selam canım,
bende iğnelerine güneş görmeyen bir yede o da sıcaklığında saklıyorum.
eczanelerde de dolapta değil raflarda duruyor iğneler. birde, prsopektüsde o da sıcaklığı diye uyarıyor.
umarımda yardımcı olabilmişimdir.
sevgiler.
canım ben doktora gittiğimde zaten hamileydim doktorum daha önce tahlillerim görmüştü eski hastasıyım zaten doktoruma hocam rapor çıkarabiirmiyiz iğnelere yüzde ödememiş oluruz dedim o da hemen yazdı aynı gün öğleden sonra verdiler bana
canım senin iğnelerin clexane mı?clexane rapor yazılmıyor.benim doktorum yazmadı.innelop diye bir marka raporlu oluyormuş.ama clexane kullanıyorum.
kızlar eşimi ikna ettim sonunda ama sadece kkdan arkadaşlarım için takma isimle hesap açtım eklemek isteyen olursa yazayım adımı feryad aysudemir denden büşra 44 wie tğbsr ping mathematician azra hacer 06ee ve adını hatırlayamadıklarım
merhaba,
Arda Lembet artık memorial ataşehir hastanesindede hastalara bakmaya başladı. bağdat caddesinde kendi kliniğide mevcut.
sevgiler.
slm canım , ben clexan kullanıyorum raporum var rapor yazılıyor ama doktorun ve ilk aldığın eczacının girdiği bilgiler yani günlük kaç tane olduğu ve raporun süresi sistemde TC kimlik nondan çıktığı için eczanelerde istemeyebiliyorlar.kaçlık kullanıyorsun sen peki ?canım senin iğnelerin clexane mı?clexane rapor yazılmıyor.benim doktorum yazmadı.innelop diye bir marka raporlu oluyormuş.ama clexane kullanıyorum.
merhaba arkadaşlar
6 haftalık hamileyim bugün dr a gittim kesemizi gördük dr illa iğne kullanacaksın dedi. 2 düşüğüm var diye... bugün kullanmaya başlıyacağım.
başlamak için geç kalmış mıyımdır abaca?
inşallah canım sağol.çok sevindim inşallah kalp atışlarını ve doğduğunuda görürsün canım.geç kalmamışsındır içini rahat tut stres yapmamaya çalış .
merhaba arkadaşlar
6 haftalık hamileyim bugün dr a gittim kesemizi gördük dr illa iğne kullanacaksın dedi. 2 düşüğüm var diye... bugün kullanmaya başlıyacağım.
başlamak için geç kalmış mıyımdır abaca?
canim burda paylasirmisin, gorusmeden cikan sonuclari...bende arda lembete gidecegim de, o yuzden bir fikrim olur.
rıcanim hayirli olsun, rabbim devamina erdirsin, guzel ve hayirli bir dogum nasip etsin insallah.
Arkadaşlar mrh.Ben 1. tüp bebek denememde kan pıhtılaşması olduğunu bilmiyordum.Negatifle sonuçlandı.2.sinde 6 haftalıkken kaybettim.Şu an 3.denemede kesem göründü.İnşallah kalp atışlarını duyarım.Size bir sorum olacak kızlar.Benim tahlilimde MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıştır diyor.Diğerlerinde saptanmamıştır yazıyor.Hafif trombofili var denildi.2 günde bir clexan 0.4 iğne kullanıyorum.Bu yeterlimidir acaba merak ediyorum.Bu şekilde kullanan varmı?Teşekkür ediyorum.
dr. dün bana fraxiparine 0.6 verdi günlük fazla mı gelir acaba? tedirgin oldum. bazı durumlarda0.4 kurtarmıyor diyerek veri. çok mu garantici acaba? yoksa bana ya da bebeğe bir zararı olur mu? bende cok ciddi değil pıhtılaşma problemi mthfr heterezigot mutasyon var.canım aslında buradaki hemen hemen bütün arkadaşlarımız günlük kullanıyor.kimi 0.2 lik,kimi 0.35 lik,kimi de 0.4 lük kullanıyo.dokktorlarına iki günde bi 0.4 kullanmak yerine günlük 0.2 kullanmayı önerebilirsin.ama uygun görmezlerse de onların dediğini yap.sonuçta bi bildikleri vardır.gönlünü ferah tut.
Arkadaşlar mrh.Ben 1. tüp bebek denememde kan pıhtılaşması olduğunu bilmiyordum.Negatifle sonuçlandı.2.sinde 6 haftalıkken kaybettim.Şu an 3.denemede kesem göründü.İnşallah kalp atışlarını duyarım.Size bir sorum olacak kızlar.Benim tahlilimde MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıştır diyor.Diğerlerinde saptanmamıştır yazıyor.Hafif trombofili var denildi.2 günde bir clexan 0.4 iğne kullanıyorum.Bu yeterlimidir acaba merak ediyorum.Bu şekilde kullanan varmı?Teşekkür ediyorum.
dr. dün bana fraxiparine 0.6 verdi günlük fazla mı gelir acaba? tedirgin oldum. bazı durumlarda0.4 kurtarmıyor diyerek veri. çok mu garantici acaba? yoksa bana ya da bebeğe bir zararı olur mu? bende cok ciddi değil pıhtılaşma problemi mthfr heterezigot mutasyon var.
dr. dün bana fraxiparine 0.6 verdi günlük fazla mı gelir acaba? tedirgin oldum. bazı durumlarda0.4 kurtarmıyor diyerek veri. çok mu garantici acaba? yoksa bana ya da bebeğe bir zararı olur mu? bende cok ciddi değil pıhtılaşma problemi mthfr heterezigot mutasyon var.
canım senin iğnelerin clexane mı?clexane rapor yazılmıyor.benim doktorum yazmadı.innelop diye bir marka raporlu oluyormuş.ama clexane kullanıyorum.
inşallah canım sağol.
ilk 2 bebeğimi kalp atışlarını duyamadan kaybettim. şimdi dr lar iğne kullanmalısın diye tutturdular. az önce yaptım ilk iğnemi. korkulacak bi şey yokmuş neyse ki. insan hissetmiyor bile. umarım geç kalmamışımdır.
sizler ne zaman başladınız kullanmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?