Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne zaman geçti bu kadar zamn diyeceksin. inanamayacaksın kokla kokla doyamayacak saçma sapan şeylere ağlayacaksın. sağlıkla gelsin kuzumuz inşaallah.....

canım çok geçmiş olsun inşaallah sebebi bulunur...

Allah korktuğuna uğratmasın inşaallah...
canım ya ben birkaç kez denedim damarları görüyorum bacaktaki korkuyorum vazgeçip tekrar göbekten yapıyorum
Senin o uğur böceğine kurban olaur tayzesiiiiiiiiiiiii.............

allah yardımcın olsu canım hayırlı haberlerını beklıyoruz. ınanmıyorrum lısteye gore sırada benmı varım???:18:
bır zamanlar sırada bıle olacagımdan suphem vardı ama allah cok buyuk asla pes etmek yok.
ısteyen bekleyen butun arkadaslarıma allah en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah.

kızlar herkese günaydınlarr hayırla bi hafta diliyorum herkeslere.

wieeeeeeeeeeeeee
canımmm yaa şu dakikalarda belki kuzucugun kollarında belki dee dakikalar sonra yanında olacak Rabbim'in izniyle.
doya doyaaa kokla onu bizim yerimizede.
Yaşı uzun olsun Rabbim analı babalı biyütsün inşallah. hayırlı bi evlat olsun..

essebee
canım sende güle güle büyüt oğlusunu inşallah.
bak seninki abi büyüdüde bugün Allah nasip ederse abi bile oluyo

baharcıımm
canım ssen nasılsın görünmüyosun günlerdir.
umarım herşey yolundadır...

Canım yaa okuyunca çok üzüldüm ama lütfen çok üzülüp stres etme gönlünü rahat tut benim gebeliğin ilk haftalarında da benzeri sıkıntılar yaşadım hatta tıp fakultesinde bir gece kaldım 6-7 haftalıktı ama kalp atışları yoktu ve moralimi çok bozdular birde ultrason cihazları çok eski oldugundada net göremiyorlarmış çok canım sıkılmıştı ama 1-2 hafta sonraki kontrollerimde gayet iyi oldugunu gördük haftası geriden geliyordu sadecfe .Elhm şimdi normal haftasında sayılır,onun için canını sıkma dua et inş.Güzel haberleeini bekliyorum,öptüm...

arkadaslar clexan iğnenın yanında coraspırın kullanıyormusunuz benım doktorum sadece clexsan verdıde aklıma takıldı

canım pıhtılaşma mutasyonları birbirinden farklı oldugu için değişiyor benim mthfr 677-1298 heterezigot ve ilk haftalarda aspirinde kullanıyordum kanım fazla sulandıki dr aspirini kesti.Şimdi sadece İğneyle devam ediyoruz..Yani normal bir durum..

Wiecim güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...

Son düzenleme:
canım ya ben birkaç kez denedim damarları görüyorum bacaktaki korkuyorum vazgeçip tekrar göbekten yapıyorum

wie için girmiştim birde ne göreyim feryaddddddddd cnm gecmıste okumadım acaba atladım mı
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn
maşallahhhhh cnm benım coooookkkkkkkkkkkk sevndım ınan rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn cnm.

cnm belkıde suan minik kızın kollarında misler gici cekıyosundur cennet kokusunu içine
bizim içinde kokla yavrunu ve dua et bıze bizlerde hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucagımıza
cnm haber beklıyoruzz senden hadiçabukkk merakta bırakma bızı :)))))

aynı kaderi paylaşan biri olarak seni öyle iyi anlıyor öyle yürekten hissediyorum ki. bende 5+3 haftalık hamileyim. clexan vuruluyorum hergün. ama ne olur kalbini ferah tut, olumlu düşün. bende sana dua edicem,ediyorum da. bu haftayı yatarak geçir. hep dinlen. üzülme sakın. üzülünce karın kasları geriliyormuş. herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. hoşçakal. ALLAH bebişlerimizi korusun.

canım, şu an tüylerim diken diken, gözlerim dolu dolu yazıyorum.. belki şu an kızın kollarındadır.. Allah'ım yardımcın olsun, herşeyolunda gider, su gibi geçer gider inşallah. bizler içinde dua et.

öpüyorum seni çok...

okurken tüylerim diken diken oldu ne mutlu ne yüce bir duygu olsa gerek, allahım bir gün bizlerede bu duyguları yaşatır inşallah.şu saat itibariyle belki de bebişin kucağındadır allahım beraber nice mutlu yıllar nasip etsin inşallah.

askolsun cnm benım etmem mı her namazda hep her an sizlerı unuturmuyum hıç
cnm vakttı zamanı var elbette sızde yasayacaksınız bu guzel duyguları
en kısa zamanda hayırlısıyla
öoğyorum cnmm

ay canımsın biliyorum benide unutmadığını kuzum benim bende seni unutmuyomm emin oll

ay canım çok geçmiş olsun üzülme stres yapma hayırlısıyla devam eder inş.

canım kuzum hayırlısıyla bebeğini kucağına almışsındır inş. eminim banada dua etmişsindir bende sana ettim kuzum canımsın haberlerini bekliyoruz.......

kızlar az önce wie ile mesajlaştık doğum henüz gerçekleşmemiş.
ameliyathane çok doluymuş.
iki saate kadar alınacakmış.
canım arkadaşım bizi habersiz bırakmayacağını söyledi.
haydi kızlar dua vakti Allah rızası için şu an hepimiz can arkadaşımız için dua edelim.
inşallah bi kaç saat sonrada halay zamanı gelecek Rabbim'in izniyle..

wiee
canımm ya telefon çekmiyo deyince ben haber vereyim dedim.
çünkü hepimiz seni çoook merak ediyoruz.
umarım kızmadın :26:

Son düzenleme:

tatlım üzme kendini bol bol dinlen bak wie nin dediği gibi onada kese bozuk demişler ama bugün su satta dogurmustur herhalde yavrusu kucagındadır kalbini ferah tut bu sefer olacak inşallah rabbim hepimizin bebişlerini korusun...

slm nasılsın daha öncede yazmıştım sana haberleselim die bende bugün 6 haftalık oldum allahın izniyle sorunsuz geciririz hamileliğimizi

slm nasılsın daha öncede yazmıştım sana haberleselim die bende bugün 6 haftalık oldum allahın izniyle sorunsuz geciririz hamileliğimizi

canım daha yeni üyeyim ya kim bana ne yazmış zor buluyorum kusuruma bakma. eeee nasıl gidiyor hamilelik? bu arada sende iğne vuruluyosun dimi?

Slm kızlar Rabb'ime şükür olsun azram şimdi kucağımda doğumum çok zor oldu sonra ayrıntılı anlatırım ama ikimizde çok şükür iyiyiz 3300 gr 50cm doğdu kızım Rabbim helinize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…