herkese günaydın bende kan pıhtılaşması sorunundan iki bebğimi kaybettim subat ayında ikinci kürtajımı oldum 3 ay korundum tekrar başladık calışmalara ve dün akşam öğrendim HAMİLEYİİİİMMM ilk denememde geldi bebeğim ve birazdan dr a gitcem iğne yazacak sanırım inşallah bir sorun yoktur bu sefer bebegimi kucagıma almayı nasip eder rabbim dualarını eksik etmeyin kızlar allah herkese tattırsın annelik duygusunu isteyen herkes hamiş kalsın
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar allaha binlerce şükür herşey yolunda
ikili testimi vardim 1 hafta sonra alıcam şimdilik herşey yolunda
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim hatta gördüm
rabbim nasip ederse oğlum olcak
yine düşük yapıyorum malesef iğnelere ragmen degerim düşmüş
çok içim acıyo çokkkk
Merhaba canım bende 37haftalik hamileyim senin gibi bende sezeryan olacağım ben fragmin 5000 günde 2defa iğne+coraspin kullaniyodum fakat doktorum doguma hazırlık olsun diye 35.haftamda iğnenin birini ve coraspini kesti suan sadece günde 1defa iğne vuruyorum endişe etme canım 2haftadir ben sorun yasamadım umarım sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız yavrularımızı
canım ben de iğneyi kullandıktan ertesi gün kanama oldu.3 gün devam etti.dr.iğneye devam dedi.doktorun seni muayene etti mi?
canım iğneden olma ihtimali yüksek dr una danış bu gibi durumlarda dozajı düşürüyorlar sanırsam
canım öncelikle geçmiş olsun bende hacettepe ye gittim hacettepede sinan hoca var o istedi tahlillerimi sonuçu almam 1 ay felan sürmüştü.sen hangi doktora gittin?daha önce düşük yaptın mı?arkadaşlar yardımcı olun lütfen canım çok sıkkın, aylardır Ankara ya gidipp geliyorum hacettepe ye bana mutasyon testi yapmadılar hala ve doktor herşeyin normal git dedi, ama şu genetik testler yapılmadı bu testin adı ne? ve ankara da yapabileceğim bi yer var mı ücreti ne? lütfen yardımcı olun, şuan çok üzgünüm doktor hiç ilgili değildi ben il dışından geliyorum aylardır ama hiçbi sonuç alamadım trombofili testleri mi bunlar hemotolojide mi yoksa genet,k biriimnde mi yapılıyor? hangi bölüme gitmem gerek?
canım öncelikle geçmiş olsun bende hacettepe ye gittim hacettepede sinan hoca var o istedi tahlillerimi sonuçu almam 1 ay felan sürmüştü.sen hangi doktora gittin?daha önce düşük yaptın mı?
sağol, evet 2 düşüğüm oldu, beni sevk ettiller bu sebeple ben selçuk tuncer e göründüm, sinan hoca yeni hasta almıyor dediler, selçuk bey çok ilgisiz davrandı, ve testi 4 ay gelmemize rağmen istemedi, ben nasıl yaptıra bilirim? genetik biriminde mi yaptırdın yoksa hematolojide mi?
Allah ım bir daha yaşatmasın bizlere..evet sinan hoca almıyormuş yeni hasta duydum,ben 2006 da yaptırmıştım.yalnış hatırlamıyorsam hematolaji bölümüydü ordan oraya okadar gittik ki bayağıda zaman geçti mutasyonlar felan bayağı bir şey istemişti.mthfr homozigot aminoasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru çıktı.4 düşüğüm var.benimde vücudum bebeği düşman görmesi 13 ve 14 haftalıkken su geliyor.rahim ağzı değil dendi.doktor deneyeceksin diyor son düşükten bu yana 6 ay bitti.vücudun alışmışken dene dedi hoca bu sefer ek kortizon verecem dedi.bir başk profa gittim oda bir dikiş kalmış bir de o denenir dedi ..neyse canım Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inş...
çok geçmiş olsun...4 düşük zor umarım bi daha yaşamazsın sinan hoca iyi bi hoca çok hastası var tedavi ettiği güven ona, hayırlısı olsun inşallah... ben ne yapayım bilemedim bu testleri dışardan yapabileceğim bildiğin bi yer var mı?
sağol canım inş. dışarda bayağı pahalı olur herhalde, özel labaratuarlar vardır belki kızılayda felan inan seni yalnış yönlendirmeyim ama bende şu doktorları anlamıyorum.üniversite hastanelerinde 3 düşük olunca araştırılıyor birde böyle senin gibi sevk edilmişlere yaptırsalar ya sanki keyfimizden istiyoruz canım inş. bir yol bulursun Allah yar yardımcın olsun...
arkadaşlar yardımcı olun lütfen canım çok sıkkın, aylardır Ankara ya gidipp geliyorum hacettepe ye bana mutasyon testi yapmadılar hala ve doktor herşeyin normal git dedi, ama şu genetik testler yapılmadı bu testin adı ne? ve ankara da yapabileceğim bi yer var mı ücreti ne? lütfen yardımcı olun, şuan çok üzgünüm doktor hiç ilgili değildi ben il dışından geliyorum aylardır ama hiçbi sonuç alamadım trombofili testleri mi bunlar hemotolojide mi yoksa genet,k biriimnde mi yapılıyor? hangi bölüme gitmem gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?