Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba
kan pıhtılaşması sorununuz olduğunu nasıl öğrendiniz. ben daha önce düşük yaptım ama ilk olduğu için nedeni araştırılmadı. bu nedenden olabilir mi diye merak ettim.

ben de 1 düşük yaptım genetik bölmnde gönderdi dr um
orda yaptrdık testleri
pıhtılaşma ile ilgili testler deyince onlar istem yapabliyor
normal bi eğitim araştrma hast hematolojiyeda gideblirsin yardımcı olurlar

cevabın için saol. geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın.

yok canim o nasil soz bizler hepimiz birbirimize yardim etmek icin buradayiz clexane vefragmin arasinda pek fark yok aslinda sadece isimleri degisik gorevleri ayni ben faktor 5leiden heterizigotum canim ve haziranin 6sinda yani kizim 38+2 iken alinacak hic erken degil canim benim doktorum 36 haftada alalim dedi ama benim icim rahat etmedi ve 38+2 ye gun aldik bakalim hayirlisi mutlu sona az kaldi canimm seninde az kalmis rabbim kolay dogumlar nasip etsin

vie canım nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim tatlim simdilik hersey yolunda cok sukur ama su sicaklarla basim dertte hic disari cikamiyorum nefes almak bile zor oluyor neyseki 13 gunumuz kaldi tetesi sen ne yapiyosun bakim? dogum tarihin ve nasil olacagi belli oldumù?

bende ilk sağ ayağının topunu öpmüştüm. karnımı delcek gibi çıkarırdı o topuğu çınar :) sağlıkla gelsin kuzumuz:)

ayy sorma baharcim sanki araba suruyor ve ani fren ypiyor gibi resmen elimle hissediyorum o minik ayagini biraz acisada cok guzel bir duygu rabbim her isteyen kuluna yasatsin insallah

iyiyim tatlim simdilik hersey yolunda cok sukur ama su sicaklarla basim dertte hic disari cikamiyorum nefes almak bile zor oluyor neyseki 13 gunumuz kaldi tetesi sen ne yapiyosun bakim? dogum tarihin ve nasil olacagi belli oldumù?

canımbende iyi olmaya çalışıyorum yarın gidicem belli olur artık herhalde heyecanla bekliyorum..bizim buralar bu mevsim normalinin altında seyrediyor şu anda yelekliym benyarın kayın validem gelicek doğuma bir gün kalada annem işte böyle canımcım...

tekrarlayan düşük yaşadıysanız pıhtılaşma olup olmadığını öğrenmek için TROMBOZ PANELİ testi yaptırmanız gerekir. bu testi üniversite hastanelerinde sevkle ücretsiz yaptırabilirsin.

Son düzenleme:

ben bu testi yeni yaptırdım canım öncelikle geçmiş olsun ankarada zakai tahir burak hastanesinde genetik araştırma var hemen başvuruyosun prosedür felan yok saat 9 da gidiyosun hemen bu bölüme kan alıyorlar kanpıhtılaşmasıyla ilgili genetik araştırması içinde gün veriyolar şehir dışından gelenlere de kolaylık sağlıyorlar bana 3-4 ayda çıkar dedielr sonuç ama 1 ayda çıktı 3 genimde mutasyon çıktı şimdi çaresi için bakıyorum sende buraya başvurabilirsin eşinden ve senden genetik analizi yapıyolar kan pıhtışalması sonuçlarıda heme çıkıyor 2 haftada buraya başvurabilirsin çok geçmiş olsun.

canım maşallah bebişine :) sütün gelicektir canım hiç üzülme sıkıntı yapma. sadece bol bol emzir bebeğin çektikçe sütün artıcaktır. birde benden tavsiye humanın stell tea çayı çok etkili olmuştu bende. denemeni tavsiye ederim. ama en önemli şey moral :)

canım öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm. inşallah bir daha böyle acı bir olay yaşamassın. kan pıhtılaşması gebeliğin her evresinde karşımıza çıkabiliyor canım. testlerini yaptır ve bir daha ki gebeliğine önlem alırsın.

canım çınar efe boğaz yolu enfeksiyonu geçirdi ama başlangıcında yakaladık biz o yüzden antibiyotiksiz farklı ilaçlarla atlatmayı başardık neyse ki çok şükür şu an çok iyi zibit. yaramzlıklara devam ediyor :)
doruk efe kuzumun nesi var çok geçmiş olsun ((

Son düzenleme:

canım endişe etme bende 37 haftada bırkatım iğneyi hiç bir sorun yaşamadım çok şükür kötü şeyler düşünme gerilme yeter.

canım sanırım daha önce de yazmıştın cevaplamıştık ama yine yazarım tabi tromboz paneli diye geçiyor bir üni hastanesinin kadın doğum bölümüne git 3 kez düşük yaptım bu tertlerimin yapılmasını istiyorum de. sonra seni genetik inceleme bölümüe yönlendiriyorlar zaten.

canım özel genetik tanı merkezleri var ücret karşılığında oralarda da yaptırabiliyorsun

anaaaamm ne çok konuşmuşsunuz cevapla cevapla bitmedi arada atladıklarım varsa affedin ne olur.
hepinize günaydın kuzular :)

Canım çok çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun. Eğer rahatsız olmazsan birşey sorucam, sende kan pıhtılaşması olduğunu doktorun ya da sen biliyor muydunuz? Yani gebeliğin süresince kan sulandırıcı iğne/hap kullanıyor muydun? Ben coraspin ve fragmin iğne kullanıyorum da, merak ettim. Senin de dediğin gibi kan pıhtılaşması sorunu olanlarda genelde ilk zamanlarda düşük yaşanıyor diye biliyordum ben. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Kendine iyi bak.

kıslar 31 mayısta oğluşuma kavuşucaz inşaallah..dualrınızda bizide unutmayın emi..günler geçmiyor derken beş gün kaldı yav rabbim herkesi içindede bizi 49:wie ve ben) sağlıkla asan bir şekilde kurtarsın

merhaba arkadaşlar...

benim bir sorum olcak size....
daha öncede yazmıştım... ben hayatım boyunca kan sulandırıcı ilaç kullanmak zorundayım.. ancak hamilelik plandağım için ilacın yan etkilerinin olacağı düşünülüp iğneye geçmem istendi... bende sabah akşam 0,8 lik clexan kullanmaya başladım..
ancak bu ay reglim 1 hafta gecikti.. yaptım gebelik testi negatif, kanda da negatif çıktı...

acaba iğnelerdenmi bir gecikme oldu diye merak ettim.... ve size sormak istedim.... bildiğiniz böyle bir yan etkisi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…