hım öyle diyosun yanicanım çok üzüldüm.inşallah bu son olur bi dahakine bebeğine sağlıkla kavuşursun.benim de 4 düşüğüm var.ben de bir önceki gebeliğimde iğneye rağmen kaybetmştim bebeğimi.bana da doktorum kortizon verdi.şu anda kullnıyorum.inşallah bu kez ilaçlarım vesile olur da bebeğime sağlıkla kavuşabilirim.hem senin için de ayrı bir umut olur.
canım hoşgeldin seni çok merak etmiştim.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.canım hatırlarsan bende de pko vardı.bende de sadece hafif tüylenme var.6 ay önce doktorum glukofenin eşdeğeri olan diaformin 1000 lik verdi.adet döngüm eskiden bi bakardın 28 sürerdi bi bakarsın 33 gün.bu ilaca başladıktan sonra düzenli bi şekiilde 30-31 gün sürmeye başladı.kullanmaya başladığımın 5. ayında hamile kalabildim.doktorum ilk üç ay bu diaformine devam edeceğimizi söyledi.doktoruma göre güyaa benim son bebeğim pko yüzünden ölmüş.pko herkeste olmasa da düşüklere sebep olabiliyormuş.bakalım inşallah bu kez diaformin,kortizon,iğne ve aspirinle bebeğime hayırlısıyla kavuşurum.doktorum da haklı çıkar.
arada gel seni merak ediyoruz.
kuzucum inan adını bilmiyorum bildiğim sadece kromozom analizi yapılıyor eşimle banaamin canim insallah.
Yaa su 4 ay olayini ilk defa duyuyorum, cok uzunmus...rabbim yardimcimiz olsun. bu testin tam olarak ismi nedir canim soylermisin?
slm, bende 2 düşükten sonra hacettepe de selçuk beye gittim, eşimle bana da kromozom analizi yapıldı ama sonuç 1 aydan kısa bi sürede çıktı, 4 ay fazla bu kadar uzun olmaması gerek, üstelik tromboz paneli testini yapman gerek önemli olan test o, bana da yapmadılar 4 ay gittim geldim doktor istemedi ve bana herşeyin normal gidebilirsin dedi selçuk bey, çok kızmıştım, çünkü teee hakkariden gelip gittim 4ay boyunca ve bana hiç yardımcı olunmadı, neyse bende ankara düzen labaratuarında tromboz paneli testini yaptırdım 700 lira ödedim ama 1 günde sonuç belli oldu, ve MTHFR677 heterozigot çıktı üstelik bana koagülasyon testlerini yapmadılar hacettepe de, onu da başka bi hastaneden yaptırdım, fibrinojen yüksek çıktı, yani herşeyim normal değilmiş, neyse sende bekleme istesrsen çünkü o kadar zaman kaybı fazla, neyse hikayemi anlatırsam yardımcı olur diye düşündüm, Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi verir inşallah. sevgiler...
sanki daha önce bi arkadaş hamilelik döneminde ağda kullanılmamalı,bunn yerine jilet tercih edilmeli gibi bişey demişti o yüzden sordum.jiletten de hiç hoşlanmam ne yapacağmı şaşırdım.kızlar affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum.henüz doktoruma soramadım.hani bizlerin düşükleri var ya bikini bölgesinin temizliğinin sir ağdayla yapılmasında bi sakınca var mı acaba?:44:
sanki daha önce bi arkadaş hamilelik döneminde ağda kullanılmamalı,bunn yerine jilet tercih edilmeli gibi bişey demişti o yüzden sordum.jiletten de hiç hoşlanmam ne yapacağmı şaşırdım.
canim hayirli olsun ve simdiden hayirli dogumlar (kac haftaliksin bilmiyorum ama ) insallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin, darisi da biz olmayanlarin basina.insallah
kızlar affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum.henüz doktoruma soramadım.hani bizlerin düşükleri var ya bikini bölgesinin temizliğinin sir ağdayla yapılmasında bi sakınca var mı acaba?:44:
kızlar affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum.henüz doktoruma soramadım.hani bizlerin düşükleri var ya bikini bölgesinin temizliğinin sir ağdayla yapılmasında bi sakınca var mı acaba?:44:
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
bu kan sulandırıcı iğneyi devlet ödüyor mu?
hangi doktor yazıyor? kadın doğumcu mu yoksa hematolog filan mı?
heyet raporu mu gerekiyor?
siz nasıl hallettiniz bunu?
canım gittiğim kadın doğum uzmanı ilk gittiğimde 5 kutu yazdı bir de 1 yıl süreli rapor çıkarttırdı bana.elimdeki 5 kutu henüz bitmedi ama bittiğinde bu rapor sayesinde aile hekimine bile yazdırabilirmişiz.
teşekkür ederim canım...rabbim bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah...
peki rapor için ne yapman gerekiyor?uzun sürüyor mu?tahlil sonuçları yeterli oluyor mu?:26:
37 ye gırıcez yarın teyzesii saol duaların için inanın hepiniz dualarımdasınız her namazımda
raabim sizede nasip eder inş.. zamanı vardır cnmm dua etmekten baska yapacak bısey yokk
hee bıde kızlar trombofolı panalı ve torch grubu ve kromozom analızı testlerını arastırma ve üniv. hastaneleri bedava yapıyor dısarda bıssuru para vermeyın
3 dusuk yaptıgınızı soyleyın bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dıyın yeter
Canım iğneyi yüzeydemi bırakıyorsun.Önceden benimkide morarıyordu.Devlet hastanelerinde bile iğne vurma eğitimi veriliyor canım.Göbek deliğinin alt kısımları,çevreleri daha az acıyor.Etini iki parmağınla sık iğneyi sapla,sonra elini çek iğne rahat dağılsın.derinin üstünde bırakma iğneyi derine saplanmazsa morarma yapıyor.Sonra zerk et ve çek.Umarım yardımcı olur.[/B]
tşk ederim canım tavsiyelerin için uygulayacam , nerdeyse 1 yıla yakındır kullanıyorum gözümm kapalı bile yaparım artık ama tenim çok hassas birazda ondan galiba hiç kimseden eğitim almadım ilk günden beri kendim yapıyorum , başa gelince herşeye katlanılıyor.
