merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım
merhabalariyi geceler birara takılmıştım ama çoktandrı gireemdim ..sınavalrım falan vardı..biara yazmıştım yine benim birtane kendliğnden hamileliği ve 2aylık düşüğüm oldu,tabi ilk olduğundan araştırılmadı,sonra bir ikikere erken düşük gibişeyler yaşadım,enson aşılamam tuttu oda kimyasal gebelik oldu,değerelrim düştükimyasla aşılama olunca yaşadığım yerdeki doktora pıhtılaşma,gen testleri istedim testleri istiyorum dedim,gerek görmedi ben istedim tabi illa 3 düşük olcakya ondan sonra 2aşılamam tutmadı ve biz artık tüpe geçtik.ilk tüpbebeğimi martta oldu malesef tutmadı herşey iyid kaliteliydi ama takdir diyelim...
nisanın başında negatifden sonra doktorla görüştüm gözyaşaldı içinde eşimde sorun yok,bende rahimde hani ultrasonda tam teşhis yok,biraz polikistik overe yatkınlık dedi tamda değil anlamadım:44:meğersem şimdiki doktora onları gösterdim eksik demezmi tabi, ben kanımda iyi biliyorum...
sonucum çıktı kanda pıhtılaşma varmış yani bu daha öncede öğrenebilirdim ve tedavimde iğneler kullanırıdm belki.tutmamasının çok sebebide bu değildir belki ama işte.MTHHR 677 HETEREZİGOT..
TÜP YAPTRIDIĞIM YERDEKİELR ARADILAR..coraspin folibol başla dediler,soncumu aldım burda doktora gösterdm hemen 2.tüp yaptırmıycaksan gerek yok dedi işte kanım boşa sulanırmış,bişye olursa durmazmış.v.s benimd ekafam karıştı bitürlü başlayamadım.ayrıca danıştığım doktor öykümü bilmiyor benide tüp yaptırdığımı duynca imkansız gördü,yani bende içsem tedavisiz hamile kalmam kolaylaşırmı?
histereskopide yapılcak sonra 2.dondurulmuşalrla olcak,sadece 677 olanlrda hamile aklınca iğne başlamış,napıcam bilmiyorum sık hamile kalamıyorumki...tutsun diye iğneye geçeyim,kusura abkmayın uzun oldu canlarımmm
arkadaşlar merhaba özel bi labaratuvarda tetkikleri yaptırdım ve MTHFR 677 Heterozigot çıktı, diğerleri normal. bu ne demek açıklayabilir misiniz? benimle aynı mutasyonu olan varsa tedavisi nasıl oldu anlatabilir mi? bende iyi bi doktor araştırıcam, her kadın doğum doktoru bu tedaviyi uygulayabilir mi?
hepinizin kandili mübarek olsunarkadaşlar. bende 1 dış gebelik 2 düşük sonucu genetik analizi ile heterezigot olduğumu öğrendim. veeee aylar sonra 5+5 haftalık hamileyim.bugün clexan iğneye başladık. arkadaşlar benim gibi olup bebeğini kucağına alan yada bu rahatsızlığı olanlardan haber bekliyorum. endişeliyim. tekrar aynı acıları çekmekten korkuyorum.
merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım
Arkadaşlar merhabalar,
Hiç varis problemi yaşayan var mı? Varsa çözüm olarak ne yaptı? Varis çorabı iyi geliyormuş sanırım ama havalar çok ısınmaya başladı nasıl giyicem diye düşünüyorum..
hepinizin kandili mübarek olsunarkadaşlar. bende 1 dış gebelik 2 düşük sonucu genetik analizi ile heterezigot olduğumu öğrendim. veeee aylar sonra 5+5 haftalık hamileyim.bugün clexan iğneye başladık. arkadaşlar benim gibi olup bebeğini kucağına alan yada bu rahatsızlığı olanlardan haber bekliyorum. endişeliyim. tekrar aynı acıları çekmekten korkuyorum.
