Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba
eskilerden kimler var acaba

LaMe ; canım bende hamilelik dönemimde clexane 0,4 kullandım
adet dönemi de olmayınca böyle bir durum söz konusu değildi bende,
adet düzen herşeye göre değişebiliyo ama ruh halin bile etkiler
ama çok istersen yine doktorunla görüş bence

kızlar ben bugün tetanoz aşısı yaptıracaktım ama boğazım acayip ağrıyor.bademciklerim şişmiş.acaba sorun olur mu?

meryem, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....evt strese bağlı olarakta gecikebilir tabi, ama en fazla 3-5 gün gecikirdi, 8 gün geçti....
ben randevu alayım bari.....

essebe cnm demek tarih belli oldu maşallah rabbım saglıkla evladına kavusmaı nasip etsın
wie cim senin tarih belli mi?
bide kızlar dogumu nasıl yapcaksınız sipinal mi epidural mi valla kafam cok karıstı herkes bısı soyluyor ?????

bu arada nuryüzlü arkadasımız hc yok meydanda nerelerdesın ses verrrr ??

halay cekme zamanları geldı ne güzel maşallah herkese
öykümden haber var mı ?
görüşrüz kızlar

Ayy heycan yaptım heycannnn hatirliyormusun ilk günlerimizi 5,10,20 haftalık derken senin kaldı 5gunun benim kaldı 12gunum ayy bak face resim koy haaa yoksa çatlarım ben bende kızımı sana göstermem hahaaaha güzel haberlerini bekliyoz kuzucum hazırlıklar tamam mı peki?!

Ayy sen nerelerdesin kuzum bakemm??evet benimde dogum tarihim belli Haziran'ın 6si canım spinal anestezi ile sezeryan olacağım bosver sen şimdiden takma kafana vakti ve zamanı gelince her türlü dogum sekline tamam diyosun milleti De kafana takma ok dua edin bizim icinn:2:

kızlaaar dr.a sordum doğum şeklini.son hafta karar veririz dedi.ben normal doğum istiyorum fakat sezaryan da olabilir.iğne kullananlara genelde sezeryan mı yapıyolar

ayy canım az kalmış.şimdiden beni de heyecan sardı.ne kaldı şurda.spinal anastezi nasıl oluyor tatlım

canım çok sevindim hadi hayırlısı oğluşuna kavuşursun inş. bitanem öpüyorum seni

yine düşük yapıyorum malesef iğnelere ragmen degerim düşmüş
çok içim acıyo çokkkk

canım nolur üzülme hayırlısı umarım daha kötü şeyler yaşamazsın bitanemm sen sağlığını düşün kuzum benim ne hissettiğini çok ii anlıyorum ama dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden

canım Allah yardımcın olsun bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim 3 aya kadar başlamayı düşünüyorum hayırlısı olsun araştır tüp bebekte doktorda yaptırcağın yerde çok önemli bende araştırıyorum inş. ikimiz içinde hayırlısı olur canım tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inş.

tatlım ben hacettepeye gittim ama bana 3 düşükten sonra bakamayız bu testlere dediler ve bende gazi hastanesine mehmet erdeme gittim hemen teste baktılar ve mthfz 1298 homozigot mutasyonu çıktı istersen gaziye git bi tanem

cnm fınallerım var ders calısıyorum fazla gıremıyorum onun ıcın artık agırlasmaya basladım sorma oğlumun yerı daraldı teyzesı bazen resmen karnımın gıcırtısını hıssedıyorum donemıyo yavrum onceden zıplar dururdu artık yerım darrrrr dıyor :))
ayy az kaldı wie cım yaaa saka gıbı haftaları sayarken ben bıle bugun 29. haftama gırmısım bakıyorumda nasıl gectı
allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsın hepımızın
bu arada benım face yok esım ızın vermıyo onun ıcın dun kardesımınkınden gırdım ama kısıtılı oldugu ızın goremedım senı
anlayacagın göremeyecegım galıba senı (
neyse gönüller bır olsun
görürüz dua et bana sınavlarım güzel geçsin

oyyy kımler varmıs burda
nbr cnm ıyıyım ben hamdolsun sınavlarım var ders calsımak zorundayım bu sıcaklarda
sen nasılsın ?? görüşemıyoruz ???
öpüyorum cok kib

fıstık bende ii çok şükür 2 ay oldu iş değişikliği yaptım yeni işim ii çok şükür hatırlarsan çikolata kisti için ameliyat demişti dr bende başka drlara gittim ve diğerleri kesinlikle ameliyat önermiyor yumurta rezervini azalttığı için ameliyat olmadan direk tüp bebek dene dediler bende bakalım şimdi iş yeri yeni olduğundan izin alamıyorum2-3 aya kadar tüp bebek için başlıcaz bakalım hayırlısı olsun benim kafamda soru işareti olarak kalan şey çikolata kistim varken tüp bebek yaptırırsam acaba kistler tüp bebeğe etki edermi onu merak ediyorum onu sorucam araştırcam bakalım ona görede bi karar vercem tatlım

Merhaba kızlar bende kan pıhtılaşması nedeniyle iki düşük yaptım şimdi yine hamileyim. İğneye başladım çok şükür ama kafama takılan bişey var. İğneyi dik olarak mı yapıyorsunuz yoksa yatık olarak mı cevap verirseniz çok sevinirim. Bu arada ben göbekten oluyorum.

kızlaaar dr.a sordum doğum şeklini.son hafta karar veririz dedi.ben normal doğum istiyorum fakat sezaryan da olabilir.iğne kullananlara genelde sezeryan mı yapıyolar

bende sezeryan ile yaptım canım doğumu
bende kan pıh. soruu çektim iğne kullandım eskiden hergün burdaydım ama uzun süredir girmiyorum

Kızlar acele cevap bekliyorum...

Kızlar acele cevap bekliyorum...

Hayırlı olsun canım öncelikle. bende göbekten yapıyorum genellikle. yaz geldi die kollardan yapmayı bıraktım. malum çabuk morarıyor. göbek deliğinden 3parmak sağ yada sol tarafa doğru, 2 parmak arasına hafif etini alarak dik bir şekilde iğneyi yavaş yavaş enjekte ediyorum. birde her seferinde dua ederek.. o zaman sanki yakmıyor ve de acıtmıyor. eşim yapınca 5 dakika kadar yanıyordu. bende artık kendim yapıyorum.

geçen sene biri bana hergün kendine iğne yapacaksın dese hayatta inanmazdım.. iğneden kaçan insanım. şimdi ise her iğne olduğum güne şükrediyorum...

şifa olsun iğneler sanada.

sevgiler.

hadi bakallımm işte mutlu son (aslında son denemez başlangıç) canım sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…