Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok güzel bir haber:) Allah analı babalı buyutmek nasip etsin...Oğlunu ve seni opuyorum.

Arkadaslar hamile oldugumu yeni ogrendim Dr hemen igne yazdi clexan 0.6 kullandim 1gun sonra pembe lekelenme basladi Dr 0.4 yazacakti Ben 0.6 istedim acaba cokmu geldi bu dusuge sebep olurmu cok korkuyorum

siz daha önce 0,4 lük kullanıp herhangi bir problemle karşılaştığınız için mi 0,6 tercih ettiniz? Bildiğim kadarıyla iğne dozajının fazla olmasıda risk taşıyor.Ben şu anda 0,2 lik kullanıyorum bu dozajın belirlenmesinde genetik test sonuçlarım ve vücut ağırlığım dikkate alınmıştı. bende de benzer şekilde kahverengi akıntılar meydana gelmişti özellikle 6-7. haftalarda . ancak genetik mutasyonum nedeniyle doktor progestoran hap almamamı dinlenmemi önerdi. Bende nerdeyse hergün hiç yataktan kalkmadan dinlendim ve sonra kendiliğinden geçti. Progesteron hap kullanımı konusunda doktorlar farklı fikirler beyan ediyorlar. benden tavsiye panik yapmamaya çalış ve bol bol dinlen ha bu arada bol bol su içmeye dikkat et. İşallah hiçbir sorun çıkmaz ve bebeğine sağlıcakla kavuşursun

canım öncelikle pozitif şeyler düşünmeye çalış. Hem şunu sakın unutma bu mutasyona sahip olsanda tedaviyle sağlıklı bir bebeğe sahip olma olasılığın diğer gebelerden çok farklı değil. Bu topik altında yazan bir çok gebe iğne ve ilaç tedavisiyle bebeklerine kavuştu. Şunu unutmaki sen en azından bu mutasyona sahip olduğunu biliyorsun, o kadar çok kadın varki 5-10 düşük yaşamış ama sorunun ne olduğu saptanmamış incelenmemiş. sana tavsiyem panik atağını bir kenara bırakman hem şunu unutma bu pisikolojik bir durum ve kendine bu panik atağın kölesi olmayacağını kanıtla. doktora gittiğinde kalp krizi, beyin kanaması geçirmeyeceksin bunu düşün ve tek odağın bebeğine kavuşacağın günü beklemek olsun. Lütfen pes etme, doktora git tedavini başlat ve bebeğine kavuş...

merhaba canım sana çok az kendi hikayemden bahsedeyim ,ben kan pıhtılaşması yüzünden 6 bebek kaybettim tüm önlemleri almama gerekli ilaçları kullanmama rağmen ama gerçekten çocuk istiyorsan pes etmiceksin evet,her seferde büyük bir yıkım ve acı yaşadıklarımı bir ben bir ALLAH bilir.Ben de her doktora gideceğimde birsürü karmakarışık duygular içine giriyodum ama bu ay korunmayı bırakıp yine denemeye karar verdik,bence sende bütün gerekli araştırmaları yaptırıp tekrar denemelisin gerisi yüce Rabbime kalmış.Ne demişler tedbir kuldan takdir ALLAH tan,ha birde en son ğittiğim doktora sordum bu iğnelerin yan etkilerini bende seninle aynı yan etkileri duymuştum çünkü,ama doktor böyle şeylerin olmadığını bu iğnelerin en kötü yan etkisinin bir miktar kemik erimesi yaptığını söyledi ama bizim gibi azimli insanlar onuda aşar dimi canım ben onu düşünmek bile istemiyorum.ALLAH hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler versin.

cnm kusura bakma yazamadım uzun zaman oldu. bahsettiğim operasyon oldu. o gün çok zordu benim için. dr.um bebek çalışmalarına başlamamı söyledi. iğneye başlatmadı. çünkü kullandığım üzüm çekirdeği ve coraspirin aynı işlevi görüyor dedi. hamilelik olunca iğneye başlayalım dedi.

meraba canım çok geçmiş olsun sana hepimiz aynı şeyleri yaşamışız birbirimizi en iyi biz anlarız ben de 3 defa kürtaj oldum. kan pıhtılaşması nedeniyle son kürtaj olduğum da iğne ve aspirin de kullanmıştım ama hepsine rağmen olmadı. yine alamadık kalp atışını ve kürtaj oldum insan çok üzülüyor artık hamileleri ne görmek istiyordum nede duymak soranlar yokmu hele deli oluyordum.
.ve nihayet 4. ye hamile kaldım daha günüm gelmemişti bile gittim adet günüme 3 gün vardı kan testi yaptırdım pozitif hemen doktora gittim. kızmasın diye günüm geçti dedim doktora anlattım yaşadıklarımı dediki kalp atışını duyunca başlarız iğneye ben çok korktum çünkü o zamana kadar hiç duyamadım kalp atışını...
önceki gebeliğimden kalan iğneler vardı ben doktora demeden kendm başladım iğneye o büyük gün geldi 6 haftalıktı gittik ve ilk defa kalp atışını duydum allah dileyen kıymetini bilecek herkese nasiip etsin inşallah bu duyguyu şu an tam iki yaşına girecek ağustosun 1 de .. ben ikinciyi bile düşünmeye başladım onunla ilgili korkularım var şu an yine yaşarmıyım diye allah herkesin gönlünün muradını versin umudunuzu kaybetmeyin allah büyüktür sabrınızın mükafatını versin inşallah ..

