dün akşam yine leke geldisabah kan verdim bakalım eğer sonuçlar iyiyse gebelik devam edicek. değilse yeni bi yıkım daha...
Slm kızlar Rabb'ime şükür olsun azram şimdi kucağımda doğumum çok zor oldu sonra ayrıntılı anlatırım ama ikimizde çok şükür iyiyiz 3300 gr 50cm doğdu kızım Rabbim helinize nasip etsin inşallah
kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ve iğneleri nerde saklıyorsunuz?buzdolabında mı yoksa serin bir yerde mi?
slm canım bende calışıorum bir 10-15 dak.farkedio iğnelerim.canım ben iki defa düşük yaptım hatta en sonki subat ayında kürtaj oldum ve dr bu testleri yaptırmamı söle sonuç kan pıhtılaşması 3 ay korun dedi ve ilk ay geldi bebşim sağlıkla gelkir inşallah.canım biz elimizden geleni yapıoruz gerisi ahha kalmış rabbim ne eylerse güzel eyler....bize de bu duyguyu yasatması için dua ediyorum...senin hikayen nedir bu arada banada rahim filmi cektir dien dr oldu ama ben cektirmedim cünkü başka bi dr da cektirm dedi zaten seninkini nedeni belli oldu dedi bende korktugum için cektirmedim
eda 33 merhaba bende psikolojik olarak çökmüş durumdayım sanırım seninle aynı şeyleri yaşamışız bende daha önce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı 1 sene sonra tekrar hamile kaldım oda karnımda öldü sonra araştırmalarda pıhtılaşma sorunu çıktı doktor 3 ay bekle dedi temmuzda yeniden başlıycaz ama korkuyorum artık sen hamilemisin şimdi ?
arkadaşlar merhaba,
benimde biri 17 haftalık biri 5 haftalık iki düşüğüm var. yapılan testler sonucunda 677 mutastonu heterozigot çıktı.diğer herşey normal.
testleri isteyen doktor sonuçları incelediğinde hamile kalınca iğneye başlayacaksın dedi.ben ardından birde profa gittim.
oda senin durumunda iğneye gerek yok dedi.bende şaşırıp aspirin falanda mı kullanmayacağım dediğimde için rahat edecekse aspirine hamile kalınca başlayabilirsin dedi.cerrahpaşanın hocalarından başarılı bir prof gittiğim.
şuan kafam çok karışık.
benimle aynı durumda olanlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
eda 33 merhaba bende psikolojik olarak çökmüş durumdayım sanırım seninle aynı şeyleri yaşamışız bende daha önce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı 1 sene sonra tekrar hamile kaldım oda karnımda öldü sonra araştırmalarda pıhtılaşma sorunu çıktı doktor 3 ay bekle dedi temmuzda yeniden başlıycaz ama korkuyorum artık sen hamilemisin şimdi ?
canım öncelikle çok geçmiş olsun... burda hangi kapıyı çalsın altından kayıplar çıkıyor maalesef ama umutlarda var onlardan biride benim .... benim ilk gebeliğim de dış gebelikle sonuçlandı biraz erken farkedildiği içinde tüpüm alınmadı ama müdahale edilen tüpün eski işlevini yerine getirip getirmediğini bilinmiyor... neyse sonra 6 ay ara verdik ve tekrar hamile kaldım ilk kontrollerde kalp atışı vardı ama ikinci kontrolde maalesef 9 haftalık kaybettik kuzuyu... 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve yine o derin sessizlik vardı 8 haftlıktı o kuzudanda ayrıldık... ve sonu gelmez araştırmalar araştırmalar.. velhasıl kanda pıhtılaşma bozukluğu var dediler... ve son kaybımdan yaklaşık 14 ay sonra tekrar hamile kaldım uzunca bir maraton yaşadık kah ağladım kah güldüm hesabı acayip bi hamilelik yaşadım kabullenemedim ha bugün düşcek ha yarın ölcek diye bekledim durdum... ama yanlış yapmışım tadını çıkarmalıymışım neyse şimdi İpek kollarımda ve 4,5 aylık oldu... umud etmen için yetmezmi çektiğin her çileye değiyor... ben İpek kuzuma hamile kalmadan önce şöyle bir karar almıştım doğurganlığım bitene kadar denicem kaç kez daha kaybetmem gerekirse gereksin çünkü vazgeçip kendimi suçlamak istemiyorum demiştim... geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah...
