Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar bu clexane çok yakıyor acıtıyor yaparken.Göbeğim hep morardı sizindemi öyle?

merhaba,
ben göbeğimden hiç yapamıyorum, çok canım yanıyor... bacağımın yan tarafından, dış tarafa bakan, yumuşak kısmından yapıyorum, 2 aydır, çok rahat ediyorum. daha önce bacağın üstünden yapıyordum, morarıyordu. şimdi öyle bir sıkıntım yok. bacağın yan tarafını tavsiye ederim. umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu clexane çok yakıyor acıtıyor yaparken.Göbeğim hep morardı sizindemi öyle?

canım bende de yanma ve morarma oluyordu bir hemşire bana iğneyi yaptıktan sonra iğne yerine buz koy hem yanması çabuk geçer hem de morarmaz demişti.denedim ve çok şükür işe yaradı çünkü ben gebelik öncesi 7-8 ay sırf göbekten yaptım yoksa dayanamazdım..sende bir dene istersen

canım ya ben birkaç kez denedim damarları görüyorum bacaktaki korkuyorum vazgeçip tekrar göbekten yapıyorum

feryadcım aklım hep sendeydi hamilesin demek çok mutlu oldum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla darısı bizlerin başına normal mi oldu tedviylemi paylaşırsan sevinirim canım drum bize tüp bebek önerdiii

gözünaydın... kurtulmusun sonunda. sıra wie sonra bende ınsallah...

dogumun normal baslayıp sonra sezeryanlamı dogum yaptın? neden normali secmedınkı?
sağol canım benim ikinci bebeğim bu. kızımda sezeryan olmuştu mecburen buda öyle oldu.

aminn hepinize hayırlı evlatlar inşaallah
ayy canım gözün aydın.ne güzel bir haber.allah analı babalı büyütsün.inşallah bizede nasip olur.
hepinizin annelik haberlerini alıcam burdan canlar yeterki ümitsiz olmayalım
cnm allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olur ıns
masallah ne guzel haberler sıra wieeeeeeeeeeeee deeee :) hadı hayırlısı
evet sira wiede rabbim sağlıkla kurtarsın onu ve doğumu yaklşan herkesi
canımmm gözün aydın.çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.
amin canım
maşallah allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerin başına inş. bizde sağlıklı bi gebelik geçirip senin gibi güzel haberlerimizi burda paylaşalım.
inşaallah
Arkadaşlar bende heterezigot mutasyonluyum 2 tane bebek karnımda öldü.1 tane kimyasal gebelik yaşadım.Şimdi yine 5 haftalık hamileyim.Clexaneye başladım bakalım.İnşallah bu bizi bırakmaz...
inşaallah canım sende miniğini kucaklayacaksın filizim..
Canım, çok ama çok sevindim. çok şükür. sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah.. minik kuzucuğa iyi bak ve bizim için çook öp:)

sevgiler..
sağol teyzesi darısı size

hepinize teşekkür ederim canlar rabbim hepinizin gönül muradını versin ve evlatsız bırakmasın.wie canım haberlerini bekliyorum

iğne yaptıktan sonra parmağınla bastır 2-3 dk. kadar morarma olmaz olsada çok küçük olur.

bazen çok yakıyor canım.benim de göbeğim morardı.artık koldan yapıyorum.kolda bazen morarıyor.

Dediklerinizi deneyeceğim arkadaşlar.Doktorum göbek yağ bölgesi olduğu için yapman daha kolay demişti.Katlancaz artık napalım inşl sonu güzel olur..

