Arkadaşlar bu clexane çok yakıyor acıtıyor yaparken.Göbeğim hep morardı sizindemi öyle?
Arkadaşlar bu clexane çok yakıyor acıtıyor yaparken.Göbeğim hep morardı sizindemi öyle?
merhaba,
ben öbeğimden hiç yapamıyorum, çok canım yanıyor... bacağımın yan tarafından, dış tarafa bakan, yumuşak kısmından yapıyorum, 2 aydır, çok rahat ediyorum. daha önce bacağın üstünden yapıyordum, morarıyordu. şimdi öyle bir sıkıntım yok. bacağın yan tarafını tavsiye ederim. umarım anlatabilmişimdir.
canım bende de yanma ve morarma oluyordu bir hemşire bana iğneyi yaptıktan sonra iğne yerine buz koy hem yanması çabuk geçer hem de morarmaz demişti.denedim ve çok şükür işe yaradı çünkü ben gebelik öncesi 7-8 ay sırf göbekten yaptım yoksa dayanamazdım..sende bir dene istersen
sağol canım benim ikinci bebeğim bu. kızımda sezeryan olmuştu mecburen buda öyle oldu.gözünaydın... kurtulmusun sonunda. sıra wie sonra bende ınsallah...
dogumun normal baslayıp sonra sezeryanlamı dogum yaptın? neden normali secmedınkı?
GÜNAYDIINNN NE GÜZELL HABERLERLE BAŞLADIMMM GÜNE...
teşekkür ederim canım darısı size..
MAŞALLAHHHHHHHALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNNNNN
sağol canım..
CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNN. SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK VE BEBEK OLSUN İNŞALLAH..
teşekkür ederiz teyzeleri..
AYYY SİZİN DE YAKLAŞTIII MAŞALLAHH.. PEŞPEŞE HALAYLAR ÇEKİCEZZZZZ
Kızlar bu gun üç ayların başlangıcı ve Mübarek Regaib Kandili,Hepinizin kandili mubarek olsun.Rabbim bu aylar ve geceler hürmetine tüm dualarımızı kabul buyursun..Birbirimiz içinde dua edelim inşaallah çok ihtiyacımız var...
Essebecim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,darısı bizlerin başına...
sağol canım darısı sizlere bebek bekleyen isteyen herkese
Recep Ayı Girdiğince Yapılacak Duâ
Okunuşu: "Allahumme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan"
Eki Görüntüle 203149
Açıklaması:
"Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır". Amin!..
Üç ayların ilki olan recep ayına girdiğimiz şu günlerde bu duayı sıkça yapalım, Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem bu duayı yaparlardı ve ümmetinin de yapmasını istemiştir
essebe canım benim gözün aydın:92::92::92:
darısı bizlere olsun inşalalhhhhh inşaallah canımcım
çok sevindim ve sisin haberlerinizi aldıkça çok ama çok mutlu oluyorum
rabbim sağlıklıca analı babalı büyütmek nasip etsin amin
vatanına miletine anasına babasına hayırlsı bi evlat olsun inşalalhhhhhhhhhhhh
umut oluyosunuz bize ne güzelllllllllll
aminn hepinize hayırlı evlatlar inşaallahcanım gözünaydın..alllah analı babalı büyütsün..rabbim sağlıklı hayırlı güzel bi ömür versin inşallah..bugünün hürmetine rabbim bütün evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin..hepinizin kandili mübarek olsun canlarım...
hepinizin annelik haberlerini alıcam burdan canlar yeterki ümitsiz olmayalımayy canım gözün aydın.ne güzel bir haber.allah analı babalı büyütsün.inşallah bizede nasip olur.
evet sira wiede rabbim sağlıkla kurtarsın onu ve doğumu yaklşan herkesicnm allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olur ıns
masallah ne guzel haberler sıra wieeeeeeeeeeeee deeee :) hadı hayırlısı
amin canımcanımmm gözün aydın.çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.
inşaallahmaşallah allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerin başına inş. bizde sağlıklı bi gebelik geçirip senin gibi güzel haberlerimizi burda paylaşalım.
inşaallah canım sende miniğini kucaklayacaksın filizim..Arkadaşlar bende heterezigot mutasyonluyum2 tane bebek karnımda öldü.1 tane kimyasal gebelik yaşadım.Şimdi yine 5 haftalık hamileyim.Clexaneye başladım bakalım.İnşallah bu bizi bırakmaz...
sağol teyzesi darısı sizeCanım, çok ama çok sevindim.çok şükür. sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah.. minik kuzucuğa iyi bak ve bizim için çook öp:)
sevgiler..
Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini, sağ salim kavuşmuşsun yavruna maşallah oğluşuna.. Allah sağlık sıhhat versin.. Çok sevindim...
amin canım hepimizinkini..
Canım seninle mutasyonlarımız aynı benim 8 yaşında sağlıklı bir kzım var.. Sonrasında da 2 düşük yaşadım, 4.gebeliğim de ikinci kızıma kavuştum.. Sana bunları söyleyen doktorların hepsi kendince haklı aslında, ben ilk gebelikte hiçbirşey kullanmadan doğum yaptım, sonraki gebeliklerde böyle oldu , ama ben doktoruma güvendim hamile kalmadan coraspine başladım, hamile kalır kalmaz da kan sulandırıcı iğnelere ve sonuçta bebeğimi kucağıma aldım.. Bende hamilelik boyunca 4 doktora danıştım, hepsi de aslında bunun çok yaygın olduğunu gerek bile olmadığını ama riske girmemek için iğne kullanmamın daha iyi olacağını söyledi.. Bence kendine iyi bir doktor bul ve doktoruna güven fazla da araştırma derim ben öbür türlü insanın kafası çok karışıyor.. Valla bana doktor gerek bile yok dediğinde sinir olmuştum ben deneme tahtasımıyım, tutçak mı tutmuycak mı diye uğraşamazdım, her kürtaj ömrümden ömür götürmüştü çünkü.. Ayrıca tüp bebek yaptırdı arkadaşım ona bile araştırma yapmadan coraspin verdi doktor, onlar kıymetli bebekte ben normal yolla hamile kaldım diye kıymetsiz mi yani benim bebeğim diye düşündüm.. İyi ki de kullanmışım o ilaçları sonuç iyi oldu.. Allah en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah canım.. Biraz uzun oldu ama fikirlerimi paylaşmak istedim.. Sevgiler..
Canım bende aynı korkuları yaşadım yukarda da belirttim burdaki çok arkadaşta yaşadı.. Aklına kötü şeyler getirme, ilaçlarını kullandığın müddetçe birşey olmaz..
Bende de varis vardı doktor bana da kilotlu verdi ama hiç giyemedim.. Dizaltı olanları kullandım hep..
Banada çok olurdu merak etme bir ara benim karnım mosmor olmuştu.. Geçer merak etme canım..
canım bende de yanma ve morarma oluyordu bir hemşire bana iğneyi yaptıktan sonra iğne yerine buz koy hem yanması çabuk geçer hem de morarmaz demişti.denedim ve çok şükür işe yaradı çünkü ben gebelik öncesi 7-8 ay sırf göbekten yaptım yoksa dayanamazdım..sende bir dene istersen
merhaba,
ben göbeğimden hiç yapamıyorum, çok canım yanıyor... bacağımın yan tarafından, dış tarafa bakan, yumuşak kısmından yapıyorum, 2 aydır, çok rahat ediyorum. daha önce bacağın üstünden yapıyordum, morarıyordu. şimdi öyle bir sıkıntım yok. bacağın yan tarafını tavsiye ederim. umarım anlatabilmişimdir.
iğne yaptıktan sonra parmağınla bastır 2-3 dk. kadar morarma olmaz olsada çok küçük olur.
bazen çok yakıyor canım.benim de göbeğim morardı.artık koldan yapıyorum.kolda bazen morarıyor.
canımsın yaktın yine yüreğimi hep birlikte senin yeni yepyeni gebelik haberine ve doğumuna sevinicez kendi çocuğumuzu kucağımıza almış gibi hemde tıpkı kendi kederimiz sayıp aileden biri gibi dualar ettiğimiz gibi....
canım benim lütfen üzülme.dualarımız seninle.buradan senin en güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum.sen çok güçlü bir insansın.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
canım arkadaşlarım dün başıma ne olaylar geldi psikolojik olarak baya bi yıprandım.kısaca anlatayım.
