Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

puffff..kafam allak bullak oldu..ben daha kan pıhtılaşmasını tam idrak edememişken anlamamışken.bide pgt ile tüp bebek araştırmasına başladım.preimplasyon genetik tanı ile tüp bebek.sağlıklı embriyolar elde edilip sağlıklı bebekler dünyaya gelebiliyomuş.okuyorum okuyorum kafa basmıyo.bide baya masraflı bi tedavi 10 milyarı bulan geçen bile var.para neysede birincide tutsa 3 kere 4 kere deneyen var.maddi çöküntü bir yana asıl önemli olan sonucu kötü gelince yaşanan manevi çöküntü...napacağım bilmiyorum.hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden.rabbim inşallah kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar kucağımıza almamızı nasip eder...:18::26:

baharcım uzun süredir giremiyodum.bizim doğum tarihimizi girdim takip edilmemiş ben buraya yazmıştım ama.bu arada canım listeyi sen devralmışsın ne güzel.çınar efeye geçmiş olsun.neyi vardı bizimki de hastalandı.antibiyotik tedavisi başladık.

Son düzenleme:

canım, çok saol..bünyeye göre değişiyor demekki.. bebişimin sağlıklı olması tek dileğim gerisi hiç sorun değil, lakin korkum artık sonlara doğru aldığım kilolar hareketimi kısıtlamasın.. sağlığımı etkilemesin yeter.

sabırsızlıkla senden geşecek güzel haberleri bekliyorum..

sevgiler.

çok güzel haberler getirmişsin bizeee..

sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım benim.

sevgiler..

yine düşük yapıyorum malesef iğnelere ragmen degerim düşmüş
çok içim acıyo çokkkk

canım, moralini bozma. herşeyin vakti saati vardır.. bir doktor değişikliği yapsan, belki daha iyi olabilir.. takiple daha hızlı olabilir sonuçların. yada neden böyle oluyor net cevap alabailirsin..

Allah'ta ümit kesilmez, dualarım seninle. Bir yerlerde sırasının gelmesini bekliyordur bebişin emin ol.

sevgiler.

arkadaşlar selam herkese uzun süredir giremiyodum.benim de 677,1298 heterezigot vardı.2 düşükten sonra bebeğimi kucağıma aldım.gayet rahat olun tedbirinizi alıp gerisini Allah a bırakın.bizim 32.haftada aspirin 37.haftada iğne kesildi.ben de önce panik oldum ama doktorlar en iyisini biliyo.inşallah herkes bebişini sağlıkla dünyaya getirir.

canım özel mesaj atamıyorum yetrli değilmiş mesaj sayım. dopler ultrasonun normal ultrasondan farkı yok. bir zararının olduğunu söylemedi doktorum. zaten benim durumum çok riskli olduğu için o kadar haftadan sonra karnımda bişey olmasını istemediğim için hergün bakalım dese baktırmaya razıydım ben. iyikide baktırmışım canım. sen hiç onu kafana takma bence bizim için kan akımı çok önemli. benim doktorum. 26. haftadan snra artık bebeğe bakmıycaz bizim için dopler önemli dedi ani kayıp olmaması için. en uygun zamanda da alıcaz bebeği dedi. ve 34. haftada da aniden doğuma aldı. canım .korkma dualrım seninle. herşey ok güzel olacak.

merhaba arkadaşlar bende de homozigot pıhtılaşma var.günde 2 kere 0.4 clexane kullanıyorum.şu an 35 haftalık hamileyim çok şükür.ama doktor 2 olan dozumu artık 1 e indirmemi istedi.sezeryandan 2 gün öncee de kesecekmiş.ben çok endişeleniyorum bebeğe yeterli kan gitmeyecek diye. sizden ricam benimle aynı durumda olanlar iğneyi ne zaman kestiniz?dozunuz kaçtı?bir de anadolu yakasında hangi dr a gidiyorsunuz?şimdiden teşekkürler..

canım geçmiş olsun.rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.en kısa zamanda hamile kalır ve bebişini kucağına alırsın inşallah.bende ankaradayım.ben hacettepeye gidiyorum.sinan hoca var belki duymuşundur.

canım ben buyuk dogumda yaptım dogumu ama cok kotuydu ordakıdoktorlar tekrar buraya gelsın demısler ama ben asla gıtmem gazıde bı profosor var dıye duydum cok ıyıymıs ama hala karar veremedım

canım bende 37 haftalığımfaktö v heterezigot mthfr homozigot önümüzdeki hafta sezeryan olucam inşaallah yarin gidice iğneyi bir hafta kala kesicem diyordu doktorum ama kesse bile ben iki iüç gün daha vurucam sanki korkuyorum oğluşuma bişiy olur diyeama bu iş doktora göre dğişiyor doktoruna güvenin tamsa deiğini yap bence mesela bir hafta kala kesenlerde var 3-4 gün kala kesenlerde vee hiç kesmeden doğuma girenlerde..hepside bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldılar..buarada ben innoheo 0,35lik kullanıyorum

canım çok sağol cevabın için.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.inşallah darısı başıma..aynı korkular bende de mevcut.dr bana 1-2 gün kala keseriz dedi ama 2 doz 0.4 lük vuruyordum iğneyi. onu 1 doz yap artık dedi.bacaklarım çok morardı ve sertleşmeler olduğu için.napiim acaba dozu 1 e indirsemmi?çok korkuyorum.....

canım ben de iğneyi kullandıktan ertesi gün kanama oldu.3 gün devam etti.dr.iğneye devam dedi.doktorun seni muayene etti mi?

Merhaba canım bende 37haftalik hamileyim senin gibi bende sezeryan olacağım ben fragmin 5000 günde 2defa iğne+coraspin kullaniyodum fakat doktorum doguma hazırlık olsun diye 35.haftamda iğnenin birini ve coraspini kesti suan sadece günde 1defa iğne vuruyorum endişe etme canım 2haftadir ben sorun yasamadım umarım sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

canım benim dualarım hep arasımızla inşallah en kısa zamanda kilo alıp yanına gelecek. yanında olduğun zamanlarda elinden geldiğince ona dokun ve konuş emin ol seni çok iyi anlıyor.

bende ilk sağ ayağının topunu öpmüştüm. karnımı delcek gibi çıkarırdı o topuğu çınar :) sağlıkla gelsin kuzumuz:)

canım benim çok sevindim inşallah sağlıkla gelir kuzular oyy nasıl güzeldir onlar şimdi :)))

canım iğneden olma ihtimali yüksek dr una danış bu gibi durumlarda dozajı düşürüyorlar sanırsam

canım merak etme iki günde bir kan değerine baktır ben daha düşüklerini gördüm sonradan yükselip doğdular bile .))) hayırlı olur inşallah .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…