Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hepınıze cok tesekkur ederım allah olmayan bekleyen herkse gonlunden gecenı versın ınsallah ,
aynı yollardan bende gectım 3 dusuk 1 sene hamıle kalamamam 1 senenın sonunda asılama yaptırdım tutmadı 2 ay sonra kendılıgınden oluverdı en onemlı sey kafanın rahat olması ınanın.vee o 9 ay nasıl gectı bende hıc bılmıyorum yuregımız agzımızda ınsallah sonunda kızımla kavuscaz hıc uzulmeyın stres yapmayın sızıı okurken kendım aklıma gelıyo allah buyuk yeterkı sız canı gonulden dua edın herseyı allaha bırakın.

rabbim kızını hayırlısıyla kollarına almayı nasib etsin canım güzel haberlerini bkliyoruz..

merhaba arkadaşım. evet benimde sat 29 nisan. dün doktora gittik, keseyi gördük şükürler olsun ama kalp atışları anca haftaya duyulabilirmiş. doktor çok endişelisin dedi bana. bende 3 düşük yaptım,artık korkuyorum dedim. clexana devam dedi. ilk 3 ay yemek konusunda kendini zorlama, bebek ihtiyacı olan her gıdayı senin depondan alır dedi. ilişki yasak. rahat ol, çok fazla hamilelik psikolojisine girme dedi. normal hayatına devam et dedi. yani arkadaşım biz endişeli olmayalım da kim olsun değil mi? güzel haberlerini bekliyorum, bebişine iyi bak. Allaha emanet olun.

slm canım haklısın valla insan psikolojik olarak etkilenio artık sen beni görseydin dün ultrasyona yattım dr un gelmesini bekliyorum ama bildiğim bütün duaları okuyorum rabbim bir sorun olmasın sen evladımı bana bagışla diye dualar ettim.yinede cok cok endişenlenme bebşini düşün inşallah haftaya duyarsın tatlım sende...

inşallah canım cok sevindim rabbim kucagımıza almayı nasip etsin ağlama seslerini duymayı nasip etsin inşallah....

inşallah canım görürsün keseni bizide haberdar et olurmu?

arkadaşım özlettin kendini inan. bebişine ve kalp atışlarını duymana öyle sevindim ki anlatamam. bebişlerimiz iyi olunca yüzüm gülüyor. benim minik fasulyemin kesesi göründü, gayet normal dedi doktor. haftaya kalp atışlarını dinliycez inş. birde heyete giricem bu clexan için. ilk 10 lu kutu bitti. 2. kutuya başladım. bu arada doktorum beni çok panik ve endişeli buldu sanki kendisi yaptı 3 düşüğü.
kasık ağrım olunca korkuyorum artık ne yapayım. işte böyle arkadaşım. habersiz bırakma beni. bebişine ve kendine çoooooooookkkk iyi bak. Allah'a emanet

Oh ne güzel canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah.Bende çok korkuyorum benimde 3 kaybım var.İnşallah pazar günü görebilirim..

amiinnn canım hepimiz aynı duyguları yasıyoruz inan dr bir hafta diyooo ben nasıl gececek bu bir hafta diyorum diken üstünde bekliyorum bazende gözümü kapatsam günler hemen gecse diyorum allah yardımcımız olsun inşallah pazar günü duyarsın tatlım bizi de haberdar et olurmu?

canım arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki, gözlerim dolu dolu şuan. Doktorun ağzından çıkan kelimeleri nasıl pür dikkat dinledim anlatamam. doktor keseyi gösteriyo, ben valla mı? gördünüz mü? emin misiniz? diyorum.neredeyse yemin et diyicem adama. Allah'ım sen evlatlarımzı bize bağışla,ağlamayalım artık.

nasılsın biliyorum endişelisin bu cok dogal yasadıklarımızdan sonra banada heyet raporu verdiler bugün aldım artık 3 kutu birden alabilecekmişim ben iki tane 10 lu kutu bitirdim yarın üçüncüye baslayacagım.tatlım ben son adet tarihimden hesapladıgımda dün 6+5 olmam gerekiyodu ama dr 6+1 sin dedi 2 subat dogum tarihin dedi inşallah rabbim o günleri gösterir..
kasık agrım yok fakat ama korkma normalmiş kasık agrısı...ama sabahları miğdem bulanıo cıkarmıorum ama bişi yiyemiorum pek dr bundan sonra baslar cok güzel cok diyooo bide eğilip kalkarken cok dikkat et kebndini yorma dedi kese etrafında kanama gibi bişi gördüm ama pek emin değilim dedi cok üstünde durmadı umarım bir problem olmaz içim rahat drum cok rahatlattı....sende bebişine iyi bak arkadasım inaşşah dogum haberlerimizide paylasırız birgün burdan...allah yardımcımız olsun...

