Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim hayirli olsun, rabbim devamina erdirsin hayirlisiyla, sorunsuz bir sekilde.
bisey sorucam canim, sen tahlillerini dusuklerden sonrami yaptirdin, yani dusuklerin bu sebebden dolayimi olmus?

canim hayirli olsun, rabbim devamina erdirsin hayirlisiyla, sorunsuz bir sekilde.
bisey sorucam canim, sen tahlillerini dusuklerden sonrami yaptirdin, yani dusuklerin bu sebebden dolayimi olmus?

Umudum teşekkür ederim.İnşallah hepimizin sorunsuz bir şekilde devam etsin.Cnm düşük nedeni embriyodan kaynaklandığını söylediler sadece.1denememde iğne kullanmadım.hiç tutmadı.2.sinden önce tahlil yaptırdım iğne kullandım tuttu ama düştü.İnşallah şimdiki devam eder.

amin canim insallah.

canım merhaba,
ücret hakkında bir bilgin var mı.
bir de memorial sitesinde göremedim.
yeni bir durum galiba

günaydın canım,

evet henüz yeni geçmiş. anladığım kadarı ilede sitede güncelleme yapılmamış. Tolga Ergin, Arda lembet, Cem Demirel ortak olarak caddede kilinkleri var. aynı ekip artık memorial ataşehirde de görev almakta. fiyatları kousunda bilgim yok. doç oldukları için fiyat farkı alıyor olabilirler. aynı hastanede farklı birimde do. dr için 220tl idi. diğerleri 180 tl. sağlık sigortan var ise %20 ödeme yapıyorsun. tabi sigorta ile anlaşma fiyatları daha düşük olduğundan ödemen daha düşük oluyor.

hakkında hayırlısı olsun canım.

sevgiler.[/QUOTE]

carnottion canım merhaba,
arda beyden haftaya çarşamba günü için randevu aldım

arda bey iğne taraftarı mı,biliyormusun[/QUOTE]

selam canım,

doktorun hangi yöntemi izledğini bilmiyorumm. ben sadece iş ortağı tolga ergine gitmek için randevu almıştım. sonra doktor değişikliği yapıp şu anki doktoruma gitmiştm. ama bu bahsettiğim iki doktorunda riskli gebelik uzmanı olduğunu ve alanlarında iyi olduklarını biliyorumm.

umarım senin için fayda sağlar ve memnun kalırsınn.

sevgiler.

canım benimki clexane 0,4.ama rapor yazmadılar.doktora gidince söyliycem.

QUOTE=skr1606;20153913]merhaba arkadaşlar
6 haftalık hamileyim bugün dr a gittim kesemizi gördük dr illa iğne kullanacaksın dedi. 2 düşüğüm var diye... bugün kullanmaya başlıyacağım.
başlamak için geç kalmış mıyımdır abaca?[/QUOTE]

hayırlı osun, çok sevindim.. Allah tamamını erdirir inşallah. Allah'a emanet miniğin, sen önlemini al ve hemen kullanmaya başla.. ben daha erken başlamıştım ama keseyi görüpte başlayan bir çok arkadaş var burda.

canım benimki clexane 0,4.ama rapor yazmadılar.doktora gidince söyliycem.
merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum.
neden clexan da ısrar ediyorsunuz. benim dr um dün clexan ya da fraxipan kullanacaksın dedi reçeteye fraxipan yazdı. başka bi kadın doğumcu arkadaşımı aradım sordum fikrini almak için o da innohep verdiklerini innohep in daha purified yani daha saflaştırılmış olduğunu söyledi. ben dr. a sorup fark olmuyorsa innohep kullanabilirim. daha saf olması daha güven verici geldi. sonuçta sorduğum kişi de arkadaşımız. ilaç firması promosyon falan alakası olmaz...

kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor. bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.kimbilir belki de bebeğimizin dünyaya geleceğine inanmıyordur.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.

amles kızlar herkese iyi akşamlar...
bi soru sorcam size hamileyken sağlık ocağında tetenoz aşısı vuruldunuzmu??
ben bugün vuruldum ama doktoruma sormadım
bi sorun olmaz dimi??
cvp verirseniz sevinirim

evet cnm ıns az kaldı yavruma kavusmaya tabı bu son gunler zor gecıyo agrılar sancılar basladı artık hele bu sıcaklar baya yoruyo benı gecelerı uyumak zor gunduzlerıde bı o kdar sıcak zaten ama her zorlugun bı guzellıgı vardır dımı ??
rabbım ısteyen herkese yasattın bu duygularıı

cnm ben zeynepkamılde yaptırdım ya 15 gun yada 1 ay sürdü ama daha fazla degıl bunu bılıyorum o kadar para vermeye degmez dıye dusnuyorum

amles kızlar herkese iyi akşamlar...
bi soru sorcam size hamileyken sağlık ocağında tetenoz aşısı vuruldunuzmu??
ben bugün vuruldum ama doktoruma sormadım
bi sorun olmaz dimi??
cvp verirseniz sevinirim

cnm ben sordum yaptırabılırsın sorun yok dedı bende yaptırdım yanı bısey olmaz
hatta yararlı eger sezeryan olursan mıkroplara karsı koruyo senı ve bebegını
zaten dogunca ne zaman buılmıyorum ama yapıyolar bebeklerede tetenoz asısı
masallah bu arada sende 20 haftalık olmussun ne cabuk gecıyo zaman dımı ?

