Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok teşekkür ederim,biz aspirini taa ilk başta kestik dr iğne olunca gerke yok ona dedi,benimde 7.haftada başladı lekeler ama hiç çok olmadı peçeteye silik geldi hep,keşke benimde bebeğim kıpır kıpır olsa gittiğimde görsem..yeterki bebeğime bişeycik olmasın

teşekkkür ederim canım ınş bişeycik olmaz bebeğime..
tabiki canım normal olmadığı için tüp yaptrdık hem 3 kez
şükür 3.de tuttu Rabbime şükür
ne yapalım bizim sınavımız da böyleymiş
şimdi en büyük korkum tüp bebkle elde ettiğimiz bebeğimiz ınş bizi bırakmaz kucağımıza almak nasip olur...

Canım suan 77kiloyum gecen haftaki kontrolümde tartilmistim 5kilo aldım yani çok alsaydimda umrumda olmiycakti ama masallahim var yani herkes çok şaşırıyor su icsem yarayan bir bünyem var ama çok yememe rağmen hamileliğimde az alıyorum

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar allaha binlerce şükür herşey yolunda
ikili testimi vardim 1 hafta sonra alıcam şimdilik herşey yolunda
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim hatta gördüm
rabbim nasip ederse oğlum olcak

yine düşük yapıyorum malesef iğnelere ragmen degerim düşmüş
çok içim acıyo çokkkk

maşallah canım çok sevindim..Rabbim sağlıklı bi şekilde kavuştursun inşallah..hem erken belli olmuş cinsiyeti gerçi erkeklerin erken belli olurmuş.. benim daha belli degil. inşallah sağlıklı olsun kıpır kıpır hareket etsin zamanı gelince bizde öğreniriz inşallah.

gözün aydın olsun canım..umarım hep herşey yolunda gider
çok içim acıyo çokkkk

canım yaa üzme kendini ne olur henüz zamanı gelmedi beli biraz daha sabır ve duaya devam..birgün mutlaka olucak inşaallah..

merhaba canım bende de protrombin ve mthfr mutasyon var drum hematolağa falan göndermedi ayrıca anneye ne gibi zararı olurmuş ki. doktora gidince ne söylediğini yazar mısın merak ettim

Benim gittiğim doktor İstanbuldaki bir üni. hastanesinin bölüm başkanıydı. Normalde gittiğim doktor bu değil ama. Sadece ayrıntılı ultrason için buna gittim. Çok fazla açıklama yapmadı ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bacaklar problem oluyormuş sanırım. Ben de meraklandım açıkçası, o bahsettiği doktoru da bulamadım henüz. Muayenehanesini arayıp soracağım. Dikkat edersen çoğunlukta MTHFR mutasyonu var. Protrombin pek rastlanan bir mutasyon değilmiş. Doktora gittiğimde sana da bilgi veririm.

tebrik ederim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın inşallah bende cuma günü test yaptıracam eğer gebelik olmuşsa hemen iğneye başlayacam rabbim isteyen her kuluna anne olmayı nasip etsin

kvrck canım benim çok üzüldüm
ama dua et canım daha kötüsüde olabilirdi
demekki hayırlısı değilmiş canım
allah yardımcın olsun...

çok içim acıyo çokkkk

canım üzme o tatlı canını diyecem ama olmuyo çok iyi anlıyorum seni gönül dinlemiyo...hayırlısı olsun bitanem herşeyin.zamanımız var bizim demekki bizim için böylesi hayırlı demekki..rabbimi düşün ve ferahlamaya çalış hayırlısı de.öyle insanlar varki böyle hayırsız olacağına olmasın daha iyi diyo.onları düşün.bir yanımız hep üzülüyo içimizde hep bi eziklik ama yapacak bişey yok.hayırlısı...hayırlısı...dua edelim rabbim hakkımızda hayırlısı neyse en iyisini versin...başka yapacak bişeyimiz yok.eminimki bizim için güzel günler gelecek..rabbim bizide sevindirecek.olacak inşallah buna inan allahın izniyle olacak....

canım ben normal yoldan kalabiliyorum hamile.ama iki seferdir sorunlu oluyo bebek.sağlıklı embriyolar alınıp tüp bebek yapılabiliyomuş sanırım .doktorumda eğer tüp bebeği uygun görürse tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.bakalım haziranda randevum.bu yüzden sordum nerede yaptırdın die ankaradamısın die ben ankaradayım.allahın izniyle bişey olmıyacak inşallah.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip edecek..

arkadaşlar leke sorununuz oldu mu olunca dr nuz ne yaptı
benimkisi tüp bebekle gebelik
çok korkuyorum bişey olcak diye
kilom 87 0.6 cleaxn kullanıyorum

merhaba canım.gözüm seni uzun zamandır arıyordu.çünkü gebelik haftamız aynıydı.sonra birden kayboldun.canını hiç sıkma,benimde 5.hafta kanamam olmuştu.aspirini kestik.10 gün sürmüştü.allaha şükür kesildi.senin gibi 100mg prognex vuruyorum.lekelenmeler olabiliyor.allah hepimizin bebeklerini korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.allah tüm isteyenlere de nasip etsin...

hımm anladım canım,ben istanbulda yaşıyorum şuan,ankarada da yaptrdım 2 kez biri düşük oldu diğeri tutmadı orda öğrendik pıhtılaşma olduğunu 3.yü ist da yaptrdım özel bi hast de şükürle rolsun bugünleri gördük ınş kucağımada alablrim..ınş sende hamile kalıp kucağna alırsın

merhabaaa evettt senle aynıydık değil mi,kaybolmadım da tüp bebek bölümnde takılıyorum ben burayı unutuyorum ama bakıcam artık:)
geçtiğimiz hafta 7 gün beni deli etti lekeler hiç kanama şeklinde olmadı ya çamur gibi yada peçeteye silik geliyordu ama beni korkutmaya yetiyordu..şimdi de akıntımda bi gariplik var sarı geliyor yada pembemsi bi karışık renk geliyor ama artık dert etmemeye çalışıyorum perşembe gidecğeim ınş bakalım dr a ınş sorun yoktur...amin ınş kucağımıza alırız canım

merhaba kızlar bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım patalojı sonucuna gore yuzde doksna kan pıtılasması goruldu fakat olasılık veremııyorum yanı pıhtılasma daha erken donemlerde olan bırsey dıye duydum hep ve baska dokrorlarda ole soyledı sımdı kırkım cıkınca hemen test yaptırmaya gıtcem ıkı hatfa sonra ıns ankarada olan arkadaslar varmı aranızda hepınıze cok gecmıs olsun ne denebılırkı allah kımseye yasatmasın bole bıseyı bıda....

çok geçmiş olsun canım, kan pıhtılaşması erken dönemde de ortaya çıkabiliyor, malesef seninki gibi geç dönemde de ortaya çıkabiliyormuş , ben de ankaradayım, nereye gideceksn testler için, inşallah bundan sonra sağlıkla kavuşursun bebeğine...

sagolcanım hangı hastaneye gıtcegıme henuz karar vermedım gazı yı dusunuyorum ama ıkı hafta sonra bakalım hemen testlerı verıp sonuc almak ıstıyorum eylule tekrar bebk dusunuyoruz nasıp olursa bakalım

canım geçmiş olsun.rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.en kısa zamanda hamile kalır ve bebişini kucağına alırsın inşallah.bende ankaradayım.ben hacettepeye gidiyorum.sinan hoca var belki duymuşundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…