Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bızde doktor kontolumuzden geldık
masallah bebegım ıyıymıs yalnız bıraz kılosu onden gıdıyo sekere dıkkat edıcem
oysakı dıkkat edıyodum ama 1 ay bıraz daha dıkkatlı olucam bakalım hayırlısı
annesı babası gıbı tosun olacak bızım oğlan galıbaa
dün aksam herkes ıcın dua ettım tek tek ısım vererek
allahım herkesın gonlundekı hayırlı muratlarını versınnn
hepımızın dualarını kabul etsın

kızlar dün akşam iğnemi yaparken kolumdan kan geldi.ve morardı.moralim çok bozuldu.sizin de başınıza geldi mi?damara mı denk geldi acaba?
hiç canını sıkma bişicik olmaz , o ne ki ben damara denk getirmiştim iğnenin içine kan gelmişti damarı patlattım orası hem şişti hem de morarmıştı anlayacağın zoru başarmıştım :) takma kafanııı

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini, sağ salim kavuşmuşsun yavruna maşallah oğluşuna.. Allah sağlık sıhhat versin.. Çok sevindim...

Canım seninle mutasyonlarımız aynı benim 8 yaşında sağlıklı bir kzım var.. Sonrasında da 2 düşük yaşadım, 4.gebeliğim de ikinci kızıma kavuştum.. Sana bunları söyleyen doktorların hepsi kendince haklı aslında, ben ilk gebelikte hiçbirşey kullanmadan doğum yaptım, sonraki gebeliklerde böyle oldu , ama ben doktoruma güvendim hamile kalmadan coraspine başladım, hamile kalır kalmaz da kan sulandırıcı iğnelere ve sonuçta bebeğimi kucağıma aldım.. Bende hamilelik boyunca 4 doktora danıştım, hepsi de aslında bunun çok yaygın olduğunu gerek bile olmadığını ama riske girmemek için iğne kullanmamın daha iyi olacağını söyledi.. Bence kendine iyi bir doktor bul ve doktoruna güven fazla da araştırma derim ben öbür türlü insanın kafası çok karışıyor.. Valla bana doktor gerek bile yok dediğinde sinir olmuştum ben deneme tahtasımıyım, tutçak mı tutmuycak mı diye uğraşamazdım, her kürtaj ömrümden ömür götürmüştü çünkü.. Ayrıca tüp bebek yaptırdı arkadaşım ona bile araştırma yapmadan coraspin verdi doktor, onlar kıymetli bebekte ben normal yolla hamile kaldım diye kıymetsiz mi yani benim bebeğim diye düşündüm.. İyi ki de kullanmışım o ilaçları sonuç iyi oldu.. Allah en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah canım.. Biraz uzun oldu ama fikirlerimi paylaşmak istedim.. Sevgiler..

Canım bende aynı korkuları yaşadım yukarda da belirttim burdaki çok arkadaşta yaşadı.. Aklına kötü şeyler getirme, ilaçlarını kullandığın müddetçe birşey olmaz..

Bende de varis vardı doktor bana da kilotlu verdi ama hiç giyemedim.. Dizaltı olanları kullandım hep..

kızlar dün akşam iğnemi yaparken kolumdan kan geldi.ve morardı.moralim çok bozuldu.sizin de başınıza geldi mi?damara mı denk geldi acaba?

Banada çok olurdu merak etme bir ara benim karnım mosmor olmuştu.. Geçer merak etme canım..

tatlım bendede hipotroid var tsh değerim normalde ve levetron kullanıyorum benimde 2 düşüğüm var ve kan pıhtılaşması var ben adetim 3 gün geçikince bhcg ve tsh testi yaptırıyodum hamile olduğumu öğreniyodum ve tsh testimde 11 yükseliyodu şimdi düşüklerimin sebeplerini tsh ve kan pıhtılaşmasına bağlıyorum su andada 9 ayoldu hamile kalamadım hayırlısı olsun canım

canım maşallah sizeee benim içinde dua ettinmi kuzu ya canımsın Allah kabul etsin

slmlarr az evvel doktor kntrolümüzden geldik 22 hafta 5 günlük ve kızım maşallah multivitamin kullanmaktan birazcık tosuncuk olmuş 620 gr boyumuzda 29-30 cm olmuş bu aralar baya hareketlenmeye başladı hissetmesi de ne güzelmiş güzel Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin inşallah.ilk tetonosumuzu olmuştuk ikincisi geliyo allaaahh ya çok acıyo 10 gün geçmedi ağrısı bende
şimdilik güzel gidiyo vede günlerimiz çok da olmasada git gide azalmaya başladı :))
doğumu olanların gözü aydın olsun,doğum günleri sayılı olan arkadaşlarımında Allahım yardımcısı olsun inşallah