sağol canım cevabın için allah razı olsun
evet bugün 20+4:)))
senin ne güzel az kalmış rabbim doğurmamızı nasip etsin inşallah
oğlumda bende iyiyiz şükürler olsun
sen nasılsın canım sancıların başlamış az kaldı merak etme
sezeryanmı olcak seninde?

cok sevindim canim bebeginin sesini duymana. Gozun aydin, Allah devamina erdirsin insallah. kac haftalik oldun simdi.?
sekerim esinin soylediginede moralini bozma, malesef onlar bizim kadar hassas olamiyorlar, hatta bazen konustuklari lafin bizi ne kadar derinden sarsacagini kiracagini malesefki dusunemiyorlar.bende dusuklerimde her ne kadar destek olsada bana, kimi zaman cok uzdugude olmustur esimin. O zaten beni uzunce sanki dunya basima yikiliyor gibi hissediyordum. ama senin bir sevincin var, bebegin sesini duyurmus sana rabbimin izniyle tabiki, ama bu sevinci yasa, gerisini dusunme...

amin canim insallah.
15 gun suruyorsa cok iyiymis... orda varmi tanidigin bir doktor, ya da senin doktorun ama ayni zamandada ozel muayenehanesi olan?

elimde 16 kutu clexane 0.4 lük iğne var...düşük yapınca kullanamadm.isteyen varsa gönderebilirimmm...yeni almıştı daha..

.

Canım gözünaydin çok sevindim güzel haberlerine inan

esine gelince kafana takma zaten hamilelikler zor geçiyor bizim bide onların bu tavırlarına sinirlenip De moralini bozma benimki de oyleydi ama simdi bir gorsen beni bile unutturdu kızının askı kiskanmaya başladım :))) kızım da şimdiden cok düşkün babaya esim konustukca kızım gülücükler atıyor zaten bebis dogunca eşini bile unutuyor insan kizimin sevgisi okadar cokki esın hiç ilgilenmese bile hiç umrumda değil nasıl bir duygu anlamadım

canım nolursa olsun eşinin böyle yapması sana büyük haksızlık anlıyorum seni ama bide onun tarafından belki hala korkuları vardır kendini iyice bağlamak istemiyordur aynı şeyleri yaşamaktan korkuyodur benim eşimde bana der ne zaman kucağıma alırım o zaman tam anlamıyla sevinebilirim diyo ne bileyim canım yaa 2mizde 4 kayıp yaşadık az değil korkuyolardır işte eşinle konuş canım ve sana yansıtmamasını iste zaten zor bi gebelik geçiriyoruz bizler ......

ve bence bütün bunları boşver sadece bebeğine odaklan o iyi olsunda kucağına aldıktan sonra acısını çıkarırsın eşinden ....

gözümüz aydın çokda sevindim pıt pıtlara rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

cnm yaa allahh tamamını erdirir inşallhh...eşin senin kadar cok istemyor herhalde yada baglanmak istemediği için boyle duygusuz davranıyor kusura bakmada ...amannn biz kadınlar her zmn tek basımızayız ztn gorunuste yanımızdalar yasadıklarımızı anladıkları soylerler ama hiç bişey anlamazlar duygularımızı abartı bulurlar sen bosver eşini cnmcımmm bebeğini dusun dediin gibide onsuz git doktorlara kendi gelmek istesin...benimde 2 kaybım oldu bu 6 ay içinde homozigot cıktı 677 analizinde ..dr gunde 1 aspirin ve gunde 3 tane folikasit ..hayatını yasa dedi bu işe endeksleme kalp atısını gordugumuzde iğneye baslarız bu ay bakalım tutmussa bişeyler 2 agustos reglm bu sefer hiç bişey yapmıcam valla ne erkenden kan testi ne idrar testi kalp atısı genelde en erken 6 haftalıkken baslıyor o tarihte gidecem ...ama buradan kopamyorum :) dr bu sitelere girmemi de yasakladı :) hani herkesin hıkayesi farklı dıor okuyosunuz oraları kendinize yorumluyrsnz bende kendimi kaptırmıyorum artık oyle işte cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…