Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah analı babalı büyütsün..iAllah nşallah hepimizede nasip eder..

Çok teşekkür ederim canım hepiniz için çok dua ettim en yakın zamanda kavuşun bebeklerinize inşallah..

Aynı şeyleri 1-2 hafta önce bende yaşadım, hamilelik bitçek diye aynı senin nedeninden dolayı çok üzüldüm.. Ne kadar duygusal varlıklarız biz ya, her an herşeye de ağlanmaz ki dimi.. wie cim seninde güzel haberlerini buralardan alcaz inşallah.. Zaman çabuk geçiyor az kaldı doğumuna Allah kolaylıklar versin.. Bebeğini sizlere bağışlasın.. Dualarım seninle..

canlar yarın öğlen 2li tarama sonucumu almaya gitcem inşallah herşey yolunda gider
şimdiden çok heyecanlıyım....

yalnız değilsin ve asla lohusalar yalnız olmayacaklar... ) gülerek okudum çünkü kendim geldi aklıma.. benim lohusalığım gerçekten çok sıkıntılıydı... gebeliğimin son 6 haftası kabus gibiydi.. ve doğum yaptığım gün tam bir cehennem oldu.. bebeğimi göremeden onu yoğun bakıma götürmüşlerdi saatler sonra gördüm onu acayip cihazlar arasında tuttum kendimi hep aklım fikrim ona süt götürmektedi... bi süre sonra şükür Allahıma çıkardık kuzuyu hastaneden ve eve geldik kızımın her altını değiştirirken zırlıyodum sebebi 'buda büyücek evlencek hamile kalcak nasıl doğurcak'... aklıma geldikçe gülüyorum şimdi...

canım tebrik ederim seni. ALLAH analı babalı büyütsün bebişini.. okuduğumda daha henüz yeni hamile olmama rağmen çok iyi anladım seni gerçekten sabır ve şükür gerektiren bir süreç rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah..Sen şükürki emeğinin karşılığını aldın sonunda ne mutlu sana..rabbim bizlerede nasip eder inşaallah bu güzel duyguları AMİİİİNNN..

arkadaşlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin benim iki düşüğüm oldu ve yapılan testlerde mthfr c677t heterozigot olduğumu öğrendim bu ay tedaviye başladım fakat gebelik oluşmadı günde bir tane coraspirin alıyorum ama normal olmayan bir durum var kanımın rengi çok çık oldu pembe gibi aca bu defa coraspirin çokmu sulandırdı çünkü geçen ay aptt tahlilinde yüksek çıkmıştı bir hafta coraspirin kullandıktan sonra 28 lere falan düştü şimdi, ben ne yapayım normalmi yoksa bebeaspirininemi döneyim doktorum bişey demiyor hemetolog da yok bu memlekette ben bitlis deyim hamile kalırsan clexsan 0.4 lük vuracaktım sizce ne yapmalıyım ne yol izlemeliyim her iki gebeliğimdede bebeaspirini kullabnmıştım coraspirin fazlamı geldi acaba offf işin içinden çıkamıyorum

canım benim de iki düşügüm oldu ve benimde mthfr 677 ve 1298 hetereigot mutasyonlarım var. gebe kalmadan önce prof. görüştüm ve aspirin folbiol ve benexol 12 diye bir vitamin hapı var onlara başladım ve yaklaşık 2. ay sonrada hamile kaldım elhm şimdi 15 haftalığim. hamile oldugumu ögrendigim ilk ayında sanırım 4-5 haftalık felandı cleaxan 04 e başladım ek olarak diger ilaçlarıda kullanmaya devam ettim ama gebeliğimn 7. haftalarında (açık renk)kanamam oldu ve aspirini kestik .şimdi ise sadece iğne ve vitamin hapına devam ediyorum..Bu vitamin hapını özeliikle hem genetik uzmanı hemde prof önerdi bizim rahatsızlıklarda B vitamini eksik kalıyormuş .bu şekilde tamamlanıyor inşallah..,
İçini rahat tut inş en kısa zamanda gebe kalırsın,ama folbiol ve aspirin devam et derim ama yinede yakın illerdende olabilir iyi bir dr görün bence..

Mehaba arkadaslar, bende 2 defa düsük yaptim ve hala o psikoloji icindeyim. Sizler benim ne yasadigimi cok iyi anlarsiniz. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada maalesef arastirma yapmiyorlar. Yapmalari ici 3. kez düsük yapmam gerekiyormus. 3. defayi nasil kaldiririm onu bilemiyorum. Yüzeysel bir arastirma yaptirdim bir rahatsizligim yok ancak ben de kan pihtilasmasi olabilecegini düsünüyorum. Onuda suan arastirmiyorlar..Bebeklerimi hep 2.5 aylikken kaybediyorum. Bir fikri olan yardimci olursa cok sevinirim.
Allah her bebek isteyen anne adaylarina bu duyguyu tattirsin insallah...

sadece mthfr mutasyonun var ise bence aspirini bırak ve gebe olduğunu öğrenir öğrenmez başlayabilirsin...folik asit kullanmaya devam et derim kendimce .... gebe kaldığında iğnelerine de başlarsın...

