kıslar 31 mayısta oğluşuma kavuşucaz inşaallah..dualrınızda bizide unutmayın emi..günler geçmiyor derken beş gün kaldı yav rabbim herkesi içindede bizi49:wie ve ben) sağlıkla asan bir şekilde kurtarsın
essebe cnm demek tarih belli oldu maşallah rabbım saglıkla evladına kavusmaı nasip etsın
wie cim senin tarih belli mi?
bide kızlar dogumu nasıl yapcaksınız sipinal mi epidural mi valla kafam cok karıstı herkes bısı soyluyor ?????
bu arada nuryüzlü arkadasımız hc yok meydanda nerelerdesın ses verrrr ??
halay cekme zamanları geldı ne güzel maşallah herkese
öykümden haber var mı ?
görüşrüz kızlar
Ayy sen nerelerdesin kuzum bakemm??evet benimde dogum tarihim belli Haziran'ın 6si canım spinal anestezi ile sezeryan olacağım bosver sen şimdiden takma kafana vakti ve zamanı gelince her türlü dogum sekline tamam diyosun milleti De kafana takma ok dua edin bizim icinn:2:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar allaha binlerce şükür herşey yolunda
ikili testimi vardim 1 hafta sonra alıcam şimdilik herşey yolunda
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendim hatta gördüm
rabbim nasip ederse oğlum olcak
yine düşük yapıyorum malesef iğnelere ragmen degerim düşmüş
çok içim acıyo çokkkk
puffff..kafam allak bullak oldu..ben daha kan pıhtılaşmasını tam idrak edememişken anlamamışken.bide pgt ile tüp bebek araştırmasına başladım.preimplasyon genetik tanı ile tüp bebek.sağlıklı embriyolar elde edilip sağlıklı bebekler dünyaya gelebiliyomuş.okuyorum okuyorum kafa basmıyo.bide baya masraflı bi tedavi 10 milyarı bulan geçen bile var.para neysede birincide tutsa 3 kere 4 kere deneyen var.maddi çöküntü bir yana asıl önemli olan sonucu kötü gelince yaşanan manevi çöküntü...napacağım bilmiyorum.hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden.rabbim inşallah kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar kucağımıza almamızı nasip eder...:18::26:
arkadaşlar yardımcı olun lütfen canım çok sıkkın, aylardır Ankara ya gidipp geliyorum hacettepe ye bana mutasyon testi yapmadılar hala ve doktor herşeyin normal git dedi, ama şu genetik testler yapılmadı bu testin adı ne? ve ankara da yapabileceğim bi yer var mı ücreti ne? lütfen yardımcı olun, şuan çok üzgünüm doktor hiç ilgili değildi ben il dışından geliyorum aylardır ama hiçbi sonuç alamadım trombofili testleri mi bunlar hemotolojide mi yoksa genet,k biriimnde mi yapılıyor? hangi bölüme gitmem gerek?
Ayy sen nerelerdesin kuzum bakemm??evet benimde dogum tarihim belli Haziran'ın 6si canım spinal anestezi ile sezeryan olacağım bosver sen şimdiden takma kafana vakti ve zamanı gelince her türlü dogum sekline tamam diyosun milleti De kafana takma ok dua edin bizim icinn:2:
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat hamişler bebişler
oyyy kımler varmıs burda
nbr cnm ıyıyım ben hamdolsun sınavlarım var ders calsımak zorundayım bu sıcaklarda
sen nasılsın ?? görüşemıyoruz ???
öpüyorum cok kib
kızlaaar dr.a sordum doğum şeklini.son hafta karar veririz dedi.ben normal doğum istiyorum fakat sezaryan da olabilir.iğne kullananlara genelde sezeryan mı yapıyolar
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat hamişler bebişler
Kızlar acele cevap bekliyorum...Merhaba kızlar bende kan pıhtılaşması nedeniyle iki düşük yaptım şimdi yine hamileyim. İğneye başladım çok şükür ama kafama takılan bişey var. İğneyi dik olarak mı yapıyorsunuz yoksa yatık olarak mı cevap verirseniz çok sevinirim. Bu arada ben göbekten oluyorum.
Kızlar acele cevap bekliyorum...
kıslar 31 mayısta oğluşuma kavuşucaz inşaallah..dualrınızda bizide unutmayın emi..günler geçmiyor derken beş gün kaldı yav rabbim herkesi içindede bizi49:wie ve ben) sağlıkla asan bir şekilde kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?