gözün aydın canım rabbim hayırlı evlat eylesin darısı diğer hamile arkadaşların ve bebiş isteyenlerin başına..

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet doğru yazmışsın bizim yaşadıklarımızı bir biz, birde ALLAH bilir.Nekadar sevindim,sağlıklı bir çocuğun olmuş Rabbim analı, babalı,sağlıkla büyütsün hadi bakalım darısı ikincisine olsun,nasıl bir duygu ama bu insan kendini ve yaşadıklarını bir tarafa itip tekrar denemek istiyor bizde şimdi yine denemeye karar verdik.ALLAH tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere sağlıklı ve hayırlı çocuklar versin.

arkadaşlar hepınıze cok teşekkur ederım sağolun hayırlısı allahtan bakalım yalnız bişey sölıycem tekrarlayan düşük yaşayan arkadaşlar mutlakaemın ellerde ıyı bır doktorda ıyı bır hastanede rahım fılmınıze baktırın,pıhtılaşmaya eşlik eden bırşeylar varmı dıye rahımde öyle bir şey duydum cunku ben

bıde bişey sölıycem bu bızdekı taşıyıcılık gebe kalmamızada engelmı arkadaşlar ?

oyle canim hayirlisi Allahdan, o yeterki istesin hersey olur, olmayacak seyler bile olur....Rabbim sesimizi duysun ve yardimcimiz olsun....

ben bir doktora sormustum, o bana eger gebe kalabiliyorsaniz, rahimle ilgili bir sorun yoktur demisti, artik basindan atmak icin mi dedi yoksa gercekden oylemiydi bilmiyorum, ama cogu doktor yapmiyormus HSG'yi eger tekrarlayan dusukler sozkonusu ise...

Diger soruna gelince canim, Tasiyicilik bildigim kadariyla gebe kalmaya engel degil, yanlis degilsem tabi..cunku bu sitedeki arkadaslarda pihtilasma var ve dusuk yasamislar...

amin canim insallah..

Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah, bizede birgun seninde yasadigin bu annelik duygusunu yasatir, hayirlisi ile tabiki..

canım,
çok sevindim. sağlıkla, analı babalı büyütün minik Eymen'i.

tüylerim diken diken oldu vallahi. darısı bizlerin başına sıra ile..

Arkadaslar hamile oldugumu yeni ogrendim Dr hemen igne yazdi clexan 0.6 kullandim 1gun sonra pembe lekelenme basladi Dr 0.4 yazacakti Ben 0.6 istedim acaba cokmu geldi bu dusuge sebep olurmu cok korkuyorum

canım merhaba,

hayırlı olsun öncelikle, sağlıklada kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. bende cleksan 0,4 kullanıyorum. 73 kg ile hamile kaldım. boyum 1,72. doktorum kilona uygun die önce 0,8 verdi. ara ara hep lekelenmelerim oldu. kahve gibi.daha sonra 14.haftada 0,4e indirdik. o haftadan sonra çok şükür lekelenmelerim olmadı bugüne geldik. artık hatta bıarakalım iğneleri diyor ama ben bırakmak istemiyorum.

bu arada 14.haftaya kadar da sabah akşam progestan fitil kullandım. düşük önlemek için..

faydası olduğunu düşünüyorum.

sevgiler.

cnm haklısın rahim kontrolü mutlaka yapılmalı. hsg ya da histeroskopi. bu taşıyıcılık gebe kalmaya engel değil. ben dört kez hamile kaldım. dört mutasyonum var. gebe kalmaya engel olduğunu sanmıyorum.

merhaba canım.bende senin gibi 1.73 boyunda 75 kiloyla hamile kaldım.ama ben baştan beri clexane 0,4 kullanıyorum.aspirinde kullanıyorum.başta lekelenme oldu.aspirin kestik.bende progestan iğne kullandım.iğne+coraspin devam ediyorum.senin 0,8 çok fazla geldi?mutasyonun neydi?20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasona bakıldımı?anneden bebeğe giden kan akışının iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?test veya ultrasona bakıldımı?çok soru sordum canım,kusura bakma.allah hepimize kısa sürede anne olmayı nasip etsin.amin..

gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.allah bizlerede nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…