Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim benim bende hic bir zaman isyan etmedim. Hep Allah`a sigindim. Vakti zamani gelmemis demekki. Ama senin adina cokk sevindim. Bakalim bende temmuz gibi düsünüyorum gitmeyi. Yoksa icim rahatlamayacak. Bana gercekten moral ve umut oldun. Sen neredensin.?Ben isvicrede yasiyorum. Belki yakinlardasindir.:)

Allah simdiden bebisinizle birlikte saglikli güzel ömürler nasip etsin. Saglikla kucagina alirsin melegini insallah. Dogumunda bizler icin de dua et. Kabul olurmus...

Çok saol cAnım bu guzel dileklerin helimiz için olsun bende avusturyadayim tam isviçre sınırında kalıyoruz Avusturya vorarbergdeyim belki duymussundur belkide yakınızdir

İnsallah canım inallah zaten bebis için heycanlaniyorum canım
dogumu kafama takmamaya calisiyorum çünkü bu uğurda okadar acı cektimki insallah bende muu sona kavuşurum ne kadar stres yaptiysam kilo vermisim böylelikle 4kilo alarak bitiriyoruz hamisligi

Sen nasılsın canım bebisinin durumu nasıl inşallah sende bir an önce kollarına alırsın kuzunu

Günaydınnn güzellerrrr.. Güzell bi gün diliyorummm herkese...

ayyy canımmm nası yaklaştı doğumun.. Maşalllaaaahhhhhh.. çok heyecanlııı .. Sağlıkla gelsin miniğinn..

4 kilo muuuu ona da ayrı bi alkışşş.....

Ommancıımmm güzel haberlerini bekliyoruz tatlımm..

Ilkay82 hoşgeldin canım inş. Iyi bi doktor bulursun.. En kısa sürede gzel sonuç alırsınn

cevabın için teşekkür ederim canım ama dediğim gibi kafam karıştı çünkü bebeaspirininde hiçböyle bişey olmamıştı ama coraspirinde kanımın rengi resmen pembe gibi bu hafta içi doktorla görüşüp aptt testi yaptırmalıyım yoksa çok fazla sulanmasıda zarar bende şimfi birtane folbiol birtane bemiks c ve birtanede coraspirin alıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok zorbir durum birde benim gibi doğuda yaşıyorsan işin çokdaha zor

stres yapma demek olmuyo tabiki de bana da ne telkinlerde bulunuldu ama insan kendine engel olmamıyor bi heyecan oluyor. valla hiç kilo almamışsın ne mutlu. aslında bizler için çok da önemi yok kilonun falan ben 11 kilo almıştım heralde zamanında doğsa 20 kilo falan alacaktı:) ama inan hiç umrumda değil 6 kilosu gitti.
benim oğluş iyi gidiyor şimdilik kilo alımları yavaş yavaş olduğu için biraz daha zamanımız var. kollarımda koklayacağım günü iple çekiyorum gerçekten çok zor bi durum hergün o cam karşısından bakmak çok zor ama bunlara şükür Allahıma binlerce şükür bu günleri gösterdi bana çok zor bi hamilelik geçirdim biliyorsun neler yaşadığımı. dün 1.600gr olmuştu oğlum bakalım bugün ne kadar olacak.dua et benim için canım sağlığında bi problem olmasın ve biran önce annesinin yanına gelsin oğluşum.

sadece mthfr mutasyonun var ise bence aspirini bırak ve gebe olduğunu öğrenir öğrenmez başlayabilirsin...folik asit kullanmaya devam et derim kendimce .... gebe kaldığında iğnelerine de başlarsın...

ama canım ben aspirini bırakınca zaten hamile kalamıyorum yaklaşık iki yıl boyunca doktorum hamile kalmaman için bir neden yok herşey gayet güzel yolunda dedi fakat iki yıl boyunca hep boşa kürek çektim sonra tesadüf hep tedavide olanlarla konuştum bebeaspirini alanlar olmuş bende dur bir ayda ben alayım dedim o ay hamile kalmışım kanamam 22 gün sürdü ama doktorun bhcg yaptımadığı için bilemedik derken bıraktım ve iki ay sonra gene başladım ve hamile kaldım ama öğrendiğim günün sabahı kanam başladı önlem alamadık ve düşük oldu bir ay daha denedim olmadı enson geçen ay gebe kaldım oda öğrendikten sonra düştü derken artık genetiğe gönderdi doktorum ve mthfr c677t heterozigot çıktı yani aspirini bırakınca olmuyor benim sadece kafamı karıştıran bu ayki kanamamın rengi acaba içinizde böyle olan varmı heterozigot olupda coraspirin fazla gelen ne bileyim birtane hematolog olsa bu sorunum olmayacak ama silerden tafsiye almak zorundayım çünkü şimdi gene iğnelerime başladım bu ay aşılama yapacam çok ikilemdeyim tecrübelerinize ihtiyacım var

rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese slmmmmmmm
ikili tarama sonucumu aldım iyi çıktı şükürler olsun....
bebekte çok iyi maşşllah
gerçi beni kimse merak etmemiş ama(
yarında devlet hastanesinde rabdrvum var böyle işte geçiyo inşallah çar çabuk geçer günler
zaten çok kötü bi rüya gördüm kanamam oluıyomuş nasıl kalktım anlamatamam
kalbim yerinden çıkcak gibi atıyodu rüya müya insan nasıl korkuyo rabbim büyük inşallah bu bebeişi kucağıma almamı nasip eder rabbim
hepimizinkini inşallah bu arada kızlar 3lü tarama istemedim doktorda sen bilirsin dedi
yaptırmıcam hepinize oğluşumla kucak dolusu sevgilerrrrrrrr

merhaba kızlar bende iki düşükten sonra tekrar hamileyim :) dün doktora gittim Keseyi gördük 5 hafta 56 günlük hamileyim fakat doktor daha küçük göründüğünü söyledi sizde de böyle bir durum oldu mu? Yine bir şey olacak diye çok korkuyorum. bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman gördünüz?

canım hayırlı olsun.endişenecek bişey yok.bende kese göründü bebek daha geç göründü.hatta boş gebelik olabilir dedi doktor bir hafta sonra bidaha bakalım dedi doktor..bizde korktuk baya. çok şükür bir hafta sonra da bebeği gördük.stres yapma.bi daha ne zaman çağırdı doktorun?

aman da aman benim fıstığımı merak etmez olur muyuz hiç.sonucun iyi çıkmasına çok sevindim.canım erken öğrenmişşiniz cinsiyetini maşallah.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bebişini ve seni öpüyoruz.

10 gün sonra cnm insallah bizde görürüz bebeği biz hiç bir zaman bebeği görenedik hep 5hft 6 günlükken düşük yaptım insaallah seytanın bacağını kıracağız

amann yirim senin oglusunun selamini cookk sevindim canim insallah sorunsuz bir sekilde gecer hamisligin

merak etmez olurmuyuz hic burada bir aileyiz nede olsa senin gordugun ruyanin aynisini bende gormustum nasil kotu oluyor ruyada olsa insan ogun kendine gelemiyor rabbim korktugumuza ugratmasin canim insallah sag salim alirsin pasani kucagina

kizlaarrr essebeden haber varmi diye baktim ama yokk ayy belkide suan kavusmustur kuzusuna kollarindadir insallah en kisa zamanda aliriz mutlu haberi hep beraber halay cekerizz

simdik benim size bir sorum olacak aklimdayken soriyim sonra unuturum rabbim izin verirse dogumdan sonra burada kizimin resmini paylasmak istiyorum nasil yapacagim acep?bilen varmi?

maşalllahhhhhh canııımmmmmm.. merak etmez olur muyuz hiç. valla herkesin kontrolunu aklımda tutup bakıyorum güzel haberleri almak için.. hep de ööle oluyo çokk şükür...

hayırlı uğurlu olsun. tatlım bende de 5. haftada kese göründü. bi hafta sonra gittiğimizde kalp atışlarını gösterdi.. hiçç korkma . allah tammaına erdirsin. bende de 6. haftada kalp atışı alamıyoduk daha önceleri.. bu sefer şeytanın bacağını kırdık.. bu haftalara kadar geldik.. allahhh hepimize bebişimizi kucağımıza alap sevdiğimiz, adını seslendiğimiz günleri de göstersin...

ayy evet essebe doğum yaptı mı acepp .. çok merak ediyorum minnnoşlarınızı...

Maşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Aman onlar iyi olsun başka bir şey istemeyiz:))Böyle rüyalar bende 1-2 kez görmüştüm aman allah korusun.Hiç zikretmeyelim bile ..
benimde 2 hafta sonra kontrolum var inşaallah her şey yolundadır bebeğimin..

Hayırlı olsun, inşallah iyi bir gebelik geçirirsin.. Genelde kalp atışları 6-7. haftalarda felan duyuluyor ama her gebelikte değişiyor.Banada çok küçük demişti 6 haftalıkken ama sonra gelişimi normale döndü elhmamdülillah,şimdi 15 haftalığız çok şükür...

Çok saol cAnım bu guzel dileklerin helimiz için olsun bende avusturyadayim tam isviçre sınırında kalıyoruz Avusturya vorarbergdeyim belki duymussundur belkide yakınızdir

:) aslinda cok uzak sayilmayiz. Ilerde bir gün insallah görüsmek nasip olur. Ben almanya sinirindayim ama Avusturya sinirinada pek uzak sayilmayiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…