Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi geceler birara takılmıştım ama çoktandrı gireemdim ..sınavalrım falan vardı..biara yazmıştım yine benim birtane kendliğnden hamileliği ve 2aylık düşüğüm oldu,tabi ilk olduğundan araştırılmadı,sonra bir ikikere erken düşük gibişeyler yaşadım,enson aşılamam tuttu oda kimyasal gebelik oldu,değerelrim düştükimyasla aşılama olunca yaşadığım yerdeki doktora pıhtılaşma,gen testleri istedim testleri istiyorum dedim,gerek görmedi ben istedim tabi illa 3 düşük olcakyaondan sonra 2aşılamam tutmadı ve biz artık tüpe geçtik.ilk tüpbebeğimi martta oldu malesef tutmadıherşey iyid kaliteliydi ama takdir diyelim...
nisanın başında negatifden sonra doktorla görüştüm gözyaşaldı içinde eşimde sorun yok,bende rahimde hani ultrasonda tam teşhis yok,biraz polikistik overe yatkınlık dedi tamda değil anlamadım:44:meğersem şimdiki doktora onları gösterdim eksik demezmi tabi, ben kanımda iyi biliyorum...
sonucum çıktı kanda pıhtılaşma varmış yani bu daha öncede öğrenebilirdim ve tedavimde iğneler kullanırıdm belki.tutmamasının çok sebebide bu değildir belki ama işte.MTHHR 677 HETEREZİGOT..
TÜP YAPTRIDIĞIM YERDEKİELR ARADILAR..coraspin folibol başla dediler,soncumu aldım burda doktora gösterdm hemen 2.tüp yaptırmıycaksan gerek yok dedi işte kanım boşa sulanırmış,bişye olursa durmazmış.v.s benimd ekafam karıştı bitürlü başlayamadım.ayrıca danıştığım doktor öykümü bilmiyor benide tüp yaptırdığımı duynca imkansız gördü,yani bende içsem tedavisiz hamile kalmam kolaylaşırmı?
histereskopide yapılcak sonra 2.dondurulmuşalrla olcak,sadece 677 olanlrda hamile aklınca iğne başlamış,napıcam bilmiyorum sık hamile kalamıyorumki...tutsun diye iğneye geçeyim,kusura abkmayın uzun oldu canlarımmm

gözünaydın... kurtulmusun sonunda. sıra wie sonra bende ınsallah...

dogumun normal baslayıp sonra sezeryanlamı dogum yaptın? neden normali secmedınkı?

wie aramızda tam 1 hafta var hadi bakalım hayırlısı olsun ınsallah. sıra sende yani eger benımkı erken gelmek ıstemezse...sendemi sezeryan ıstıyosun?
ben ınsallah bı aksılık olmazsa son ana kadar normal ıstıyorum.

2 ay önce bebe aspirini yaklaşık 40 gün kullandım coraspin le aynı şey mi bilmiyorum yani belki dozları farklıdır, ama aspirin bende kanama bozukluğu yaptı, adetim olup bittikten günler sonra tekrar kanamam oldu ondan da 10 gün sonra tekrar kanamam oldu bende kestim, folik asit alıyordum gebe kalamayınca onu da bıraktım, bu ara gebe kalamamak çok üzüyor bide adet olamamanın verdiği kötü psikoloji devamlı şişkinlik ve ağrı var, haftaya doktora görünücem bakalım ne diyicek, belki klomen verir öyle umuyorum en azından bakalım, kendine dikkat et, özellikle beslenmene dikkat et, bu defa sıkı tut bebişini sakın bırakma:))))

GÜNAYDIINNN NE GÜZELL HABERLERLE BAŞLADIMMM GÜNE...

MAŞALLAHHHHHHH ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNNNNN

CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNN. SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK VE BEBEK OLSUN İNŞALLAH..

gözünaydın... kurtulmusun sonunda. sıra wie sonra bende ınsallah...

dogumun normal baslayıp sonra sezeryanlamı dogum yaptın? neden normali secmedınkı?

AYYY SİZİN DE YAKLAŞTIII MAŞALLAHH.. PEŞPEŞE HALAYLAR ÇEKİCEZZZZZ

ınsallah hayırlısıyla allah ısteyen herkese ama butun herkeseeee versin en kısa zamanda....

