Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimde araştırmışlardı. önce ilaçlı rahim filmi çektiler. sağ tüpüm dış gebelikten dolayı tamamen tıkalı çıktı. sonra DNA analizi, kanda pıhtılaşma faktörleri, toxoplazma, antirubella,guatr v.s. yani düşüğe sebep olabilecek herşeye baktılar. faktör V leiden ,faktör II leiden mutasyonu sonucu heterezigot çıktı. yeni kanda fazla pıhtılaşma olduğu için bebeğe giden kan sağlıklı şekilde akışkan gitmiyormuş. anlayacağın bilgili, sağlam bir doktor ve tetkiklerle rahatsızlığın bilinirse çok iyi olur. içini ferah tut. 3 defa hamile kalabildiğine göre çok şanslısın bence. tek engelin rahatsızlığını bulmaları. gerisi kolay arkadaşım. sağlıcakla kal.

genetik bir test tıp fakültesinde yaptırdım haftada belirli günler kan alınarak yapılıyor ücret ödemedim tüp bebek mrk gönderdiler beni ama daha önce düşük yaşadıysan zaten yapılıyor diye biliyorum yapılmadıysa da kesinlikle yaptırın

ayrıca eğer sigortan varsa bu testlere ücret ödemiyorsun. (normalde çok pahalı bu testler) bence hem araştırma hastanesinde doktor hemde özel muayenehanesi olan bir doktor bul. ben öyle yaptım. o zaten seni yönlendirir. hoşçakal

her defasında beni zırlatmayı başarıyosun baharcım... yüreğine sağlık canım ....

Canım ben son 1-1,5 aydır bacaklarımdan yapıyorum.

Anladım canım bendemi bacaktan yapmaya başlasam acaba artık?

Canım bende daha önce düşük yaptım ve başından beri kasık ağrısı çekiyorum Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah..

Selam canım seni arıyordum bende, benim 15 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar göbeğimden vurulayım bende, sona doktora sorarım kola yapamam kendim ama bacaktan olabilir, ama bacakta çok acıyo diyolar. Neyse hayırlısı bakalım.. Kendinize iyibakın Allaha emanet olun :)

canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, icim biraz ferahladi sanki. istanbuldaysan hangi doktoru tavsiye edersin, ya da tavsiye edebilecegin biri varmi?

canim hayirli olsun
doktor kontrolundesin endiselenme, icini ferah tutmaya calis, stresde cok etkiliyor malesef, endiselenmemeye calis, biliyorum zor ama bunu yapmak zorundasin. Dualarim seninle ve tum anne olmak isteyenlere. Insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder Rabbim.

Amin. çok teşekkür ederim cnm. burada benim yaşadıklarımı yaşayan, aynı duyguları paylaşan o kadar çok kişi varki. her sayfa, her cümleniz umudumu güçlendiriyor. güzel günler yaşarız bundan sonra inşallah.

canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin, icim biraz ferahladi sanki. istanbuldaysan hangi doktoru tavsiye edersin, ya da tavsiye edebilecegin biri varmi?

canım ben izmirdeyim. keşke orada olsaydım da önerseydim. ama burada istanbulda yaşayan çok arkadaş var. bir sor onlara da. bu arada ilaçlı rahim filminden sonra kanallar açılıyor ve çabuk hamile kalıyosun. ben filmden 1 ay sonra hamile kaldım.aklında olsun.

canim cok sagol. insallah tedavisi olur ve anne olmak nasip olur isteyen herkese.

teşekkür ederim. moral verdin bana. bu sefer kaybetmekten korktuğum için sürekli tedirgininm. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende 5 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi, o yüzden zaten bu endişelerimiz. ama bu tekrar kaybedeceğimiz anlamına gelmiyor arkadaşım. endişelenme. benimde kasıklarım ağrıyor hafif hafif. ilk 3 ay olabilirmiş.

insallah canim. Darisi olmayanlarin basina...
ben 3 dusuk yasadim, iyi bir doktor ariyorum istanbul'da. ne problem oldugunu arastirmak icin. sen istanbulda misin?

kızlar dr arayanlara tıp fakülteleri yada araştırma hastaneleri öneririm neyiniz varsa hepsi inceleniyor hatta fazlasıyla ben konyadayım ve tıp fak çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…