canım öncelikle çok geçmiş olsun... burda hangi kapıyı çalsan altından kayıplar çıkıyor maalesef ama umutlarda var onlardan biride benim .... benim ilk gebeliğim de dış gebelikle sonuçlandı biraz erken farkedildiği içinde tüpüm alınmadı ama müdahale edilen tüpün eski işlevini yerine getirip getirmediği bilinmiyor... neyse sonra 6 ay ara verdik ve tekrar hamile kaldım ilk kontrollerde kalp atışı vardı ama ikinci kontrolde maalesef 9 haftalık kaybettik kuzuyu... 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve yine o derin sessizlik vardı 8 haftlıktı o kuzudanda ayrıldık... ve sonu gelmez araştırmalar araştırmalar.. velhasıl kanda pıhtılaşma bozukluğu var dediler... ve son kaybımdan yaklaşık 14 ay sonra tekrar hamile kaldım uzunca bir maraton yaşadık kah ağladım kah güldüm hesabı acayip bi hamilelik yaşadım kabullenemedim ha bugün düşcek ha yarın ölcek diye bekledim durdum... ama yanlış yapmışım tadını çıkarmalıymışım neyse şimdi İpek kollarımda ve 4,5 aylık oldu... umud etmen için yetmezmi çektiğin her çileye değiyor... ben İpek kuzuma hamile kalmadan önce şöyle bir karar almıştım doğurganlığım bitene kadar denicem kaç kez daha kaybetmem gerekirse gereksin çünkü vazgeçip kendimi suçlamak istemiyorum demiştim... geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah...
ben elevit alıyorum canım doktor içinde demir olduğunu doğuma kadar kullanacağımızı söylemişti
iğneleri de dolapta muhafaza ediyorum
kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ve iğneleri nerde saklıyorsunuz?buzdolabında mı yoksa serin bir yerde mi?
evet canım ben şuan 6 haftalık hamileyim. ben hala korkuyorum. endişelerim var elbette ama bebişim için sabırlı olmak zorundayım. temmuzdan sonra hamile kalınca iğne olmaya başlarsın bence.
merhaba evet tatlım hamileyim suan rabbime şükürler olsun bugün kalp atısına duyduk inşallah öyle devam eder bence sende üzme kendini rabbim sabrını veriyor o cok büyük...burda bircok arkdas iğneyle kucagına aldı bebgini inşallah rabbim nasip ederse bizde onlardan biri olacağız.allah yardımcımız olsun isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
merhaba kızlar.geçen pazartesi kanamam oldu.pembemsi rengi.doktora gittik,plesenta aşağıya inmiş.o yüzden kanama olmuş dedi.aspirini kestim.doktor istirahat edeceksin dedi.yukarı çıkar dedi.ama 0,4 clexane' ne devam ediyorum.allaha şükürler olsun perşembe kanama kesildi.dün aspirine başladım.şuan 12 haftalık oldum.inşallah kötü bişey olmamıştır..yarın kontrole gideceğim.plesanta aşağıya inipte kanaması olan varmı?bilgisi olan varmı?dualarınızı bekliyorum..:
ben elevit alıyorum canım doktor içinde demir olduğunu doğuma kadar kullanacağımızı söylemişti
iğneleri de dolapta muhafaza ediyorum
ya kızlar nerelerdesiniz? kimse birşey yazmaz oldu. merek ediyorum sizleri. bugün 6 haftalık oldu bebişim, veee keseyi görmeye gidicez :26: ne olur dua edin keseyi görelim.
ya kızlar nerelerdesiniz? kimse birşey yazmaz oldu. merek ediyorum sizleri. bugün 6 haftalık oldu bebişim, veee keseyi görmeye gidicez :26: ne olur dua edin keseyi görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?