Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese merhabalar kızlar size bişey danışıcam ben 12 mutasyonlu trambofoli paneli yaptırmak istiyorum istanbulda yaptırabiliceğim sosyal güvencemle bi yer varmı özelde biraz maliyetli oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

sipinal olucak benimki canım hazırlıklar tamam sayılır wiecim ya senin

ahh kuzum sorma ya benim hastane cantam 4aydan sonra he hazirdi zaten aniden yine rahim acilma yapar diye cok sukur bir sorun cikmadi bebisin hastane cikisi felan da hazir sayilir bu bebisler kucuk ama eksikleri hic bitmiyor anacimm benimki de spinal olacak canim bakalim heycan doruktaaaaaaaaa

İyigeceler arkadaşlar geçen hafta cuma kızıma kavuştum.. Çok minik bir kzım oldu.. 2790 gr. ve 46 cm... Ama çok tatlı maşallah.. Tansiyon sorunu yüzünden beslenememiş kuzum.. Ameliyatım başarılı geçti, ameliyat sırasında cleksanı bırakmadım, sonrasında da 10 gün devam et dedi doktorum.. Çok şükür herşey yolunda.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...

slm canim iyiyim cok sukur gun sayiyoruz iste az kaldi rabbimin izniyle

igne konusunda ben genelde bacaktan yapiyorum tatlim seninki gibi bende de morluk ve bezeler olusunca karina geciyorum bir kac gun sonra karinda morariyor zaten bu arada da bacaklardaki morluk geciyor tekrar bacaga geciyorummm rabbim hepimizin yardimcisi olsun hersey bebisler icin

ayy canim hadi gozun aydin inan gozlerim hep senden gelecek bu guzel haberi bekledi rabbime sukur aldik bu guzel haberi rabbim anali babali buyutsun

kilosu ve boyu kafana takacak kadar kucuk degil tatlim zaten kendisini cabuk toparlar ayyy yerim onu ben ya ne kadar guzel kokuyordur simdi bizim yerimizede öp kokla kuzunu

eeeeeeeee hadi kzlar halay zamanii

canımmm çok sevindim.gözün aydın.Allahım size bağışlasın yavrunuzu.merak etme çabucak toparlar kendini minik kızımız.

Canım çok teşekkür ederim, hemen haber veremedim sizlere.. Kızım öyle küçük müçük ama cidden çok güçlü çıktı.. Bıcırık birşey.. Bu arda avatarımdaki resimde kzıma ait.. Darısı senin başına canım, Allah sağ salim bebeğine kavuştursun seni.. Doğumdan sonra kuş gibi hissettim kendimi, seninde çok az kaldı çok heyecanlı ..

çok sevindim canım. sağlıkla, analı babalı uzun ömrü olsun. güle güle büyütün.

sevgiler.

gözünaydın canım ooo 1 hafta gecmıs bıle allah saglık sıhhat uzun omurler versın kzıına ınsallah.
darısı bızım basımıza bakalım. kanama acısından sezeryanda bı sorun olmadı dımı? ıgneyı bırakmadın ya bende bırakmıycam buyuk ıhtımalle.

bızımde kzıımla bulusmamıza az kaldı ınsallah bugun kontrolumuz var bakalım kac kılo olduk.cantamız odamız herseyımız hazır ınsallah.

dogum yontemlerınızı sızmı secıyorsunuz karar verıyosunuz yoksa doktorlarınızamı bırakıyosunuz
genelde okudugum hep spınal epıdural yada sezeryan oluyosunuz normale pek rastlayamadım
kendınızmı tercıh etmıyosunuz neye gore?
benım kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorunm?

ay canımsın bitanem Allah razı olsun benimde dualarım seninle kolay doğumlar nasip etsin rabbim ve bebeğine tez zamanda kavuşursun canım
evet dr güvenmek en doğru bakalım 2-3 aya kadar gidip görüşcem ne gerekiyosa yapıcam inş. tatlım öpüyorum seni

canım benim hadi gözün aydın diğer topikte gördüm haberlerini orayada yazmıştım gördünmü bilmiyorum darısı bize inşaallah bebişini öp bizim için annesi

oy maşallah yerim ben onu :)

ben de hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum çınar paşayla. emeklemeye başladı ben onun peşinden o benim peşimden koşturuyoruz. gündüz anneannesini gecede bizi köle ediyor kendine işte :) ama hiç şikayetçi değilim ömrüm feda böyle köleliğe :)

Çok teşekkür ederiim canım benim.. Benim ameliyatta tansiyondan dolayı sorun çıktı biraz.. 18/11 le ameliyata alındım, onun için 4-5 saat yğun bakımda tuttular, tansiyonu düzene sokmak için ama kanamayla ilgili hiç problem çıkmadı ..

ez kaldı arkadaşlar

cnm güzel haberlerını aldık derın bır oh cektım
masallah kızınada sanada rabbım ahyırlı evlat eylesın anaalı babalı buyutsun hadı halaya kızlarrrr

oykuuummm hayırlı uğurlu olsunn allah analı bablı büyütsün . darısı bizlere...

arkadaşlar listemizde bulunan pamuksel 33 haftalıkken doğum yapmış. miniği 3 kiloya yakın doğmuş, kilosu iyi olduğu için küveze almamışlar..

kızlar karın çatlaklarını önlemek için bişey kullanıyor musunuz?bitkisel yağlar gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…