Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin sağol edacımm
[QUOTE

Elhamdulillah içini rahat tut inşallah herşey düzelir.Tevafuk bir gün arayla, benimde Cumartesi sabah randevüm.Nasip denk gelmedi..Kendine iyi bak çok stres etme..
ayyy evet üzüldüm şimdi keşke denk gelseydi ne iyi olurdu , kısmet artık napalım.
mide bulantısı olması iyi dedi doktor , bende yiyorum ama sonra bulanıyorum yediğimin ,içtiğimin hiç tadı yok olsun sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bunlara katlanalım seve seve.

Son düzenleme:

kızlar dr arayanlara tıp fakülteleri yada araştırma hastaneleri öneririm neyiniz varsa hepsi inceleniyor hatta fazlasıyla ben konyadayım ve tıp fak çok memnunum

slm sağlıkla gelsin bebeğiniz , bende konyadayım doktorumda fakültede henüz 1 kere gittim ama bakalım bende sizin gibi memnun kalırım inşallah.

Bebegin hayirli ugurlu olsun. Yazilanlari hep okuyorum ve bana umut oluyor cok seviniyorum. Tabii ayni zamanda cok da duygulaniyorum. Allah saglikli sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Sevgiler...

wie cim Allah anali babali saglikli sihhatli güzel ömürler nasip etsin tatli bebisine. Hayirli evlatlar olurlar insallah. Cok sevindim coookk. Bakiyorumda bu aralar cok güzel haberler dolasiyor burada..

Merhaba kızlar, bir şey sorucam kaçıncı haftadan sonra iğneyi karnınıza yapmayı bıraktınız? Bebeğe gelir diye tedirgin oluyorum ya... Sonra nereye yaptınız?

mrb canım..eğer göbekten yapmak senin için rahat oluyosa zorlanmıyosan doğuma kadar yapabilirsin göbekten..illa bırakıcan die bişey yok yani..korkma bebeğe gelmez tatlım..amniyosentez iğnesi onun 10 katı nerdeyse o girince bile bişey olmuyoki bu iğneden bişey olmaz canım...

arkadaşlar benimde bilinen 2 düşüğüm var ...

bu ara testler yapılıcak ama bitürlü kısmet olmadı dr a sorucak, bu kan pıhtılaşması ve genetik testinin belli bi zamanı varmı yani hormon daki gibi adetli mi olmak gerekiyo yoksa her an yapılabiliyo mu?

hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum

Kizlarrrrr hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok güzel bir duygu Allah'a sukur çok iyiyiz hafif sancılarım oluyor ama kızıma bakınca gecivetiyor yapışık ikiz olduk bir türlü bırakmıyor mememi göğüs ucumda yara oldu ne yapacak bilemedim çok acıyor

Ama hersey herseye rağmen cokk guzellll Rabbim burun isteyenlere nasip etsin

gunaydın herkese
ya kızlar nerdeyse 1 aydır 2 dusukten sonra kan verdi sonuc cıktı protein c 131 aralıgı 70-130
protein s 123 aralıgı 71-113 yani yuksek ne demek bu anlayamadım ve siz mthzr gibi bişeylerden bahsediyordunuz mutasyon falan bende boyle bişey yok bosuna mı bekledim acaba ya bu kadar zmn ne tahlili yaptı bunlar ufff bilen birii yardımcı olurmu bana?

canım protein s ve protein c yüksek çıkmış bende de aynısı çıktı. kan pıhtılaşması ile ilgili. yani kanın fazla pıhtı yapıyor.

canım protein s ve protein c yüksek çıkmış bende de aynısı çıktı. kan pıhtılaşması ile ilgili. yani kanın fazla pıhtı yapıyor.

mutasyona bakılmamış demek ki senin. protein s ve c dışında başka genetik testler var. faktör V ve Faktör II leiden diye birşey var. googleden yaz, protein s yada c yükseklği diye , tekrarlayan düşük yaşayanlar çıkar karşına.

bende de yüksekliği çıkmıştı. yani kanda fazla pıhtılaşma eğilimi. o yüzden 3 düşük yaşamıştım. şimdi 5+6 hamileyim. bebe aspirini ve 0.4 clexan iğne oluyorum.

mutasyon için anladıgım kadarıyla genetik test yaptırmamız lazım gittiim hastanede yapılmıyrdu bolumleri açılmamıstı acaba gerek var mı ki bu sonuc pıhtılaşma için tanı koymaya yeterli mi yoksa zeynep kamile gidecem onlarda kayıt alıyorlarmıs ne zmna randevu verecekler allah bilir

bende de yüksekliği çıkmıştı. yani kanda fazla pıhtılaşma eğilimi. o yüzden 3 düşük yaşamıştım. şimdi 5+6 hamileyim. bebe aspirini ve 0.4 clexan iğne oluyorum.

cnm allah tamamını erdirsin bende aspirin içmiştim ama iğneye 2.sınde 7 haftalık falandı basladıgımda geç kalmıstık demekki

kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ve iğneleri nerde saklıyorsunuz?buzdolabında mı yoksa serin bir yerde mi?

Son düzenleme:

dün akşam yine leke geldi sabah kan verdim bakalım eğer sonuçlar iyiyse gebelik devam edicek. değilse yeni bi yıkım daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…