Kızlar bu gun üç ayların başlangıcı ve Mübarek Regaib Kandili,Hepinizin kandili mubarek olsun.Rabbim bu aylar ve geceler hürmetine tüm dualarımızı kabul buyursun..Birbirimiz içinde dua edelim inşaallah çok ihtiyacımız var...

Essebecim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,darısı bizlerin başına...

Recep Ayı Girdiğince Yapılacak Duâ

Okunuşu: "Allahumme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan"

Açıklaması:
"Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır". Amin!..
Üç ayların ilki olan recep ayına girdiğimiz şu günlerde bu duayı sıkça yapalım, Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem bu duayı yaparlardı ve ümmetinin de yapmasını istemiştir

Son düzenleme:
Cnm benim mutasyonum ortaya çıkar çıkmaz doktorum hemen coraspine başlattı. Ben tehlikeli bulmuyorum coraspini sağlıklı bir çok kişi kullanıyor ki bizim pıhtılaşmaya meğilimiz var. Bence dene derim.

Saol cnm elimden geleni yapıyorum. Dinleniyorum bol bol allah sana da tez zamanda nasip etsin.

essebe canım benim gözün aydın:92::92::92:
darısı bizlere olsun inşalalhhhhh
çok sevindim ve sisin haberlerinizi aldıkça çok ama çok mutlu oluyorum
rabbim sağlıklıca analı babalı büyütmek nasip etsin
vatanına miletine anasına babasına hayırlsı bi evlat olsun inşalalhhhhhhhhhhhh
umut oluyosunuz bize ne güzelllllllllll

canım gözünaydın..alllah analı babalı büyütsün..rabbim sağlıklı hayırlı güzel bi ömür versin inşallah..bugünün hürmetine rabbim bütün evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin..hepinizin kandili mübarek olsun canlarım...

ayy canım gözün aydın.ne güzel bir haber.allah analı babalı büyütsün.inşallah bizede nasip olur.

cnm allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olur ıns
masallah ne guzel haberler sıra wieeeeeeeeeeeee deeee :) hadı hayırlısı

merhaba kızlar,
bayaa okudum yazdıklarınızı. sanırım genelde heterozigot mutasyon var, ben de malesef homozigot çıktı. hiç duydunuz mu çevrenızde. sonucu böle olupta sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı?

kızlar slm ,kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk şimdilik iyi gidiyor ama bulantılarım falan başladı yatıyorum sürekli.en büyük sorunum uyku problemi gece uyuyamıyorum sabaha kadar , benim gibi olan varmı ?

hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin inşallah.bende yeni hamileyim benim 6+3 rabbim bağışlarsa inşallah.
benimkide geriden geliyor adet tarihine göre 2 hafta falan ama dr sorun yok dedi.ben duydum kalp atışını bebişimin , 6+1 de inşallah sende duyarsın.

bende hergece rüya görüyorum , kanamam oluyor uyanıyorum ve gün boyu huzursuz oluyorum.

Arkadaşlar merhabalar,

Hiç varis problemi yaşayan var mı? Varsa çözüm olarak ne yaptı? Varis çorabı iyi geliyormuş sanırım ama havalar çok ısınmaya başladı nasıl giyicem diye düşünüyorum..

hepinizin kandili mübarek olsunarkadaşlar. bende 1 dış gebelik 2 düşük sonucu genetik analizi ile heterezigot olduğumu öğrendim. veeee aylar sonra 5+5 haftalık hamileyim.bugün clexan iğneye başladık. arkadaşlar benim gibi olup bebeğini kucağına alan yada bu rahatsızlığı olanlardan haber bekliyorum. endişeliyim. tekrar aynı acıları çekmekten korkuyorum.

canımmm gözün aydın.çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.

bebişin hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin..benim 4. gebeliğim 2 düşük ten sonra iğnelerle ve coraspın 100 le kızım dünyaya şimdi 2,5 yaşında.. şu anda 16 haftalık gebeyim yine iğne oluyorum... endişe etmene gerek yok allah ne isterse o oluyor canım benim.. biz tedbirimizi aldık gerisini allaha bıraktık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…