canım daha yeni üyeyim ya kim bana ne yazmış zor buluyorumkusuruma bakma. eeee nasıl gidiyor hamilelik? bu arada sende iğne vuruluyosun dimi?
Slm kızlar Rabb'ime şükür olsun azram şimdi kucağımda doğumum çok zor oldu sonra ayrıntılı anlatırım ama ikimizde çok şükür iyiyiz 3300 gr 50cm doğdu kızım Rabbim helinize nasip etsin inşallah
anladım canım ii çok çükür bugün 6+2 oldum cuma kalp atışları için gidicem evet canım bende cleaxan 0.4 lük iğne vuruluyorum miğde bulantın falan varmı canım benim sabah fazla bişi yiyemiorum yesem geri cıkartacakmışl gibi oluyorum bende fazla zorlamıorum yumurta ve sütle idare ediorum...sendende güzel haberlerini bekliyorum sen kalp atısı iin ne zaman gideceksin?
sevgili mormenekşe,bugün kalp atışlarını duydum içim biraz rahatladı.canım fraxsiparin 0,3 ve coraspin 100 alıyorum.daha 6 haftalıgız.ben MTHFRC677T homozigotum ve actıve proteın c rezinstansım düşük.bende antifaktör Xa istedim sonucu bekliyorum.hekimim gerek görmedi.hamilelik öncesi herhangi bir problem yaşayan gebelerde ve yüksek doz DMAH dozunda bunun istendigini söyledi.kendinize iyi bakın öpüyorum.
canım ben bugün 5+3 oldum. bu cuma günü yani 6. haftada doktora gidicez. kalp atışını duyar mıyız bilemiyorum ama keseyi görmemiz lazımmış. bu arada bende bu aralar nerdeyse aç yaşıyorum.aynı senin gibi yemek yemeye korkar oldum. yani bulantım var. bulantımızın olması güzel bence. Allah'ım inşallah doğuma gideceğimiz günlerde gelir. Dua edelim. kendini yemek konusunda çok zorlama,doktorum çok zayıflayacak hale gelmedikten sonra sorun olmaz diyor. ayrıca iğnelerden dolayı mosmor oldu bacaklarım. senin nasıl oluyo? canın yanıyor mu? minik fasulyelerimiz iyi olsunda razıyım acıya. hoşçakal arkadaşım. Allah'a emanet olun
hayirli olsun canim
teşekkür ederim canım. darısı seninde başına. 3 düşükten sonra bu günlere gelebildim. hiç üzülme. zamanı gelince oluyo inan ki. senin rahatsızlığın nedir?
:79: ben lupus hastasıyım 29 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var kansulandırıcı coamadin kullanıyorum 2 kere pıhtılaşmadan dolayı damar tıkanıklığı geçrdim o yüzden bu ilacı hiç bırakamıyorum ve ben yeniden anne olmak istiyorum doktorum çok riskli olduğunu söyledi ve bu beni korkuttu hamile kalmadan önce doktoruma söylemeliyim ilaçlar değşecek sanırım bnde o iğnelerden vurunacağım kan sulandırıcı yani beni neler bekler bilemem düşük tehlikesi yüksek lupus olsduğum için işte böyle bende bunları yazmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım ben bugün 5+3 oldum. bu cuma günü yani 6. haftada doktora gidicez. kalp atışını duyar mıyız bilemiyorum ama keseyi görmemiz lazımmış. bu arada bende bu aralar nerdeyse aç yaşıyorum.aynı senin gibi yemek yemeye korkar oldum. yani bulantım var. bulantımızın olması güzel bence. Allah'ım inşallah doğuma gideceğimiz günlerde gelir. Dua edelim. kendini yemek konusunda çok zorlama,doktorum çok zayıflayacak hale gelmedikten sonra sorun olmaz diyor. ayrıca iğnelerden dolayı mosmor oldu bacaklarım. senin nasıl oluyo? canın yanıyor mu? minik fasulyelerimiz iyi olsunda razıyım acıya. hoşçakal arkadaşım. Allah'a emanet olun
Merhaba kızlar, bir şey sorucam kaçıncı haftadan sonra iğneyi karnınıza yapmayı bıraktınız? Bebeğe gelir diye tedirgin oluyorum ya... Sonra nereye yaptınız?
mrb arkadaşlar bende bundan 4ay önce 8haftalık bebegim karnımda öldü kürtaj oldum.ama şimdi 12haftalık hamileyim ve dr clexane 4000 verdi ilk başta 15gün kullanıcaksın demişti ama kontrole gittiğimizde 9ay boyunca kullancaksın dedi coraspirin ve günde 3tane progestan verdi istirat ediceksin dedi hiçbir dr clexane rastgele vermez tahlil sonucu veriyorlar ve 3aydan sonra göbeğe atılmıyor bacaktan yada koldan ama insan kendi koluna yapamaz onun için bacak daha iyi diye düşünüyorum
Merhaba kızlar, bir şey sorucam kaçıncı haftadan sonra iğneyi karnınıza yapmayı bıraktınız? Bebeğe gelir diye tedirgin oluyorum ya... Sonra nereye yaptınız?
Arkadaşlar merhaba;
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. hemen clexan başladık. daha 5 HAFTAYA YENİ GİRİDM. geçen haftadan beri kasık sancım devam ediyor. doktor kontrolüm haftaya salı. çok endişeliyimdilerim bu sefer mutlu olabilirim. diğer bebeğimi 5 haftalıkken kaybetmiştim. benim için de dua edin...
canım benim kese 5+5 te gözüktü yani gecen cuma...benim morarrıyor ama ben göbekten yapıyorum bana daha rahat geldi ama ilerde nasıl yaparım bilmiorum dr a göbegim cok morardı dediğimde bacaga gec dedi hatta o günkü iğnemi dr bacagımdan yaptı ama ben yapamadım sanki göbek daha kolay gibi... öyle cok bi acısı yok tatlım yaptıktan sonra 3.4 dak.yanma oluyor bende okadar...bende razıyım inan kendi kendime iğne yapacagım aklımın ucundan gecmezdi ama insan mecbur kalınca herseyi yapıyor...sen allaha emenet ol canım kendinede mercimeginede ii bak bizim içinde dua et sende her zaman dualarımda olacaksın[/QUOT
inşallah senin gibi bizde cuma günü keseyi görürüz tatlım. dua et olur mu? clexan aynı dediğin gibi 3- 4 dk yakıyor o kadar. aman ben razıyım zaten. yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı. bu arada aklım hem bebeğimde, onunla yatar onunla kalkar oldum. sende de aynı mı?yoksa ben mi böyleyim?
Allah'a emanet ol olun arakadaşım.
merhabalar
benim ilk bebişim tüp bebek ile hamile kalabildim çevremde kürtaj olamak zorunda olan arkadaşlarım odu bu korkudan bende test yaptırdım malesef bende de çıktı ve iğneye başladık aynı zamanda asprin de kullanıyorum iğne çok acıtıyor ben kolumdan yaptırabiliyorum ama çok morarıyor 9 ay boyunca nasıl geçecek bilmiyorum ama önceden tedbir alabildiğim için çok şanslı hissediyorum Allah dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?