Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canım bende 6+1 günlük hamileyim bugün dr randevum vardı kalp atısını gördüm rabbime şükürler olsun inşallah sizlerde duyarsınız en kısa zamanda daha önce 2 kaybım oldugu için bunda cok korkuorum rabbim korktugumuza ugratmasın benim sat 24 nisan dogum tarihimde allah izin verirse 2 subatmış

feryad sana bakmak için açtım bişe varmı diye hamilesin şükürler olsun cnm çok dikkat et kendine çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

canımm demek hamilesin çook sevindim rabbim tamamına erdirsin..

Allah razı olsun arkadaşları çok uzuuun yorucu ve yıpratıcı bir süreçten sonra binlerce,yüzbinlerce ve milyonlarca şükür hamileyim inş. bundan sonrası da güzel geçer ve miniğim kollarıma gelir...rabbim kimseye evlat yolu gözletmesin tez zamanda önce göbüşlere sonra kolllara konsunlar inş.

feryad sana bakmak için açtım bişe varmı diye hamilesin şükürler olsun cnm çok dikkat et kendine çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Sağolasın çok şükür sonunda bu günleri de görmek nasip kısmetmiş rabbim herkese nasip etsin tez zamanda geçer bu günler inş. koklamak da nasip olur kuzumu

Oh ne güzel canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah.Bende çok korkuyorum benimde 3 kaybım var.İnşallah pazar günü görebilirim..

selam arkadaşlar bende 7 haftalık hamileym doktora görndm bugn kalp atışlarını şükür duyduk ama kese çevresinde kanamaların var dedi.. ama benm normal kanamam olmuyor.. sizce bi sorun olurmu... doktor düşük riskin çok yüksek dedi .tabii moralim alt üst oldu . doktora bana ukalaca davraşlarından kızıp başka bir doğum uzmanına göründüm ultrasonda o kadar kese etrafında kanama normal hayatına normal devam edebilirsin ilişkiye girmemek kaydıyla dedi. sizce iki doktor arasın da bu kadar yorum farkı tedavi farkı normal mi ben kime inanayım.

bende bugün doktordaydım , kalp atışları artık bebişimin duyulmaya başlamış çok rahat ve kese yamukluğu düzelmiş rabbime şükürler olsun.inşallah sorunsuz şu kritik haftalarda geçer her an diken üstündeyim.sende duymuşsun çok sevindim edacım.arka arkaya doğurcaz inşallah :)))

ben elevit alıyorum canım doktor içinde demir olduğunu doğuma kadar kullanacağımızı söylemişti
iğneleri de dolapta muhafaza ediyorum

canımmm tebrik ederim.çok sevindim hamile olduğunu duyunca.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.

canım ya çok sevindim.diken üzerinde olmayı bırak rahat ol artık.bebişe iyi bak

yamanas teşekkürler cevabın için.
peki ne yapmayı düşünüyorsun.
ben hamile kalınca aspirine başlamayı düşünüyorum.
ama kafam hala karışık.
aynı durumda olan başka kimse yokmu

slm kızlarrrr.....

dun kontrolumuz vardı cok sukur 38. haftamızıda bıtrdık.
kılomuz 3300 olmus boyumuz 52 mıs.
doktor bebegın asagı ındıgını soyledı son gunler dedı acayıp heyecanlıyım bı yandanda korkuyorum.
salıya kadar kendılıgınden gelmezse kılosuna gore normal dogum yapamazsam sezeryana karar vercek galıba ama ılk secenegımız salıya kadar normal dogum ıstıyorum ınsallah.
ıgnemızıı aspırınımzı bırakmıyoruz dogumdan sonrada 1 hafta kadar ıgneye devam edecekmısız.

bızden haberler boyle belkı bı dahakı gırımsımde ınsallah kızımla kavustuk dıye yazarım ınsallahhh......

canımmm tebrik ederim.çok sevindim hamile olduğunu duyunca.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş.