biliyosunuz 6 hafta civarında hamileyim , kendi doktorum ankarada ve konyada yaşadığımız için burada özel bi hastanede kontrole gittim.kadın baktı baktı çok küçük bebek ve kalp atışını göremiyorum dedi dopler ultrasona gönderdi ordaki aptal doktorda karnımdan baktı aynı şekilde oda rapora kalp atışı izlenmedi yazdı 1 hafta sonra tekrar bakalım dediler falan ama ben yıkıldım tabi ağla ağla salya sümükk hastane dar geldi bana.eşimde şehirdışındaydı onu aradım hemen pes etme kalk elini yüzünü yıka kendine gel dedi , toparlandım ve hemen doktor araştırdım ve bi profun sekreterine yalvar yakar ikna edip gittim doktor önce alttan muayene etti bebeğin kalp atışı var korkma dedi ben ikna olmadım tabi , dopler ultrasona aldı bide orda baktı ve banada dinletti kalp atışını bebeğimin ama kesenin şekli bozulmuş düşük riskin var dedi ilaç falan verdi 1 hafta sonra tekrar kontrol edicem dedi.şimdi dinleniyorum inşallah haftaya kadar düzelmiş olur herşey kabus gibiii
ne olur dualarınızdan benide bebeğimide eksik etmeyin.çok ihtiyacımız var.Allah ım hepimizin muradını versin inşallah.
kuzucum hamilemisin sen ay çok sevindim canım ya hayırlı olsuncanım bende de yanma ve morarma oluyordu bir hemşire bana iğneyi yaptıktan sonra iğne yerine buz koy hem yanması çabuk geçer hem de morarmaz demişti.denedim ve çok şükür işe yaradı çünkü ben gebelik öncesi 7-8 ay sırf göbekten yaptım yoksa dayanamazdım..sende bir dene istersen
canım doktor tüp bebek önermiş inşallah hayırlı olur sizin için öperimferyadcım aklım hep sendeydi hamilesin demek çok mutlu oldum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla darısı bizlerin başına normal mi oldu tedviylemi paylaşırsan sevinirim canım drum bize tüp bebek önerdiii
kuzucum hep aklımda ve dualarımdasın bunu unutma kandilde bol bol dua ettim senin içincanım mrb maşallah bebiş 28 haftalık olmuş şimdi bebeğimde benimle olsaydı aynı olacaktıyolun yarısını geçtin allahın izniyle..dualarımdasın..rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin..
merhabalar kızlar 3 gündür giremedim ama iyi haberlerle geldim.oğluşumuz sabahı bekleyemeden 30 mayıs pazrtesi akşamı gelmeye karar verdi.çok şükür bugünde evimize geldik 3800 gr sağlıklı bir bebek..rabbim herkese sağlıklı hayırlı yavrular versin..sonra yine girerim canlar sipinal anesteziyle sezeryan oldum bu arada iğneyide 4 gün kala bırakmıştım
Slm Canlarim
Suan gözümde yas,icimde buyuk bir heyecan,dilimde şükür dualarii fisildiyarak yazıyorum size bunları
Aranıza katıldığımda minigimin icimde filizlendiginden bile haberim yoktu veee iste bende gormuştum yine o çift çizgiyi meleğim daha elma çekirdeği kadardı 7,10,20,30 hep beraber buyuttuk icindek mucizeyi hamileliğim boyunca acı günlerim oldugunda beraber üzüldük ,mutlu haberlerimi paylasirken inaniyorumki beraber sevindik bu yüzden hiç kopamadim sizden her yeni güne başlarken uyanır uyanmaz ilk isim telefonu elime alıp bu sayfaya girmek oldu her yeni Doğan bebek icime Umut isigi yaktı galiba dedim galiba olacak busefer veee olacak galiba :)))
evet yarın belki hepiniz her zaman yaptığınız seyleri yapıp ise gidecek,evi silip supurup evlendirme programlarına bakacaksınızama benim için yarın hayatımın dönüm noktası olacak kizimla birlikte yeniden merhaba diyeceğim yeni bir güne
Suan bunları yazdığıma inanamıyorum ben miyim yarın doguma gidecek? Çok mutlu,çok heyecanlı olsamda annemin yanımda olamamisi hatta aramızda kilometreler olması icimi burkuyor çok uzuluyorum
şimdiye kadar hamileligim boyunca her sorularıma cevap verdiginiz için,sıkılmadan beni dinlediginiz,veee her an benimle olduğu için cokkkkkkk teşekkür ederim ben biliyorumki yarın hepiniz benimle birlikte gireceksiniz amaliyat odasına ve bekliyceksiniz kapıda
Yarın doğumdan sonra müsait oldugum ilk an o güzel haberi veririm size canlarım sizleri cooook seviyorum dua edin bizim için
sağol canım. bitanemsiin.. sen de bnm dualarımdasın. allah kalbinin güzelliğini görüyo.. tez zamnda yavruna kavuşacaksın..canım mrb maşallah bebiş 28 haftalık olmuş şimdi bebeğimde benimle olsaydı aynı olacaktıyolun yarısını geçtin allahın izniyle..dualarımdasın..rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin..