günaydın canım.çok teşekkür ederim cevabın için.acayipp moral oldu,clexana devam.sağolasın

slm canım bende senin gibi 5+5 günlük hamileyim bugün kesesini gördüm miniğimin inşallah kalp atısınıda duyarım... tatlım bende 2 düşük yasadım hem heterezigot hem homozigot mutasyon var ama burdaki arkadasların cogu kucagına aldı yavrusunu bizlerede umut oldular...bende clexana 0.4,coraspirin folikasit,b12 vitamini kullanıyorum inşallah rabbim busefer kucagımıza almayı nasip eder.. canım dr kontrollerinden haberdar et olurmu bende sana yazarım haberleselim

askolsun cnm benım etmem mı her namazda hep her an sizlerı unuturmuyum hıç
cnm vakttı zamanı var elbette sızde yasayacaksınız bu guzel duyguları
en kısa zamanda hayırlısıyla
öoğyorum cnmm

ohh ohh masallah cnm
benımkıde bıraz kılolu galıba bugun kontrol vardı sende de oyleyse sekere dıkkat
gebelıkte seker cıkarsa bebek bıraz tosuncuk oluyo
benımkı sınırda cıktı 1 haftalık olçumde
bende dıkkat edıyorum dıyete ama bebek cok kılo alıyo
normal dogum zor boyle gıderse dedı drum

:79: ben lupus hastasıyım 29 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var kansulandırıcı coamadin kullanıyorum 2 kere pıhtılaşmadan dolayı damar tıkanıklığı geçrdim o yüzden bu ilacı hiç bırakamıyorum ve ben yeniden anne olmak istiyorum doktorum çok riskli olduğunu söyledi ve bu beni korkuttu hamile kalmadan önce doktoruma söylemeliyim ilaçlar değşecek sanırım bnde o iğnelerden vurunacağım kan sulandırıcı yani beni neler bekler bilemem düşük tehlikesi yüksek lupus olsduğum için işte böyle bende bunları yazmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin arkadasim, hepimizi zorlu yollar bekliyor ama Allahin bizi denedegini düsünyüorum ve bizler yilmadan bebeklerimize kavusacagiz. Senin maasallah kocaman bir oglun da varmis. Allah bagislasin. Umarim sende 2. bebsinide kucagina alirsin...

merhaba,
ben de lupus hastasıyım ve şu anda 15 haftalık hamileyim. daha önceden 3 düşüğüm var. Allah'a şükür ilk defa bugünleri gördük. doktorunuzla mutlaka görüşün, biliyorsunuz hamilelikte hastalığı alevlendiren etkenlerden biri. o yüzden bütün tahlilleriniz yapılsın. sizin, maşallah, zaten bir oğlunuz varmış, ne güzel, Allah bağışlasın. umarım ikinci çocuğunuzu da almayı nasip eder Rabbim.
Hamilelik haberinizi bir an önce duymak dileklerimle...

merhaba kızlar

yrn kontrolum var her seferinde aynı heyecan.. bana dua etmeyi unutmayın olur mu?

canım mrb maşallah bebiş 28 haftalık olmuş şimdi bebeğimde benimle olsaydı aynı olacaktı yolun yarısını geçtin allahın izniyle..dualarımdasın..rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin..

canımsın yaktın yine yüreğimi hep birlikte senin yeni yepyeni gebelik haberine ve doğumuna sevinicez kendi çocuğumuzu kucağımıza almış gibi hemde tıpkı kendi kederimiz sayıp aileden biri gibi dualar ettiğimiz gibi....

maşallah canım bayağı ilerlemişsin.dpktorun hangi haftalardan soınra multivitamin verdi.ben baştan beri b12 vitamini kullanıyorum.kalsiyum,demir ilacıda kullanıyormusun?isimlerini verebilirmisin?sevgiler ..

Arkadaşlar bu clexane çok yakıyor acıtıyor yaparken.Göbeğim hep morardı sizindemi öyle?

canım benim lütfen üzülme.dualarımız seninle.buradan senin en güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum.sen çok güçlü bir insansın.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…