Cnm coraspin kullanıyor musun? Benim arkadaşımda da 5 geninde mutasyon var ve hamile kalması 10 ayı buluyordu. Rahatsızlığımız ortaya çıktıktan sonra doktorumuz coraspine başlattı ve ikimizde ilk denemede hamile kaldık coraspin bizim gibi sorunu olanların işini kolaylaştırıyor bence.
merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım
Bitanemmmmmmmm gözün aydın Rabbim anali babali buyutsun maşallah kuzucugunun kilosu çok iyi tosunnnn tosunnnn
Ayyy suan bunları sana yazdığıma inanamıyorum hep demiştim stres yapma burada dogum haberlerimizi de paylasacaz diye Rabb'ime şükürler olsun bugünleri bizlere yaşattığı için senin haberini okuyunca kalbim yerinden cikacakmiscasina heycanlandim
Saka maka sıra banami geldi ne
halayda çekelim tey teytey
Cnm coraspin kullanıyor musun? Benim arkadaşımda da 5 geninde mutasyon var ve hamile kalması 10 ayı buluyordu. Rahatsızlığımız ortaya çıktıktan sonra doktorumuz coraspine başlattı ve ikimizde ilk denemede hamile kaldık coraspin bizim gibi sorunu olanların işini kolaylaştırıyor bence.
merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım
slm kızlarr daha önce yazmıştım bendede ufak bi pırtılaşma oluyodu bu ay 7 seneden sonra nihayet hamile kaldım eşim değer düşüktü o ilaç kullandı ben de antidepresan vs hapvss derken bşde 2 boş gebeliğim oldu geçen yaz en sondu onca işten sonra hamileyimmmm şükür bebeğimi gördüm şğneme başladım clexane kasık ağrım çok bide haif lekelenmem sizdede böle bi durum oldumu bu arada kalbide gördük şükür yarım tam 8 haftalığım inşlh zamn geçer ben artık evdeyim işe ara verdim yatıyorum bu sefer gerçek ve rabbimin izniyle gelcek nolur dua edin dr kokmamamı söledi tevekül ediorum inşlhhh gelcek
gözünaydın... kurtulmusun sonunda. sıra wie sonra bende ınsallah...
dogumun normal baslayıp sonra sezeryanlamı dogum yaptın? neden normali secmedınkı?
GÜNAYDIINNN NE GÜZELL HABERLERLE BAŞLADIMMM GÜNE...
MAŞALLAHHHHHHHALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNNNNN
CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNN. SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK VE BEBEK OLSUN İNŞALLAH..
AYYY SİZİN DE YAKLAŞTIII MAŞALLAHH.. PEŞPEŞE HALAYLAR ÇEKİCEZZZZZ
Cnm benim mutasyonum ortaya çıkar çıkmaz doktorum hemen coraspine başlattı. Ben tehlikeli bulmuyorum coraspini sağlıklı bir çok kişi kullanıyor ki bizim pıhtılaşmaya meğilimiz var. Bence dene derim.iyi geceler birara takılmıştım ama çoktandrı gireemdim ..sınavalrım falan vardı..biara yazmıştım yine benim birtane kendliğnden hamileliği ve 2aylık düşüğüm oldu,tabi ilk olduğundan araştırılmadı,sonra bir ikikere erken düşük gibişeyler yaşadım,enson aşılamam tuttu oda kimyasal gebelik oldu,değerelrim düştükimyasla aşılama olunca yaşadığım yerdeki doktora pıhtılaşma,gen testleri istedim testleri istiyorum dedim,gerek görmedi ben istedim tabi illa 3 düşük olcakya ondan sonra 2aşılamam tutmadı ve biz artık tüpe geçtik.ilk tüpbebeğimi martta oldu malesef tutmadı herşey iyid kaliteliydi ama takdir diyelim...
nisanın başında negatifden sonra doktorla görüştüm gözyaşaldı içinde eşimde sorun yok,bende rahimde hani ultrasonda tam teşhis yok,biraz polikistik overe yatkınlık dedi tamda değil anlamadım:44:meğersem şimdiki doktora onları gösterdim eksik demezmi tabi, ben kanımda iyi biliyorum...
sonucum çıktı kanda pıhtılaşma varmış yani bu daha öncede öğrenebilirdim ve tedavimde iğneler kullanırıdm belki.tutmamasının çok sebebide bu değildir belki ama işte.MTHHR 677 HETEREZİGOT..
TÜP YAPTRIDIĞIM YERDEKİELR ARADILAR..coraspin folibol başla dediler,soncumu aldım burda doktora gösterdm hemen 2.tüp yaptırmıycaksan gerek yok dedi işte kanım boşa sulanırmış,bişye olursa durmazmış.v.s benimd ekafam karıştı bitürlü başlayamadım.ayrıca danıştığım doktor öykümü bilmiyor benide tüp yaptırdığımı duynca imkansız gördü,yani bende içsem tedavisiz hamile kalmam kolaylaşırmı?
histereskopide yapılcak sonra 2.dondurulmuşalrla olcak,sadece 677 olanlrda hamile aklınca iğne başlamış,napıcam bilmiyorum sık hamile kalamıyorumki...tutsun diye iğneye geçeyim,kusura abkmayın uzun oldu canlarımmm
Saol cnm elimden geleni yapıyorum. Dinleniyorum bol bol allah sana da tez zamanda nasip etsin.2 ay önce bebe aspirini yaklaşık 40 gün kullandım coraspin le aynı şey mi bilmiyorum yani belki dozları farklıdır, ama aspirin bende kanama bozukluğu yaptı, adetim olup bittikten günler sonra tekrar kanamam oldu ondan da 10 gün sonra tekrar kanamam oldu bende kestim, folik asit alıyordum gebe kalamayınca onu da bıraktım, bu ara gebe kalamamak çok üzüyor bide adet olamamanın verdiği kötü psikoloji devamlı şişkinlik ve ağrı var, haftaya doktora görünücem bakalım ne diyicek, belki klomen verir öyle umuyorum en azından bakalım, kendine dikkat et, özellikle beslenmene dikkat et, bu defa sıkı tut bebişini sakın bırakma:))))
merhaba kızlar bende iki düşükten sonra tekrar hamileyim :) dün doktora gittim Keseyi gördük 5 hafta 56 günlük hamileyim fakat doktor daha küçük göründüğünü söyledi sizde de böyle bir durum oldu mu? Yine bir şey olacak diye çok korkuyorum. bebeğinizin kalp atışlarını ilk ne zaman gördünüz?
sağolun canlarım çok teşekkür ederim
gerçekten bugün boyu hep düşündüm rüyayı ama neler görüyoruzki
hepsi gerçekmi oluyo sanki
stresten belkide
evet oğluş kendini taaa geçen hafta gösterdi inşallah hayırlsı bi şekilde geçirirz bu günleri...
dua edin sizde benim hep dualarımdasınız.....
hepinizin kandili mübarek olsunarkadaşlar. bende 1 dış gebelik 2 düşük sonucu genetik analizi ile heterezigot olduğumu öğrendim. veeee aylar sonra 5+5 haftalık hamileyim.bugün clexan iğneye başladık. arkadaşlar benim gibi olup bebeğini kucağına alan yada bu rahatsızlığı olanlardan haber bekliyorum. endişeliyim. tekrar aynı acıları çekmekten korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?