canım arkadaşlarım dün başıma ne olaylar geldi psikolojik olarak baya bi yıprandım.kısaca anlatayım.
biliyosunuz 6 hafta civarında hamileyim , kendi doktorum ankarada ve konyada yaşadığımız için burada özel bi hastanede kontrole gittim.kadın baktı baktı çok küçük bebek ve kalp atışını göremiyorum dedi dopler ultrasona gönderdi ordaki aptal doktorda karnımdan baktı aynı şekilde oda rapora kalp atışı izlenmedi yazdı 1 hafta sonra tekrar bakalım dediler falan ama ben yıkıldım tabi ağla ağla salya sümükk hastane dar geldi bana.eşimde şehirdışındaydı onu aradım hemen pes etme kalk elini yüzünü yıka kendine gel dedi , toparlandım ve hemen doktor araştırdım ve bi profun sekreterine yalvar yakar ikna edip gittim doktor önce alttan muayene etti bebeğin kalp atışı var korkma dedi ben ikna olmadım tabi , dopler ultrasona aldı bide orda baktı ve banada dinletti kalp atışını bebeğimin ama kesenin şekli bozulmuş düşük riskin var dedi ilaç falan verdi 1 hafta sonra tekrar kontrol edicem dedi.şimdi dinleniyorum inşallah haftaya kadar düzelmiş olur herşey kabus gibiii
ne olur dualarınızdan benide bebeğimide eksik etmeyin.çok ihtiyacımız var.Allah ım hepimizin muradını versin inşallah.
Canım benim ya hiç korkma bu sefer olacak Allah in izniyle hatiiyormusun bilmiyorum ama bende de aynı sorunlar olmuştu benim kesedede şekil bozukluğu vardı yuvarlak olması gereken kese bende zikzak sekildeydi doktor Buda düşecek demişti ama bak çok şükür hiç birseycik olmadı Rabbim ixin verirse sadece 1guncuk kaldı yavrumu kucağıma almama stres yapma ve sakın moralini bozma inşallah birsey olmaz duamdasin canım unutma
Slm Canlarim
Suan gözümde yas,icimde buyuk bir heyecan,dilimde şükür dualarii fisildiyarak yazıyorum size bunları
Aranıza katıldığımda minigimin icimde filizlendiginden bile haberim yoktu veee iste bende gormuştum yine o çift çizgiyi meleğim daha elma çekirdeği kadardı 7,10,20,30 hep beraber buyuttuk icindek mucizeyi hamileliğim boyunca acı günlerim oldugunda beraber üzüldük ,mutlu haberlerimi paylasirken inaniyorumki beraber sevindik bu yüzden hiç kopamadim sizden her yeni güne başlarken uyanır uyanmaz ilk isim telefonu elime alıp bu sayfaya girmek oldu her yeni Doğan bebek icime Umut isigi yaktı galiba dedim galiba olacak busefer veee olacak galiba :)))
evet yarın belki hepiniz her zaman yaptığınız seyleri yapıp ise gidecek,evi silip supurup evlendirme programlarına bakacaksınızama benim için yarın hayatımın dönüm noktası olacak kizimla birlikte yeniden merhaba diyeceğim yeni bir güne
Suan bunları yazdığıma inanamıyorum ben miyim yarın doguma gidecek? Çok mutlu,çok heyecanlı olsamda annemin yanımda olamamisi hatta aramızda kilometreler olması icimi burkuyor çok uzuluyorum
şimdiye kadar hamileligim boyunca her sorularıma cevap verdiginiz için,sıkılmadan beni dinlediginiz,veee her an benimle olduğu için cokkkkkkk teşekkür ederim ben biliyorumki yarın hepiniz benimle birlikte gireceksiniz amaliyat odasına ve bekliyceksiniz kapıda
Yarın doğumdan sonra müsait oldugum ilk an o güzel haberi veririm size canlarım sizleri cooook seviyorum dua edin bizim için
Slm Canlarim
Slm Canlarim
kuzucum hamilemisin sen ay çok sevindim canım ya hayırlı olsun
canım doktor tüp bebek önermiş inşallah hayırlı olur sizin için öperim
kuzucum hep aklımda ve dualarımdasın bunu unutma kandilde bol bol dua ettim senin için
içini ferah tut olur mu ben çok inanıyorum rabbim yüzüne hayırlı bir evlatla gülecek
oyyy maşallah gelmiş bebiş mis gibi kokar şimdi o öp benim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?