amin sağol edacımmtatlım üzme kendini bol bol dinlen bak wie nin dediği gibi onada kese bozuk demişler ama bugün su satta dogurmustur herhalde yavrusu kucagındadır kalbini ferah tut bu sefer olacak inşallah rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
ayyy evet üzüldüm şimdi keşke denk gelseydi ne iyi olurdu , kısmet artık napalım.[QUOTE
Elhamdulillah içini rahat tut inşallah herşey düzelir.Tevafuk bir gün arayla, benimde Cumartesi sabah randevüm.Nasip denk gelmedi..Kendine iyi bak çok stres etme..
mide bulantısı olması iyi dedi doktor , bende yiyorum ama sonra bulanıyorum yediğimin ,içtiğimin hiç tadı yok olsun sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bunlara katlanalım seve seve.anladım canım ii çok çükür bugün 6+2 oldum cuma kalp atışları için gidicem evet canım bende cleaxan 0.4 lük iğne vuruluyorum miğde bulantın falan varmı canım benim sabah fazla bişi yiyemiorum yesem geri cıkartacakmışl gibi oluyorum bende fazla zorlamıorum yumurta ve sütle idare ediorum...sendende güzel haberlerini bekliyorum sen kalp atısı iin ne zaman gideceksin?
inşallah tatlım inşallah görürsün dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlere...tatlım sen iğneni hep aynı saattemi yapıorsun yani dakika dakika aynı satte mi denk getiriosun.benim dr 10.15 dak.farkla bişi olmaz okadar takma dio.benimde öle canım inan hep onu düşünüyorum o cokta üzerine düşmiyim diorum sakınan göze çöp batar misali cünkü hiç umursamayanlar görüyorum maşşah hiçde bişi olmuyor sapasaglam doguruyorlar...rabbim kucagımıza alacagımız ağlama sesini duyacagımız günleri nasip etsin...
kizlar merhaba..Allah devamina erdirsin, saglikla hayirlisiyla kucaklariniza almayi nasip etsin, ve isteyen herkesede yasatsin annelik duygusunu... hangi doktora gittiniz bu arada? sevgiler...
kızlar dr arayanlara tıp fakülteleri yada araştırma hastaneleri öneririm neyiniz varsa hepsi inceleniyor hatta fazlasıyla ben konyadayım ve tıp fak çok memnunum
kızlar dr arayanlara tıp fakülteleri yada araştırma hastaneleri öneririm neyiniz varsa hepsi inceleniyor hatta fazlasıyla ben konyadayım ve tıp fak çok memnunum
Amin. çok teşekkür ederim cnm. burada benim yaşadıklarımı yaşayan, aynı duyguları paylaşan o kadar çok kişi varki. her sayfa, her cümleniz umudumu güçlendiriyor. güzel günler yaşarız bundan sonra inşallah.
Slm kızlar Rabb'ime şükür olsun azram şimdi kucağımda doğumum çok zor oldu sonra ayrıntılı anlatırım ama ikimizde çok şükür iyiyiz 3300 gr 50cm doğdu kızım Rabbim helinize nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar, bir şey sorucam kaçıncı haftadan sonra iğneyi karnınıza yapmayı bıraktınız? Bebeğe gelir diye tedirgin oluyorum ya... Sonra nereye yaptınız?
gunaydın herkese
ya kızlar nerdeyse 1 aydır 2 dusukten sonra kan verdi sonuc cıktı protein c 131 aralıgı 70-130
protein s 123 aralıgı 71-113 yani yuksek ne demek bu anlayamadım ve siz mthzr gibi bişeylerden bahsediyordunuz mutasyon falan bende boyle bişey yok bosuna mı bekledim acaba ya bu kadar zmn ne tahlili yaptı bunlar ufff bilen birii yardımcı olurmu bana?
canım protein s ve protein c yüksek çıkmış bende de aynısı çıktı. kan pıhtılaşması ile ilgili. yani kanın fazla pıhtı yapıyor.
canım protein s ve protein c yüksek çıkmış bende de aynısı çıktı. kan pıhtılaşması ile ilgili. yani kanın fazla pıhtı yapıyor.
mutasyona bakılmamış demek ki senin. protein s ve c dışında başka genetik testler var. faktör V ve Faktör II leiden diye birşey var. googleden yaz, protein s yada c yükseklği diye , tekrarlayan düşük yaşayanlar çıkar karşına.
mutasyona bakılmamış demek ki senin. protein s ve c dışında başka genetik testler var. faktör V ve Faktör II leiden diye birşey var. googleden yaz, protein s yada c yükseklği diye , tekrarlayan düşük yaşayanlar çıkar karşına.
bende de yüksekliği çıkmıştı. yani kanda fazla pıhtılaşma eğilimi. o yüzden 3 düşük yaşamıştım. şimdi 5+6 hamileyim. bebe aspirini ve 0.4 clexan iğne oluyorum.
cnm allah tamamını erdirsin bende aspirin içmiştim ama iğneye 2.sınde 7 haftalık falandı basladıgımda geç kalmıstık demekki
bende 5 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi, o yüzden zaten bu endişelerimiz. ama bu tekrar kaybedeceğimiz anlamına gelmiyor arkadaşım. endişelenme. benimde kasıklarım ağrıyor hafif hafif. ilk 3 ay olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?