Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok teşekkürler canım.bende 2 arada kalmıştım.buzdolabına koymayayım..

canım senin iğnelerin clexane mı?clexane rapor yazılmıyor.benim doktorum yazmadı.innelop diye bir marka raporlu oluyormuş.ama clexane kullanıyorum.

adını banada özelden yaz canım bende ekliyim seni tatlım...

merhaba,

Arda Lembet artık memorial ataşehir hastanesindede hastalara bakmaya başladı. bağdat caddesinde kendi kliniğide mevcut.

sevgiler.

canım merhaba,
ücret hakkında bir bilgin var mı.
bir de memorial sitesinde göremedim.
yeni bir durum galiba[/QUOTE]

günaydın canım,

evet henüz yeni geçmiş. anladığım kadarı ilede sitede güncelleme yapılmamış. Tolga Ergin, Arda lembet, Cem Demirel ortak olarak caddede kilinkleri var. aynı ekip artık memorial ataşehirde de görev almakta. fiyatları kousunda bilgim yok. doç oldukları için fiyat farkı alıyor olabilirler. aynı hastanede farklı birimde do. dr için 220tl idi. diğerleri 180 tl. sağlık sigortan var ise %20 ödeme yapıyorsun. tabi sigorta ile anlaşma fiyatları daha düşük olduğundan ödemen daha düşük oluyor.

hakkında hayırlısı olsun canım.

sevgiler.[/QUOTE]

carnottion canım merhaba,
arda beyden haftaya çarşamba günü için randevu aldım

arda bey iğne taraftarı mı,biliyormusun

merhaba arkadaşlar
6 haftalık hamileyim bugün dr a gittim kesemizi gördük dr illa iğne kullanacaksın dedi. 2 düşüğüm var diye... bugün kullanmaya başlıyacağım.
başlamak için geç kalmış mıyımdır abaca?

canım senin iğnelerin clexane mı?clexane rapor yazılmıyor.benim doktorum yazmadı.innelop diye bir marka raporlu oluyormuş.ama clexane kullanıyorum.
slm canım , ben clexan kullanıyorum raporum var rapor yazılıyor ama doktorun ve ilk aldığın eczacının girdiği bilgiler yani günlük kaç tane olduğu ve raporun süresi sistemde TC kimlik nondan çıktığı için eczanelerde istemeyebiliyorlar.kaçlık kullanıyorsun sen peki ?

çok sevindim inşallah kalp atışlarını ve doğduğunuda görürsün canım.geç kalmamışsındır içini rahat tut stres yapmamaya çalış .

çok sevindim inşallah kalp atışlarını ve doğduğunuda görürsün canım.geç kalmamışsındır içini rahat tut stres yapmamaya çalış .
inşallah canım sağol.
ilk 2 bebeğimi kalp atışlarını duyamadan kaybettim. şimdi dr lar iğne kullanmalısın diye tutturdular. az önce yaptım ilk iğnemi. korkulacak bi şey yokmuş neyse ki. insan hissetmiyor bile. umarım geç kalmamışımdır.
sizler ne zaman başladınız kullanmaya?

canim hayirli olsun, rabbim devamina erdirsin, guzel ve hayirli bir dogum nasip etsin insallah.

canim burda paylasirmisin, gorusmeden cikan sonuclari...bende arda lembete gidecegim de, o yuzden bir fikrim olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrh.Ben 1. tüp bebek denememde kan pıhtılaşması olduğunu bilmiyordum.Negatifle sonuçlandı.2.sinde 6 haftalıkken kaybettim.Şu an 3.denemede kesem göründü.İnşallah kalp atışlarını duyarım.Size bir sorum olacak kızlar.Benim tahlilimde MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıştır diyor.Diğerlerinde saptanmamıştır yazıyor.Hafif trombofili var denildi.2 günde bir clexan 0.4 iğne kullanıyorum.Bu yeterlimidir acaba merak ediyorum.Bu şekilde kullanan varmı?Teşekkür ediyorum.

canım aslında buradaki hemen hemen bütün arkadaşlarımız günlük kullanıyor.kimi 0.2 lik,kimi 0.35 lik,kimi de 0.4 lük kullanıyo.dokktorlarına iki günde bi 0.4 kullanmak yerine günlük 0.2 kullanmayı önerebilirsin.ama uygun görmezlerse de onların dediğini yap.sonuçta bi bildikleri vardır.gönlünü ferah tut.

dr. dün bana fraxiparine 0.6 verdi günlük fazla mı gelir acaba? tedirgin oldum. bazı durumlarda0.4 kurtarmıyor diyerek veri. çok mu garantici acaba? yoksa bana ya da bebeğe bir zararı olur mu? bende cok ciddi değil pıhtılaşma problemi mthfr heterezigot mutasyon var.

Son düzenleme:

canım bende protrombin mutasyonu homozigot olarak var. 20li haftalara kadar doktor bana her gün kullanmam için iğne vermişti sonradan 2 günde bire düşürdü. Senin trombofilin hafif olduğundan öyle vermiş demek ki. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

canım doktorlar mutasyonun türüne ve hastanın kilosuna göre belirliyor.burada günlük 0.6 kullananan arkadaşlarımız da var.günde ik kez 0.4 lük kullanan da.bence aklınızı çok bulandırmadan doktorunuza güvenin .stres yapmayın inşallah tedavileriniz başarılı olur.

Ben de mathematician'ın dediklerine katılıyorum. Benim de doktorumun söylediğine göre kiloya ve mutasyonun çeşidine göre iğnenin dozajını belirliyorlarmış. İçini ferah tut, doktorun söylediğine göre bir bildiği vardır.

ben iğnemi 4+3 te kullanmaya başladım yani keseyi görür görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…