Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağolun canlarım çok teşekkür ederim
gerçekten bugün boyu hep düşündüm rüyayı ama neler görüyoruzki
hepsi gerçekmi oluyo sanki
stresten belkide

evet oğluş kendini taaa geçen hafta gösterdi inşallah hayırlsı bi şekilde geçirirz bu günleri...
dua edin sizde benim hep dualarımdasınız.....

cnm ben bu gün dr. kontrolüne gittim. her şey güzel dedi dr.um. kullanmam için iki farklı bitkisel ilaç verdi. bu ilaçlardan biri damarları genişletiyor. birde aspirine başladım. adetimin 21. günü progesteron seviyeme bakılacak. daha sonra da adetimin 5. günü rahim kontrolü yapılacak. gittiğimde benimle aynı sorunları yaşayan hastalarla tanıştıracak dr.um. aynı gün yurt dışından gelen dr.lar muayene edeceklermiş birde. iki ay ilaçlar ile rahim damarları genişletilecek. sonraında istenilen seviyeye ulaşınca da hamile kalmak için uğraşıcam.

Canım, hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer hiç sıkıntı yaşamadan bebişine kavuşursun inşallah sakıncası yoksa ilaçların ismini öğrenebilir miyim?Gelişmeleri haber verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah buradan mutlu haberlerini alırım canım.

çok sevindim ya darısı başıma. inşallah herşey yolunda gider sende 6. 7. 8. 9....... haftaları görürsün sağlıklı bi şekilde, senin mutasyon testin ne çıkmıştı? benim ki mthfr 677 heterozigot. iğneye başladın mı?

bende 5 haftalıkken gitmiştim dr.a dr. keseyi bile göremedi tekrar gebelik testi istedi hamile olmadığımdan şüphelendi ama ben emindim.. dış gebelik olur düşüncesiyle birkaç gün sonra tekrar çağırdı 6 haftalık olmuştum nihayet keseyi gördü 7 haftalıkken kalp atışlarını duyduk.. şimdi ikinci kızım geliyoooooooooooo

arkadaşlar merhaba;
ben de yani katıldım aranıza. 5 haftalık düşük yaptım. kan pıhtılaşması çıktı sebebi. şimdi regl günüm 1 gün gecikti. ümitliyim inş güzel şeyler olur bundan sonra

canım korkma inşallah hiçbirşey olmayacak. benim de 2 hafta fark vardı son adet tarihimle arada geç döllenme olmuş o sorun değil. düzeltilmiş adet tarihi ayarlıyor doktor ona göre devam ediyor. sen hiç onları kafana takma canım.

canım seni merak etmez olurmuyuz.Çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.3lü testi neden istemedin canım yaptırsaydın.rüyalarına gelince ben ne rüyalar gördüm bizim kafamızda hep bu durumumuzolduğu için bilinçaltımızda hep bu var. inşallah hiç birey olmayacak sağ sağlim kavuşacaksın oğluşuna. öpüyorum.

Ne kadar güzel :) allah kucağına almayı nasip etsin. soyediklerin bana moral oldu bir daha 10 gün sonra gidicem insallah bebeşimi görücez. :)

Çok saolun kızlar söyledikleriniz moralimi düzeltti.

Sebep kan pıhtılaşması olunca ne gibi sonuçları oluyor, yani bebek mi gelişmiyor yoksa bebek sağlıklıyken mi düşük oluyor, bir de normal kan pıhtılaşma testlerinde bu sonuç görülüyormu yoksa özel testler mi yaptırarak anlıyorsunuz böyle bir sorun olduğunu.

Cnm benim iki genimde mutasyn var şimdi son adet tarihim geçtikten iki gün sonra iğneye başladım. aynı zamanda coraspin ve bemiks kullanıyorum

bervancım allah en kısa zamanda sana isteyen herkese nasip etsin. Hamile kalmadan önce insan daha pozitif oluyor. ama hamile kaldıktan sonra korkular sarıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bervancım allah en kısa zamanda sana isteyen herkese nasip etsin. Hamile kalmadan önce insan daha pozitif oluyor. ama hamile kaldıktan sonra korkular sarıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

yo sakın korkma düşüğün sebebini öğrendin düşük önlenebilecek şimdi, bence sakin ol stres yapma umarım mutlu ve sağlıklı bi gebelik dönemi geçirirsin, Allah tamamına erdirsin ve bana da tez zamanda nasip etsin inşallah, ben de PCO var gebe kalmam da zor oluyor onun için üzülüyorum ama sabredecez artık yapacak bişey yok, sevgiler...

tşk ederim cnm. gelişmelerden haberdar ederim seni. ilaçlarımın ikiside bitkisel birincisi mn formula bu sanırım moralimin düzelmesine yardımcı olacak ve direncimi artıracakmış. diğeride proanthocyanidin bu ilaçta damarların genişlemesine kan akışının hızlanmasına yardım ediyor. ikisini de günde bir adet tok karna içiyorum.

Çok teşekkür ederim paylaştığın için canım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.

Cnm coraspin kullanıyor musun? Benim arkadaşımda da 5 geninde mutasyon var ve hamile kalması 10 ayı buluyordu. Rahatsızlığımız ortaya çıktıktan sonra doktorumuz coraspine başlattı ve ikimizde ilk denemede hamile kaldık coraspin bizim gibi sorunu olanların işini kolaylaştırıyor bence.

merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım

slm kızlarr daha önce yazmıştım bendede ufak bi pırtılaşma oluyodu bu ay 7 seneden sonra nihayet hamile kaldım eşim değer düşüktü o ilaç kullandı ben de antidepresan vs hap vss derken bşde 2 boş gebeliğim oldu geçen yaz en sondu onca işten sonra hamileyimmmm şükür bebeğimi gördüm şğneme başladım clexane kasık ağrım çok bide haif lekelenmem sizdede böle bi durum oldumu bu arada kalbide gördük şükür yarım tam 8 haftalığım inşlh zamn geçer ben artık evdeyim işe ara verdim yatıyorum bu sefer gerçek ve rabbimin izniyle gelcek nolur dua edin dr kokmamamı söledi tevekül ediorum inşlhhh gelcek

Bitanemmmmmmmm gözün aydın Rabbim anali babali buyutsun maşallah kuzucugunun kilosu çok iyi tosunnnn tosunnnn

Ayyy suan bunları sana yazdığıma inanamıyorum hep demiştim stres yapma burada dogum haberlerimizi de paylasacaz diye Rabb'ime şükürler olsun bugünleri bizlere yaşattığı için senin haberini okuyunca kalbim yerinden cikacakmiscasina heycanlandim

Saka maka sıra banami geldi ne

halayda çekelim tey teytey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…