selam arkadaşlar bende 7 haftalık hamileym doktora görndm bugn kalp atışlarını şükür duyduk ama kese çevresinde kanamaların var dedi.. ama benm normal kanamam olmuyor.. sizce bi sorun olurmu... doktor düşük riskin çok yüksek dedi .tabii moralim alt üst oldu . doktora bana ukalaca davraşlarından kızıp başka bir doğum uzmanına göründüm ultrasonda o kadar kese etrafında kanama normal hayatına normal devam edebilirsin ilişkiye girmemek kaydıyla dedi. sizce iki doktor arasın da bu kadar yorum farkı tedavi farkı normal mi ben kime inanayım.
merhaba arkadaşlar.marincap balık yağı artık gebelerde ilk 3ay kulanılmaya başlanmış.sebebide erken doğumu,suların erken gelmesini,kanın akışkan hale gelmesini,düşükleri önlüyormuş.yapılan çalışmalarda ispatlanmış..doktorumun söylediklerini sizinle paylaşıyorum..
yamanas teşekkürler cevabın için.
peki ne yapmayı düşünüyorsun.
ben hamile kalınca aspirine başlamayı düşünüyorum.
ama kafam hala karışık.
aynı durumda olan başka kimse yokmu
merhaba arkadaşım. evet benimde sat 29 nisan. dün doktora gittik, keseyi gördük şükürler olsunama kalp atışları anca haftaya duyulabilirmiş. doktor çok endişelisin dedi bana. bende 3 düşük yaptım,artık korkuyorum dedim. clexana devam dedi. ilk 3 ay yemek konusunda kendini zorlama, bebek ihtiyacı olan her gıdayı senin depondan alır dedi. ilişki yasak. rahat ol, çok fazla hamilelik psikolojisine girme dedi. normal hayatına devam et dedi. yani arkadaşım biz endişeli olmayalım da kim olsun değil mi? güzel haberlerini bekliyorum, bebişine iyi bak. Allaha emanet olun.
Canım benim gebeliğimde de kanama alanları görüldü, hatta kendi gittiğim doktor değil başka bir doktor tespit etmişti, bana da Progestan iğne vermişti doktor.. 3 Adet iğne oldum, her afta 1 adet olmak üzere Allah a şükür düşük olmadı, belki iğneleri olmasam da düşmüycekti ama oldum işte.. Biz iğne olduğumuz için kanama riskimiz oluyor doğal olarak, bilgi vermek istedim bende.. Ama aklına kötü birşey getirme iyi olcak de olur Allah ın izniyle... Dikkat et kendine..
Ben de nerdeyse 6-7 ay kullandım balık yağı ve bence süper birşey, ayrıca insanın psikolojisine de çok iyi geliyormuş, rahat bir hamilelik geçirmesini sağlıyor annenin.. Benim doktorumda sürekli kullandırdı.. Bilginize..
Arkadaşlar benimde rahmimden çentiklenme var kan akışında sorun olur dedi dr ve soraspin ile balık yağı verdi doktorum ama daha sonra başka bir dr 6 aylıktan sonra coraspin bebekte kalp delinmesine yol açar dedi cleksan mı ne iğne kullancaksın dedi benim sormak istediğim bende de mi kan pıhtılaşması sorunu var tahlil de yaptırmadım ama bebeğim 27 haftalık cevaplarsanız çok sevinirim:18:
canım doktorun kimslm canım geçmiş olsun çok üzüldüm düşüklerin için benimde 2 düşüğüm oldu sonuncusunu iğne kullandığım halde kalp atışları durdu ve kürtaj olmak durumunda kaldım ve dr doğru tedavi uyguladığımız halde düşmemesi gerekiodu dedi ve bebeği vücudumun kabul etmediğini söyledi yani bebk proteinin %50 sini anneden diğer yüzdelik dilimini babadan alıormuş fakat benim vücudumun eşiminki kabul etmeyip düşman olarak gördüğü için bebeği öldürüyormuş bununla alakalı kürtajın hemen akabinde bana drm başka bir kişiye ait 1 ünite kanını verdi vücudum bağışıklık kazansın die ve ben hiç regl olmadan hamile kaldım ve şuan 5. ayımın içindeyim şükürler olsun bunu sana anlatıorumki böyle birşey olabilir sende de yinede aklını karıştırmak istemem ama araştırmanda yarar var gerçi drum bu tedaviyi her dr bilmez dedi ama sen yinede bir soruştur tekrardan geçmiş olsun canım...
