Arkadaşlar mrh.Ben 1. tüp bebek denememde kan pıhtılaşması olduğunu bilmiyordum.Negatifle sonuçlandı.2.sinde 6 haftalıkken kaybettim.Şu an 3.denemede kesem göründü.İnşallah kalp atışlarını duyarım.Size bir sorum olacak kızlar.Benim tahlilimde MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıştır diyor.Diğerlerinde saptanmamıştır yazıyor.Hafif trombofili var denildi.2 günde bir clexan 0.4 iğne kullanıyorum.Bu yeterlimidir acaba merak ediyorum.Bu şekilde kullanan varmı?Teşekkür ediyorum.
canim hayirli olsun, rabbim devamina erdirsin hayirlisiyla, sorunsuz bir sekilde.
bisey sorucam canim, sen tahlillerini dusuklerden sonrami yaptirdin, yani dusuklerin bu sebebden dolayimi olmus?
canım bende clexane 0,4 kullanıorum ve raporla alıyorum
Umudum teşekkür ederim.İnşallah hepimizin sorunsuz bir şekilde devam etsin.Cnm düşük nedeni embriyodan kaynaklandığını söylediler sadece.1denememde iğne kullanmadım.hiç tutmadı.2.sinden önce tahlil yaptırdım iğne kullandım tuttu ama düştü.İnşallah şimdiki devam eder.
canım bende clexane 0,4 kullanıorum ve raporla alıyorum
canım merhaba,
ücret hakkında bir bilgin var mı.
bir de memorial sitesinde göremedim.
yeni bir durum galiba
slm canım , ben clexan kullanıyorum raporum var rapor yazılıyor ama doktorun ve ilk aldığın eczacının girdiği bilgiler yani günlük kaç tane olduğu ve raporun süresi sistemde TC kimlik nondan çıktığı için eczanelerde istemeyebiliyorlar.kaçlık kullanıyorsun sen peki ?
çok sevindim inşallah kalp atışlarını ve doğduğunuda görürsün canım.geç kalmamışsındır içini rahat tut stres yapmamaya çalış .
merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum.canım benimki clexane 0,4.ama rapor yazmadılar.doktora gidince söyliycem.
ohh masallah, ne guzel. cok guzel bir duygu olmali bebeginin dunyaya gelmesine o kadar yakin olmak. hayirlisiyla rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hep dua ediyorum ama nasip.
canim universite hastanelerinin yaptigi testler gec sonuc veriyor, para vermesekde cok bekliyoruz degilmi..
amles kızlar herkese iyi akşamlar...
bi soru sorcam size hamileyken sağlık ocağında tetenoz aşısı vuruldunuzmu??
ben bugün vuruldum ama doktoruma sormadım
bi sorun olmaz dimi??
cvp verirseniz sevinirim
cnm ben sordum yaptırabılırsın sorun yok dedı bende yaptırdım yanı bısey olmaz
hatta yararlı eger sezeryan olursan mıkroplara karsı koruyo senı ve bebegını
zaten dogunca ne zaman buılmıyorum ama yapıyolar bebeklerede tetenoz asısı
masallah bu arada sende 20 haftalık olmussunne cabuk gecıyo zaman dımı ?
kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor. bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.kimbilir belki de bebeğimizin dünyaya geleceğine inanmıyordur.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
evet cnm ıns az kaldı yavruma kavusmaya tabı bu son gunler zor gecıyo agrılar sancılar basladı artık hele bu sıcaklar baya yoruyo benı gecelerı uyumak zor gunduzlerıde bı o kdar sıcak zaten ama her zorlugun bı guzellıgı vardır dımı ??
rabbım ısteyen herkese yasattın bu duygularıı
cnm ben zeynepkamılde yaptırdım ya 15 gun yada 1 ay sürdü ama daha fazla degıl bunu bılıyorum o kadar para vermeye degmez dıye dusnuyorum
.kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor. bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.kimbilir belki de bebeğimizin dünyaya geleceğine inanmıyordur.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
kızlarr bugün kontrolümüz vardı hamdolsun yine duyduk bebeğimizin sesini.iki hafta sonra yine gidecez kısmetse.bir yandan sevinirken bir yandan da sağolsun eşim yüzünden sevincim kursağımda kaldı.eşime çok darıldım.şimdi gittiğimiz doktor bize çok moral veriyor ve tedavisine çok güveniyor. bugün bana bebeğin kalbini dinletince ben de eşime seslendim ''gel de dinle dedm''.doktor bir de eşime dinletti.sonra hastaneden çıktık eşime dedim heyecanlandın mı?ne güzeldi değil mi?....eşim ne dese beğenirsiniz.''o kadarcık şeyin nesine heyecanlanacam''[/B....ben de kızdım. heyecanlanacağın günler de gelecek ama ben seni bi daha hastaneye getirmicem.göremiceksin dedim.nasıl moralim bozuldu.ben zaten korkuyla,gece gündüz duayla ne streslerle geçiriyorum gebeliği.adamın ruhsuzluğuna bak.kimbilir belki de bebeğimizin dünyaya geleceğine inanmıyordur.içimden dedim Allah'ım nolur bu konudaki sınavım bitmiş olsun.artık bu bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin.kendimi çok yalnız hissetmeye başladım bebeğime gerçekten çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?