merhaba
kan pıhtılaşması sorununuz olduğunu nasıl öğrendiniz. ben daha önce düşük yaptım ama ilk olduğu için nedeni araştırılmadı. bu nedenden olabilir mi diye merak ettim.
ben de 1 düşük yaptım genetik bölmnde gönderdi dr um
orda yaptrdık testleri
pıhtılaşma ile ilgili testler deyince onlar istem yapabliyor
normal bi eğitim araştrma hast hematolojiyeda gideblirsin yardımcı olurlar
merhaba canım çok sağol ilgin için.inan cevabın içimi rahatlattı.fragmin ve clexane arasında ne fark var acaba*sen de homozigotsun sanırım.bir de kaçıncı haftada sezryan olacaksın?bana 38 dedi dr.erken geldi.çok soru sordum canım kusura bakma,inş sıkmıyorumdur.rabbim bebeklermizi sağ salim kucağımıza almaya nasp etsin inşallah.
vie canım nasılsın nasıl gidiyor
bende ilk sağ ayağının topunu öpmüştüm. karnımı delcek gibi çıkarırdı o topuğu çınar :) sağlıkla gelsin kuzumuz:)
iyiyim tatlim simdilik hersey yolunda cok sukur ama su sicaklarla basim dertte hic disari cikamiyorum nefes almak bile zor oluyor neyseki 13 gunumuz kaldi tetesi sen ne yapiyosun bakim? dogum tarihin ve nasil olacagi belli oldumù?
arkadaşlar yardımcı olun lütfen canım çok sıkkın, aylardır Ankara ya gidipp geliyorum hacettepe ye bana mutasyon testi yapmadılar hala ve doktor herşeyin normal git dedi, ama şu genetik testler yapılmadı bu testin adı ne? ve ankara da yapabileceğim bi yer var mı ücreti ne? lütfen yardımcı olun, şuan çok üzgünüm doktor hiç ilgili değildi ben il dışından geliyorum aylardır ama hiçbi sonuç alamadım trombofili testleri mi bunlar hemotolojide mi yoksa genet,k biriimnde mi yapılıyor? hangi bölüme gitmem gerek?
canım ank da sana nereye gönderirim bilmiyorum ama sen zaten yanıt alamamşsın
ama ist da zeynep kamil hast yapıyor genetik bölümünde
benim 1 düşüğüm oolldu dr um istedi
pıhtılaşma ile ilgili genetik testler dersin onlar anlar zaten
kont için hematolojiye gidersin daha sonra
geçmiş olsun
canım benim çok sevindim inşallah sağlıkla gelir kuzular oyy nasıl güzeldir onlar şimdi :)))
mrb kızlar nasılsınz
bn uzun zamandır giremiyorum hem bebeğimle uğraşıyorum hem de internet bağlantımda sorun olduğundan dolayı giremedim...şuan bebğim 25 günlük oldu..
kan sulandırıcı iğnemi doğumdan 10 gün sonra da devam ettirdi dr. um
bir sorun olmadı çok şükür..
ama sütüm fazla olmadığından bebeğim mama içiyor maalesef
inş. sizler normal doğum yaparsınız
sezaryan olunca sütüm çok geç geldi..
ve o sürece kadar mama vermek zorunda kaldım
Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dua ile
merhaba kızlar bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım patalojı sonucuna gore yuzde doksna kan pıtılasması goruldu fakat olasılık veremııyorum yanı pıhtılasma daha erken donemlerde olan bırsey dıye duydum hep ve baska dokrorlarda ole soyledı sımdı kırkım cıkınca hemen test yaptırmaya gıtcem ıkı hatfa sonra ıns ankarada olan arkadaslar varmı aranızda hepınıze cok gecmıs olsun ne denebılırkı allah kımseye yasatmasın bole bıseyı bıda....
baharcım uzun süredir giremiyodum.bizim doğum tarihimizi girdim takip edilmemiş ben buraya yazmıştım ama.bu arada canım listeyi sen devralmışsın ne güzel.çınar efeye geçmiş olsun.neyi vardı bizimki de hastalandı.antibiyotik tedavisi başladık.
merhaba arkadaşlar bende de homozigot pıhtılaşma var.günde 2 kere 0.4 clexane kullanıyorum.şu an 35 haftalık hamileyim çok şükür.ama doktor 2 olan dozumu artık 1 e indirmemi istedi.sezeryandan 2 gün öncee de kesecekmiş.ben çok endişeleniyorum bebeğe yeterli kan gitmeyecek diye. sizden ricam benimle aynı durumda olanlar iğneyi ne zaman kestiniz?dozunuz kaçtı?bir de anadolu yakasında hangi dr a gidiyorsunuz?şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar yardımcı olun lütfen canım çok sıkkın, aylardır Ankara ya gidipp geliyorum hacettepe ye bana mutasyon testi yapmadılar hala ve doktor herşeyin normal git dedi, ama şu genetik testler yapılmadı bu testin adı ne? ve ankara da yapabileceğim bi yer var mı ücreti ne? lütfen yardımcı olun, şuan çok üzgünüm doktor hiç ilgili değildi ben il dışından geliyorum aylardır ama hiçbi sonuç alamadım trombofili testleri mi bunlar hemotolojide mi yoksa genet,k biriimnde mi yapılıyor? hangi bölüme gitmem gerek?
çok geçmiş olsun...4 düşük zor umarım bi daha yaşamazsın sinan hoca iyi bi hoca çok hastası var tedavi ettiği güven ona, hayırlısı olsun inşallah... ben ne yapayım bilemedim bu testleri dışardan yapabileceğim bildiğin bi yer var mı?
çok sağol canım.amin inşalah sağlıkla gelir kuzular.allah da senin kuzunu bağışlasın..
merhaba kızlar bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım patalojı sonucuna gore yuzde doksna kan pıtılasması goruldu fakat olasılık veremııyorum yanı pıhtılasma daha erken donemlerde olan bırsey dıye duydum hep ve baska dokrorlarda ole soyledı sımdı kırkım cıkınca hemen test yaptırmaya gıtcem ıkı hatfa sonra ıns ankarada olan arkadaslar varmı aranızda hepınıze cok gecmıs olsun ne denebılırkı allah kımseye yasatmasın bole bıseyı bıda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?