Seni okadar iyi anliyyorum ki çünkü bir zamanlar bende senin gibi bir bosluktaydim teseduf bu ya her dusugumde bir tanidikla hamile kalmıştım şimdi onlarınki doğdu büyüdü bile ama hiç isyan etmedim Rabb'ime sigindim çünkü o zamanını okadar iyi biliyorki
Canım ben tr gittim alanında iyi bir Prof.Dr randevu aldım önce kontrol etti rahim filmi çekti kontrollerde ve rahi:87:
Canim benim bende hic bir zaman isyan etmedim. Hep Allah`a sigindim. Vakti zamani gelmemis demekki. Ama senin adina cokk sevindim. Bakalim bende temmuz gibi düsünüyorum gitmeyi. Yoksa icim rahatlamayacak. Bana gercekten moral ve umut oldun. Sen neredensin.?Ben isvicrede yasiyorum. Belki yakinlardasindir.:)
Allah simdiden bebisinizle birlikte saglikli güzel ömürler nasip etsin. Saglikla kucagina alirsin melegini insallah. Dogumunda bizler icin de dua et. Kabul olurmus...
canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim.çok az kaldı dualarım seninle Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. hiç heyecan yapma tansiyonun falan çıkar aman ha. bebeğini haftaya koklayacaksın inşallah.kollarında olacak inşallah prensesimiz. adı değişmedi değilmi azra olacaktı en son.doğum için ben çok heyecan yapmıştım. çok korkuyordum ama korkulacak bişey yokmuş.bebeğini göreceğin için heycan yapıyorsan ona diyecek lafım yok. çünkü ona engel olamazsın.
insallah canım inallah zaten bebis için heycanlaniyorum canım
dogumu kafama takmamaya calisiyorum çünkü bu uğurda okadar acı cektimki insallah bende muu sona kavuşurum ne kadar stres yaptiysam kilo vermisim böylelikle 4kilo alarak bitiriyoruz hamisligi
sen nasılsın canım bebisinin durumu nasıl inşallah sende bir an önce kollarına alırsın kuzunu
canım benim de iki düşügüm oldu ve benimde mthfr 677 ve 1298 hetereigot mutasyonlarım var. gebe kalmadan önce prof. görüştüm ve aspirin folbiol ve benexol 12 diye bir vitamin hapı var onlara başladım ve yaklaşık 2. ay sonrada hamile kaldım elhm şimdi 15 haftalığim. hamile oldugumu ögrendigim ilk ayında sanırım 4-5 haftalık felandı cleaxan 04 e başladım ek olarak diger ilaçlarıda kullanmaya devam ettim ama gebeliğimn 7. haftalarında (açık renk)kanamam oldu ve aspirini kestik .şimdi ise sadece iğne ve vitamin hapına devam ediyorum..Bu vitamin hapını özeliikle hem genetik uzmanı hemde prof önerdi bizim rahatsızlıklarda B vitamini eksik kalıyormuş .bu şekilde tamamlanıyor inşallah..,
İçini rahat tut inş en kısa zamanda gebe kalırsın,ama folbiol ve aspirin devam et derim ama yinede yakın illerdende olabilir iyi bir dr görün bence..
İnsallah canım inallah zaten bebis için heycanlaniyorum canım
dogumu kafama takmamaya calisiyorum çünkü bu uğurda okadar acı cektimki insallah bende muu sona kavuşurum ne kadar stres yaptiysam kilo vermisim böylelikle 4kilo alarak bitiriyoruz hamisligi
Sen nasılsın canım bebisinin durumu nasıl inşallah sende bir an önce kollarına alırsın kuzunu
sadece mthfr mutasyonun var ise bence aspirini bırak ve gebe olduğunu öğrenir öğrenmez başlayabilirsin...folik asit kullanmaya devam et derim kendimce .... gebe kaldığında iğnelerine de başlarsın...
İnsallah canım inallah zaten bebis için heycanlaniyorum canım
Sen nasılsın canım bebisinin durumu nasıl inşallah sende bir an önce kollarına alırsın kuzunu
merhaba kızlar bende iki düşükten sonra tekrar hamileyim :) dün doktora gittim Keseyi gördük 5 hafta 56 günlük hamileyim fakat doktor daha küçük göründüğünü söyledi sizde de böyle bir durum oldu mu? Yine bir şey olacak diye çok korkuyorum. bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman gördünüz?
herkese slmmmmmmm
ikili tarama sonucumu aldım iyi çıktı şükürler olsun....
bebekte çok iyi maşşllah
gerçi beni kimse merak etmemiş ama(
yarında devlet hastanesinde rabdrvum var böyle işte geçiyo inşallah çar çabuk geçer günler
zaten çok kötü bi rüya gördüm kanamam oluıyomuş nasıl kalktım anlamatamam
kalbim yerinden çıkcak gibi atıyodu rüya müya insan nasıl korkuyo rabbim büyük inşallah bu bebeişi kucağıma almamı nasip eder rabbim
hepimizinkini inşallah bu arada kızlar 3lü tarama istemedim doktorda sen bilirsin dedi
yaptırmıcam hepinize oğluşumla kucak dolusu sevgilerrrrrrrr
canım hayırlı olsun.endişenecek bişey yok.bende kese göründü bebek daha geç göründü.hatta boş gebelik olabilir dedi doktor bir hafta sonra bidaha bakalım dedi doktor..bizde korktuk baya. çok şükür bir hafta sonra da bebeği gördük.stres yapma.bi daha ne zaman çağırdı doktorun?
canım benim inşallah görürsünüz.sen yeterki umudunu kaybetme10 gün sonra cnm insallah bizde görürüz bebeği biz hiç bir zaman bebeği görenedik hep 5hft 6 günlükken düşük yaptım insaallah seytanın bacağını kıracağız
herkese slmmmmmmm
bebekte çok iyi maşşllah
yarında devlet hastanesinde rabdrvum var böyle işte geçiyo inşallah çar çabuk geçer günler
kalbim yerinden çıkcak gibi atıyodu rüya müya insan nasıl korkuyo rabbim büyük inşallah bu bebeişi kucağıma almamı nasip eder rabbim
hepimizinkini inşallah bu arada kızlar 3lü tarama istemedim doktorda sen bilirsin dedi
herkese slmmmmmmm
bebekte çok iyi maşşllah
merhaba kızlar bende iki düşükten sonra tekrar hamileyim :) dün doktora gittim Keseyi gördük 5 hafta 56 günlük hamileyim fakat doktor daha küçük göründüğünü söyledi sizde de böyle bir durum oldu mu? Yine bir şey olacak diye çok korkuyorum. bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman gördünüz?
kizlaarrr essebeden haber varmi diye baktim ama yokkayy belkide suan kavusmustur kuzusuna kollarindadir insallah en kisa zamanda aliriz mutlu haberi hep beraber halay cekerizz
simdik benim size bir sorum olacak aklimdayken soriyim sonra unuturum rabbim izin verirse dogumdan sonra burada kizimin resmini paylasmak istiyorum nasil yapacagim acep?bilen varmi?
herkese slmmmmmmm
bebekte çok iyi maşşllah
Çok saol cAnım bu guzel dileklerin helimiz için olsun bende avusturyadayim tam isviçre sınırında kalıyoruz Avusturya vorarbergdeyim belki duymussundur belkide yakınızdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?