Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum.henüz doktoruma soramadım.hani bizlerin düşükleri var ya bikini bölgesinin temizliğinin sir ağdayla yapılmasında bi sakınca var mı acaba?:44:

hım öyle diyosun yani
yani şimdi ben 30 ya da 31 günde mi adet görcem böylelikle düzene gircek adetim ki
benim zaten düzenliydi hep 26. gün olurdum neyse vardır bundada bi hayır
evet kuzucum ya en sonuncusu benimde iğneye ragmen düştü doktor pkodan bu pıhtılaşmadan değil dedi ve glukofen verdi bende şaşırmıştım ama demekki oluyomuş böyle şeyler
inşallah canım ya sürekli hamile kalıyorum ama hep kimyasal gebelik oluyor inşallah bu sefer işe yarar bu

amin canim insallah.

Yaa su 4 ay olayini ilk defa duyuyorum, cok uzunmus...rabbim yardimcimiz olsun. bu testin tam olarak ismi nedir canim soylermisin?
kuzucum inan adını bilmiyorum bildiğim sadece kromozom analizi yapılıyor eşimle bana

canım benim bütün testlerim yapıldı pıhtılaşma oldugu anlaşıldı
ama sürekli kimyasal gebelik yaşadığım için doktor bide kromozomlara bakalım dedi
hacettepede yaptırdığım diğer testler hemen çıktı
ama bu test çok uzun sürüyomuş 4 ay sonraya randevu verdiler kan almak için bide ondan 4 ay sonra sonuıç çıkacak ettimi sana 8 ay
bizde zekai tahir burak hastanesine gittik tanıdık bulup hemen verdik kanı ama sonuç 4 ay sonra çıkacakmış
daha önceki testlerimde fibrinojen homozigot
faktör VIII heterizigot
MTHFR 677 heterizigot
MTHFR 1298 heterizigot çıktı
bu farklı bi testmiş bende anlamadım

sanki daha önce bi arkadaş hamilelik döneminde ağda kullanılmamalı,bunn yerine jilet tercih edilmeli gibi bişey demişti o yüzden sordum.jiletten de hiç hoşlanmam ne yapacağmı şaşırdım.

sanki daha önce bi arkadaş hamilelik döneminde ağda kullanılmamalı,bunn yerine jilet tercih edilmeli gibi bişey demişti o yüzden sordum.jiletten de hiç hoşlanmam ne yapacağmı şaşırdım.

canım bilmiyorumki bende düşünmüşümdür hep nasıl yaparım diye jilet ay kabus gibi olur hem daha çabuk ve güçlü çıkar sanırım ben tercih etmezdim.ama diğer yöntemlerinde bi zararı varmı bilmiyorum ama dikkatli yapılırsa bişey olmaz heralde çok hijyenik bi şekilde yapmak lazım

canim hayirli olsun ve simdiden hayirli dogumlar (kac haftaliksin bilmiyorum ama ) insallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin, darisi da biz olmayanlarin basina. insallah

37 ye gırıcez yarın teyzesii saol duaların için inanın hepiniz dualarımdasınız her namazımda
raabim sizede nasip eder inş.. zamanı vardır cnmm dua etmekten baska yapacak bısey yokk

hee bıde kızlar trombofolı panalı ve torch grubu ve kromozom analızı testlerını arastırma ve üniv. hastaneleri bedava yapıyor dısarda bıssuru para vermeyın
3 dusuk yaptıgınızı soyleyın bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dıyın yeter

arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
bu kan sulandırıcı iğneyi devlet ödüyor mu?
hangi doktor yazıyor? kadın doğumcu mu yoksa hematolog filan mı?
heyet raporu mu gerekiyor?
siz nasıl hallettiniz bunu?

canım benim drum yasaklamıştı hamile kalmaya çalıştığım ay ve kaldığım ilk aylar yarın konrolümde sorucam bende artık yapmaya başlayabilirmiyim diye ve ba bunu diyende prof.dr

canım gittiğim kadın doğum uzmanı ilk gittiğimde 5 kutu yazdı bir de 1 yıl süreli rapor çıkarttırdı bana.elimdeki 5 kutu henüz bitmedi ama bittiğinde bu rapor sayesinde aile hekimine bile yazdırabilirmişiz.

teşekkür ederim canım...rabbim bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah...
peki rapor için ne yapman gerekiyor?uzun sürüyor mu?tahlil sonuçları yeterli oluyor mu?:26:

teşekkür ederim canım...rabbim bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah...
peki rapor için ne yapman gerekiyor?uzun sürüyor mu?tahlil sonuçları yeterli oluyor mu?:26:

canım ben doktora gittiğimde zaten hamileydim doktorum daha önce tahlillerim görmüştü eski hastasıyım zaten doktoruma hocam rapor çıkarabiirmiyiz iğnelere yüzde ödememiş oluruz dedim o da hemen yazdı aynı gün öğleden sonra verdiler bana

ohh masallah, ne guzel. cok guzel bir duygu olmali bebeginin dunyaya gelmesine o kadar yakin olmak. hayirlisiyla rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hep dua ediyorum ama nasip.

canim universite hastanelerinin yaptigi testler gec sonuc veriyor, para vermesekde cok bekliyoruz degilmi..

canım benim drum yasaklamıştı hamile kalmaya çalıştığım ay ve kaldığım ilk aylar yarın konrolümde sorucam bende artık yapmaya başlayabilirmiyim diye ve ba bunu diyende prof.dr

bence de hassas gebeliklerde yapilmamali, hem varsin yapilmasin, ne olacak..:)

kızlar eşimi ikna ettim sonunda ama sadece kkdan arkadaşlarım için takma isimle hesap açtım eklemek isteyen olursa yazayım adımı feryad aysudemir denden büşra 44 wie tğbsr ping mathematician azra hacer 06ee ve adını hatırlayamadıklarım

canı face deki adın nedir ekleyelim

aman da aman kocisi izin verirmiste faceler acarmiss bak azrayi merak ediyodun ismini yaz bana ozelden hemencik ekleyim seni:)) beni ekledigin zaman seni facedeki kk eklerim oradan butun kizlari bulabilirsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…