canım arkadaşlarım dün başıma ne olaylar geldi psikolojik olarak baya bi yıprandım.kısaca anlatayım.
biliyosunuz 6 hafta civarında hamileyim , kendi doktorum ankarada ve konyada yaşadığımız için burada özel bi hastanede kontrole gittim.kadın baktı baktı çok küçük bebek ve kalp atışını göremiyorum dedi dopler ultrasona gönderdi ordaki aptal doktorda karnımdan baktı aynı şekilde oda rapora kalp atışı izlenmedi yazdı 1 hafta sonra tekrar bakalım dediler falan ama ben yıkıldım tabi ağla ağla salya sümükk hastane dar geldi bana.eşimde şehirdışındaydı onu aradım hemen pes etme kalk elini yüzünü yıka kendine gel dedi , toparlandım ve hemen doktor araştırdım ve bi profun sekreterine yalvar yakar ikna edip gittim doktor önce alttan muayene etti bebeğin kalp atışı var korkma dedi ben ikna olmadım tabi , dopler ultrasona aldı bide orda baktı ve banada dinletti kalp atışını bebeğimin ama kesenin şekli bozulmuş düşük riskin var dedi ilaç falan verdi 1 hafta sonra tekrar kontrol edicem dedi.şimdi dinleniyorum inşallah haftaya kadar düzelmiş olur herşey kabus gibiii

ne olur dualarınızdan benide bebeğimide eksik etmeyin.çok ihtiyacımız var.Allah ım hepimizin muradını versin inşallah.

canım benim lütfen üzülme.dualarımız seninle.buradan senin en güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum.sen çok güçlü bir insansın.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

hepinizden allah razı olsun.iyiki varsınız.rabbim hepinizin gönlüne göre versin..hayırlısı diyorum herzaman.kesinlikle isyan etmiyorum.şükrediyorum halime.hep kendimden kötü halde olanları düşünüyorum.neler var neler beterin beteri var.çok şükür halimize benim sağlığım yerinde eşimin sağlığı yerinde.herşey rabbimden hayırlısı olsun.ama yinede gönül dinlemiyor üzülüyor işte.hep bi eziklik hissediyor.bi çocuğum olsun.seviyim koklayım canımdan can vereyim...gözüm hep küçük çocuklarda,çocuk kıyafetlerinde...okadar çok imreniyorumki...ne deyimki bilmiyorum rabbim duysun inşallah sesimizi..bu mübarek günlerin hürmetine bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..hayırlısı neyse o olsun...:26::26::26:

Canım benim ya hiç korkma bu sefer olacak Allah in izniyle hatiiyormusun bilmiyorum ama bende de aynı sorunlar olmuştu benim kesedede şekil bozukluğu vardı yuvarlak olması gereken kese bende zikzak sekildeydi doktor Buda düşecek demişti ama bak çok şükür hiç birseycik olmadı Rabbim ixin verirse sadece 1guncuk kaldı yavrumu kucağıma almama stres yapma ve sakın moralini bozma inşallah birsey olmaz duamdasin canım unutma

kuzucum hamilemisin sen ay çok sevindim canım ya hayırlı olsun
canım doktor tüp bebek önermiş inşallah hayırlı olur sizin için öperim
kuzucum hep aklımda ve dualarımdasın bunu unutma kandilde bol bol dua ettim senin için
içini ferah tut olur mu ben çok inanıyorum rabbim yüzüne hayırlı bir evlatla gülecek

oyyy maşallah gelmiş bebiş mis gibi kokar şimdi o öp benim içinde

bu kaçıncı oldu kızlar ya yine kimyasal gebelik yaşadım napcamı şaşırdım
bu sefer hemen iğnelere başlamıştık yine gitti bebek
ben gibi sürekli kimyasal gebelik yaşayan var mı ki kızlar ya
ne yöntem izlemişler acaba napcamı şaşırdım ben

Slm Canlarim

Suan gözümde yas,icimde buyuk bir heyecan,dilimde şükür dualarii fisildiyarak yazıyorum size bunları

Aranıza katıldığımda minigimin icimde filizlendiginden bile haberim yoktu veee iste bende gormuştum yine o çift çizgiyi meleğim daha elma çekirdeği kadardı 7,10,20,30 hep beraber buyuttuk icindek mucizeyi hamileliğim boyunca acı günlerim oldugunda beraber üzüldük ,mutlu haberlerimi paylasirken inaniyorumki beraber sevindik bu yüzden hiç kopamadim sizden her yeni güne başlarken uyanır uyanmaz ilk isim telefonu elime alıp bu sayfaya girmek oldu her yeni Doğan bebek icime Umut isigi yaktı galiba dedim galiba olacak busefer veee olacak galiba :)))

evet yarın belki hepiniz her zaman yaptığınız seyleri yapıp ise gidecek,evi silip supurup evlendirme programlarına bakacaksınız ama benim için yarın hayatımın dönüm noktası olacak kizimla birlikte yeniden merhaba diyeceğim yeni bir güne

