sipinal olucak benimki canım hazırlıklar tamam sayılır wiecim ya senin
wie slm canım.cevabını şimdi okudumm.çok sağol.nasılsın,nasıl gidiyor
ben sana bişey daha sorucam canım ya sen iğneyi nerden yapoıyosun?ben bacaktan yapıyorum ve heryer mosmor oldu.bezeler oluştu.acaba karından devam mı etsem ne dersin?
İyigeceler arkadaşlar geçen hafta cuma kızıma kavuştum.. Çok minik bir kzım oldu.. 2790 gr. ve 46 cm... Ama çok tatlı maşallah.. Tansiyon sorunu yüzünden beslenememiş kuzum.. Ameliyatım başarılı geçti, ameliyat sırasında cleksanı bırakmadım, sonrasında da 10 gün devam et dedi doktorum.. Çok şükür herşey yolunda.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...
İyigeceler arkadaşlar geçen hafta cuma kızıma kavuştum.. Çok minik bir kzım oldu.. 2790 gr. ve 46 cm... Ama çok tatlı maşallah.. Tansiyon sorunu yüzünden beslenememiş kuzum.. Ameliyatım başarılı geçti, ameliyat sırasında cleksanı bırakmadım, sonrasında da 10 gün devam et dedi doktorum.. Çok şükür herşey yolunda.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...
ayy canim hadi gozun aydin inan gozlerim hep senden gelecek bu guzel haberi bekledi rabbime sukur aldik bu guzel haberi rabbim anali babali buyutsun
kilosu ve boyu kafana takacak kadar kucuk degil tatlim zaten kendisini cabuk toparlar ayyy yerim onu ben ya ne kadar guzel kokuyordur simdi bizim yerimizede öp kokla kuzunu
eeeeeeeee hadi kzlar halay zamanii
cnm ıns tüp bebegın tutat ve saglıkla yavruna kavusuurusun cunku o senın kollarına gelecegı gunu beklıyor öbür tarafta :)))
su aksam ezanları hürmetıne rabbım senı ve dıger tum arkadaslarımın gönlündekı hayırlı muratlarını versın bır an once kucakları evlatlarıyle dolsun
bızlerede hayırlısyla saglıkla evlatlarımızı kucagımıza alıp koklamayı nasıp etsın
çikolatayı da dert etme sorun olsa tüp yaptır demezlerdı bıraz guvenmek lazım doktorlara
cok öpüyorum cnm allaha emanet
canıım iyiyim çok şükür evet oğlum 20 aylık oldu koşup oynuyor
tam yaramazlık zamanı bizimle dalga geçiyor afacan
allahım herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin
sende durumlar nasıl ne var ne yok umarım herşey yolundadır
gözünaydın canım ooo 1 hafta gecmıs bıle allah saglık sıhhat uzun omurler versın kzıına ınsallah.
darısı bızım basımıza bakalım. kanama acısından sezeryanda bı sorun olmadı dımı? ıgneyı bırakmadın ya bende bırakmıycam buyuk ıhtımalle.
bızımde kzıımla bulusmamıza az kaldı ınsallah bugun kontrolumuz var bakalım kac kılo olduk.cantamız odamız herseyımız hazır ınsallah.
dogum yontemlerınızı sızmı secıyorsunuz karar verıyosunuz yoksa doktorlarınızamı bırakıyosunuz
genelde okudugum hep spınal epıdural yada sezeryan oluyosunuz normale pek rastlayamadım
kendınızmı tercıh etmıyosunuz neye gore?
benım kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorunm?
Benim doktorum genel anesteziye kendi karar verdi.. Kan pıht... yüzünden anestezistlerde istemiyor epidural dedi ama aslında bisürü de yapan var.. Onun daha kolayına da gelmiş olabilir, bilemiycem..
canım benim hadi gözün aydın diğer topikte gördüm haberlerini orayada yazmıştım gördünmü bilmiyorum darısı bize inşaallah bebişini öp bizim için annesi
Görmüştüm canım iyi dileklerini tez zamanda sende bebeğine kavuş inşallah canım.. Hepiniz için çok dua ettim.. Allah olmayanlara da versin.. seni de bebişine kavuştursun canım..
oykum gözün aydın tatlım pamuk şekerinin adınıda yazarsan listeye ekleyelim sizi :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Çok giremedim nete.. El ayak çekilsin detayları yazarım size.. Kızımın adı İdil Mira.. 20 Mayıs ta aramıza katıldı.. 46 cm. 2790 gr.doğdu... Bende Mthfrc 677 heterozigot vardı ve clexan 0,4 kullandım.. Allah a şükür bebeğime kavuştum..
güncellenmiştir. 20/05/2011Hamiş annemiz|bebişimiz|haftası|beklenen doğum tarihi
nevra.| kız |41 haftalık|
eylül_den|kız|40 haftalık|
krishazel| |37 haftalık|
essebe|erkek|37 haftalık|
wie|kız|36 haftalık|
krizantem20| |35 haftalık|
edalı.06|kız|35 haftalık|
lenutsa|kız|34 haftalık|
yt2007| |35 haftalık|
pamuksel| |32 haftalık|
sıla8| |31 haftalık|
e_melis|erkek|30 haftalık|
erwasi| |30 haftalık|
nuryüzlü| |28 haftalık|
azra3437|erkek|27 haftalık
redmask| |26 haftalık|
kadife| |24 haftalık|
azra32| |25 haftalık|
ahtamara| |24 haftalık|
fransiyum|kız|21 haftalık|
mariecurie| |20 haftalık|
yasam_m| |20 haftalık|
carnationn| |19 haftalık|
derya2807| |15 haftalık|
limburg1985| |14 haftalık|
celen35| |14 haftalık |
yaren76x| |14 haftalık|
sedaades| |14 haftalık|
senakar| |13 haftalık|
Webster| |13 haftalık|
çalıkuşu| |13 haftalık|
kahvelokum| |12 haftalık| pıt pıtlar duyuldu...:)
omman| |11 haftalık| pıt pıtlar duyuldu
ankara_06| |8 haftalık|kese göründü
gülbeseker23| |8 haftalık|kese göründü
sevgiliye34| |7 haftalık|
kızlar çınar bu hafta hastaydı o yüzden listeyi yenileyemekte geciktim.
ez kaldı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?