sağol arkadaşım, içimi ferahlattın. bence biz elimzden gelenin en iyisini en fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Allah'a emanet bundan sonrası. karın kaslarını ağrıtacak birşey yapmıyorum, iğnemi yapıyorum, bulantılarım oluyo ama beslenmeye çalışıyorum,eeeee gerisi dua arkadaşım. inşallah şubatta bebiş uyandı, emzirelim tekrar yazarız diye msjlar atarız birbirimize. Allah'a emanet olun. hoşçakal

geçmiş olsun canım ablamında kesesinin etrafında aynı senin gibi kanama vardı ve dr progestan verdi 2 yada 3 hafta kullandı die biliorum tabi bu süre zarfı içinde ilişkide yasaktı sonradanda geçti o kanama şimdi 11 aylık kızı var merak etme bişi olmaz

slm canım geçmiş olsun çok üzüldüm düşüklerin için benimde 2 düşüğüm oldu sonuncusunu iğne kullandığım halde kalp atışları durdu ve kürtaj olmak durumunda kaldım ve dr doğru tedavi uyguladığımız halde düşmemesi gerekiodu dedi ve bebeği vücudumun kabul etmediğini söyledi yani bebk proteinin %50 sini anneden diğer yüzdelik dilimini babadan alıormuş fakat benim vücudumun eşiminki kabul etmeyip düşman olarak gördüğü için bebeği öldürüyormuş bununla alakalı kürtajın hemen akabinde bana drm başka bir kişiye ait 1 ünite kanını verdi vücudum bağışıklık kazansın die ve ben hiç regl olmadan hamile kaldım ve şuan 5. ayımın içindeyim şükürler olsun bunu sana anlatıorumki böyle birşey olabilir sende de yinede aklını karıştırmak istemem ama araştırmanda yarar var gerçi drum bu tedaviyi her dr bilmez dedi ama sen yinede bir soruştur tekrardan geçmiş olsun canım...

kızlar günaydın.ya ben kilo alamıyorum.moralim bozuluyor böyle olunca.ben kilo alamazsam bebeğim nasıl beslenecek? idrar testinde protein çıktı.bi da test yaptıracağım.bi de kızlar iğneleri dolapta mı oda sıcaklığında mı saklıyorsunuz?

cnm çok geçmiş olsun. bende dört düşük yaptım üç yıl içinde. bende de kan pıhtılaşması var. dört mutasyonum haterozigot. benim dr.um da zekai tahirde . bebeklerimi kalp atışını duyduktan sonra kaybediyoruz. dr.um denemeye devam edeceksin dedi. kromozom da baktırdım ama bir şey çıkmadı. çıkması için 5 ay bekledim. test edemedik yeniden kan ver dediler iki ay daha bekledim ancak çıktı. beklemek çok zor. şu an prof. Timur Gürgan'a gidiyorum. Tedavimi başlattı. hayırlısı.

Evet canım çok haklısın.İnsanın elinde olmuyor.Doktorum yarın bekliyor beni bakalım göreceğiz.

Amin canım.Öyle gerçektende.Yazarım yarın dua edin lütfen..

merhaba arkadaşlar sanunda muradımıza erdik kızımı 31 mayısta kucağıma aldım sezeryanla doğum yaptım darısı bütün bebek bekleyen annelere olsun allah bütün isteyanlere tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah

rabbime şükürler olsun. gözünaydın olsun cnm. bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.

canım doktorun hangı hastanede özeli varmı bnde doktorumu değitirecem

canım doktorun hangı hastanede özeli varmı bnde doktorumu değitirecem

cnm. drum hacettepede ama ben özel kliniği var oraya gidiyorum. timur bey özel bir tedavi uyguluyor. benim durumumda olan hastalarla ilgili çalışması var. yurt dışıyla ortak bir projeymiş bu. o kapsama aldı benide. şu an bitkisel tedavi uyguluyor. rahim damarlarımı genişletmeye çalışyor. adet tarihimi bekliyoruz tedavinin ikinci aşaması için.

canım merhaba.kaçıncı haftadan itibaren kalsiyum kullanıyorsun?adını yazabilirmisin?b vitaminide kullanıyormusun? benexolb12 kullanıyorum.bana bugün ferro sanol,balık yağı,kalsiyum verdi.12 haftalık olduk,allah inşallah tamamını erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…