canim sagol. Ben 3 düsük yasadim, bende yeni yeni toparlanmaya calisiyorum. arastirmaya basliycaklar nedenini bilmiyoruz henuz. Insallah cozumu olan birseydir ve Rabbim de insallah bana ve tum isteyenlere birgun anne olmayi hayirlisiyla nasip eder insallah.
canım bu testin adı ne bir de fiyatını öğrenebilirmiyim...
yazdığını görünce yardımcı olmak istedim sana, canım tekrarlayan düşüklerde kanda pıhtılaşma faktörlerine baktırman gerekiyor. DNA analizi de yapılıyor. yani genetik bölümüne yaptırdım ben bunları.
öncelikle beni sizleri merkta bırktığım için çok özür dililyorum. kk ya giremedim bilg.den nedense. hata verip durdu. bugün açabildim. izine çıkacağımdan işlerimde yoğun biraz. çok şükür paşamda bende iyiyiz.
eveeeeettt gelelim essebeme canım benim hayırlı olsun sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun kuzumuzun. çok çok tebrk ediyorum.
ve wiem canım benim bak anne oldun minik azramız tüm zorluklara rağmen kucağında şimdi. nasılda güzel kokuyordur. tüm iyi dileklerim sizinle :)
evet kızlar işte yeni iki anne daha :) yeni iki hayat daha. daha nicelerimiz anne olacak inş. biz annelerin duaları hep siz anne olacak olanlarla. asla unutmuyoruz sizleri. ve bir gün o muhteşem duyguyu yaşadığınızda sizde sizde sonrakileri eksik etmeyeceksiniz dualarınızda.
cennet kokulu melek hoşgeldin. nasıl uzun yollardan geldin. çok yorulmuşsundur. mışıl mışıl uyu şimdi. kanatlarını almışlar ama üzülme annen kanatların olcak. ellerini tutacak korkma cennet kokulu melek. pamuklara sarılacaksın zembllere konulucaksın el üstünde tutulacaksın. hoşgeldin yeni hayata :)
(bu iki minnoşumuza küçük bir şiir benden hediye)
canım benim kese 5+5 te gözüktü yani gecen cuma...benim morarrıyor ama ben göbekten yapıyorum bana daha rahat geldi ama ilerde nasıl yaparım bilmiorum dr a göbegim cok morardı dediğimde bacaga gec dedi hatta o günkü iğnemi dr bacagımdan yaptı ama ben yapamadım sanki göbek daha kolay gibi... öyle cok bi acısı yok tatlım yaptıktan sonra 3.4 dak.yanma oluyor bende okadar...bende razıyım inan kendi kendime iğne yapacagım aklımın ucundan gecmezdi ama insan mecbur kalınca herseyi yapıyor...sen allaha emenet ol canım kendinede mercimeginede ii bak bizim içinde dua et sende her zaman dualarımda olacaksın[/QUOT
inşallah senin gibi bizde cuma günü keseyi görürüz tatlım. dua et olur mu? clexan aynı dediğin gibi 3- 4 dk yakıyor o kadar. aman ben razıyım zaten. yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı. bu arada aklım hem bebeğimde, onunla yatar onunla kalkar oldum. sende de aynı mı?yoksa ben mi böyleyim?
Allah'a emanet ol olun arakadaşım.
inşallah tatlım inşallah görürsün dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlere...tatlım sen iğneni hep aynı saattemi yapıorsun yani dakika dakika aynı satte mi denk getiriosun.benim dr 10.15 dak.farkla bişi olmaz okadar takma dio.benimde öle canım inan hep onu düşünüyorum o cokta üzerine düşmiyim diorum sakınan göze çöp batar misali cünkü hiç umursamayanlar görüyorum maşşah hiçde bişi olmuyor sapasaglam doguruyorlar...rabbim kucagımıza alacagımız ağlama sesini duyacagımız günleri nasip etsin...
Canım ben son 1-1,5 aydır bacaklarımdan yapıyorum.
