Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar.marincap balık yağı artık gebelerde ilk 3ay kulanılmaya başlanmış.sebebide erken doğumu,suların erken gelmesini,kanın akışkan hale gelmesini,düşükleri önlüyormuş.yapılan çalışmalarda ispatlanmış..doktorumun söylediklerini sizinle paylaşıyorum..

Canım benim gebeliğimde de kanama alanları görüldü, hatta kendi gittiğim doktor değil başka bir doktor tespit etmişti, bana da Progestan iğne vermişti doktor.. 3 Adet iğne oldum, her afta 1 adet olmak üzere Allah a şükür düşük olmadı, belki iğneleri olmasam da düşmüycekti ama oldum işte.. Biz iğne olduğumuz için kanama riskimiz oluyor doğal olarak, bilgi vermek istedim bende.. Ama aklına kötü birşey getirme iyi olcak de olur Allah ın izniyle... Dikkat et kendine..

Ben de nerdeyse 6-7 ay kullandım balık yağı ve bence süper birşey, ayrıca insanın psikolojisine de çok iyi geliyormuş, rahat bir hamilelik geçirmesini sağlıyor annenin.. Benim doktorumda sürekli kullandırdı.. Bilginize..

yamanas teşekkürler cevabın için.
peki ne yapmayı düşünüyorsun.
ben hamile kalınca aspirine başlamayı düşünüyorum.
ama kafam hala karışık.
aynı durumda olan başka kimse yokmu

ben şu an gebelik düşünmüyorum aralık ayında kürtaj olmuştum, ondan önce de 5,5 aylık bi kaybım var başka nedenden dolayı, artık çok korkuyorum, umudum kalmadı, yeniden bi adım atamayacağım sanırım...
herkes için hayırlısı olsun, benim için de...
Allah korktuklarımızdan emin kılsın bizleri

Arkadaşlar benimde rahmimden çentiklenme var kan akışında sorun olur dedi dr ve soraspin ile balık yağı verdi doktorum ama daha sonra başka bir dr 6 aylıktan sonra coraspin bebekte kalp delinmesine yol açar dedi cleksan mı ne iğne kullancaksın dedi benim sormak istediğim bende de mi kan pıhtılaşması sorunu var tahlil de yaptırmadım ama bebeğim 27 haftalık cevaplarsanız çok sevinirim:18:

tebrikler cnm. çok sevindim senin adına. dilerim böyle güzel haberleri arka arkaya veririz hep beraber. ben de yatıyorum. doktor istirahat dedi. bakalım salı kontrol var. hakkımızda hayırlısı...

merhaba canım.balık yağını kaçıncı aydan itibaren kullandın?günde kaç defa kullandın?biraz kilo da aldırıyormuş. balıkyağından dolayı hiç kanaman olodumu?iğne+coraspinde kullanıyorum.ben bugün başlıycam merak ediyorum.çok soru sordum kusura bakma

canım genetik testleri genelde 2 düşükten sonra araştırma hastanelerinde yapılıyor.ilk gebelikmi şuan?coraspin kan pıhtılaşması olan gebelere veriliyor.böyle doğum yapanda çok.bende kullanıyorum.inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

canım doktorun kim

canım aynı sorun benden de var hatta düsüklerim senden daha fazla ben daha yeni bebegimi kaybettim hatta hala icimde bebegim ve salı günü kürtaj olacagım doktorumun bana dedigi aynı sana denilen gibiydi herseyi yaptık hic bir sorun yok bu kadar cok kayıp olmasının artık tek bir sebebi vardır oda genetiktir onu da tüp bebekle halledecegiz dedi hastalıklı hücreleri ayıracagız inşaallah bebegini kucagına alacaksın dedi bence sen de bunu doktorunla konus derim şimdiden gecmiş olsun...

canım ben doktorumu degıstırecem senın doktorun kimdi ve ayrıca kromozon anıliz testı yaptıracam bakalım onun sonucuna gore tüp bebek olup olmayacagı bellı olacak

canım timur bey tahlıllerı nerde yaptırıyor onu ögrenebılırmıyım bırde muayane ücreti nekadar?

Canım balık yağını sanırım 10-12.haftada falan almaya başladım ama kesinlikle kilo aldırdığına inanmıyorum hiç alakası yok bence.. Ben hamile kalmadan coraspine başladım, hamile kalır kalmaz clexan a başladım... Coraspini 22. haftada kesti doktorum.. Sonra sadece clexane ile devam ettim... Günde 1 adet solgarın omega 3 ünü alıyordum ben, dokrtor onu yazmıştı.. Hiç kanamam olmadı ilk haftalarda kanama alanı görüldü progestan iğne oldum ama o zaman balık yağı kullanmıyordum.. Ben ilk kızıma hamileyken 25 kilo aldım balık yağı kullanmıyordum bu hamilelikte 13 kilo aldım, balık yağının kilo yaptığına inanmıyorum.. Bu arada kiloya takılmayın ya boşverin, doğum kilosu hemencecik gidiyor.. Ben ilk 2 haftada 10 kilosunu verdim bile.. Hemencecik gider kilolar merak etmeyin...

canım salı günü Allah yardımcın olsun bitanem

canım ben yurt dısındayım burada 1 senedir tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum...

canim merhaba bende yurt disinda yasiyorum, hangi ulkedesin sen? tup bebekmi dusunuyorsun, devlet mi ozelde mi olacak, birde hic dusugun oldumu? Insallah rabbim gonlune gore verir, ve istegen herkese anne olmayi nasip eder

canım ilk gebeliğim ama başka bir dr coraspin 6.aydan sonra kesinlikle kullanılmaz bebekte kalbin delinmesine yol açar dedi bende bol kiraz yiyorum galiba soğan da iyi geliyormuş ama onu kullanamam acaba kan pıhtılaşması ile ilgili tahlil de yaptırsam mı?:26:

canım bence tahlillerini yaptır rahat edersin.iğnenin dozajıda ona göre ayarlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…