Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şükür olsun bugünü gösteren Rabbime bitermi bitermi derken yolun sonuna bir yolculuğunda taaaaa başına geldin... AZRA kuzu hoşgeldin dünyamıza ailene mutluluk getirdin huzur getirdin... Rabbim ömrünü bereketli etsin... huzur dolu bir hayat senin ve ailenin olsun.... Doğumdan sonra hemen evladını kucaklamak mükemmel olsa gerek tadını çıkar nolur... benim hala hastanede anne baba bebek fotolarını görünce içim burkuluyo bebeğimle öyle bir fotom yok ama sağlık olsun şimdi iyi ya önemli olan da bu ..... sağlık sıhhat ve mutluluklar sizi hiç ama hiç bırakmasın...

maşallah canım bayağı ilerlemişsin.dpktorun hangi haftalardan soınra multivitamin verdi.ben baştan beri b12 vitamini kullanıyorum.kalsiyum,demir ilacıda kullanıyormusun?isimlerini verebilirmisin?sevgiler ..

canım doktorum foilk asiti kestikten sonra multivitamin verdi ardından, yani 4. ayıma girerken vermişti şimdi kestik adı multibionta idi .b12,folik asit ve demir içeren bir ilacım vardı 1 ay öncesine kadar ismi gyno ferro sanol onuda nedense değiştirdi yerine şimdi sadece demir ilacı alıyorum adı gynoferon birde günlük iğnem var işte oda fraxiparin 0,3
.

ya ben şuan tam 23 haftalık oldum ama şekere önümüzdeki ay bakarız dedi doktorum ve bana uzun süre gibi geldi o zamanlarda mi yapılıyo ben mi öyle biliyorum anlamadım gitti.şeker olabilir demedi multivitamindendir dedi ama bakalım 10 gün sonra tetonoz için sağlık ocağına gideceğim orada sorucam yaptıralım mı bekleyelim mi diye :26:

canımsın ya okurken okadar duygu yoğunluğuna girdim ki ağlamamak için zor tuttum kendimi tüylerim diken diken oldu Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etti sana,darısı inşallah hayırlısıyla bizim başımıza....

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allah analı babalı büyütsünnnn canımmmm.... darısı başımıza...

azra bebek hoşgeldin
gözünüz aydın ... bebişinle eşinle nice mutlu yıllar inşallah

hoşgeldin azra prenses....:92::92::92: anneciğine süper bi mutluluk getirdin,bizlere umut getirdin kuzucum..rabbim sağlıklı bi ömür versin,hayırlı bi evlat olursun inşallah..wiecim gözünaydın allah analı babalı büyütsün tatlım..bizim içinde bol bol kokla kuzucuğu...

Dünyamıza hoşgeldin Azra bebek, Allah analı babalı büyütsün canım.. Senden haber almak için girdim nete, baktım hemencecik yazmışsın, maşallah.. Doğumu anlat bakalım en yakın zamanda haberlerini bekliyoruz. Benimde çok zor geçti de sebepler aynı mı merak ettim.. Maşallah bebeğine canım.. Allah bağışlasın..

canımm çok sevindimm gözümüz aydın bi yavrumuz daha geldi dünyaya ışık oldu ümit oldu ümitle bekleyenlere..sağlıkla neşeyle,mutlulukla büyüsün azra bebek..ayy çook sevindim rabbim verince veriyor doktorlar yok şöyle yok böyle desede ol deyince hepsi bahane..

canım ya çok sevindim :79::79::79::79: Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başımıza inşaallah.

kızlar bugün alışveriş merkezinde güvenlik cihazından geçmiş bulundm bebeğime bişey olmuş mudur zararı var mıdır çok tedirginim. internette okudum olmaz diyo ama içim rahat değil çok pişmanım

canımmmmmmmmmm gözümüz aydın sağ salim kavuştun kızına.
Rabbim hayırlı imanlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavruna inşallah.
Daha dün gibiydi yaa senin ticker ına bakar bakar aman Allah'ım daha 6 haftalık nasıl geçer 41 hafta derdim kendi kendime bak çok şükür geçtide kuzucugun kollarında bile.
maşallah size. Rabbim nazarlardan korusun.

Wie'cim,

gözünaydın.. çok ama çok sevindim. sağlıklı, analı babalı, huzurlu bir şekilde büyütün minik kuzuyu. sanada çook geçmiş olsun. çekilenler unutulup gidiyor. Allah'ım Azranın bahtını şansını yolunu hep açık etsin.. minik kuzuya çok iyi bak annesi ..

darısı sırası ile bizlerin başınaaa..

kesinlikle hayır bişey olmaz... için rahat olsun...

ayy cnm masallah allah analı babalı buyutsun darısı bızım basımıza naıl duygulandım anlatamam
hanı derler ya burnumun dıregı sızladı dıye okuyunca yazını ıcım bı tuhaf oldu..
cnm saglıklı hayırlı evlat olsun ınss..

cnm bende 25. haftadan sonra yaptırdım zaten 28. haftaya kadar yapılması gerekıyo dıye bılıyorum

hoşgeldin azra bebek.dünyaya gelişinle hepimizi çok mutlu ettin.wiecim gözün aydın.darısı bizim başımıza.

öncelikle beni sizleri merkta bırktığım için çok özür dililyorum. kk ya giremedim bilg.den nedense. hata verip durdu. bugün açabildim. izine çıkacağımdan işlerimde yoğun biraz. çok şükür paşamda bende iyiyiz.

eveeeeettt gelelim essebeme canım benim hayırlı olsun sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun kuzumuzun. çok çok tebrk ediyorum.

ve wiem canım benim bak anne oldun minik azramız tüm zorluklara rağmen kucağında şimdi. nasılda güzel kokuyordur. tüm iyi dileklerim sizinle :)

evet kızlar işte yeni iki anne daha :) yeni iki hayat daha. daha nicelerimiz anne olacak inş. biz annelerin duaları hep siz anne olacak olanlarla. asla unutmuyoruz sizleri. ve bir gün o muhteşem duyguyu yaşadığınızda sizde sizde sonrakileri eksik etmeyeceksiniz dualarınızda.

cennet kokulu melek hoşgeldin. nasıl uzun yollardan geldin. çok yorulmuşsundur. mışıl mışıl uyu şimdi. kanatlarını almışlar ama üzülme annen kanatların olcak. ellerini tutacak korkma cennet kokulu melek. pamuklara sarılacaksın zembllere konulucaksın el üstünde tutulacaksın. hoşgeldin yeni hayata :)
(bu iki minnoşumuza küçük bir şiir benden hediye)

wie cim canım benim nihayet azra bebeğimiz kollarında. mis gibi kokusunu içine çekiyorsundur.Allah analı babalı büyümetmeyi nasip etsin inşallah. ikinizide öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…