canım amin ben ankaradayım. sen ?
kızlar karın çatlaklarını önlemek için bişey kullanıyor musunuz?bitkisel yağlar gibi mesela.
İyigeceler arkadaşlar geçen hafta cuma kızıma kavuştum.. Çok minik bir kzım oldu.. 2790 gr. ve 46 cm... Ama çok tatlı maşallah.. Tansiyon sorunu yüzünden beslenememiş kuzum.. Ameliyatım başarılı geçti, ameliyat sırasında cleksanı bırakmadım, sonrasında da 10 gün devam et dedi doktorum.. Çok şükür herşey yolunda.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...
cnm güzel haberlerını aldık derın bır oh cektım
masallah kızınada sanada rabbım ahyırlı evlat eylesın anaalı babalı buyutsun hadı halaya kızlarrrr
oykuuummm hayırlı uğurlu olsunn allah analı bablı büyütsün . darısı bizlere...
arkadaşlar listemizde bulunan pamuksel 33 haftalıkken doğum yapmış. miniği 3 kiloya yakın doğmuş, kilosu iyi olduğu için küveze almamışlar..
canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. hiçte ufak değil bebeişin maaşallah. canı içinde olsun yeterki sen ona çok güzel bakarsın. toparlacık olur kuzucuk. resminde hiçte ufak görünmüyor zaten:) sen benim oğluşumu görsen. bende 2 gün önce doğum yaptım. 1.260 gr doğdu. şuan küvezde inşallah yakın zamanda çıkar oğlum o bile artık ufak gelmiyor bana:) insan alışıyor.tekrardan tebrikler.
kızlar tekrar merhaba soruma yanıt bekliyorum bilgisi olan yokmu.
bende ankaradayım canım hacettepeye gidiorum sinan hocaya.bakalım haziran 22 de randevum var nediyecek bakalım.ona göre araştırmalara başlıyacağım.şimdilik duyduğum kadarıyla ankarada genart tüp bebek merkezi varmış orası iyi diyolar ya bakalım.tam ayrıntılı olarak doktor kesin tüp bebek derse ozaman araştıracağım.hayırlısı olsun.rabbim kolaylıkla sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin bütün isteyenlere inşallah..
arkadaşlar merhaba özel bi labaratuvarda tetkikleri yaptırdım ve MTHFR 677 Heterozigot çıktı, diğerleri normal. bu ne demek açıklayabilir misiniz? benimle aynı mutasyonu olan varsa tedavisi nasıl oldu anlatabilir mi? bende iyi bi doktor araştırıcam, her kadın doğum doktoru bu tedaviyi uygulayabilir mi?
arkadaşlar merhaba özel bi labaratuvarda tetkikleri yaptırdım ve MTHFR 677 Heterozigot çıktı, diğerleri normal. bu ne demek açıklayabilir misiniz? benimle aynı mutasyonu olan varsa tedavisi nasıl oldu anlatabilir mi? bende iyi bi doktor araştırıcam, her kadın doğum doktoru bu tedaviyi uygulayabilir mi?
Merhaba arkadaşım bende de aynı mutasyon var, heterozigotu doktorlar çok önemsemiyorlar bile.. Her gebelikte sorun çıkmayabiliyormuş zaten, nitekim benim ilk çocuğumda hiç problem çıkmadı çok iyi bir hamilelik geçirdim.. Ardından iki düşük yapınca araştırdım bu mutasyon çıktı ama korkulacak bişey yok , 9 gün önce de yeniden anne oldum.. Tedavi olarak da hamile kaldığım andan itibaren clexan 0.4 iğne ve 22 hafta da coraspin kullandım... Hiç korkma tedavisi var sonuçta.. Allah en yakın zamanda hayırlı haberlerini nasip etsin canım.. sevgiler..
Bu arada ben İstanbul da yaşıyorum eğer ihtiyaç olursa kendi doktorumu da tavsiye ederim..
bende ankaradayım canım hacettepeye gidiorum sinan hocaya.bakalım haziran 22 de randevum var nediyecek bakalım.ona göre araştırmalara başlıyacağım.şimdilik duyduğum kadarıyla ankarada genart tüp bebek merkezi varmış orası iyi diyolar ya bakalım.tam ayrıntılı olarak doktor kesin tüp bebek derse ozaman araştıracağım.hayırlısı olsun.rabbim kolaylıkla sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin bütün isteyenlere inşallah..
Seni çok merak ettim bende, bebek beslenemiyordu değil mi.. Küçük olmaları mesele değil zaten, sağlıklı olsunlar da yeter.. Senin bebeğinde yakında sağlığına kavuşur merak etme canım.. Bende seni tebrik ederim canım.. Oğluşuna iyi bak.
İyigeceler arkadaşlar geçen hafta cuma kızıma kavuştum.. Çok minik bir kzım oldu.. 2790 gr. ve 46 cm... Ama çok tatlı maşallah.. Tansiyon sorunu yüzünden beslenememiş kuzum.. Ameliyatım başarılı geçti, ameliyat sırasında cleksanı bırakmadım, sonrasında da 10 gün devam et dedi doktorum.. Çok şükür herşey yolunda.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah...
canım haberleşiriz bakarsın aynı yerde yaparız tüp bebekleri
saol canım benim evet beslenemiyordu. birde benimde tansiyon sorunumda çıktı son haftalarda idrarda 24 saatlik proteine baktılar şiddetli preeklemsi olmuşum apar topar doğuma aldılar. ben yanlışlıkla 2 gün yazmışım doğum yapalı 20 gün oldu yazacaktım. oğluşumun herhangi sağlık problemi yok Allaha şükür sadece kilo almasını bekliyoruz. bebeklerde bizim gibi alamıyorlarki kiloları gr gr belli olmuyor bazı gün 40 gr alıyor bazı gün 5-6- gr 2.000 gr olmasını bekliyor dr.inşallah yakın zamanda olurda kucağıma alırım. hasretini çekiyorum bebeğimin. gün geçtikçe daha çok istiyorum kuzumu yanımda. Allahım o günleri gösterir inşallah
Kızlar biliyorsunuz 10 gün önce doğum yaptım ve iğneleri kesmeden doğuma girdim.. Bugün son iğnemi yapmam gerekiyordu, bugün benim için çok mutlu bir gün olur artık diye düşünürken, son iğnemi yaptığımdan beri ağlıyorum.. Lohusalık zaten başlı başına enteresan bir şey ne oldu anlamadım, inanılmaz duygusallaştım.. Kendimi bu sabaha kadar 9 aydır o kadar kasmışım ki tam bir boşalma yaşadım.. Hamilelik boyunca o kadar çok sıkıntı yaşadım ki, kan sulandırıcı iğneler, sabah akşam yaptığım insülinler, tansiyon problemi derken çok stresli bir dönem geçirdim ama hiç bunu dile bile getirmek istemedim, Allah'ın gücüne gider de bebeğime bişey olur diye hiç şikayet etmedim.. Bebeğim anlar küser de beni bırakır diye olumsuz herhangi bir şey konuşmadım.. Ama bugün itibariyle anladım ki kendimi o kadar çok sıkmışım ki bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum.. Allahıma çok şükür bana bugünleri gösterdi arkadaşlar, beni eminim anlayan çok kişi var burda.. Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu.. Allahım hamile arkadaşlarıma sabır versin. Olmayan arkadaşlarıma da tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bunları bile ağlayarak yazdım.. Umarım Allah bir lohusanın naçizane dualarını kabul eder de bugün yaşadıklarımı hepinize yaşatır... Sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?