ne denebılırkı allah kımseye yasatmasın bole bıseyı bıda....
çok geçmiş olsun canım, kan pıhtılaşması erken dönemde de ortaya çıkabiliyor, malesef seninki gibi geç dönemde de ortaya çıkabiliyormuş , ben de ankaradayım, nereye gideceksn testler için, inşallah bundan sonra sağlıkla kavuşursun bebeğine...
merhaba kızlar bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım patalojı sonucuna gore yuzde doksna kan pıtılasması goruldu fakat olasılık veremııyorum yanı pıhtılasma daha erken donemlerde olan bırsey dıye duydum hep ve baska dokrorlarda ole soyledı sımdı kırkım cıkınca hemen test yaptırmaya gıtcem ıkı hatfa sonra ıns ankarada olan arkadaslar varmı aranızda hepınıze cok gecmıs olsun ne denebılırkı allah kımseye yasatmasın bole bıseyı bıda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?