Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar merhaba, dilerim cuma günü vesilesiyle bu gün herkesin duaları kabul olur güzel haberler alırız. Nette okuduğum bilgiler doğrultusunda hcg nin 1200 üzeri olduğunda 72 saatte yani 3 günde ikiye katlandığı yazıyor. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben şu an 2000 lerdeyim ve bu sonucun 2 ye katlanması için 3 günlük bir süre mi gerekiyor. Bir çok kişi 48 saatte ikiye katlandığını yazmış ama sanırım değerleri 1200 ün altında

hacercim bendede mthfr677 ve protrombin ga 20210 genlerinde heterozigot mutasyon var.benimde toplamda 4 düşüğüm var ilk gebeliğim ikizdi 3. düşükten sonra araştırılma yapıldı ve pıhtılaşma çıktı doğal yolla gebe kalabiliyorum en son geçen sene 5 temmuzda düşük yaptım tedaviye rağmen ve böyle olunca drum tedaviye rağmen düşüyorsa bebek sağlıklı değildir dedi ya sağlıklıyı tutturana kadar düşük yapmaya devam edeceksin yada pgtyle tüp bebek deneyeceksin dedi ve başka bi dra yönlendirdi gittiğim drda sizin kromozomlarınız normal eğerki problem olsaydı pgtde hangi kromozomun hatalı olduğunu bilir ona göre ayıklama yababilirdik ama sorun yok dedi o yüzden pgtdede şansınız %50 dedi tutmayabilir tutarsada tekrar düşebilir dedi bizde birazdaha kendimiz deneyelim diye anlaştık eşimle ama 1 senedirde hamile kalamadım malesef böyle olunca ramazandan sonra tüp bebek yaptıracaktık ama drunun söylediği biraz kafamı karıştırdı açıkcası ...gerçi kendim araştırdığım kadarıyla biz pıhtılaşma problemi yaşayanlar için hormon ilaçları pıhtılaşmayı tetikliyor ve emboli geçirme riskimiz var fazlasıyla .....

gerçi drumla bu konuyu konuşmadım oda bişey demedi ama senin drun prof o dediyse vardır bi bildiği senden ricam druna gidince ayrıntılı sorarsan çok sevinirim benim gittiğim dr ege üniversitesinin dru ama özel olarak şifada yapabileceğini söyledi neyse canım çok uzattım rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım öncelikle rrabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah benim bildiğim kadarıyla 2 günde 1 en az %60 artması gerekiyor değerin

slm kızlar,
ben de bugün tshlil sonuçlarını tam olarak aldım, internetten aldığım sonuçlar eksikmiş. mthfrc677t heterezigot mutasyon saptanmıştır diyor. bu pıhtılaşma olduğu anlamına geliyor değil mi? aslında kötü bişey belki ama sanki bir yanım böyle bir sonuç çıkmasına seviniyor. en azından düşüklerin neden kaynaklandığını bilicezz artık ve ona göre de tedavisini uygulayacaz. rabbim dermansız dert vermesin yeter ki hepsi gelir geçer allahın izniyle.
bu cuma gününde rabbim hepimizin duasını kabul etsin ve isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin! aminnnnnnnnnnnnnn......

evet canım sendede pıhtılaşma var bendede mthfr 677 ve ga20210 mutasyon var....mtfhrlerde vücut folikasit ve bgurubu vitamini karşılayamıyor dışardan takviye alman lazım bana drum dememişti burdaki arkadaşlardan öğrendim.senden ihmal etme ve hemen kullanmaya başla bebeğin sağlıklı gelişimi için folic asit çok önemli

folik asit hamilelikte ne kadar alınıyor. ben haftada 1 defada 5 mg alıyordum hamile kalmadan. Şu an gebeliğin ilk haftasındayım aynı şekilde devam ediyorum.

folik asit hamilelikte ne kadar alınıyor. ben haftada 1 defada 5 mg alıyordum hamile kalmadan. Şu an gebeliğin ilk haftasındayım aynı şekilde devam ediyorum.

canım drun söylemedimi bişey ben en son gebeliğimde günde 3 tane folik asid alıyordum ama eğer folbiol kullanıyorsan günde 1 tane

canım ben kullanmaya başladım.marinkap kullanıyorum.sen kaçıncı haftadasın?balık hapı,kanı akışkan yapıyor,düşükleri,erken doğumu ve suların erken gelmesini önlüyor.ispatlanmış.

canım 29.haftadayım.doktorum şişede olanlardan önerdi balık yağını.ben de kullanıp kullanmama konusında emin olamadım balık yağını.gerçi balık da yiyemiyorum sıcaklardan dolayı.sen kaçıncı haftadasın.ayrıca vitamin ve demir alıyormusun.

canım rabbim sana ve tüm bebek bekleyen arkadaşlara ve kıvırcıka en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin..güzek haberlerinizi duyucaz burdan inşaallah..azracım iyiyiz canım oğluşumda iyi teyzesi annelik çok tatlı kuzunu kucaklıyınca anlıycan bitanem..hepinize zamanında ve asan doğumlar diliyorum.

kızlar iğneyi yaparken kontrol ediyor musunuz?ben şırıngayı geriye çekemiyorum yaylı olduğu için midir nedir?damara gelirse zararı olurmu
canım benim kullandığım iğne yaylı değil ama ben de geriye çekemiyorum.beceriksizliğimden sanırım:)doktora söyledim.bişey olmaz ded.deriyi iki parmağımızın arasında sıkıştırıyoruz ya kolay kolay damara denk gelmezmiş.inşallah şifa olur iğnelerimiz.