Suan bunları yazdığıma inanamıyorum ben miyim yarın doguma gidecek? Çok mutlu,çok heyecanlı olsamda annemin yanımda olamamisi hatta aramızda kilometreler olması icimi burkuyor çok uzuluyorum

şimdiye kadar hamileligim boyunca her sorularıma cevap verdiginiz için,sıkılmadan beni dinlediginiz,veee her an benimle olduğu için cokkkkkkk teşekkür ederim ben biliyorumki yarın hepiniz benimle birlikte gireceksiniz amaliyat odasına ve bekliyceksiniz kapıda

Yarın doğumdan sonra müsait oldugum ilk an o güzel haberi veririm size canlarım sizleri cooook seviyorum dua edin bizim için

canım benim inan senin kadar bende heyecanlıyım yarın için. inşallah herşey çok güzel olacak ve prensesini koklayacaksın yarın mutlu sona ulaşacaksın.senden toparlanır toparlanmaz haber bekliyor olacağız. tabi cimcimeden bize zaman kalırsa:) dualrım seninle tatlım.Allaha emanet ol.

iyi akşamlarr kızlar.. çok şükür kontrolum iyi geçti.. allahhh hepimize sağlıklı bi hamilelik yaşatıp, bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.. d-dimer diye bi pıhtılaşma testi yapılmıştı geçen ay ref değeri 0-500ken 734 çıkmıştı. dün yeniden yaptırdık 930 çıktı. doktorla görüşemedim yrn bilgi aldığımda paylaşırım sizle iğnenin dozunu artırır belki.

sağol canım. bitanemsiin.. sen de bnm dualarımdasın. allah kalbinin güzelliğini görüyo.. tez zamnda yavruna kavuşacaksın..

tatlımm mümkün mertebe stres yapmaya çalış, böyle denip çok sağlıkşlı bi şekilde hamileliğ devam eden çok arkadaş oldu.. allah hayırlısıyla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş.

ayyy bitanem gözlerim doluyo vallaa okudukça senden haber bekliyoruzzzzzz...
[evet yarın belki hepiniz her zaman yaptığınız seyleri yapıp ise gidecek,evi silip supurup evlendirme programlarına bakacaksınız ama benim için yarın hayatımın dönüm noktası olacak kizimla birlikte yeniden merhaba diyeceğim yeni bir güne

Feryadcımmm çook sevindimmm hayırı uğurlu olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaaahhh

canım yazdıklarını okuyunca dayanamadım,ağladım.yarın bizim için de heyecanlı bir gün olacak.sabırsızlıkla senin güzel haberini bekliyoruz.rabbim yardımcın olsun.dualarımız seninle.minik prensesini ve seni öpüyoruz.

canım sana daha öncede yazmıştım benimde senin gibi 4 düşüğüm var ben doğuma gircekmişim gibi heyecanlandım inanırmısın bizede dua et inşallah kızını sağlıkla kucağına al herşey güzel geçsin şimdiden Allah bağışlasın yavrunu

Son düzenleme:

canım yarın çok güzel, unutamayacağın bigün olacak allahın izniyle...yarın güneşin,huzurun,yaşama sevincin herşeyin kollarında olacak inşallah.rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah.dualarımız seninle.heyecanla,sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz..bizim içinde dua et tatlım..bunları yazarken bile içimde bi mutluluk bi umut var allahın izniyle bizim içinde elbet bigün güneş doğacak...allaha emanet olun canım...

saol canımmm allah razı olsun..rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.hepimizin gönlüne göre versin..sende hiç canını sıkma gülüm.yapacak birşey yok.herşey rabbimden ,rabbim yaşamamızı istiyoki yaşıyoruz bunları...hayırlısı olsun gönül üzülüyo ama napalım hayırlısı..allahın izniyle inşallah bizde burdan doğum haberlerimizi paylaşacağız.sabır canım sabır..elbet güneş doğacak bizim içinde...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…