merhaba canim cok gecmis olsun bende yutdisindayim ve malesef senin cektigin slklntilarin aynisini bende cektim hicbirseyle ilgilenmiyorlar ben 4tane dusuk yaptim 3den sonra arastiracaklardi onuda onemsemediler psikolojik olarak cok etkilendim ve solugu turkiyede aldim orada sadece bir kan tahliliyle anladilar hastaligimi suan hamileyim ve gun sayiyorum rabbim nasip ederse haftaya bugun kuzum kollarimda olacak sana tavsiyem hic oradaki doktorlarla vakit kaybetme hemen turkiyeye git ve doktora bi doktora görun

insallah bidaha ayni seyleri yasamaz ve diger hamileliginde yavruna kavusursun

slm kizlar nasilsiniz bakiyorumda cok sessiz buralarr bahar teyzemiz nerelerde acaba??

beni merak edenler bugun kontrolum vardi rabbime sukur bebegim cok iyi yavrumun basi asagida kendini doguma hazirliyor belliki suyumuzda yeterli en cok kanimdan korkuyodum ama kan gidiside guzel bir oohhh cektim cok heycanliyim ben ya ne yapicam bu heycani bilmiyorum rabbimin izniyle haftaya bugun bu saatlerde yavrum kollarimda olacak

essebecim nerelerdesin canimm insallah sende yarin kavusuyorsun yavruna dualarim seninle canimm sende bize dua et ve habersiz birakma rabbim dogumda yardimcin olsun canim benim

Yanitin icin tsk ederim wie`cim. Carcamba günü rahimim incelenecek. Ondan sonrasi icin burada pek birsey düsünmüyorum tedavi icin. Sen Tr.de kan tahlilinde cikti sorunum demissin. Bildigimiz tahlil mi yoksa özel bir test mi?? Bu aralar iyice fenayim hep aglamak istiyorum. Hep bebegim ölmeseydi simdi su kadarlik olacakti diye hesapliyorum. Arada bir düzeliyorum ama yine fena oluyorum. Senin neyin vardi peki. Tedavi sürecin nasil ilerledi. ??

canım maşallah çok şükür herşey yolundaymış...rabbimin izniylede inşallah kolaylıkla kucağına alıcaksın prensesi.bütün acılarını unutturacak inşallah kuzucuk.ben bile heyecanlanıyorum senin yazıları okudukça senin heyecanlanman çok normal.sakin ol tatlım rabbimin izniyle herşey çok güzel gidecek...nası merak ve heyecan içindesindir şimdi canım benim..bol bol oku canım rabbim ferahlık verir..

Seni okadar iyi anliyyorum ki çünkü bir zamanlar bende senin gibi bir bosluktaydim teseduf bu ya her dusugumde bir tanidikla hamile kalmıştım şimdi onlarınki doğdu büyüdü bile ama hiç isyan etmedim Rabb'ime sigindim çünkü o zamanını okadar iyi biliyorki

Canım ben tr gittim alanında iyi bir Prof.Dr randevu aldım önce kontrol etti rahim filmi çekti kontrollerde ve rahim filminde hiçbir sorun çıkmadı kan tahlli yaptı ve kanımın pihti yaptığını ve bebeklerimi bu yüzden kaybettigimi söyledi eğer hamile kalırsan 9ay boyunca kan sulandirici iğne vurulacaksın dedi tr buraya geldim ve geldiğim ay hamile kaldım ve şimdiye kadar iğne vuruldum bunların yaninda vitamin,folik asıt vs ilaçlarda kullandım Rabb'ime şükürler olsun ki beni bugünlere kadar getirdi haftaya Pazartesi doguma gireceğim Rabbim nasip ederse suan bunu seni üzmek için yazmıyorum canım suan senin böyle bir umuda cokk ihtiyacın var bunu bildigim için yazıyorurum sende benim gibi derdinn dermanını bulup dogum için gün sayarsın sana yardımcı olduysam ne mutlu bana

Canım daha oncede söyledim yine söylüyorum eğer imkanların el veriyorsa tr git orada görün benim yaşadığım acıları sen yasama hem kendi dilinle konuşursun ne dedigini anlarsın inşallah sonrasında güzel bir tedavi ile kuzunu kucağına alırsın :87:

Çok saol bitanem ben inaniyorumki birgün seninde böyle günlerini sayıca seninle birlikte bizde heyecanlanicaz bunu bütün kalbilme istiyorum canım inan buna

Rabbim yüreği evlat hasretiyle yanan yürekleri açılan elleri boş çevirmesin inşallah canım herkese nasip etsin inşallah

canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim.çok az kaldı dualarım seninle Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. hiç heyecan yapma tansiyonun falan çıkar aman ha. bebeğini haftaya koklayacaksın inşallah.kollarında olacak inşallah prensesimiz. adı değişmedi değilmi azra olacaktı en son.doğum için ben çok heyecan yapmıştım. çok korkuyordum ama korkulacak bişey yokmuş.bebeğini göreceğin için heycan yapıyorsan ona diyecek lafım yok. çünkü ona engel olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…