cnm ben bu gün dr. kontrolüne gittim. her şey güzel dedi dr.um. kullanmam için iki farklı bitkisel ilaç verdi. bu ilaçlardan biri damarları genişletiyor. birde aspirine başladım. adetimin 21. günü progesteron seviyeme bakılacak. daha sonra da adetimin 5. günü rahim kontrolü yapılacak. gittiğimde benimle aynı sorunları yaşayan hastalarla tanıştıracak dr.um. aynı gün yurt dışından gelen dr.lar muayene edeceklermiş birde. iki ay ilaçlar ile rahim damarları genişletilecek. sonraında istenilen seviyeye ulaşınca da hamile kalmak için uğraşıcam.
merhaba kızlar bende iki düşükten sonra tekrar hamileyim :) dün doktora gittim Keseyi gördük 5 hafta 56 günlük hamileyim fakat doktor daha küçük göründüğünü söyledi sizde de böyle bir durum oldu mu? Yine bir şey olacak diye çok korkuyorum. bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman gördünüz?
merhaba kızlar bende iki düşükten sonra tekrar hamileyim :) dün doktora gittim Keseyi gördük 5 hafta 56 günlük hamileyim fakat doktor daha küçük göründüğünü söyledi sizde de böyle bir durum oldu mu? Yine bir şey olacak diye çok korkuyorum. bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman gördünüz?
herkese slmmmmmmm
ikili tarama sonucumu aldım iyi çıktı şükürler olsun....
bebekte çok iyi maşşllah
gerçi beni kimse merak etmemiş ama(
yarında devlet hastanesinde rabdrvum var böyle işte geçiyo inşallah çar çabuk geçer günler
zaten çok kötü bi rüya gördüm kanamam oluıyomuş nasıl kalktım anlamatamam
kalbim yerinden çıkcak gibi atıyodu rüya müya insan nasıl korkuyo rabbim büyük inşallah bu bebeişi kucağıma almamı nasip eder rabbim
hepimizinkini inşallah bu arada kızlar 3lü tarama istemedim doktorda sen bilirsin dedi
yaptırmıcam hepinize oğluşumla kucak dolusu sevgilerrrrrrrr
bende 5 haftalıkken gitmiştim dr.a dr. keseyi bile göremedi tekrar gebelik testi istedi hamile olmadığımdan şüphelendi ama ben emindim.. dış gebelik olur düşüncesiyle birkaç gün sonra tekrar çağırdı 6 haftalık olmuştum nihayet keseyi gördü 7 haftalıkken kalp atışlarını duyduk.. şimdi ikinci kızım geliyoooooooooooo
canım korkma inşallah hiçbirşey olmayacak. benim de 2 hafta fark vardı son adet tarihimle arada geç döllenme olmuş o sorun değil. düzeltilmiş adet tarihi ayarlıyor doktor ona göre devam ediyor. sen hiç onları kafana takma canım.
arkadaşlar merhaba;
ben de yani katıldım aranıza. 5 haftalık düşük yaptım. kan pıhtılaşması çıktı sebebi. şimdi regl günüm 1 gün gecikti. ümitliyim inş güzel şeyler olur bundan sonra
çok sevindim ya darısı başıma. inşallah herşey yolunda gider sende 6. 7. 8. 9....... haftaları görürsün sağlıklı bi şekilde, senin mutasyon testin ne çıkmıştı? benim ki mthfr 677 heterozigot. iğneye başladın mı?
bervancım allah en kısa zamanda sana isteyen herkese nasip etsin. Hamile kalmadan önce insan daha pozitif oluyor. ama hamile kaldıktan sonra korkular sarıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım, hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer hiç sıkıntı yaşamadan bebişine kavuşursun inşallah sakıncası yoksa ilaçların ismini öğrenebilir miyim?Gelişmeleri haber verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah buradan mutlu haberlerini alırım canım.
tşk ederim cnm. gelişmelerden haberdar ederim seni. ilaçlarımın ikiside bitkisel birincisi mn formula bu sanırım moralimin düzelmesine yardımcı olacak ve direncimi artıracakmış. diğeride proanthocyanidin bu ilaçta damarların genişlemesine kan akışının hızlanmasına yardım ediyor. ikisini de günde bir adet tok karna içiyorum.
yo sakın korkma düşüğün sebebini öğrendin düşük önlenebilecek şimdi, bence sakin ol stres yapma umarım mutlu ve sağlıklı bi gebelik dönemi geçirirsin, Allah tamamına erdirsin ve bana da tez zamanda nasip etsin inşallah, ben de PCO var gebe kalmam da zor oluyor onun için üzülüyorum ama sabredecez artık yapacak bişey yok, sevgiler...
merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?