Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam arkadasım ben de avusturyadayım tirol bölgesinden ve benimde bir cok düsüklerim oldu simdi bile hala icimde ölü bir bebekle dolasıyorum ve düsmesini bekliyorum doktorum bana da pıhtılasma icin igne verdi ama yine olmadımerak ettigim sen hangi bölgedesin ve hangi doktora gidiyorsun eger beni bilgilendirirsen cok sevinirim ve bebegin canı gönülden tebrik ederim Allahım sana ve bebegine uzun saglıklı ve mutlu bir ömür versin...

kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ve iğneleri nerde saklıyorsunuz?buzdolabında mı yoksa serin bir yerde mi?

ben elevit alıyorum canım doktor içinde demir olduğunu doğuma kadar kullanacağımızı söylemişti
iğneleri de dolapta muhafaza ediyorum

arkadaşlar merhaba,
benimde biri 17 haftalık biri 5 haftalık iki düşüğüm var. yapılan testler sonucunda 677 mutastonu heterozigot çıktı.diğer herşey normal.
testleri isteyen doktor sonuçları incelediğinde hamile kalınca iğneye başlayacaksın dedi.ben ardından birde profa gittim.
oda senin durumunda iğneye gerek yok dedi.bende şaşırıp aspirin falanda mı kullanmayacağım dediğimde için rahat edecekse aspirine hamile kalınca başlayabilirsin dedi.cerrahpaşanın hocalarından başarılı bir prof gittiğim.
şuan kafam çok karışık.
benimle aynı durumda olanlar yardımlarınıza ihtiyacım var.

bende de 1298 heterezigot mutasyon var, bana da farklı şeyler söyledi doktorlar, en son gittiğim prof. (ankara tıpta) iğneye aspirine hi. gerek yok dedi, toplumda yüzde 50 herkeste var bu mutasyon dedi, çok önemli bir pıhtılaşma durumu değil dedi, iğnelerin kanıtlanmış bi yararı yok gibi bişeyler dedi, herkes kafasına göre bişey söylüyor, bundan önceki profesörler de mutlaka iğneye başlamam gerektiğini sölemişlerdi,....

ben elevit alıyorum canım doktor içinde demir olduğunu doğuma kadar kullanacağımızı söylemişti
iğneleri de dolapta muhafaza ediyorum

feryad'cım,

seni çok ama çooook tebrik ediyorum. bu haberi aldığıma çok sevindim. bilmiyordum hamile olduğunu. Allah'ım sağlıkla tamamlamı ve kucağına almayıda nasip etsim. Dualarım seninle.

ve Allah'ım olmayan herkese nasip etsin...

kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ve iğneleri nerde saklıyorsunuz?buzdolabında mı yoksa serin bir yerde mi?

günaydın canım,

bende demir hapı kullanıyorum. ferro sanol. birde kasiyum sabah akşam. bunun dışında cleksan 0,4. iğneleri dışarıda tutuyorum. oda sıcaklığı yeterli. sonuçta eczanede de dışarıda duruyor iğneler..

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
giremiyorum ya hiç vakit bulamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum :))
wienin bebeişini kucağına almasına çok ama çok sevindim gözyaşlarıma hakim olamadım
allahım dedim bi gün dedim bende yazabilcekmiyim yarın doğuma gidiyoprum diye
inşallah rabbim hepimize nasip eder
beni sorcak olursanız şükürler olsun çok iyiyim
ama hala bebişi hissedemmiyorum(
15 haftalık oldum
elimi koyduğumda nerde olduğunu hissediyorum ama
şükürler olsun bugünüme ...
haftaya pazartesi gidicem inşallah herşey yolundadır...

merhaba kızlar.geçen pazartesi kanamam oldu.pembemsi rengi.doktora gittik,plesenta aşağıya inmiş.o yüzden kanama olmuş dedi.aspirini kestim.doktor istirahat edeceksin dedi.yukarı çıkar dedi.ama 0,4 clexane' ne devam ediyorum.allaha şükürler olsun perşembe kanama kesildi.dün aspirine başladım.şuan 12 haftalık oldum.inşallah kötü bişey olmamıştır..yarın kontrole gideceğim.plesanta aşağıya inipte kanaması olan varmı?bilgisi olan varmı?dualarınızı bekliyorum..:

Son düzenleme:

slm canım, ben henüz 6 haftalık hamileyim. plesantanın aşağı indiğini arkadaşım hamileyken duymuştum. Dr. istirahat vermişti, epey yatarak dinlendi. ve düzeldi. o da senin gibi çok korkmuştu. ama şimdi bir kızı var. bence endişelenme. ama çok iyi dinlen derim. hoşçakal

ya kızlar nerelerdesiniz? kimse birşey yazmaz oldu. merek ediyorum sizleri. bugün 6 haftalık oldu bebişim, veee keseyi görmeye gidicez :26: ne olur dua edin keseyi görelim.

slm kızlar herkez iyidir umarım işlerimin yoğunluğundan bayağıdır giremiyordum cinsiyetimizi öğrendik Rabbim izin verirse benimde bir kızım olucak

ya kızlar nerelerdesiniz? kimse birşey yazmaz oldu. merek ediyorum sizleri. bugün 6 haftalık oldu bebişim, veee keseyi görmeye gidicez :26: ne olur dua edin keseyi görelim.

Canım bende 6 haftalık gebeyim(hürremden kaldı:)Bugün gittim bebeği gördük ama kalp atımları yoktu dr.makinamız iyi değil dedi.Haftaya çağırdı.Bende pazar günü özele gideceğim.İnş buda bizi bırakmaz.Sen ne yaptın?Sat'ın 29 nisanmı seninde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…