aynı sorun bende de var. aslında varis değilde önlem amaçlı. yani hafifi ayak bileğimde ödem oluşmuştu. bir dahada olmadı. kalp damar cerrahı dizaltı orta basınçlı varis çorabı kullan bne bile kullanıyorum demişti. bunu kadım doğum doktoruma söyledim. o da mutlaka varis çorabı giymemi istiyor. hemde külotlu... çünkü hamilelikte damarlar genişlediği için varis olurmuş. tüm bacağı korumak amaçlıymış..ben yazın o çorapla nasıl yaparım bilemiorum.. yarın çorap almaya gidicem ama açıkcası külotlualmayacağım..
bakalım..
aynı sorun bende de var. aslında varis değilde önlem amaçlı. yani hafifi ayak bileğimde ödem oluşmuştu. bir dahada olmadı. kalp damar cerrahı dizaltı orta basınçlı varis çorabı kullan bne bile kullanıyorum demişti. bunu kadım doğum doktoruma söyledim. o da mutlaka varis çorabı giymemi istiyor. hemde külotlu... çünkü hamilelikte damarlar genişlediği için varis olurmuş. tüm bacağı korumak amaçlıymış..ben yazın o çorapla nasıl yaparım bilemiorum.. yarın çorap almaya gidicem ama açıkcası külotlualmayacağım..
bakalım..
Canım ben geçtiğimiz salı Hematoloji uzmanı bir Prof'a gittim. Pıhtılaşmayla ilgili testlerimi götürdüm. Pıhtılaşma problemi olanlar da dana sık görülürmüş ben ayrıca o yüzden tedirgin oldum. Doktor bana uzun süre oturma arada kısa yürüyüşler yap dedi. Mümkün olduğunca akşamları da eve gittiğinde yürüyüş yap dedi. Yazın sıcaktan da ayaklar şişer bi de hamilelikte hepten şişecek herhalde ayaklarımız. Ben de bir internet sitesinde buldum da giymem diye almadım açıkçası.
günaydın,
burdaki herkes aşağı yukarı senin yaşadıklarını yaşadı. bende dahil. ve sağlıkla kucağına birer birer alıyolar. geçmişi oku istersen, moral ve fayda sağlayacaktır. umarım vakti saati geldiğinde miniklerimizi bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız.
sevgiler.
canım, beni doktorumda mutlaka oturduğun yerde ayaklarını uzat, sık sık ayağa akal yürü dedi. akşamları yarım saatde site içinde yürüyüş yapıyorum. temmuz ağutsota ne yapıcaz onu düşünüyorum.... Allah'ım sabrını verir umarım.. bugüne kadar dizaltı varis çorabı giydim, açıkcası gayet iyiyidi. bugünse çorapları çıkardım artıık.. ayağımı masa altında uzattım. öyle çalışıyorum ofiste.. alacaksan eğer sana tavsiyem sigvaris diye bir marka.. ben daha önce kifidiste satılanlardan almıştım o da iyi. ama sigvaris en iyisi imiş.
denizkızı0816 günaydın canım
allah kolaylık versin hepimize yaşadıklarımız gerçekten çok zor şeyler ama allahtan sonucta diyecek bişeyimiz yok, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah
pıhtılaşma problemi olmasa da tekrarlayan düşüklerde aspirin hatta iğne bile baslayabılıyor doktorlar.
Arkadaşlar bende heterezigot mutasyonluyum2 tane bebek karnımda öldü.1 tane kimyasal gebelik yaşadım.Şimdi yine 5 haftalık hamileyim.Clexaneye başladım bakalım.İnşallah bu bizi bırakmaz...
kızlar dün akşam iğnemi yaparken kolumdan kan geldi.ve morardı.moralim çok bozuldu.sizin de başınıza geldi mi?damara mı denk geldi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?