Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sağol aspirin konusunda biraz tereddüdlüydüm iş nedeniyle bitlisteyim kayseride bi profla görüşüyoruz inşallah isteyen herkez meleklerine kavuşsun tekrara sağol canım aspirin 80-100 mg olandimi

arkdaşlar ben szi takip ediyorum biarlarda burdaydım zaten ama kimse bana cevap vermemiş:2:..rabbim hepinizin evlatrını kucağınız almak nasip etsin...allah yardımcınız olsun...
hacercim neden tüp önermiyolar bende 1tüp denedim olmadı ,kanımdada pıhtılaşma varmış onu öğrendik..ve 2.tüp olucaK dondurlumuş embriyoalırmız bizi beklliyorlar.....MAALESF ZAMANINDA tedavisiz kaldım ama düşük yaptım...öykümü yazmıştım daha önce sonrası aşılamalr derken olmadı 1.aşılamada değerlerim düşüt hamielik devam etmedi..öyle böyle eylülde 6yıl olacak..evim kucağım bomboş..2ayönce ilktüpbebk yaptırkı olamdı herşey iyi gitti ama allahın takdiri..bide bende pıhtılaşamdan ha berim iz olmadığından coraspin olsun destekleyici bişey kullanmadım tüpdöneminde..artık 2.de daha dikkatli olunmalı....

Canım geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tut,bizlerde aynı şeyleri yaşadık ..Ama elhm sıkıntımızı biliyoruz ve ilaç iğne tedavisiyle bebeklerimize kavuşuyoruz.Bende iki düşük yaşadım ve yaptıgımız tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı.aslında tıp fakultesinde felan bu tahlileri yaptırıyorlar. bence mutlaka bu tahlilleri yaptır.(tekrarlayan düşüklerle ilgili)Ben özel de yaptırdım biraz pahalı oldu ama 1 haftada sonucu aldık.Tıp fakultesi2-3 ay veriyor.Ama ısrarala bu tahlilleri yaptır derim.Buradada her arkadaşın mutasyonları farklı ve iğne - ilaç kullanım şekilleride değişiyor.Gebe kalmadan önce günde 1 aspirin ve folbiol kullanmıştım,gebelik boyunca aspirine devam eden arkadaşlarda var,dediğim gibi bunlar mutasyonlara göre değişiyor,Ama genelde kullandığımız ilaçlar bunlar, gebelik öncesi aspirin folbiol-vitamin gebelik sonrasıda iğne ile devam ediyor.İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Moralini yüksek tut, dua et inş.

ayy canım seninde az kalmış rabbim evladını sağlıkla kucağına almak nasib etsin (bütün hamişlrimize)bizde iyiyiz teyzesi oğluşumun gaz sancılarıyla uğraşıyoruz bazen beni çok bunaltıyor ama herşeye rağmen annelik çok güzel..
canım ne sormuştunki kimse cevap vermemişi demişsin belki sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar görmemiştir tekrar sor..bol bol dua et inşaallah kucağın dolacak seninde tupkı bu topikte olupta mutlu sonua ulaşanlar gibi..sabır ve dua ile dualarımız sizinle

Ne kafa agritmasiymis canım ben inanıyorum ki senin kalbin okadar temizki Rabbim elbet gönlüne göre verecek

Azra da iyi teyzesi ne yapsın ayaklarindaki bandajla ugrasip dürüyor kuzum moralini bozma Rabbim herseyin hakkında hayırlısı ne ise onu versin güzelim benim

mrb arkadaşlar,
ya yazdıklarınız okuyorum da ne güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz burada. bi de sanırım herkesin başından hemen hemen aynı şeyler geçtiği için herkes biraz uzman olmuş ben de bi uzmana danışayım bari ya arkadaşlar ben de 2 kez düşükten sonra kan tahlili yaptırmıştım, gerçi daha önce yazmıştım ama olsun:) ya tahlil sonuçlarını internetten aldım ama daha doktora gidemedim. benim tahlil sonucumda hiç bişey yazmıyor yaa sizlerin söylediği gibi hiç bişey yok sonuç diyo karşısı boş!! anlamadım tahlilde bi problem mi var acaba? sonuç hata mı vermiştir acaba? eksik olan bişeyler mi var bilemedim. ama doktora gitmeme de 10 gün var işte tahlil sonucu aşağıda,hiç böyle bi sonuç gördünüz mü yaa:))
Moleküler Örnek Tipi : Serum
Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Açıklama

DNA, İZOLASYON, KAN . 0 - 1

Moleküler Genetik Analiz Örnek Tipi : Tam Kan

Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Açıklama

Faktör 5 Leiden (Mutasyon) . null - null
CVD PANELİ . null - null

slm kızlar nasuılsınızz
ya bu aralar topıc baya sessız mı ben geldıgımde mı kımseler olmuyo ???

wie cim azram nasıl bandajlardan kurtulacak ıns cnm dularımız onunlaa

omman cım ıyı haberlerını okuyorum mutlu oluyorum cnmm

essebe cnm senın oglus nasıl aayy sen kavustun yavruna ıns bende kavusurum yavruma hayırlısıylaa

feryad fındıgın nasıl ıns ıyıdır

baharcelık cnm uzun zamandır yokmusun ben mı goremedım senı ??? çınar paşa nasıl ?
tugbesr tarfıl,hacer,pinggy, kvrckk nuryüzlü ve diğerleri kızlar nasılsınız ???dualarımdasınız ıns rabbım sızlerede hayırlı evlatlar verecek Allah büyük
sizleri cok osledım yaaa...