katiliyorum..yeterki rabbim dermanini versin, cozumu olsun...
evet çok şükür dermanımız var
kizlar aslinda bu sorum herkese... ben dusuklerimde kahverengi akinti gelmeden once hep su gelir, hepsindede ayni oldu, bir gun bayagi su akar, hatta ben kanmi akiyor zannederdim su geliyor, tabi pesinden kahverengi akinti, ve sonrasindada normal kanama seklinde oluyordu, ama bu su ne alaka 6 veya 7. haftalarda... simdi 06EE SUYUM ERKEN GELIYOR deyince oradan aklima geldi, bu su o Su'mu? yoksa normal akinti mi? 7-8 haftalikken su gelirmi? benimki boyleydi...
rabbim yardimcimiz olsun
canım sen böle söleyince aklıma takıldı zaman zaman bendede oluyor su gibi akıntı normaldir diye pek üzerinde durmamıştım , biraz araştırma yaptım doktorlar bi ped veriyorlarmış üzerinde renk değişikliği olursa gelen sıvı amniyon sıvısı oluyormuş veya all test denilen testler varmış eczanelerde satılıyormuş onlada bakılabiliyormuş.doktorlarımıza bi soralım istersen.haberleşelim.
37 ye gırıcez yarın teyzesii saol duaların için inanın hepiniz dualarımdasınız her namazımda
raabim sizede nasip eder inş.. zamanı vardır cnmm dua etmekten baska yapacak bısey yokk
hee bıde kızlar trombofolı panalı ve torch grubu ve kromozom analızı testlerını arastırma ve üniv. hastaneleri bedava yapıyor dısarda bıssuru para vermeyın
3 dusuk yaptıgınızı soyleyın bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dıyın yeter
maşallah vakit gelmiş annesi Allah kolaylık versin inşallah.darısıda bizlere olsun inşallah.öyle gergin geçiyorki hamilelik her sabah acaba diye uyanıyorum bi belirti arıyorum hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarım inşallah.
evet bencede ünv hastaneleri daha mantıklı arkadaşlar ama özel genetik hastalıklar tanı merkezlerindede sonuç hemen çıkıyor.Ankarada geçen yıl 800 e yaptırmıştım bende ama hiç beklemedik bikaç gün sonra çıkmıştı tabi devlette yapıldığından haberdar değildimm
tşk ederim canım tavsiyelerin için uygulayacam , nerdeyse 1 yıla yakındır kullanıyorum gözümm kapalı bile yaparım artık ama tenim çok hassas birazda ondan galiba hiç kimseden eğitim almadım ilk günden beri kendim yapıyorum , başa gelince herşeye katlanılıyor.
evet çok şükür dermanımız var
canım sen böle söleyince aklıma takıldı zaman zaman bendede oluyor su gibi akıntı normaldir diye pek üzerinde durmamıştım , biraz araştırma yaptım doktorlar bi ped veriyorlarmış üzerinde renk değişikliği olursa gelen sıvı amniyon sıvısı oluyormuş veya all test denilen testler varmış eczanelerde satılıyormuş onlada bakılabiliyormuş.doktorlarımıza bi soralım istersen.haberleşelim.
maşallah vakit gelmiş annesi Allah kolaylık versin inşallah.darısıda bizlere olsun inşallah.öyle gergin geçiyorki hamilelik her sabah acaba diye uyanıyorum bi belirti arıyorum hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarım inşallah.
evet bencede ünv hastaneleri daha mantıklı arkadaşlar ama özel genetik hastalıklar tanı merkezlerindede sonuç hemen çıkıyor.Ankarada geçen yıl 800 e yaptırmıştım bende ama hiç beklemedik bikaç gün sonra çıkmıştı tabi devlette yapıldığından haberdar değildimm
canim ilk defa duyuyorum oyle bi ped oldugunu...ama ben son iki dusugumde farkettim, dusuk yapmadan once bende bu sivi geliyordu, su gibi.. sonrasinda kahverengi ve ondan sonrada normal kanama... sanki bu dusugun ilk habercisi oluyordu bende..Allah kimseye yasatmasin tabiki, ama akinti cogu zaman tehlikeli... Rabbim gonlune gore versin insallah.
canım benim drum yasaklamıştı hamile kalmaya çalıştığım ay ve kaldığım ilk aylar yarın konrolümde sorucam bende artık yapmaya başlayabilirmiyim diye ve ba bunu diyende prof.dr
kızlar eşimi ikna ettim sonunda ama sadece kkdan arkadaşlarım için takma isimle hesap açtım eklemek isteyen olursa yazayım adımı feryad aysudemir denden büşra 44 wie tğbsr ping mathematician azra hacer 06ee ve adını hatırlayamadıklarım
kızlar eşimi ikna ettim sonunda ama sadece kkdan arkadaşlarım için takma isimle hesap açtım eklemek isteyen olursa yazayım adımı feryad aysudemir denden büşra 44 wie tğbsr ping mathematician azra hacer 06ee ve adını hatırlayamadıklarım
canı face deki adın nedir ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?