Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gözün aydın sağlıkla alırsın inşallah kucağına:) kaç haftalık olduğunu bana bildir listeye ekleyelim olurmu canım :)

canım benim çok sevindim oğlan anaları kervanına sende katılıyorsun.

slm kızlar beta hcg 175 cıkmış ama adetime 2 gün kala yaptım bu testi sizce degerim nasıl? yorumlarsanız sevinirim

merhaba canım çok sağol ilgin için.inan cevabın içimi rahatlattı.fragmin ve clexane arasında ne fark var acaba*sen de homozigotsun sanırım.bir de kaçıncı haftada sezryan olacaksın?bana 38 dedi dr.erken geldi.çok soru sordum canım kusura bakma,inş sıkmıyorumdur.rabbim bebeklermizi sağ salim kucağımıza almaya nasp etsin inşallah.

canım ben de iğneyi kullandıktan ertesi gün kanama oldu.3 gün devam etti.dr.iğneye devam dedi.doktorun seni muayene etti mi?

evet kaç kez gittim hemde dr a sorun yok diyorlar

birde şu kanama tanımını bilmiyorum benim pedlik bi kanamam olmadı hep peçeteye silik geldi bu kanama mı oluyor? gittiğmde sorucam dr a

kızlar böyle bişey yaşadınız mı
kahverengi lekeler yerini akıntıya bıraktı
dr ma akıntım mı var dicem leke mi var dicem kanama mı var dicem

tanımlayamıyorum:))
yardım edin bana

mrb kızlar nasılsınz
bn uzun zamandır giremiyorum hem bebeğimle uğraşıyorum hem de internet bağlantımda sorun olduğundan dolayı giremedim...şuan bebğim 25 günlük oldu..
kan sulandırıcı iğnemi doğumdan 10 gün sonra da devam ettirdi dr. um
bir sorun olmadı çok şükür..
ama sütüm fazla olmadığından bebeğim mama içiyor maalesef
inş. sizler normal doğum yaparsınız
sezaryan olunca sütüm çok geç geldi..
ve o sürece kadar mama vermek zorunda kaldım
Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dua ile

arkadaşlar yardımcı olun lütfen canım çok sıkkın, aylardır Ankara ya gidipp geliyorum hacettepe ye bana mutasyon testi yapmadılar hala ve doktor herşeyin normal git dedi, ama şu genetik testler yapılmadı bu testin adı ne? ve ankara da yapabileceğim bi yer var mı ücreti ne? lütfen yardımcı olun, şuan çok üzgünüm doktor hiç ilgili değildi ben il dışından geliyorum aylardır ama hiçbi sonuç alamadım trombofili testleri mi bunlar hemotolojide mi yoksa genet,k biriimnde mi yapılıyor? hangi bölüme gitmem gerek?

merhaba
kan pıhtılaşması sorununuz olduğunu nasıl öğrendiniz. ben daha önce düşük yaptım ama ilk olduğu için nedeni araştırılmadı. bu nedenden olabilir mi diye merak ettim.

canım öncelikle geçmiş olsun bende hacettepe ye gittim hacettepede sinan hoca var o istedi tahlillerimi sonuçu almam 1 ay felan sürmüştü.sen hangi doktora gittin?daha önce düşük yaptın mı?

canım öncelikle geçmiş olsun bende hacettepe ye gittim hacettepede sinan hoca var o istedi tahlillerimi sonuçu almam 1 ay felan sürmüştü.sen hangi doktora gittin?daha önce düşük yaptın mı?

sağol, evet 2 düşüğüm oldu, beni sevk ettiller bu sebeple ben selçuk tuncer e göründüm, sinan hoca yeni hasta almıyor dediler, selçuk bey çok ilgisiz davrandı, ve testi 4 ay gelmemize rağmen istemedi, ben nasıl yaptıra bilirim? genetik biriminde mi yaptırdın yoksa hematolojide mi?

Allah ım bir daha yaşatmasın bizlere..evet sinan hoca almıyormuş yeni hasta duydum,ben 2006 da yaptırmıştım.yalnış hatırlamıyorsam hematolaji bölümüydü ordan oraya okadar gittik ki bayağıda zaman geçti mutasyonlar felan bayağı bir şey istemişti.mthfr homozigot aminoasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru çıktı.4 düşüğüm var.benimde vücudum bebeği düşman görmesi 13 ve 14 haftalıkken su geliyor.rahim ağzı değil dendi.doktor deneyeceksin diyor son düşükten bu yana 6 ay bitti.vücudun alışmışken dene dedi hoca bu sefer ek kortizon verecem dedi.bir başk profa gittim oda bir dikiş kalmış bir de o denenir dedi ..neyse canım Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inş...

çok geçmiş olsun...4 düşük zor umarım bi daha yaşamazsın sinan hoca iyi bi hoca çok hastası var tedavi ettiği güven ona, hayırlısı olsun inşallah... ben ne yapayım bilemedim bu testleri dışardan yapabileceğim bildiğin bi yer var mı?

sağol canım inş. dışarda bayağı pahalı olur herhalde, özel labaratuarlar vardır belki kızılayda felan inan seni yalnış yönlendirmeyim ama bende şu doktorları anlamıyorum.üniversite hastanelerinde 3 düşük olunca araştırılıyor birde böyle senin gibi sevk edilmişlere yaptırsalar ya sanki keyfimizden istiyoruz canım inş. bir yol bulursun Allah yar yardımcın olsun...

bende ondan çok sıkkınım ya niye yaptırmadı anlamıyorum zaten şanssızlık işte çok teşekkürler, çok geçmiş olsun tekrar sevgiler...

canım ank da sana nereye gönderirim bilmiyorum ama sen zaten yanıt alamamşsın
ama ist da zeynep kamil hast yapıyor genetik bölümünde
benim 1 düşüğüm oolldu dr um istedi
pıhtılaşma ile ilgili genetik testler dersin onlar anlar zaten
kont için hematolojiye gidersin daha sonra
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…