2.5 yıllık evlıyım ve 4 düşüğüm var kan pıhtılasması sorunum var iğneleri kullandığım halde yıne bebegım düsüyor kalp atıslarını alıyoruz sonra düsüyor çok üzgün ve yorgunum arkadaslar doktorum zekai tahırın doktoru serdar oğuz özeline gıttım ama doktorda bu düsüklerın nedensız oldugunu soyluyor ama baska test yapmayıda dusunmuyor benı tatmin edıcı acıklamalar yapmadı bende doktorumu degıstırecem kafam çok karısık belırsızlık çok zor bnde sımdı kromozon testı yaptıracam ama onunda süresi cok uzun 19 eylulde test gunu verdıler sonucuda 4 ay sonra bellı olacakmıs olmazsa tüp bebek yaptırmak ıstıyorum son çare bu artık...kendılıgımden hamıle kalabılıyorum ama sonu gelmıyo
canım ben doktorumu degıstırecem senın doktorun kimdi ve ayrıca kromozon anıliz testı yaptıracam bakalım onun sonucuna gore tüp bebek olup olmayacagı bellı olacakcanım aynı sorun benden de var hatta düsüklerim senden daha fazla ben daha yeni bebegimi kaybettim hatta hala icimde bebegim ve salı günü kürtaj olacagım doktorumun bana dedigi aynı sana denilen gibiydi herseyi yaptık hic bir sorun yok bu kadar cok kayıp olmasının artık tek bir sebebi vardır oda genetiktir onu da tüp bebekle halledecegiz dedi hastalıklı hücreleri ayıracagız inşaallah bebegini kucagına alacaksın dedi bence sen de bunu doktorunla konus derim şimdiden gecmiş olsun...
canım timur bey tahlıllerı nerde yaptırıyor onu ögrenebılırmıyım bırde muayane ücreti nekadar?cnm çok geçmiş olsun. bende dört düşük yaptım üç yıl içinde. bende de kan pıhtılaşması var. dört mutasyonum haterozigot. benim dr.um da zekai tahirde . bebeklerimi kalp atışını duyduktan sonra kaybediyoruz. dr.um denemeye devam edeceksin dedi. kromozom da baktırdım ama bir şey çıkmadı. çıkması için 5 ay bekledim. test edemedik yeniden kan ver dediler iki ay daha bekledim ancak çıktı. beklemek çok zor. şu an prof. Timur Gürgan'a gidiyorum. Tedavimi başlattı. hayırlısı.
merhaba canım.balık yağını kaçıncı aydan itibaren kullandın?günde kaç defa kullandın?biraz kilo da aldırıyormuş. balıkyağından dolayı hiç kanaman olodumu?iğne+coraspinde kullanıyorum.ben bugün başlıycam merak ediyorum.çok soru sordum kusura bakma
canım aynı sorun benden de var hatta düsüklerim senden daha fazla ben daha yeni bebegimi kaybettim hatta hala icimde bebegim ve salı günü kürtaj olacagım doktorumun bana dedigi aynı sana denilen gibiydi herseyi yaptık hic bir sorun yok bu kadar cok kayıp olmasının artık tek bir sebebi vardır oda genetiktir onu da tüp bebekle halledecegiz dedi hastalıklı hücreleri ayıracagız inşaallah bebegini kucagına alacaksın dedi bence sen de bunu doktorunla konus derim şimdiden gecmiş olsun...
canım timur bey tahlıllerı nerde yaptırıyor onu ögrenebılırmıyım bırde muayane ücreti nekadar?
canım ben doktorumu degıstırecem senın doktorun kimdi ve ayrıca kromozon anıliz testı yaptıracam bakalım onun sonucuna gore tüp bebek olup olmayacagı bellı olacak
canım salı günü Allah yardımcın olsun bitanem
canım ben yurt dısındayım burada 1 senedir tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum...
canım genetik testleri genelde 2 düşükten sonra araştırma hastanelerinde yapılıyor.ilk gebelikmi şuan?coraspin kan pıhtılaşması olan gebelere veriliyor.böyle doğum yapanda çok.bende kullanıyorum.inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canım ilk gebeliğim ama başka bir dr coraspin 6.aydan sonra kesinlikle kullanılmaz bebekte kalbin delinmesine yol açar dedi bende bol kiraz yiyorum galiba soğan da iyi geliyormuş ama onu kullanamam acaba kan pıhtılaşması ile ilgili tahlil de yaptırsam mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?