Arkadaşlar merhaba;
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. hemen clexan başladık. daha 5 HAFTAYA YENİ GİRİDM. geçen haftadan beri kasık sancım devam ediyor. doktor kontrolüm haftaya salı. çok endişeliyimdilerim bu sefer mutlu olabilirim. diğer bebeğimi 5 haftalıkken kaybetmiştim. benim için de dua edin...
canım selam,
ben hala göbekten yapıyorum. kollar çabuk morarıyor malum yaz geldi, yapmak istemiyorum ordan. birde burda biçok kişiden doğuma kadar göbekten yapanları okudum. bu sebeple şimdili devam ediyorum. sanırım redmask burda 15.haftada bırakmıştı. o haftalarda bırakan çok oldu..
kendine iyi bak, sevgiler.
sevgiler.
canım benimde araştırmışlardı. önce ilaçlı rahim filmi çektiler. sağ tüpüm dış gebelikten dolayı tamamen tıkalı çıktı. sonra DNA analizi, kanda pıhtılaşma faktörleri, toxoplazma, antirubella,guatr v.s. yani düşüğe sebep olabilecek herşeye baktılar. faktör V leiden ,faktör II leiden mutasyonu sonucu heterezigot çıktı. yeni kanda fazla pıhtılaşma olduğu için bebeğe giden kan sağlıklı şekilde akışkan gitmiyormuş. anlayacağın bilgili, sağlam bir doktor ve tetkiklerle rahatsızlığın bilinirse çok iyi olur. içini ferah tut. 3 defa hamile kalabildiğine göre çok şanslısın bence. tek engelin rahatsızlığını bulmaları. gerisi kolay arkadaşım. sağlıcakla kal.
Arkadaşlar merhaba;
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. hemen clexan başladık. daha 5 HAFTAYA YENİ GİRİDM. geçen haftadan beri kasık sancım devam ediyor. doktor kontrolüm haftaya salı. çok endişeliyimdilerim bu sefer mutlu olabilirim. diğer bebeğimi 5 haftalıkken kaybetmiştim. benim için de dua edin...
İçin rahat olsun şekerim, benim de ilk 3 ay baya kasık ağrım olmuştu. Yavaş yavaş azalacaklar Allahın izniyle..
inşallah tatlım inşallah görürsün dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlere...tatlım sen iğneni hep aynı saattemi yapıorsun yani dakika dakika aynı satte mi denk getiriosun.benim dr 10.15 dak.farkla bişi olmaz okadar takma dio.benimde öle canım inan hep onu düşünüyorum o cokta üzerine düşmiyim diorum sakınan göze çöp batar misali cünkü hiç umursamayanlar görüyorum maşşah hiçde bişi olmuyor sapasaglam doguruyorlar...rabbim kucagımıza alacagımız ağlama sesini duyacagımız günleri nasip etsin...
canım ben çalıştığım için hep aynı saat olmuyor. 15 -20 dk. erken yada geç olabiliyor. çok önemli değilmiş. bu arada senin nasıl ortaya çıktı bu kanda pıhtılaşma? ve bu yaptığımız iğneler kesin işe yarayacak mı acaba?
canim hayirli olsun
doktor kontrolundesin endiselenme, icini ferah tutmaya calis, stresde cok etkiliyor malesef, endiselenmemeye calis, biliyorum zor ama bunu yapmak zorundasin. Dualarim seninle ve tum anne olmak isteyenlere. Insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder Rabbim.
canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, icim biraz ferahladi sanki. istanbuldaysan hangi doktoru tavsiye edersin, ya da tavsiye edebilecegin biri varmi?
canım ben izmirdeyim. keşke orada olsaydım da önerseydim. ama burada istanbulda yaşayan çok arkadaş var. bir sor onlara da. bu arada ilaçlı rahim filminden sonra kanallar açılıyor ve çabuk hamile kalıyosun. ben filmden 1 ay sonra hamile kaldım.aklında olsun.
