Slm kızlar Rabb'ime şükür olsun azram şimdi kucağımda doğumum çok zor oldu sonra ayrıntılı anlatırım ama ikimizde çok şükür iyiyiz 3300 gr 50cm doğdu kızım Rabbim helinize nasip etsin inşallah
maşallah canım bayağı ilerlemişsin.dpktorun hangi haftalardan soınra multivitamin verdi.ben baştan beri b12 vitamini kullanıyorum.kalsiyum,demir ilacıda kullanıyormusun?isimlerini verebilirmisin?sevgiler ..
ohh ohh masallah cnm
benımkıde bıraz kılolu galıba bugun kontrol vardı sende de oyleyse sekere dıkkat
gebelıkte seker cıkarsa bebek bıraz tosuncuk oluyo
benımkı sınırda cıktı 1 haftalık olçumde
bende dıkkat edıyorum dıyete ama bebek cok kılo alıyo
normal dogum zor boyle gıderse dedı drum
Slm Canlarim
Suan gözümde yas,icimde buyuk bir heyecan,dilimde şükür dualarii fisildiyarak yazıyorum size bunları
Aranıza katıldığımda minigimin icimde filizlendiginden bile haberim yoktu veee iste bende gormuştum yine o çift çizgiyi meleğim daha elma çekirdeği kadardı 7,10,20,30 hep beraber buyuttuk icindek mucizeyi hamileliğim boyunca acı günlerim oldugunda beraber üzüldük ,mutlu haberlerimi paylasirken inaniyorumki beraber sevindik bu yüzden hiç kopamadim sizden her yeni güne başlarken uyanır uyanmaz ilk isim telefonu elime alıp bu sayfaya girmek oldu her yeni Doğan bebek icime Umut isigi yaktı galiba dedim galiba olacak busefer veee olacak galiba :)))
evet yarın belki hepiniz her zaman yaptığınız seyleri yapıp ise gidecek,evi silip supurup evlendirme programlarına bakacaksınızama benim için yarın hayatımın dönüm noktası olacak kizimla birlikte yeniden merhaba diyeceğim yeni bir güne
Suan bunları yazdığıma inanamıyorum ben miyim yarın doguma gidecek? Çok mutlu,çok heyecanlı olsamda annemin yanımda olamamisi hatta aramızda kilometreler olması icimi burkuyor çok uzuluyorum
şimdiye kadar hamileligim boyunca her sorularıma cevap verdiginiz için,sıkılmadan beni dinlediginiz,veee her an benimle olduğu için cokkkkkkk teşekkür ederim ben biliyorumki yarın hepiniz benimle birlikte gireceksiniz amaliyat odasına ve bekliyceksiniz kapıda
Yarın doğumdan sonra müsait oldugum ilk an o güzel haberi veririm size canlarım sizleri cooook seviyorum dua edin bizim için
Slm kızlar Rabb'ime şükür olsun azram şimdi kucağımda doğumum çok zor oldu sonra ayrıntılı anlatırım ama ikimizde çok şükür iyiyiz 3300 gr 50cm doğdu kızım Rabbim helinize nasip etsin inşallah
kızlar bugün alışveriş merkezinde güvenlik cihazından geçmiş bulundm bebeğime bişey olmuş mudur zararı var mıdır çok tedirginim. internette okudum olmaz diyo ama içim rahat değil çok pişmanım
kesinlikle hayır bişey olmaz... için rahat olsun...
cnm bende 25. haftadan sonra yaptırdım zaten 28. haftaya kadar yapılması gerekıyo dıye bılıyorumya ben şuan tam 23 haftalık oldum ama şekere önümüzdeki ay bakarız dedi doktorum ve bana uzun süre gibi geldi o zamanlarda mi yapılıyo ben mi öyle biliyorum anlamadım gitti.şeker olabilir demedi multivitamindendir dedi ama bakalım 10 gün sonra tetonoz için sağlık ocağına gideceğim orada sorucam yaptıralım mı bekleyelim mi diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?