allah analı babalı büyütsün..iAllah nşallah hepimizede nasip eder..
canim seni anliyorum ama daha iyi anlamam icin 1hafta sonra onu kucagima almam gerek galiba eevet bizler riksli anneleriz her animiz bir korku ve endise icinde geciyor bende mumkun oldugunca moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama sanirim dogumdan sonra bende de bir patlama yasanacaksuan bile garip bir duygu icindeyim o suan icimde sonra kucagimda olacak ama bu seferde ondan ayrilacagim icin uzluyorum acaba sadece ben mi boyleyim bilemiyorum amann her neyse canim rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin kendi sorunun yetmiyor gibi bende kendi derdime dustum
merhaba yaren ben 12 mutasyonlu trambofoli paneli testi yaptırıcam özelde maliyetli olduğundan devlet karşılıyormu bildiğiniz bi yer varmı istanbuldan diye sormuştum.sorunuz neydi???
yalnız değilsin ve asla lohusalar yalnız olmayacaklar...Kızlar biliyorsunuz 10 gün önce doğum yaptım ve iğneleri kesmeden doğuma girdim.. Bugün son iğnemi yapmam gerekiyordu, bugün benim için çok mutlu bir gün olur artık diye düşünürken, son iğnemi yaptığımdan beri ağlıyorum.. Lohusalık zaten başlı başına enteresan bir şey ne oldu anlamadım, inanılmaz duygusallaştım.. Kendimi bu sabaha kadar 9 aydır o kadar kasmışım ki tam bir boşalma yaşadım.. Hamilelik boyunca o kadar çok sıkıntı yaşadım ki, kan sulandırıcı iğneler, sabah akşam yaptığım insülinler, tansiyon problemi derken çok stresli bir dönem geçirdim ama hiç bunu dile bile getirmek istemedim, Allah'ın gücüne gider de bebeğime bişey olur diye hiç şikayet etmedim.. Bebeğim anlar küser de beni bırakır diye olumsuz herhangi bir şey konuşmadım.. Ama bugün itibariyle anladım ki kendimi o kadar çok sıkmışım ki bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum.. Allahıma çok şükür bana bugünleri gösterdi arkadaşlar, beni eminim anlayan çok kişi var burda.. Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu.. Allahım hamile arkadaşlarıma sabır versin. Olmayan arkadaşlarıma da tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bunları bile ağlayarak yazdım.. Umarım Allah bir lohusanın naçizane dualarını kabul eder de bugün yaşadıklarımı hepinize yaşatır... Sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.. :2:
Kızlar biliyorsunuz 10 gün önce doğum yaptım ve iğneleri kesmeden doğuma girdim.. Bugün son iğnemi yapmam gerekiyordu, bugün benim için çok mutlu bir gün olur artık diye düşünürken, son iğnemi yaptığımdan beri ağlıyorum.. Lohusalık zaten başlı başına enteresan bir şey ne oldu anlamadım, inanılmaz duygusallaştım.. Kendimi bu sabaha kadar 9 aydır o kadar kasmışım ki tam bir boşalma yaşadım.. Hamilelik boyunca o kadar çok sıkıntı yaşadım ki, kan sulandırıcı iğneler, sabah akşam yaptığım insülinler, tansiyon problemi derken çok stresli bir dönem geçirdim ama hiç bunu dile bile getirmek istemedim, Allah'ın gücüne gider de bebeğime bişey olur diye hiç şikayet etmedim.. Bebeğim anlar küser de beni bırakır diye olumsuz herhangi bir şey konuşmadım.. Ama bugün itibariyle anladım ki kendimi o kadar çok sıkmışım ki bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum.. Allahıma çok şükür bana bugünleri gösterdi arkadaşlar, beni eminim anlayan çok kişi var burda.. Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu.. Allahım hamile arkadaşlarıma sabır versin. Olmayan arkadaşlarıma da tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bunları bile ağlayarak yazdım.. Umarım Allah bir lohusanın naçizane dualarını kabul eder de bugün yaşadıklarımı hepinize yaşatır... Sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.. :2:
merhaba yaren ben 12 mutasyonlu trambofoli paneli testi yaptırıcam özelde maliyetli olduğundan devlet karşılıyormu bildiğiniz bi yer varmı istanbuldan diye sormuştum.
arkadaşlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin benim iki düşüğüm oldu ve yapılan testlerde mthfr c677t heterozigot olduğumu öğrendim bu ay tedaviye başladım fakat gebelik oluşmadı günde bir tane coraspirin alıyorum ama normal olmayan bir durum var kanımın rengi çok çık oldu pembe gibi aca bu defa coraspirin çokmu sulandırdı çünkü geçen ay aptt tahlilinde yüksek çıkmıştı bir hafta coraspirin kullandıktan sonra 28 lere falan düştü şimdi, ben ne yapayım normalmi yoksa bebeaspirininemi döneyim doktorum bişey demiyor hemetolog da yok bu memlekette ben bitlis deyim hamile kalırsan clexsan 0.4 lük vuracaktım sizce ne yapmalıyım ne yol izlemeliyim her iki gebeliğimdede bebeaspirini kullabnmıştım coraspirin fazlamı geldi acaba offf işin içinden çıkamıyorum
arkadaşlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin benim iki düşüğüm oldu ve yapılan testlerde mthfr c677t heterozigot olduğumu öğrendim bu ay tedaviye başladım fakat gebelik oluşmadı günde bir tane coraspirin alıyorum ama normal olmayan bir durum var kanımın rengi çok çık oldu pembe gibi aca bu defa coraspirin çokmu sulandırdı çünkü geçen ay aptt tahlilinde yüksek çıkmıştı bir hafta coraspirin kullandıktan sonra 28 lere falan düştü şimdi, ben ne yapayım normalmi yoksa bebeaspirininemi döneyim doktorum bişey demiyor hemetolog da yok bu memlekette ben bitlis deyim hamile kalırsan clexsan 0.4 lük vuracaktım sizce ne yapmalıyım ne yol izlemeliyim her iki gebeliğimdede bebeaspirini kullabnmıştım coraspirin fazlamı geldi acaba offf işin içinden çıkamıyorum
Mehaba arkadaslar, bende 2 defa düsük yaptim ve hala o psikoloji icindeyim. Sizler benim ne yasadigimi cok iyi anlarsiniz. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada maalesef arastirma yapmiyorlar. Yapmalari ici 3. kez düsük yapmam gerekiyormus. 3. defayi nasil kaldiririm onu bilemiyorum. Yüzeysel bir arastirma yaptirdim bir rahatsizligim yok ancak ben de kan pihtilasmasi olabilecegini düsünüyorum. Onuda suan arastirmiyorlar..Bebeklerimi hep 2.5 aylikken kaybediyorum. Bir fikri olan yardimci olursa cok sevinirim.
Allah her bebek isteyen anne adaylarina bu duyguyu tattirsin insallah...
merhaba canim cok gecmis olsun bende yutdisindayim ve malesef senin cektigin slklntilarin aynisini bende cektim hicbirseyle ilgilenmiyorlar ben 4tane dusuk yaptim 3den sonra arastiracaklardi onuda onemsemediler psikolojik olarak cok etkilendim ve solugu turkiyede aldim orada sadece bir kan tahliliyle anladilar hastaligimi suan hamileyim ve gun sayiyorum rabbim nasip ederse haftaya bugun kuzum kollarimda olacak sana tavsiyem hic oradaki doktorlarla vakit kaybetme hemen turkiyeye git ve doktora bi doktora görun
insallah bidaha ayni seyleri yasamaz ve diger hamileliginde yavruna kavusursun
slm kizlar nasilsiniz bakiyorumda cok sessiz buralarr bahar teyzemiz nerelerde acaba??
beni merak edenler bugun kontrolum vardi rabbime sukur bebegim cok iyi yavrumun basi asagida kendini doguma hazirliyor bellikisuyumuzda yeterli en cok kanimdan korkuyodum ama kan gidiside guzel bir oohhh cektim cok heycanliyim ben ya ne yapicam bu heycani bilmiyorum rabbimin izniyle haftaya bugun bu saatlerde yavrum kollarimda olacak
essebecim nerelerdesin canimm insallah sende yarin kavusuyorsun yavruna dualarim seninle canimm sende bize dua et ve habersiz birakma rabbim dogumda yardimcin olsun canim benim
Yanitin icin tsk ederim wie`cim. Carcamba günü rahimim incelenecek. Ondan sonrasi icin burada pek birsey düsünmüyorum tedavi icin. Sen Tr.de kan tahlilinde cikti sorunum demissin. Bildigimiz tahlil mi yoksa özel bir test mi?? Bu aralar iyice fenayim hep aglamak istiyorum. Hep bebegim ölmeseydi simdi su kadarlik olacakti diye hesapliyorum. Arada bir düzeliyorum ama yine fena oluyorum. Senin neyin vardi peki. Tedavi sürecin nasil ilerledi. ??
canım maşallah çok şükür herşey yolundaymış...rabbimin izniylede inşallah kolaylıkla kucağına alıcaksın prensesi.bütün acılarını unutturacak inşallah kuzucuk.ben bile heyecanlanıyorum senin yazıları okudukça senin heyecanlanman çok normal.sakin ol tatlım rabbimin izniyle herşey çok güzel gidecek...nası merak ve heyecan içindesindir şimdi canım benim..bol bol oku canım rabbim ferahlık verir..
slm kizlar nasilsiniz bakiyorumda cok sessiz buralarr bahar teyzemiz nerelerde acaba??
beni merak edenler bugun kontrolum vardi rabbime sukur bebegim cok iyi yavrumun basi asagida kendini doguma hazirliyor bellikisuyumuzda yeterli en cok kanimdan korkuyodum ama kan gidiside guzel bir oohhh cektim cok heycanliyim ben ya ne yapicam bu heycani bilmiyorum rabbimin izniyle haftaya bugun bu saatlerde yavrum kollarimda olacak
essebecim nerelerdesin canimm insallah sende yarin kavusuyorsun yavruna dualarim seninle canimm sende bize dua et ve habersiz birakma rabbim dogumda yardimcin olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?