teşekkür ederim. moral verdin bana. bu sefer kaybetmekten korktuğum için sürekli tedirgininm. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin. çok teşekkür ederim cnm. burada benim yaşadıklarımı yaşayan, aynı duyguları paylaşan o kadar çok kişi varki. her sayfa, her cümleniz umudumu güçlendiriyor. güzel günler yaşarız bundan sonra inşallah.
canım ben çalıştığım için hep aynı saat olmuyor. 15 -20 dk. erken yada geç olabiliyor. çok önemli değilmiş. bu arada senin nasıl ortaya çıktı bu kanda pıhtılaşma? ve bu yaptığımız iğneler kesin işe yarayacak mı acaba?
slm canım bende calışıorum bir 10-15 dak.farkedio iğnelerim.canım ben iki defa düşük yaptım hatta en sonki subat ayında kürtaj oldum ve dr bu testleri yaptırmamı söle sonuç kan pıhtılaşması 3 ay korun dedi ve ilk ay geldi bebşim sağlıkla gelkir inşallah.canım biz elimizden geleni yapıoruz gerisi ahha kalmış rabbim ne eylerse güzel eyler....bize de bu duyguyu yasatması için dua ediyorum...senin hikayen nedir bu arada banada rahim filmi cektir dien dr oldu ama ben cektirmedim cünkü başka bi dr da cektirm dedi zaten seninkini nedeni belli oldu dedi bende korktugum için cektirmedim
slm canım bende calışıorum bir 10-15 dak.farkedio iğnelerim.canım ben iki defa düşük yaptım hatta en sonki subat ayında kürtaj oldum ve dr bu testleri yaptırmamı söle sonuç kan pıhtılaşması 3 ay korun dedi ve ilk ay geldi bebşim sağlıkla gelkir inşallah.canım biz elimizden geleni yapıoruz gerisi ahha kalmış rabbim ne eylerse güzel eyler....bize de bu duyguyu yasatması için dua ediyorum...senin hikayen nedir bu arada banada rahim filmi cektir dien dr oldu ama ben cektirmedim cünkü başka bi dr da cektirm dedi zaten seninkini nedeni belli oldu dedi bende korktugum için cektirmedim
tatlım ben 1 dış gebelik 2 düşük geçirdim. dış gebelikte ölümden döndüm resmen. bebeğim rahimde değil fallop tüpünde yani kanalda kalmış ve orada büyümüş. dış gebelik çok tehlikeli zaten. o yüzden tek kanalım gitti. rahim filmini de ondan istedi doktor. yani 3 bebek kaybından sonra çok iyi bir doktor buldum. benden birsürü tahlil istedi.(genetik v.s.) faktör V, faktör II heterezigot mutasyon çıktı. ve hamile kalır kalmaz clexan 0.4 verdi. işte bu da benim hikayem. inşallah bu kötü hikayeler son olur ve doğum hikayemizi anlatırız birbirimize arkadaşım. dualarım seninle. minik fasulyem ve arkadaşı sağlıkla doğsun Allah'ım.
tatlım ben 1 dış gebelik 2 düşük geçirdim. dış gebelikte ölümden döndüm resmen. bebeğim rahimde değil fallop tüpünde yani kanalda kalmış ve orada büyümüş. dış gebelik çok tehlikeli zaten. o yüzden tek kanalım gitti. rahim filmini de ondan istedi doktor. yani 3 bebek kaybından sonra çok iyi bir doktor buldum. benden birsürü tahlil istedi.(genetik v.s.) faktör V, faktör II heterezigot mutasyon çıktı. ve hamile kalır kalmaz clexan 0.4 verdi. işte bu da benim hikayem. inşallah bu kötü hikayeler son olur ve doğum hikayemizi anlatırız birbirimize arkadaşım. dualarım seninle. minik fasulyem ve arkadaşı sağlıkla doğsun Allah'ım.
evet canım inşallah amiiiinnn kötü anılarımız bitsin bebişlerimiz sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?