06hacer07 canım Allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.ben ankarada yaşamıyorum malatyadayım ama buralardan bile onun hastsı olan tanıdıklarım ar.bildiğim kadarıyla çok iyi bir doktor.inşallah senin için de herşey iyi olur güzel olur.

aleyna84anladığım kadarıyla sende de pıhtılaşma var mthfr homozigot mutasyon demiş çünkü.doktorun seni detaylı bi şekilde aydınlatacaktır.gebelikte iğne aspirin kullanarak herşeyin üstesinden gelicez inşallah.

canım 3.den sonra araştırılııyor ama ben 2.den sonra gittim ve araştırılmasını istedim.araştırdılar.kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.bence sen de mutlaka araştır.

ahsenelkasascanım mutasyonumz seninle aynı inşallah kullandığımız ilaçlar ve inancımızla bebişlerimizi dünyaya getirecez.

canım ne yazıkki kan pıhtılaşması çıkmış.gebelikte kesinlikle iğne kullanman gerekyor.sana iğne kullandıracak kadın doğumcularla yola devam etmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Hacercim bende Ankaradayım.Belki gördün yazmıştım.Benimde 4 düşüğüm var.Çok dr a gittim.Sinan Hocayada gittim ama tartıştık en son ve bıraktım bende.Şu an Aydan Biri'ye gidiyorum daha önce GAzi Ünv.de çalışıyodu şu an özelde doçent.Henüz bende sonuç alamadığım için bişey diyemiyorum.Hamile değilim kalınca gidicem.Ama o da bana tüp önermedi.Bana tüp öneren tek dr Recai Pabuccu oldu.Benimde kafam karışık.Ben aşılamaylada hamile kaldım ama o da yaşamadı.Bendede 1298 mthfr heterozigot var.Allah yardımcımız olsun doğru vesilelere yönlendirsin

canım 13. haftadayım.yeni başladım.bende hiç balık yemedim.benexolb12,folbiol,alıyorum.demir hapına bu hafta başlıycam.

canım drun söylemedimi bişey ben en son gebeliğimde günde 3 tane folik asid alıyordum ama eğer folbiol kullanıyorsan günde 1 tane

folbiol alıyordum haftada 1 defa. henuz yeni gebeyim önümüzdeki hafta sinan hocaya randevu aldım. bu arada eksik bişeyler yapmak istemediğim için size soruyorum çünkü sinan hoca telefonda bilgi vermiyor hatta telefonada çıkmıyor. ankara dışındayım ve burdaki doktorda eskisi gibi devam etmmemi söyledi. Bu arada ben mtfr 1298 ve 677 heterezigotum ve günde 0,2 clexane iğne vuruluyorum.

mrb canım..okumuştum aydan biri ye gittiğini.bilmiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.ama yinede kafam karışık..bende netten recai pabuccuyla konuştum..doktor sitesi varya ordan sordum durumumu biz pgt yapıyoruz,yaparız dedi...ama sinan hoca önermedi..hayırlısı olsun hakkımızda bakalım canım..rabbim kolay yollardan geçerek sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım..

bizim kromozomlarda temiz canım..benim doktorda bu bizim için iyi bişey dedi..ama pgt ye kaç kere sordum hayır dedi..ondada bebek sorunlu olabilir dedi.onlar öyle diyolar özel merkez olduğu için dedi.sonuçları göstermeye gittiğimde tekrar sorarım canım..hayırlısı bakalım 2 kez denedim..korkuyorum ama bende bi kez daha doğal yolla deneyim diyorum rabbime güveniyorum inanıyorum herşey güzel olacak..inşallah korktuğumuza uğratmasın..hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

anladım tatlım çok saol bende normal dnemek istiyorum zaten ama 1 sene geçti kalamadım henüz eşim çok üzülüyor saçları beyazladı valla drda bize öyle deyince yaptırcaktık ama sen tekrar sor bakalım ne diycek bide pıhtılaşma problemi yaşayan bizler için hormon iğnelerinin emboli geçirme riski oluşturuyomuş onuda sorsana tatlım sana zahmet olcak ama ben drlarıma tam güvenemedim senin yazdıklarından sonra

herkese iyi akşamlar kızlar benin sadece mthfr homozigot folik plus içiyorum doktorun aspirinede başla dedi eşim eczanede bebe aspirini aldı ama coraspin değil adı bayerin 100mglık üzerinde aspirin çocuklar için yazıyo sizce coraspinmi alayım farkediyomu herkes anladım kadarıyla coraspiniçiyo lütfen yardım edin

Şekerim test sonuçlarını en iyi doktor yorumlar ama bence sende MTHFR A1298C mutasyonu çıkmış. Yani muhtemelen kanında pıhtılaşma var.

sagolun kızlar dr halit fırat erdem kan pıhtılaşması oldugunu söyledi

bende de aynı sorun cıktı mthfr a1298c mutant yazıyo bendede bahceciden dr halit fırat erdem kan pıhtılaşması oldugunu ve igne kullanmamı söyledi

canım çok tebrik ederim seni rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almanı nasip etsin inşallah biraz geç yazdım canım kusura bakma dualarım her daim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…