Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım daha yeni üyeyim ya kim bana ne yazmış zor buluyorum kusuruma bakma. eeee nasıl gidiyor hamilelik? bu arada sende iğne vuruluyosun dimi?

anladım canım ii çok çükür bugün 6+2 oldum cuma kalp atışları için gidicem evet canım bende cleaxan 0.4 lük iğne vuruluyorum miğde bulantın falan varmı canım benim sabah fazla bişi yiyemiorum yesem geri cıkartacakmışl gibi oluyorum bende fazla zorlamıorum yumurta ve sütle idare ediorum...sendende güzel haberlerini bekliyorum sen kalp atısı iin ne zaman gideceksin?

hoşgeldin AZRA BEBEK....ömrün uzun olsun wie cim allah analı babalı bütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat olsun yavrun...bizlerede umut oldunuz.....rabbim bizede bugünleri göstersin...

canım ben bugün 5+3 oldum. bu cuma günü yani 6. haftada doktora gidicez. kalp atışını duyar mıyız bilemiyorum ama keseyi görmemiz lazımmış. bu arada bende bu aralar nerdeyse aç yaşıyorum.aynı senin gibi yemek yemeye korkar oldum. yani bulantım var. bulantımızın olması güzel bence. Allah'ım inşallah doğuma gideceğimiz günlerde gelir. Dua edelim. kendini yemek konusunda çok zorlama,doktorum çok zayıflayacak hale gelmedikten sonra sorun olmaz diyor. ayrıca iğnelerden dolayı mosmor oldu bacaklarım. senin nasıl oluyo? canın yanıyor mu? minik fasulyelerimiz iyi olsunda razıyım acıya. hoşçakal arkadaşım. Allah'a emanet olun

Arev.....merhaba, bu siteye yeni sayilirim, birileriyle konusma ihtiyaci hissettim, 3 defa dusuk yasadim, yeni yeni toparlaniyorum psikolojim altust oldu. hamilesin suanda sanirim eski mesajlarini okumuyorsam..hayirli olsun..
seni cevrimici gordugum icin sana yazma geregini duydum. bir de sanirim sende daha once problemli gebelik yasamissin yazindan anladigim kadariyla, eger oyleyse ne cesit bir tedavi uygulandi ya da ne tur testler yapildi, testlerin yapilmasi ne kadar suruyor.. yazarsan sevinirim.

hayirli olsun canim

wiee....

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Cok guzel bir duygu olmali. Darisi benim gibi cocuk sahibi olamayanlarin basina.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. darısı seninde başına. 3 düşükten sonra bu günlere gelebildim. hiç üzülme. zamanı gelince oluyo inan ki. senin rahatsızlığın nedir?

canim sagol. Ben 3 dusuk yasadim, bende yeni yeni toparlanmaya calisiyorum. arastirmaya basliycaklar nedenini bilmiyoruz henuz. Insallah cozumu olan birseydir ve Rabbim de insallah bana ve tum isteyenlere birgun anne olmayi hayirlisiyla nasip eder insallah.

mrb rukiye....
bende ömrüm boyunca coumadin kullanmak zorundayım.. kalp kağağım mekanik....
çocuk düşünce de doktorlarım kararsız kaldılarr... uzun araştırmalar sonucunda hamile kalmama onay verdiler... ve cuomadini bırakıp günde 2*0,8lik clexean vurulmaya başladım... nisan sonunda korunmayı bıraktım.. bakalım ne zaman hamile kalıcam...
umarım sende doktorlarını ikna edip bu güzel yolculuğa başlarsın....

arada gelip sizleri okuyorum kızlar... tecrübelerinizden faydalanmak amaçlı... umarım rahatsızlık vermiyorumdurr....

wie... rabbim sana bağışlasın minik azrayı.... hayırlı uğurlu olsun...

canım benim kese 5+5 te gözüktü yani gecen cuma...benim morarrıyor ama ben göbekten yapıyorum bana daha rahat geldi ama ilerde nasıl yaparım bilmiorum dr a göbegim cok morardı dediğimde bacaga gec dedi hatta o günkü iğnemi dr bacagımdan yaptı ama ben yapamadım sanki göbek daha kolay gibi... öyle cok bi acısı yok tatlım yaptıktan sonra 3.4 dak.yanma oluyor bende okadar...bende razıyım inan kendi kendime iğne yapacagım aklımın ucundan gecmezdi ama insan mecbur kalınca herseyi yapıyor...sen allaha emenet ol canım kendinede mercimeginede ii bak bizim içinde dua et sende her zaman dualarımda olacaksın

Merhaba kızlar, bir şey sorucam kaçıncı haftadan sonra iğneyi karnınıza yapmayı bıraktınız? Bebeğe gelir diye tedirgin oluyorum ya... Sonra nereye yaptınız?

mrb arkadaşlar bende bundan 4ay önce 8haftalık bebegim karnımda öldü kürtaj oldum.ama şimdi 12haftalık hamileyim ve dr clexane 4000 verdi ilk başta 15gün kullanıcaksın demişti ama kontrole gittiğimizde 9ay boyunca kullancaksın dedi coraspirin ve günde 3tane progestan verdi istirat ediceksin dedi hiçbir dr clexane rastgele vermez tahlil sonucu veriyorlar ve 3aydan sonra göbeğe atılmıyor bacaktan yada koldan ama insan kendi koluna yapamaz onun için bacak daha iyi diye düşünüyorum

Merhaba kızlar, bir şey sorucam kaçıncı haftadan sonra iğneyi karnınıza yapmayı bıraktınız? Bebeğe gelir diye tedirgin oluyorum ya... Sonra nereye yaptınız?

Ben ilk günden doğuma kadar hep göbekten yaptım ama kasığa yakın bölgeden, hemşire öyle gösterdi,,, kol ve bacak bana daha çok acıyormuş gibi geldi..

Arkadaşlar merhaba;
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. hemen clexan başladık. daha 5 HAFTAYA YENİ GİRİDM. geçen haftadan beri kasık sancım devam ediyor. doktor kontrolüm haftaya salı. çok endişeliyim dilerim bu sefer mutlu olabilirim. diğer bebeğimi 5 haftalıkken kaybetmiştim. benim için de dua edin...

İçin rahat olsun şekerim, benim de ilk 3 ay baya kasık ağrım olmuştu. Yavaş yavaş azalacaklar Allahın izniyle..

canım selam,

ben hala göbekten yapıyorum. kollar çabuk morarıyor malum yaz geldi, yapmak istemiyorum ordan. birde burda biçok kişiden doğuma kadar göbekten yapanları okudum. bu sebeple şimdili devam ediyorum. sanırım redmask burda 15.haftada bırakmıştı. o haftalarda bırakan çok oldu..

kendine iyi bak, sevgiler.

sevgiler.

merhabalar
benim ilk bebişim tüp bebek ile hamile kalabildim çevremde kürtaj olamak zorunda olan arkadaşlarım odu bu korkudan bende test yaptırdım malesef bende de çıktı ve iğneye başladık aynı zamanda asprin de kullanıyorum iğne çok acıtıyor ben kolumdan yaptırabiliyorum ama çok morarıyor 9 ay boyunca nasıl geçecek bilmiyorum ama önceden tedbir alabildiğim için çok şanslı hissediyorum Allah dermansız dert vermesin

canım bu testin adı ne bir de fiyatını öğrenebilirmiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…