Merhaba Hazal;
Öncelikle geçmiş olsun dilerim .Hemen konuya girmek istiyorum ben de tam 7 haftalık hamileyim dün kalp atışını duyduk şükür rabbim hiçbirimizi korktuğuna uğratmasın.İki doktor farklı şeyler söylemiş kafan karışmış nacizane fikirlerimi belirtmek isterim doktorların yorumu bilgi tecrübe elindeki malzemenin durumuna göre değişir sana tavsiyem moral konusunda 2.doktorunu dinlemen yani herşeyin güzel olacağına inanman dikkat konusunda da 2. doktorunu dinlemen yani elinden geldiğince dinlen ilaçlarını aksatma çünkü onlar çok değerli ve riske edemeyiz değil mi? inş. rabbim korktuğuna uğratmasın tez zamanda daha güzel haberler alman dileğiyle

Maşallah canım günlerin ne kadar da azalmış ne güzel bir duygu rabbim yardımcınız olsun doğumda darısı bekleyen bizlere inş.

cok guzel tebrik ederim simdiden, insallah dogumunda kolay olur ve bebegini kucagina alirsin hemen...darisi benim gibi anne olamayanlarin basina, ozelllikle 3 dusukden sonra..

tebrik ederim arkadaşım hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle.. ve darısı başımıza ama nedense çok zor geçiyor günler hep tedirginlik yok bişey olucak yok kalp atışı durucak zaman nasıl geçicek bu şekilde bilmiyorum ve henüz çokk başındayım 11 haftalık bebişim şimdilik şükür sorunda yokmuş amaaaa öyle iştee rabbim hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin inşaallah amiin.....

canim tebrik ederim, endiselenme o tarz seyleri dusunmemeye calis, moral cok onemli, elinden geldigince mutlu ve sakin olmaya calis,her ne kadar zor olsada...
rabbim insallah hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder. bisey olucak diye dusundugunde o oluyor, cekiyor insan bir nevi...
sen igne aspirin falan kullaniyormusun cnm?

2.5 yıllık evlıyım ve 4 düşüğüm var kan pıhtılasması sorunum var iğneleri kullandığım halde yıne bebegım düsüyor kalp atıslarını alıyoruz sonra düsüyor çok üzgün ve yorgunum arkadaslar doktorum zekai tahırın doktoru serdar oğuz özeline gıttım ama doktorda bu düsüklerın nedensız oldugunu soyluyor ama baska test yapmayıda dusunmuyor benı tatmin edıcı acıklamalar yapmadı bende doktorumu degıstırecem kafam çok karısık belırsızlık çok zor bnde sımdı kromozon testı yaptıracam ama onunda süresi cok uzun 19 eylulde test gunu verdıler sonucuda 4 ay sonra bellı olacakmıs olmazsa tüp bebek yaptırmak ıstıyorum son çare bu artık...kendılıgımden hamıle kalabılıyorum ama sonu gelmıyo

benim enteresan olan durumum sorunsuz 2 yaşayan çocuğum var kızım 9 oğlum 7 yaşında bende 31 yaşındayım ve 7 senedir korunmadığım halde gebe kalamadım son 2 senedir klomenle kaldım ve 2 kürtaj geçirdim araştırıldı ve bendede bu sorun çıktı doktorum diğer 2 çocuğumun mucize olduğunu söyledi ve şimdiki hamileliğimdede claxane 0,4 elevit vede progynex 200 yumuşak kapsül kullanıyorum ve şimdilik sorunsuz ama yinede tedirgin oluyorum..rabbime binlerce kez şükür yaşayan yavrularım var rabbim onları bana bağışlasın ve bunuda kucağıma almayı nasip etsin...hiç bu duyguyu tatmayanlara ve aynı tedavi şekliyle bebek bekleyen herkese rabbim bu güzel duyguyu tattırsın inşaallah amiiiinn

arkadaşım çok çok geçmiş olsun gerçekten zor bir imtihan rabbim sabır versin ama umudunu inş yitirme ve bence doktorunu değiştir..illaki bir sebebi vede tedavisi vardır atladıkları bişey vardır..sen bu sıkıntıları çekmektense araştır ya araştırma hastahanelerine git yada bu dalda uzman bir doktor bul ve ona git ama sakın pes etme hayırlı sona ulaşırsın inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…