bana gelınce ıyıyım hamdolsun oğlumda iyi şükür ( tekmelerınde ıyı oldugunu anlıyorum ) temmuz bası dr kontorolumuz
bu sefer gıttıgımızde dogumu konusucaz ole demıstı karar verıcez heralde doğum seklıne
hazırlıklarımızı bıtırdık şükürler olsun ufak tefek düzenlemeler kaldı
seker illletiyle basım dertte dıyet yapıyorum hala.. dr karın cevresı bıraz genıs sekerden olabılır demıstı onun ıcın daha cok dıkkat edıyorum ama bu aralar dıkkat ettıgım halede yuksek cıkıyor gıbı bıraz ona moralım bozuk bebegıme bı zarar vermesınde yemek ıcmek onemlı degıl
kalça agrısı nüksetti bel agrısıyla bırlıte yürümemi zorluyor bıraz ama bunların hepsı unutulucak ıns yavruma kavusunca

artık sona yaklasmaya basladık bıraz tedırgınlık var tabı rabbım yabrularımıza kavustursun hayırlısıyla
dualarınızda unutmayın bızı
öpüyoz sizleriii teyzelerııı

canım ben normal yoldan hamile kalabiliyorum ama bebek sorunlu oluyo.pgt ile tüp bebek varmış..hastalıklı ve sağlıklı embriyoları ayırıp sağlıklı olanları uyguluyolarmış.ama doktorum yaptırmamı istemiyo ondada risk var diyo hemde senin aleyhine olur diyo..bilmiyorum bakalım düşünüyorum şimdilik canım...seni okadar iyi anlıyorumki benimde 5 yıl oldu..dediğin gibi evim kucağım bomboş çok zor rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi..bide ev hanımı olunca evde hep tek başına insan dahada çok düşünüyo keşke çocuğum olsaydı die..hayırlısı be canım herşey rabbimden napalım..vardır rabbimin bi bildiği...ama inanıyorumki herşey güzel olacak allahın izniyle...hepimizinde hakkında hayırlısı olsun..hamişlerimiz kolaylıkla sağlıcakla bebişlerini kucağına alsın inşallah..göbüşü boş olanlarında sağlıklı bi şekilde rabbim göbüşlerini doldursun inşallllahhhhh...

canım mrb bende kendi kendime netten okuduklarım kadarıyla pgt düşünüyodum.ama doktorum izin vermiyor.benim mthfr1298-mthfr677-protrombin-paı gen mutasyonu hepside hetezerigot...protein s düşüklüğü var..2.dereceden akraba evliliği var..varda var yani... pgtde senin aleyhine olur kötü sonuç olur senin için dedi..özelliklede protrombin hetezerigot olduğu için dedi.onlar özel merkez olduğu için öyle derler dedi..seninki farklı olabilir canım benim akraba evliliği olması pıhtılaşmayı tetikliyo böyle sonuç çıkıyo dedi...senin kadın doğum doktorun izin verdimi pgtye normal yoldan kalabiliyomusuun.sen neden pgt düşünüyosun canım..hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim..doğru kararlar verdirsin bize..bilmiyorum korkuyorumda normal yoldan hamile kalmaya..doktor beşincide 8.de 11.de anne olan var diyo onlara kolay geliyo söylemesi tabi biz neler yaşıyoruz bilmiyolar...allahın izniyle inşallah bizde yavrularımızı sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız inşallah canım..sağlıcakla kal....

canım bebeğin kilo alıyosa niye sorun ediyosun sen kilo olayını napcan kiloyu sonradan başına bela oluyo

canım benim hakkında hayırlısı olsun... benim doktorumla feryadın doktoru aynı tatlım .. yani o bizim doktorumuz.... sen biraz daha toparlan düşün feryadlada konuş ona göre karar verirsin tatlım..

Son düzenleme:
13 mayısta 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtajla sonlandırıldı. 2 senedir ilk gebeliğimdi, bu nedenle tüm testleri yaptırdım aynı olayları yaşamamak için. genetik testlerimin hepsi normal, fakat MTHFR A1298C heterizogot. dahiliye doktoru normal olduğunu fakat bir kadın doğumcunun karar vermesinin daha doğru olduğunu söyledi. tekrar gebelik sırasında kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekir mi?ya da gebelik öncesinde aspirin kullanmam gerekir mi?

Şekerim aslında bu testi en iyi Hematologlar yorumluyor. Ben de hamile kalmadan yaptırmıştım bende de protrombin mutasyonu çıkmıştı. Ama sonradan öğrendim ki bu testi kadın doğumcuya göstermek yetmiyor, Hematoloji uzmanına göstermek gerek. Zira asıl onların dalı bu konu. Yine tabi karar sana kalmış. Allah en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

azracım canım nasılsın sona yaklaşmışsın maşalllah rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına

şeker için insülin falan vermedimiki drun sadece diyet mi verdi ...

bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama daha kalamadım malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…